Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám smíšené pocity. Jde vidět, že už to nedělá Blizzard North. Špatný to vůbec není, ale prostě soudě dle bety tomu něco schází, aby to bylo stejně geniální jako jednička a dvojka. Spíš mi to zatim přijde jako skvělá odnož Diabla typu Sacred nebo Titan Quest. A štve mě automatické rozdělování atributů a omezený výběr schopností, kdy hra řekne, co si máš vzít zrovna teď na novém levelu za skill. No uvidíme jak na tom bude zbytek hry. Přeci jenom budu kupovat.
    • Kinet1c
      neveim ako som uz pisal mne sa to zo zaciatku tiez nepozdavalo, ale nejak ja neviem som si navykol na ten cely system, skilly + runy podla mna super vec, a akurat tie atributy nam mohli nechat nech si bodiky dame kde ceme, ale akurat tolko co ma stvalo + tie lagy a nejak cudne sa cukala grafika, ale to neviem cim bude pretoze grafikou a strojom asi nie
    • Jo toho jsem se presne bal... to nekriticke predcasne nadseni nekterych lidi nechapu... snad vsechny zpravy co sly ven byly spatne... mno uvidim az to testnu jestli to ma cenu kupovat...
  • Po přihlášení ve hře mi to píše error 12, že nemám Diablo 3 licenci. To je standardní hláška a od 21h to půjde, nebo něaký jiný problém? Od Blizzardu nemám zhola nic.
    • se divas jenom na obrazky nebo co?
  • Nons3nse
    Battle.net is down for maintenance...
  • Pořád se mi to nechce rozjet error 315300 vůbec nevím co stym budu dělat poradit někdo?
  • nevi nekdo jestli postava z tehle bety muze zustat i do plne hry ?
    • tak uz jsem si to nasel, bude wipe ;]
    • Nemôže.
  • Tak uz parim .. connect error connect error connect error .. parada
  • Než se mně to stáhne, tak bude tak 1:00. Doufám, že půjde hodně lidí chrápat *5*
    • Tak jsem zapařil D3 od 1:00 do 4:00 a zatím velká paráda. Párkrát se to sice seklo, ale jinak SUPER. Pro každýho hráče RPG je to povinnost...
    • Veskoslav
      Hmm spíše ty půjdeš chrápat. Teď má NY 17:30:)
      • A zacne vstavat miliarda cinanu :D
        • Veskoslav
          No snad jich moc neumí jazyky, co tam byly a výběr:-D
    • Nezapomen, ze v Americe maji jiny cas....
  • pise vam to taky error 3003, unable to connect?
    • áno
  • heartless_cz
    JJ je to furt dole, ani battlenet nejede. Stale maintenance
    • heartless_cz
      jdu dát jednu Dotu a pak vás doženu :D
  • Trol.diskuzni
    Co jsem se ptal, tak je to prý COD-like volovina s primitivní obtížností, dementním skill-tree systémem a omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře... To fakt někdo hodlá hrát? *8* *8* *8*

Jo a ten pay-to-win-auction systém hovoří za vše, Activision rules the game. *5*
    • Tak se neptej a zahrej si to sám, zkušenost je nesdělitelná.
      Asi před hodinou jsem tu betu dohrál za čarodějku (9lvl na Kinga stačil, kupodivu) a jenom mě to utvrdilo v přístupu - nekupovat. Design je zoufale wowkoidně-cartoonový nevkus. Kudy jsem chodil, tudy mně to připomínalo Torchlight, včetně podivného náklonu ženských postav při běhu. Tři hodiny stačily, abych začal nenávidět hlas své postavy, která naprosto zbytečně mele o svých pocitech, potřebách a já nevím o čem ještě. Koho to zajímá? Já nejsem slepý, abych neviděl, že jí dochází hitpointy, já nejsem blbý, abych neviděl, že právě prošla přes healing orb.
      Další věc - podělané achievementy. Já vím, je to prudce trendy a každá správná hra to musí mít implementované, ale jde to vypnout? Opravdu mě nezajímá, že jsem právě rozflákal 10 sudů, což byla zřejmě velká makačka na bednu, takže za to dostanu 39 XP? A co ty COD\UT kill-streaky? To je zoufalost a jasná, nezpochybnitelná snaha narvat do té hry všechno, o čem si choré hlavy v managementu myslí, že právě "letí" a že se kvůli tomu prodávají konkurenční hry. Je smutné, že teoreticky (z psychologického hlediska) i prakticky (z marketingového hlediska) tyto achievementy fungují a snaha o srovnání kroku s okolím a napodobovací vzorce v chování lidí nezanedbatelně zvyšují šanci na setrvání hráče u takových her.
      Další věc je podivný pocit, že tu hru nemáte pod kontrolou, že se až moc úkonů deleguje na procesy někde uvnitř hry a vy jenom chodíte, sem tam na něco klepnete, hra vás odměňuje různými obrázky, ale všechno je to takový lepší film.
      Aukce neřeším, jenom zlegalizovali a zdanili černý obchod čínských farmářů, no a co?
      Postavy jsou tradiční trojice - "bouchač na blízko", "stříleč na dálku" a "čaroděj" plus dvojice rádoby cool výmyslů, která se do Diabla vůbec nehodí. Nějaký africký šaman (stejný jako v Torchlightu) a fousatý mnich jsou jako pěst na oko. A to se ani nezmiňuju o jejich ženských formách. Už jste někdy viděli mnišku (nemyslím bekyni)? Já je v Blizzu chápu, motivace byla jasná - tři klasiky a dva nějaký do počtu, to přece musí stačit. Přece nevytáhnem všechny trumfy hned na začátku, kdo by potom kupoval expansion pack? A budou i pandy?
      Hru jsem dohrál a vůbec nic mě nenutilo založit si novou postavu. Chápete to? Mě, který nahrál na D2 tisíce hodin. Je to snad tím, že jsem se Diablem nasytil? Ale kdeže. Je to tím, že ta hra mě celou dobu prudila, jak se snažila být vším pro všechny a ničmím opravdovým, kompilátem horních pater žebříčku "I want in my dream RPG this:", podivným balancováním mezi casuály (kteří chtějí jednoduchou, přímou, barevnou hru), hard-core (kteří chtějí komplikovanou, propracovanou a těžkou hru) a čínskými farmáři (kterým je to jedno, hlavně, že to sype). Ta hra jede na železnou jistotu v několika vzájemně si odporujících aspektech, což se prostě nepodaří.
      Ok, užijte si to, hoši, ale bez mých peněz.
      • Hru jsi dohrál ? Chtěl si říct betu ne ?...
        • Na začátku jsem jasně uvedl "Asi před hodinou jsem tu betu dohrál" a dál už se odkazuju pouze slovem "hra". Nic jiného, než beta venku není, tak co jsem asi tak dohrál? A hlavně - betaverzi nepovažuješ za hru? Ale samo sebou, že to je hra, stejně jako alfaverze je hra, beta je hra, plná verze je hra. To jenom Ty zaměňuješ pojmy "hra" a "plná hra".
    • Hm. Dakujem. dobre som sa zasmial.
    • Ringwraith
      primitivní obtížností
      V betě je jenom normal a to prej u Diabla znamená easy.
      dementním skill-tree systémem
      Spíše žádným. Je tam pouze skill-straight road.
      omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře
      Tipuju, že WoW hraje víc lidí, než kdy hrálo Diablo 2 - není se čemu divit.
      pay-to-win-auction systém
      Ber to jako měsíční poplatky, ale jen pro ty, co rádi platí.
      • To ale znamena ze v minimalne druhe a treti veci ma pravdu ne?
        • Nema pravdu, bohuzial ked prejdes normal, zistis rychlo, ze tie skilli nie su pre srandu.
          • Skill tree tam neni, je to presne jak psal. Jestli jsou pro srandu to nevim, to je mi docela jedno. Ale dostavas je linearne jeden po druhym.
        • Ringwraith
          Já neříkám, že ne.

Osobně je mi grafika jedno, ale nedivil bych se, kdyby někomu vadila. Naštěstí to někdo po Bethesdovsku vyřešil... http://darkd3.com/

No a vývoj postavy je prostě zjednodušenej, aby seděl na dnešní poměry...
          • Ja vim, ja jenom ze tohle je presne to co jsem nechtel. Stejne jak Izual, W3 veterán a jiste dalsi jsem chtel hrat Diablo 3, ne nejaky WoD.
    • Malleth
      Rejpat od obtížnosti je v týhle chvíli dost mimo. Dvojka byla během prvních 4 hodin hraní taky dost primitivní.
      • dvojka byla i na hc primitivni
        • Ono cely diablo je v zaklade primitivni, ale jestli tim myslis obtiznost, tak te asi na hell nikdy nechytly burning souls s conviction aurou. V takovym pripade ani nesthines zmacknout ESC.
          • Alebo multishot leb + conviction (ok, väčšinou stačilo aj bez conviction). *1*
            • Škoda, že nakoniec nerfli iron maiden oblivion knightov, to bola tiež sranda s melee charakterom. *1*
            • Když na hell dostaneš amplify...
            • Spades
              A nebo fallen :D Na ty sem na hell chcipal taky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit