Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to tu vidím, tak všichni co se chystáte na vysokou, nebo končíte, nebo studuje te a nevím ještě co, serte na to diablo, republika půjde do hajzlu :D
    • Trol.diskuzni
      To víš, nadávají na politiky a sami nejsou o nic lepší - prostě zábava a až daleko za ní práce.
      • poslouchej ty buz.ku. neber si cizí lidi nadarmo do huby, jednou se ti může setsakramentsky vymstít.
        • Trol.diskuzni
          To bylo opravdu tvrdé. *3*
          • tvrdé je tvé konstatování, že lidé jsou stejní jako politici.Doufám, že takovému duševnímu chudákovi, někdo dá pořádně přes hubu.Dokud jsi schován za anonymním nickem, tak si tvrďák, ale v reálu bys čuměl do země chytráku co?
            • Trol.diskuzni
              To jsem generalizoval, očividně... Ale pravda je, že spousta lidí pro tuto zemi dělá mnohem méně než politici a nezmůžou se na nic víc než nadávat, že naši zemi řídí břídilové a zkorumpovaní kriminálníci.
      • Veskoslav
        Už mě štveš. Tvůj trolling není ani vtipný a jenom ukazuje, co jsi za člověka. Jdu Tě nahlásit.
        • DarkHawk
          sry.three post.
        • DarkHawk
          sry.three post.
        • DarkHawk
          On mě neštve, protože ty jeho příspěvky vůbec nečtu jako kdyby tu nebyly. Mě štveš ty, že na něho reaguješ. *1*
        • Trol.diskuzni
          Posluš si, jiný názor se přece trestá... *3*

(Jo a za tu urážku tě nahlašovat nebudu, nepotřebuju si nic dokazovat.)
          • Věřím, že kdyby si nebyl jistej, že to zvládne, tak na to diablo nesáhne. A další věc je, že ti po tom může být...
            • Trol.diskuzni
              Jj, já počítám s tím, že to mohl myslet jako vtip... Ale vzhledem k tomu, že to je internetová diskuze, tak si logicky můžu dovolit jeho slova pochopit po svém a v tomhle duchu na ně reagovat. Je přece jasné, že tady nezměním svět... *7*
            • To si usoudil z toho, že tu zavtipkoval? myslím, že kdyby to pro něj nebylo důležitý, není ani tam kde je...
            • Trol.diskuzni
              Titul na vysoké škole sice stále ještě o něčem vypovídá, stejně důležitý (ne-li více) je i způsob, jakým jsi jej dosáhl... Když je pro něj BETA! Diabla 3 důležitější než bakalářská práce, tak to z mého pohledu není v pořádku a je dost pravděpodobné, že takový člověk i v budoucnu nebude oplývat zrovna 100% nasazením a přístupem k věci.
            • Nechápu, proč to tak ostře kritizuješ, taháš do toho nějakou situaci ČR a podobně, radši skoč na hlavas (Brno) za těma squoterama a vyčti jim, že se neučili, nemakaj, chlastaj a tahaj z lidí prachy a cigára a neval tu do borca co má téměř bakaláře
            • Trol.diskuzni
              Já mu nenakazuju, co má dělat - pouze jeho jednání komentuju... *4*
  • Dostal mě treasure goblin, vzpomněl jsem si na Golden Axe :)
    • kostejnesmrtelny
      Taky mě to napadlo. Napůl jsem čekal, že vyhodí aspoň jednu flašku s manou. Bylo by to krásný mrknutí na ty zasloužilejší hráče *14*
    • Kdyz jsem ho potkla, tak me strasne mrzelo, ze ho nemuzu kopnout do prd3l3 :D
  • No vyzera to na pernamentny disconnect. Teraz bude mat blizz asi jasnu predstavu co ho caka 15. maja. Velmi lutujem programatorov a ich technikov.
    • No kvuli tomuhle vsichni nadavali, ze je nesmysl aby i single player jela pres online pripojeni. V den vydani budou v klidu hrat jenom warezaci (tak jako nekolik dnu pred vydanim). A my pitomci co si to poridime poctive budeme cekat, nez se jim podari zvladnout napor v US. Pak na nejakych podstatnych serverech v jinych zemich. A pak jestli zbude cas, tak budou resit vychodni Evropu. Asi do toho nepujdu.
      • Tak ty jsi hodně naivní lol, warezáci budou mít s Diablo 3 smůlu, protože nestvůry, itemy, loot, NPC, atd. je bráno ze servrů blizzardu.
        Ani pořádná beta není k dispozici na warezu a to byla spuštěna před 7 měsíci
        • Pokud vim tak cracknuli Assassin Creed 2, a ten bral ze serveru vsechno, bez toho nesel vzit ani quest. A u tak ocekavane hry jako D3 to ani nebude dlouho trvat. Nepodcenoval bych je.
          • Veskoslav
            To není pravda. Assasin má pouze MRDA.
            • Tu jsem popisoval ne? Nebo to nebyla reakce na mě?
            • Veskoslav
              DRM ochrana.
            • Co znamená MRDA?
          • AC2 nebral ze serveru vůbec nic, jenom posílal občas nějaký packety a ověřoval, jestli máš legální kopii. Data jsi měl všechna u sebe.
        • nebudem se hadat. Jinak vim co je kolem toho.
          • Veskoslav
            Bez emulátoru si můžeš akorát tak pustit úvodní obrazovku a kdo ví jestli vůbec ty crackaři:-D
          • Hádat se nemusíme, moje reakce byla na martyho, kterej tvrdí, že v den vydání budou ok jenom warezáci, což je p*čovina.
            Časem budou nějaké emulované servry, ale bude to trvat hooodně dlouho a nikdy to nebude jako originál.
          • Pokud někdo neudělá emulátor serverů, tak imho "crack" nebude.
      • no myslim si ze warez nepujde pac to bude stahovat urcite prubezne obsah z battle.netu
        • si pis, ze to craknou.
          • Veskoslav
            Jasně. Zkus cracknout Darkspore, až se ti to podaří, tak ti uvěřím, že půjde Diablo III.
          • Si pis , ze necracknu. vygoogli si moege diablo 3 a dostanes predstavu ako bude ta emulovana verzia vyzerat *7*
        • ja myslim, ze to grupy zvladnu, SC2 isiel tiez, co nic nemeni na veci, ze single player = nonstop pripojeny, je blbost
          • Veskoslav
            Podstatný rozdíl mezi Sc II a Diablo III. Sc můžeš hrát offine, Diablo nikoliv.
          • sc melo ciste sigleplayer kampan, coz se o d3 neda rict pac co jsem cetl z ruznuch betatestu a clanku, tak nejaci bossove budou delany na skupiny lidi
    • nejdriv odstrani problemy v americe a pak to pustej dal
      • to je fakt. Nic ineho necakam.

Hateri budu mat asi sviatok tento tyzden.
  • Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na
    http://just-been-paid-czech.webnode.cz
    Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
    • Ale tohle neni pyramida (letadlo, whatever)! *16*

*5*
      • neni...nikoho pod sebe nepotrebujes...je to jen takovy bonus..a ten je max do druhe rady...pak uz ne
        • Ok, preju hodne stesti v nepyramide. *15*
          • dik :)
  • Někdo s Error 315300 ? Díky
    • Jo. Včera i dnes.
      • Resetuj si heslo, mě to pomohlo a přihlášení hned fungovalo.
  • ano *13*
  • Skvělá diskuze o ho*ně.
  • tak jsem to spustil, musim rict ze ty roky práce jsou na hre opravdu videt, je videt ze se pohrály s každým detailem, grafika parádní, atmosfera tam je taky.
    Bohužel hratelnost je klasicky diablovská, t. j. primitivní na urovni solitairu ve windows. Hrozne rád bych si zahral nejake poradne izometricke rpg, ktere by bylo tak dotahnute do detailu jako tohle. Bohužel tam by se jim investice nevratila, protože je videt co chteji masy = primitivní rubačku.
    • to už by ale pak nebylo Diablo... Fanoušek série chce aby to byla rubačka. Pořádné izometrické RPG je pak Baldurs Gate.
  • dotaz, do hry me to nechce pustit , chce to jmeno a adresu...kdyz si koupim originalku budu muset tyto udaje uvadet? dik
  • Jako blizzard mě nemohl před vydáním víc na...t. Nejenže sem měl problém to vůbec stáhnout a naistalovat, ale potom jsem se ani nepřihlásil... A abych bral fakt, že mi to házelo pořád jiný hlášky proč se nemůžu přihlásit, jako polehčující, to ať ode mě nikdo nečeká... pissed
    • stahnul, nainstaloval..v sobotu se logl s obtizema, ale v nedeli, jak to blizz otevrel a pustil dalsi hrace, jsem se logoval nekolikrat a bez problemu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit