Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prý nemám k účtu připojeno D3... je to chyba Blizzu nebo jsem něco neudělal? *13*
    • Spades
      Mas Battletag ?
    • Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov
    • chyba blizzu, mě to píše jako jednu z dvaceti různých chyb
  • TEchnicke cisla:

Blizz uvadza 300 000 ludi prihlasenych sucasne hned v prve minuty.
  • Takže podruhé:
    Animace jsou pořád hrůza. Zvlášť ten hubený druh zombice, když dostane ránu. Jak kdyby byla z gumy.
    Automatické sbírání orbů mi přijde jako naprostá demence.
    Když nějaká zrůdička začne útok (resp. animaci útoku) hned u mě, tak mě trefí, i když v době "dopadu" stojím pár metrů opodál.
    Hláška o volném slotu equipu objevující se snad každé tři minuty je dost otravná.
    Dostupnost všech skillů a zároveň limitování jejich kombinací - ble. (a navíc věta "choose a new skill" hahaha)
    Deset vteřin v singlu čekat na změnu charu...no kde to jsme?
    Popisky skillů jsou celkem na nic. Heal kolik? Damage kolik? Pff.

Na duhou stranu je semtam hezky zničitelné prostředí a mág vypadá jako frajer ^^
    • Tak běž na Titan Quest forum D3 flamere...
    • mág vypadá jak žena, chvíli sem si myslel že je to ženský charakter:(
      • Já spíš myslel ten ksicht na obrázku během dialogů, správný povýšený uhlazenec. Podle toho modelu se stěží dá poznat co je vůbec za rasu.
        • Chlap sorcerer = jasný homoš. *15*

Btw to fakt dakomu chýba dajaký pošahaný skill tree s kvantom nezmyselných skillov, ktoré nikdy nepoužije a sú tam len ako prerekvizita pre nejaký uber lvl30 skill? Imo masívne zlepšenie oproti d2. Primyslite si bonusy zato, že neustále nedávate respec a máte poriadny build. Len s tým rozdielom, že je hrateľný od samého začiatku bez otravného tweakovania, chodenia s nerozdelenými skillpointami a hľadania kadejakých steals mana a steals life itemov.

A tie útoky príšeriek jednoducho tak v diable fungujú - bolo to tak aj v dvojke aj v jednotke.
          • @esc
            Máš zajímavou představu o "homoších".

Ta spousta takzvaně nesmyslných skillů přidává dost na variabilitě a mě pokaždé bavilo hrát s několika z nich, ne pobíhat s naprosto generickým charem, kterých jsou všude tisíce.
            Otravné tweakování? No jo, dnešní hráči vlastně chtějí všechno hned, HNED.
            V D2 to sice je taky, jenže útoky tam je mnohem rychlejší, takže to není tak vidět.
            • Twinking jsem nevěděl co je a ten mě nezajímá, navíc tu o něm nikdo nemluvil. Pokud tohle lidi dělají a pak si stěžuji, jsou to prostě idioti, no.
              Se svojí negenerockou assassinkou jsem si ten hell prošel, s negenerickým necrem v MP taky. Barbar ani paladin me nikdy nelákali.
              No jo, moje smůla to je, budu muset počkat na Grim Dawn nebo zůstat u D2/TQ. To přežiju ^^
            • Vieš vôbec, čo je ten twinking (nie tweaking)? Obyčajný powerleveling, kde si novým charakterom odkladal od starých celý gear. V podstate to, čo robí teraz polovica hráčov v bete d3 a potom sa sťažuje, že je to veľmi ľahké.

A mne teda kopa skillov, ktoré som nikdy nepoužil vôbec nič na variabilite nepridala. Skrátka tam boli, aby boli, pre nič iné. Až synergie to trochu zlepšili, lebo sa z nich stali "posilovače" pre skilly, ktoré sa skutočne používali.

Ale nikdy som s barbarom nepoužíval bash, stun alebo concentration, nikdy som s paladinom nepoužíval sacrifice alebo holy bolt atď. Jednoducho preto, lebo v porovnaní s whirlwind, blessed hammer a inými boli skrátka nanič. Tak úplne nanič, až to bolo smiešne.

Chcem ťa vidieť ako by si so svojim "negenerickým" charakterom prešiel hell/8 s bash barbarom alebo sacrifice paladinom. *15* Alebo ice bolt/firebolt sorckou, fire/cold arrow amazonkou atď.

Mne takéto skilly v d3 chýbať nebudú, ak tebe áno, tvoja smola.
          • no super, takze ted mam barbara s cleavem a nemusim pouzit vubec nic jineho...v d2, jsem si ten oblibeny skill mohl tunit s kazdym lvlem a citil jsem ze se zlepsuju, tedka mi hra 1x za X lvlu dovoli milostive priradit runu, nebo vzit skill, ktery stejne dal nepouzivam...to je opravdu velke vylepseni
            • Absolútna väčšina rún mení skill - ako po grafickej stránke, tak čo sa týka damage a špeciálnych efektov ako stun, slow, area effect, knockaback etc. Pozri si na youtube obyčajný a narunovaný meteor alebo arcane torrent.

Fury generátorov je viac a nie všetky ostatné skilly sú fury spendery - a aj niektoré fury spendery dokážu obnovovať fury. Pozri si kalkulátor na battlenete.

Predpokladám, že ty si v diable 2 ani pasívne skilly nepočítal čo? Tak taký barbar mal potom len 20 skillov namiesto tridsiatich. *15* Čo na tom, že mal whirlwind a nikdy nemusel nič iné použiť. Čo na tom, že paladin mal blessed hammer a nikdy nemusel nič iné použiť, že druid mal fury a nikdy nemusel nič iné použiť.

Čo na tom, že aj v titan quest dostal warrior onslaught a už nikdy nemusel nič iné použiť, že spirit charakter mal ternion a nemusel nič iné použiť, že hunter mal scatter shot a nemusel nič iné použiť. Že v torchlight mal destroyer devastate a nemusel nič iné použiť a že vanquisher mal explosive shot a nemusel nič iné použiť...

Každý class v každej takejto hre má najsilnejší skill a ten je 99% času využívaný - ale ty ani náhodou nemôžeš vedieť, či to bude u barbara v d3 cleave s explosion runou. Krátky pohľad na skill calculator hovorí, že ani zďaleka. A to ani nemusím hovoriť o tom, že blizzard bude všetky tieto skilly v následných patchoch postupne balansovať (na rozdiel od iných štúdií).
            • jasne 120skillu ... boze to je kec, tim ze tomu priradis jinou runu tak mas hned jiny skill ?? a pocitas do toho i pasivni ne ? no super, to je opravdu hodne nekriticke mysleni. Az na to, ze doplnovacky fury mas 3 - bash, cleave a frenzy a od toho se to odviji. Takze mlatis jednim z tech 3 = musis mlatit jednim z tech 3 a obcas pouzijes nejaky aktivni skill kdyz se ti doplni fury = tvuj manasteal.
            • Lebo cleave s explosion runou ti vydrží určite celú hru a nič iné ani nebudeš musieť používať. Alebo je dobrý len preto, lebo monštrá sú tak 2-3 úrovne pod tebou a tá explózia ich zabíja naraz.

Každý class má nejakých 120 skillov, ty si vyskúšal možno štrvtinu z nich (všetky nízky level), ale už vieš, že nemusíš používať nič iné ako cleave. *15*
  • Your login information was incorrect.Please try again.(Error 315300)___Tohle mi to pořád píše...všechny údaje jsou shodný se založenym účtem na battle.net i se tam pod nima přihlásim...Neví někdo co by mohlo bejt špatně?
    • asi jsi nekde udelal chybu, preklep
  • Jsem ve hře! US server
    • krása, už lze vybrat i povolání, akorát po výběru jména to zahlásí timeout error
    • Takže po vytvoření postavy jsem opět out of game :D
  • 315300 dava nekomu ?? ucet mam spravne jako na bnetu
  • v bete Pandalandu je v uvodnich lokacich tolik hracu, ze splnit nejaky quest je skoro nemozne a obavam se, ze v D3 to bude hodne podobne :( tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :) na druhou stranu v bete na pandy by mohlo byt tento vikend i hratelno :D ale kdo tam bude?
    blizzard mel zrusit pristup do bety vetsine hracu co uz ji maji a pustit tam lidi, kteri nemeli takove stesti a az potom delat test serveru
    • co ma latence spoločne s tim kolik lidi se pripoji na battlenet. ve sve hre budes mit jen 4 lidi. to je pekna blbost
      • Vsechny data v D3 budou zpracovavany servery a rozhodne nebude mit kazda ctverice hracu vlastni server, takze pocet nalogovanych lidi ovlivnuje stabilitu serveru. V lepsim pripade to bude minimalne.
    • a co ma singleplayer s pandalendem?
    • To se ti budou zobrazovat všichni ostatní hráči? To je blbost, ne? *8*
      • to ne, ale uz ted mas v d3 bete odezvu hodne pres 100ms a az tam nabehne x milionu hracu, tak uz to nebudou jen desetinky vterin :D
        • to bude asi tim ze jsou servery v usa, takze bys nemel cekat odezvu 20ms...
        • no to je dost blbost, vzhledem k tomu, ze origos ma vyjit za necely mesic...to uz nic moc odladit nestihnou a nepocitam, ze by blizzard dovolil aby po spusteni d3 nejak haprovalo. Navic maji dost zkusenosti s BN a SC2 a je to neco uplne jineho nez wow.
          • Taky verim, ze vedi co delaji. Ale je to prekvapko. Celkem by me zajimalo kolik je to vsechno stalo.
        • Jo aha, měls na mysli ping. Vyznělo to jinak *1*
          • Trol.diskuzni
            Tak on přece psal "latenci"...
            • Trol.diskuzni
              Učit se nebudu, nicméně máš pravdu, že budu celý víkend pracovat na věcech souvisejících s mým studiem a i proto je mi beta Diablo 3 zcela ukradená.
            • trole, ty se budes ucit do skoly, tak je ti to jedno ne?
            • Trol.diskuzni
              " tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :)"

Ale je fakt, že když jsem ti přečetl poprvé, též jsem si řekl, že to bude zase nějaký "pomatenec" s WOWkem... *1*
            • Původně myslím ne.
      • kostejnesmrtelny
        Jasně že je to blbost.
        • Zřejmě hráč WoWka, kterej si už nedokáže představit, že by nějaká hra mohla fungovat jinak:)
  • Shiiiiiiit.....chybi trocha k OVERACHIEVER, ale MASSIVE BLOW asi nedam....neudelal to nekldo nahodou, jestli jo tak s kym a jak...???????????????????????????????????????????????????
  • Ringwraith
    Super, vyzkouším.

Ale je fakt, že někteří tady silně "overreactují".
    • Trol.diskuzni
      Nechápu, co jsem řekl tak hrozně pobuřujícího... Ty snad jo?
      • Hairy_Ass
        Sice to není na mně, ale zatímco ten původní příspěvek byl brán s nadsázkou, tak ty tady najednou řešíš jeho morálně-ekonomické důsledky. To ty se tady pobuřuješ nad něčím, co tady všem ostatním ani trochu vážně míněno nebylo.

*1* *1* *1*
        • Trol.diskuzni
          Já se nad ničím nepobuřuju, jen jsem to komentoval ze svého pohledu, který s tímhle přístupem příliš nesouhlasí. *3*
          • Hairy_Ass
            To je už sémantika. Prostě si začal vážně brát něco, co nebylo míněno vážně. A protože si to musel rozplácnout na několik stran, tak tady prostě moc popularity nezískáš. *5*
            • Trol.diskuzni
              Já jsem v této diskuze nic vážně nebral, to si špatně interpretuješ. A co se popularity týče, ta mě tady na Games.cz skutečně netrápí... *4*
      • Ringwraith
        Zdá se, že jsi Diablo fanatikům řekl, že jejich budoucnost je důležitější než BETA. Což je sice pravda, ale někteří si to asi nemyslí.

Jo a ME3 hráč tě asi prostě nemá rád se zdá.
        • Veskoslav
          Trole ty nikdy nebereš diskuze s nadhledem a jasně si to ukázal tady......Už jenom to, jak jsi reagoval o škole jasně ukazuje, jak máš omezený rozhled. Nebo mi vysvětli jaký je rozdí jít na 3-4 hodiny do hospody si "odpočinout" od školy a práce na bakalářce nebo strávit 4 hodiny v Betě Diabla III. A ted ukaž, jak máš nadhled.
          • Trol.diskuzni
            To Inquisitor:

To, co o mně víš, ti nedává možnost objektivně posoudit, zda workoholik jsem či nejsem. Ale tvůj názor beru. *4*
            • Trol.diskuzni
              To Inquisitor:

To bude podle mě záležet hlavně na tom, jakou se mi podaří získat práci... Snažím se dělat vše pro to, abych se dostal k něčemu zodpovědnému, ale do budoucnosti nevidím.
            • kurna chlape..... nezlob
            • Inquisitor
              Každopádně bych ti přál abys jím nebyl, protože pak se jednoho dne zastavíš a zjištíš že jsi propracoval většinu času a nezbylo ti na důležitější věci než je práce a kariéra. A že jich je víc než dost. No nic nebudu to tady rozvádět v diskuzi k betě Diabla :)
            • Trol.diskuzni
              Nemyslím si - jen jsem to jednou zmínil, když jsi se mě ptal... Nemůžu za to, že se toho lidé chytili. *4*

Ano, to je pravda, tak to prostě mám... Vím, že na to mám solidní náběh (podle příznaků), toť vše.
            • pises: Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci)
            • ale mas o tom promin plnou hubu kecu, tak se nediv
          • Trol.diskuzni
            Jejda, Veskoslave, vždyť to bylo záměrně přehnané...

Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci) - to ale neznamená, že nemám pochopení pro fakt, že je třeba mezi prací dělat přestávky, aby člověk nejen načerpal energii, ale také si vyčistil hlavu a mohl posléze opět podávat dobré výkony.

Je fakt, že moc nechápu to dojetí z bety Diabla III (a rozhodně bych teda radši našel sil tu bakalářku klidně i s předstihem dopsat), ale budiž.

Musím ale říct, že mám se studenty vysokých škol prozatím vesměs nepříliš pozitivní zkušenosti - všichni hrozně nestíhají a dávají do toho všechno, pak se ale ukáže, že mají ve skutečnosti priority úplně jinde. A ono to je i vidět na těch výsledcích = student, který má samé jedničky, je úplně jiným studentem, než ten, co vystuduje totožné předměty s trojkami. Bohužel těch jedničkářů je nepříjemně málo... Ono kdyby aspoň měli opravdovou snahu - pak ať mají třeba i ty trojky, protože podle mě je přístup to nejdůležitější.
            • tak si to jeste uzi. Pocej v procesu, jestli to budes brat tak zodpovedne. Ale neboj to te casem prejde *1*
            • Inquisitor
              Na to že jsi workoholik tak tu trávíš na diskuzích dost času :). Já znám pár workoholiků a opravdu je lituju, protože nic jiného než práci neznají, což není dobré po psychické ani fyzické stránce. Člověk prostě musí někdy vypnout. Ty rozhodně workoholik nejsi.
            • Trol.diskuzni
              Psal jsem to tady, že jsem student vysoké školy... Blíže bych to nespecifikoval.

Je mi jasné, že nejsem nejvytíženějším občanem této republiky (doufám ale, že se mi podaří získat práci, která zodpovědná bude), přesto si myslím, že svoji společenskou roli prozatím plním více než dobře (minimálně z hlediska školních výsledků). Jo a často tady jsem, jelikož nechodím do hospody apod. a během práce jsem zvyklý poslouchat hudbu či něco napsat do diskuzí na internetu.
            • Trolle ty seš panečku workoholik. Tvým zaměstnáním je tedy psani do diskuzí, protože to děláš opravdu ve dne v noci.
            • Muzu se zeptat co studujes, studovals, pracujes,, pracovals? Kamo jses tu dost casto, na to clovek, zavaleny rodinou a praci ci jen praci nenajde cas ani kdyby se posral. Ver mi.
        • Trol.diskuzni
          To Ringwraith:

Připadá tobě osobně tak těžké pochopit, že internetové diskuze je třeba brát s nadhledem = existuje zde vysoká pravděpodobnost, že nemalé procento přítomných nebude diskutovat tak jako by tomu bylo v realitě? *7*
        • Veskoslav
          Takže už 6 bláznů....Tak to potěš.
          • Ringwraith
            Ale prosím tě. Někdo napíše něco, s čím nesouhlasíš a hned je blázen.

Prosím takto lidi neškatulkuj.

Troll:
            Ne, nepřipadá.
  • US servery jedou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit