Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
je tu nekdo kdo si na b.netu zalozil ucet az dneska a jede mu to ?
-
myš lze držet a přez penízky jen tedy proběhnout :)
-
mam se prihlasit tak jak se prihlasuju do wowka a na battlenet?
-
Takze moj fazit je nasledovy. Je to velmi dobra hra. Jej jedinou slabinou je, ze hraci mnohokrat nepochopili par dolezitych veci, ktore mala hra ukazat hned na zaciatku. Predovsetkym, ze v neskorsej hre budu musiet fakt farmit predmety, pretoze oni samotne menia stat postavy. Ono nejde len o skili a menit ich podla potreby. Ide o to, ze v neskorsej hre bude fakt nutne menit si staty podla potreby. Inymi slovami ak potrebujete aby bola postava viac defenzivna, tak nafarmite na to predmety. Ak vam ide len o cisty dmg, tak musite nafarmit zase ine itemy. Toto je len priklad. A vedze ze ked prejdete na vysoku obtiaznost aspon co viem tak sa zapotite a zistite, ze menit stati za pomoci farmenia predmetov treba.
Blizzard to mal v hre ukazat hned na zaciatku. Chapem, ze chcel aby to bolo na zaciatku lahsie, ale problem vacsiny hracov je, skusaju hru, hned sudia a co je horsie nic si o tom neprecitaju. -
-
blizzard nechtel nic ukazat, jen otestovat servery, jo a mimochodem jake prekvapko ze v rpg budes farit predmety *3* btw stačí když to za tebe nafarmi nekdo jinej a ty si to mužes koupit za real prachy doufam že tahle možnost tam bude jak slibili
-
Jde o to, co bude potřeba farmit za předměty na nejvyšší obtížnost - všechny buildy v D2 více méně používaly totožné předměty +x to all skills a podobně, které ale bylo tak obtížné získat, že pro singleplayer charakter to bylo zbytečné byť jen zkoušet. Osobně jsem poprvé dohrál D2 až se synergiema a Paladinem s Blessed Hammer. - raritní předměty budou podle mě padat v D3 ještě méně, aby se uživil systém aukcí za reálné peníze.
Co po mně bude D3 chtít? Přizpůsobovat skilly equipu? Je totiž více méně nereálné, aby byl equip a skilly přizpůsobovány situaci, i když už se asi nestane, co se běžně stávalo v D2, že byl boss imuní vůči všemu, kromě jednoho typu zranění, které ta konkrétní postava neměla k dispozici (pro Blessed Hammer paladina to byl třeba miniboss s imunitou proti magii a podobně).
Beta D3 se mi hodně líbila a zatím nevidím jediný problém (snad jen grafika aspoň hráčovy postavy mohla být detailnější, abychom si všechny ty oblečené předměty mohli vychutnat). Příklon k důležitosti předmětů bude ale při omezeném vývoji postavy určitě nutný. Trochu škoda, ale na druhou stranu, pokud to bude vybalancováno až do nejvyšší obtížnosti, která bude doufám opravdu pekelně těžká, může to být ve výsledku ještě lepší, než skill tree v D2. -
-
Jo jo, dodnes si pamatuji, jaká fuška byla zabíjet Fire immune bosíky s Fire druidem :-D Pokud byl náhodou i Immune Physical, tak jsem zdrhal :) A suverénně nejtežsí bitva pro mě byl Arreat Summit a Council members, kde měl každej z nich dvě imunity. Doufám pořád, že obtížnost na Hell/Inferno bude veliká, ale, že už se mi nebude stávat, že je nebudu moci zranit vůbec :)
-
jaky omezeny vyvoj postavy? mas tam 4 aktivní skupiny skillu z kterych kazda ma nevim kolik presne schopnosti a kazdou z tech schopnosti mužes upravovat mnozstvim run. To je hodne kombinací. Navíc beta vypadala tak, že každa abilita bude užitečna, že to nebude tak, že když postoupíš na vyšší level tak budeš používat nejaké silnejší kouzlo a to slabší prestanes používat.
-
-
svata pravda, ale oni to nepochopi...jak si nebudou moc po kazdym lvl kliknout a rozdelit 5 atributu, tak je to hroznz "call of duty"
-
Ano, to máš pravdu, ale silná profilace v D2 (ještě zesílená při přechodu na synergie) se tu nekoná. A neříkám, že je to špatně, to vůbec ne. Těším se na to opravdu hodně. Ale vývoj postavy tím samozřejmě omezen je a nahradilo ho, no řekněme "přizpůsobování" postavy, ať už situaci nebo itemům.
-
-
Diablo 2 jsem hodne hrál ale už si to moc nepamatuju, hrál jsem za necromancera a co si pamatuju byly tam specializace poisonmancer, bonemancer a summoner (bez možnosti to pak menit). Tohle máš na mysli?
Protože neco takoveho bude i tady, treba wich doctor specializující se na tu foukací trubku. Jediný rozdíl je že velice rychle budeš moct svoji specializaci vymenit. Ale to na nejvyšším levelu tak často delat nebudeš protože zmenou specializace prijdeš o ten buff (ted nevim jak se jmenuje ale psalo se o nem ttady na tiscali).
Cili specializace zustanou, jedina zmena je vetsi flexibilita. takhle to vidim ja -
-
2 corwin - jasne, ale tohle se dalo čekat. ja jsem hraval wowko tak vím že žádné rozhodnutí není nezvratné, muzes mit najednou dve specializace, kdykoliv to zmenit a kdykoliv navstivit trenera a cele to zmenit. Dalo se čekat že podobne to dají i sem a skutečne bych nechtel aby se skilly nedali prerozdelit jako v d2.
ted jenom jde o to jestli skutečne chceš rozdelovat body a na zmenu specializace navstevovat nejake npc, nebo ti vyhovuje i tohle. Jinak Blizzard samotny rekl ze nechce aby hraci porad menili buildy, to nebylo jejich cilem.
http://games.tiscali.cz/tema/diablo-iii-predstavi-novy-buff-pro-level-60-58883
(tim chce blizz dosahnout aby se hrači sveho buildu drželi)
Jaky vlyv to bude mit na znovuhratelnost a dobu po kterou te bude Diablo bavit nevim *4* uprime je mi to jedno když me to nebude bavit tak to vypnu -
Myslím to jinak - postavy v D3 nebudou specializované, ale flexibilní. V D2 hlavně nešlo měnit rozložení skillů, takže od začátku do konce jsi hrál jeden build. Nekromancera jsem nikdy moc nehrál, ale u každé postavy šlo o to si dobře rozmyslet, do čeho budeš dávat body a toho se držet. Špatně rozložené skilly=nová postava. Nový build=nová postava. Atd... Ano, je to jako chválit hru za dlouhou herní dobu, protože je těžká a levely se musejí hodněkrát opakovat - u D2 člověk musel vyzkoušet snad desítky charakterů (nebo využít ověřené buildy, které se ale s každým patchem trochu měnily - nejvíce právě díky synergiím, tedy když některé skilly najednou dávaly bonusy do dalších skillů), a stejně si pak neoblíbil jen jeden - prostě jsi měl 5 Paladinů a každý byl jiný. Abych ti to vysvětlil na Nekromancerovi (ale toho moc neznám), tak jedna postava jela na Bone Spirit (nebo Bone Spear?), druhá na vyvolávání Golemů/Kostlivců a do toho si každá zvolila nějakou tu kletbu - třeba Iron Maiden, aby se nepřátelé sami zabíjeli o vyvolané kostlivce/golema.
Tohle v D3 nehrozí - budeš mít jednoho univerzálního Witch Doctora, jednoho univerzálního Monka, jednu Sorcku,... a každá postava bude najednou schopná všeho a bude se moct přizpůsobovat tvé náladě, předmětům i nepřátelům. Opravdu mi ta hra s jedním charakterem od každého typu vydrží 12 let jako D2, které si občas pořád zahraju? Pochybuju, ale neříkám, že je to chyba - prostě je to čistě o hledání předmětů, které stejně v D2 bylo výborné.
-
-
-
-
-
-
sitahol som aj US aj GB verziu a pri rozbalovani mi to hodi tuto chybu a teda zo staihnutych 43mb mi rozbali len nejaky 2,5mb.
BLZPTS00008
skusal som to aj vynutit ako administrator, ale stale rovnaka chyba.
Aj som skusal zmazat C:\ProgramData\Battle.net
ako to radili na forach a nic...
vie niekto poradit? -
-
Stáhni si přímo klienta, co ti to stáhne do pc;)Navíc si nastav, ať je pro Západí Evropu.
-
-
tak to teda neviem najst
nejaky postup prosim... ja to tam nikde nevidim.
dakujem -
-
vedle toho beta clienta by měl bejt v modrej závorce us/ eu... tam si to prehoď.
-
-
skusal som aj Diablo III Beta enGB Setup.exe aj US (ako som pisal skor)
link funguje, stiahne mi to nejaky 43mb (Diablo III Beta enGB Setup.exe)
ktory ked pustim tak mi hodi hlasku
"Failed to extract req. files from archive"
chyba je blzpts00008
ako vravim skusal som aj ako admin.
ja zatial od blizzardu nemam ziadnu hru, takze mi to neponuklo tahat lokalizaciu (mimo toho EU, ktore je tiez nefunkcne)
zaregistrovany ale som.
-
-
Link je priamo v príspevku. Nefunguje ?
-
Tak to moc neporadím, já mám totiž učet u Blizzardu kvůli dalších her, tak jsem si prostě jenom najel na hr, download klient a for pc a měl jsem nabídku pro Západní Evropu (stejně tak mám nastavený i Sc II)
-
-
-
-
Já už se snažím připojit celý den a zatím sjem ze hry neviděl nic víc než úvodní obrazovku a neskutečné množství chybových hlášek...
-
-
Tak isto... :( keby tá hra počítala počet pokusov o prihlásenie, určite by som bol rekordman :D veď večer som asi 2 hodiny skúšal a dnes od siedmej rána a nič, ibá 315300 a od obeda sa ešte k tomu pridalo 37.
-
-
Ježiš, ještě, že to vím, abych tedy teď netestovat, beztak to bude nedostupné a padat a multiplayer plní "co mám dělat"
-
*14* yeeees!
-
jede to ted nekomu? ja sem se pripojil asi na 5 minutek a hned me to vyhodilo
-
-
Nevím, zda to bude mít nějakou souvislost - mám betu již 3 měsíce a i dnes nebo včera jsem neměl problémy s připojením včetně připojení na EU server
-
-
What if the service is down/laggy/disconnecting me?
It's very possible that players connecting to the stress test could experience issues with the service. While not ideal, this is exactly why we're having a stress test. We want to catch and analyze as many bugs as possible during this stress test period, so that we can try to ensure a smooth launch on May 15.