Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • error 315300 help *16*
    • Mám už taký pocit, že táto chyba nemá nič spoločné s preťažením serverov. Ako tak čítam fórum technickej podpory, tak to skôr vypadá na nekorektné naištalovanie Battle.net. Napr. mám XP (jazykovú verziu CZ) a keď sa pozriem do "Documents and Settings\All Users", tak tam mám adresár "Data aplikacĂ­-", čo je značný príznak pre nekorektné rozpoznanie jazykovej sady kódovania. Prekvapuje ma, že sa tá hra spustí, nie ešte prihlási na server. Nejaký čech na tom fóre radí premenovať "Data aplikací" v registroch, ale to je cesta do pekiel.
      • Je to tak - "Data aplikacĂ­-" to je ten problém na CZ XP a zalogovat se nejde.

Servery už běží ok.

Dobrá amatéřina od firmy s takovým finančním potencionálem a obrovskými lidskými zdroji.
    • u mě to stejný, to sem zkoušel už všechno možný :)
    • mas nastaven battle nick ?
      • myslis battle tag ? mam
    • Jak jsem psal o pár příspěvků níž...mělo by stačit resetovat heslo.
      • nepomaha
      • Resetovať znamená zmeniť heslo? Ak áno, tak to vôbec nepomáha.
  • mam stejnej problem
  • je jedno jakou verzi s jazykem jsem si stáhl? jestli EN US, nebo EN EU, na připojení by to nemělo mít vliv ne?
    • verze je jen jedna, připojovat pouze k "americas" serverům..
  • sam ve hre us server
    • kecy když servery odstavili :) je to napsané v blizardích novinkách :)
      • stress test je u konce, nikoliv open beta.. tu pouze dočasně omezili počtem lidí "in".. nastavili tam omezení, proto je ta hláška 37 (server busy) tak rychlá.. protože prostě server neumožní při vysokém počtu lidí uvnitř ani zalogování se...
      • Podle toho, co tam čtu já, tak jen omezili maximální počet hráčů, aby opravili chyby, který našli při prvním zátěžovým testu...
      • nic neodstavili, nauc se cist nebo anglicky... paneboze
      • Veskoslav
        Tak proto je sám ne:D Rovnou píše, že server is busy.
  • Někdy mi to napíše že jsou servery přetížený a jindy mi to napíše že se špatně přihlašuju...ale jméno i heslo je shodný s údajema na battle.net...tak fakt nevim *7*
    • Error 37 The servers are busy at this time.Přetíženo....
      • "We appreciate your patience and ask that you continue attempting to log in."

Takže ctrl+c "heslo", ctrl+v, login - a opakovať kým nie si in.
        • 10 minut intenzivně Ctrl+V a nechytám se...zkusim to později....
          • "We´re in the process of bringing down the beta service for a brief time..."
    • To je v poriadku, keď som to poobede skúšal, tak mi to hodilo snáď všetky chyby čo boli k dispozícii. *3*
  • x
  • No soude podle bety, tak plnou hru si opravdu porizovat nebudu. Tohle hnusne vypada a navic je to nuda.
    • Kein
      nápodobně
  • Toto ja napríklad nechápem. Prečo vývojári nevydávajú poriadne demo a namiesto toho radšej hráčom dovolia zahrať nedokončenú betu, ktorá môže mať ešte plno chýb a potenciálne môže niektorých hráčov odradiť... Čo je to za logiku, to mi vysvetlite, prosím.

Ale inak na D3 betu sa teším, toto bolo myslené skôr všeobecne.
    • A co si asi mysliš že se tam změní?? když to má za 3 tydny vyjít??:D

Je tu super marketing a zaroven si tim i vyzkoušení jestli servery vydrží ten nápor. Protože předpokladam že první vikend co to vyjde to bude hrat plno lidí. A nebyla by větší ostuda než kdyby jim nefungovali servery :)
      • Změní se číslo verze v levem dolním rohu. :-D
      • Ano je to zátěžový test. Sám blizzard to napsal na svojí stránce.
    • Beta test... test ... TEST. Sami vyvojari muzou tezko odladit vsechny chyby, obzvlast kdyz jsou spojene s urcitymi konfiguracemi hardwaru.
  • Nechapem co tu riesite, snad ste to chceli mat rovnake ako D2 iba v inom kabate? Ja som este zlu hru od Blizzard nehral. Verim im, ze niekto porozmyslal a nakoniec to budes super zabava, nepochybujem ani trosku. Demo bolo super, atmosfera super, ked to bude etse tazsie bude to vacisa zabava, ako posledny suboj s kostlivcom transformerom :) Mam taky pcoit ze 15.5. ma zacne skrabat v hrdle a budem PN...hehe
    • demo, kostlivec transformer *7*
    • ano, dobré principy ponechat a přidat něco nového by stačilo.
      evoluce, ne revoluce.
  • ja myslim ze 15/5 to tu zbori rekord, pac neverim, opravdu ne, ze servery prvnich 24 hodin pojedou ok....
    • teroristicky to mozu robit ako v starwars mmo-postupne zaplnanie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit