Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
na jaky level jste zabili skeleton kinga ja mam 9 a nejak mi to nejde
-
-
Mon, lvl 9 a v pohode :)
-
-
Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov.
Tak vela ludi sa hlasi kazdych par sekund. -
-
no.. a co čekali? :)
-
-
Od blizzu docela ostuda, servery fungujou hodne problematicky, hra celkove zjednodusena az beda. Jasna kopie wow. Ono provozovat tolik let tovarnu na penize jmenem wow si vybere svou dan na srdci firmy .. . Troufam si rict ze kdyby na tom delal blizard north s financinma prostredkama blizzu, dopadla by hra mnohem lip. Kazdopadne za tohle davat penize nebudu. Casu uz je na hrani her tak malo, ze by se museli chlapci jinak predvest, abych do toho sel.
-
-
já netvrdím, že to co říkám je absolutní pravda, každý jsme od té hry čekali něco jiného, každý vidíme pojmy jako jednoduchost a zábavnost trochu jinak. Jenom říkám svůj názor. Mě prostě příde, že tahle hra zůstala na půl cesty, že se snaží zavděčit všem a já tenhle ppřístup prostě odmítám, jelikož se tím zavděčí akorát lidem, kteří moc nehledí na to co vlastně hrají. Jsem herní veterán, mám nahráno tolik, že se za to skoro stydim. Nedávno jsem si s kamarádem zapli znova diablo 2 aby sme si udělali náladu na příchod diabla 3, překvapilo mě jak primitivní se mi ty mechanismy který mě tenkrát tak hrozně bavili najednou zdáli. To je samozřejmě pochopitelný vzhledem k tomu že jsem od té doby ledacos hrál a logicky jsem se stal náročnějším a herní vývoj se taky někam posunul. Takže jsem pořád tak nějak doufal v evoluci/revoluci herních mechanizmů v Diablu 3, ikdyž už jsem samozřejmě věděl, že se nic takového konat nebude, jelikož ten vývoj 4 roky sleduju. Doufal jsem že díky novýmu složitýmu systému herních mechanismů a opravdu promyšlenímu dobře napsanému příběhu si zas dokážu hru užít.
Hra jako Diablo 3 má obrovský potenciál, jak prodejní tak herní, tudíž bych čekal podobnej technologickej skok jako udělalo Valve s Half Life 2. No nestalo se a dostal jsem průměrnou grafiku, průměrný příběh (odhaduji), průměrnou hratelnost atd. Prostě hru která moc nestála a je pro celou rodinu. Chápu, že se v dnešní době nechce nikomu moc riskovat,ale tohle.. Říct jako Bajošok po tolika letech vývoje skalním hc fanouškům diabla at necekaji moc no.. . Proste Blizzard uz me ztratil dobrou povest. Nerikam ze to bude spatna hra, spousta lidi si ji urcite uzije ale ja v ni nenasel to co sem chtel. Tot vse. -
-
Nic si z toho nedelej, presne tahle pohadka tu jela kdyz se rozjizdel SWTOR. Hodne lidi tu psalo ze to je dobra hra, ma potencial, napady atd. ale ze to zabiji urcity chyby.
Fanboyove byli butthurt a obvinovali nas, ze si ty bugy vymyslime. *15*
-
-
Mam pre teba navrh. Ak prejdes Aspon hell za den. Kupim ti pivo. OK? Pretoze je mi jasne ze o hre si nic necital, dam ti dobru adresu:
http://www.diablofans.cz/ -
-
Tak ja bych mel taky navrh. Zamyslet se nad "zjednodusenim mechanismu" a "jednoducha hra". On totiz nepsal ze je (bude) jednoducha.
Taky muzu dat dobrou adresu: Diablo II
Srovnej si dvojku a trojku. -
-
Ja mám tiež návrh. Až budeš schopný sám bez pomoci z fóra namapovať skily v diable 3, tak potom rozprávaj o zjednodušovaní. *15*
Pretože kolegovia, toto je človek, čo to vlastnou inteligenciou nebol schopný zvládnuť, ale samozrejme hodnotí hru ako zjednodušenú. Zrejme pre niektorých ľudí nie je zjednodušená dosť. *15* *15* -
-
Jo a hnup to nemuze rozdejchat. *5*
-
-
-
-
zvlastni jak někdo vidí jednoduchost v absenci talent stromu a rozdělovaní atributů, já vidím obtížnost v náročnosti hry, bossů atd, o čem se zatím v prvním aktu na normal obtížnost bavit nedá... wow-like argument je taky lehce na facku, je to všechno od blizzardu, samozřejmě, že se tam projeví jejich rukopis, ale trvdit mi, že to má stejný, nebo i jen podobný systém jako wow... diablo 3 mělo v alpha verzi taky talent stromy, byli nahrazeny tímhle mnohem zajímavějším a promyšlenějším systémem, který má dost úspěch vzhledem ke svojí jednoduchosti a zároveň velké variabilitě... proto wow kopíruje D3 v dalším datadisku a vytvořil podobný systém jako D3, ne naopak! obě hry jsou úplně jiné žánry, hrajou se úplně jinak, nejsou tady specializace jako ve wow... stejně jako říkat že je hudba podobná k wow, jasně blizzard má totiž hudební producenty pro každou hru zvlášť, ne?
-
-
Na facku je mit patent na pravdu.
To ze v tom nekdo vidi wow je subjektivni dojem. A jestli to nemuzes rozdychat tak jsi proste fanboy.
Ja v tom vidim taky wow, ale netvrdim ze je to spatna hra. Jenom proste rikam ze mi to pripomina wow. Thats all.
-
-
"Singleplayer online je lepsi jak pro hrace tak pro nas" (c) Blizzard
-
-
skusal som sa prihlasit ako fuck@yourself.net s heslom ******** a aj tak error 37 - server is busy. V podstate ani neverim ze nejaka open beta existuje... *7*
-
mam tam vyplnit battletag nebo account name ? (email)
-
-
Email... a dokud nenavýší limit, tak ani nic *3*
-
Email, battletag není unikátní
-
-
Nevíte co dělám spatně v menu se nemůžu zalogovat (nejde kliknout na login)
-
-
Nevyplňuješ jen Battle tag? Pro login musíš vyplnit email pod kterým jsi reglý na battle.net
-
-
Mam crash dycky uz pri "Updating setup files" naprosta parada :)
-
"The stress test is off to a great start as we have identified some immediate issues which we are now working to address. We have temporarily capped the number of people in the game and so you will likely see an error 37 until we address some of the login and stability issues and are able to allow more people in. Again thank you for your help in putting the service through its paces, and ask that you please keep checking back as we continue to improve service stability."
-
hodnekrat kick ze jsou servery busy ihned po zadani loginu a po nekolika pokusech zkousi logovat cca minutu ?
-
-
přečti si tu hlášku vedle loginu.. už nasadili "temp cap".. takže jsme v pr... :)
-
-
Zaráží mě, že jako Wizard jsem většinu času běhal s obouruční sekerou a obouručním mečem, jelikož byly nejlepší. Až nakonec z posledního bosse bety mi vypadly věci opravdu pro Wizarda.
To i v Diablu 2 mohl používat každej všechno nebo je to v Diablu 3 nově jako další prvek zjednodušující hratelost? -
-
Az od nightmare se vyplatilo brat si class specific veci. Tam to bylo kvuli tomu kdyz ti dosla mana, abys mel cim mlatit, a tady je to prakticky to same - class specific jsou ze startu moc slabe...
-
Mohol si používať čokoľvek okrem class specific vecí - sorceresky s phase blademi boli napríklad celkom bežné kvôli holy shock buildu apod.
-
-
Hmm, tak i v Diablu 3 mají některé itemy napsáno určenej class, takže je to asi stejný.
-
-
Je to rovnaké, wizardi majú podobné magic orby, witch doctori majú tie vysušené zvieracie zbytky, barbari špeciálne zbrane atď.
-
-
-