Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
po patchi hra na vyssi obtiznosti hodne ztuhla, ke hre jsem se vratil po letech a na hell je temer nemozne to dat sam, bez slusneho vybaveni si clovek neskrta a v patem aktu na konci staci chvilkova nepozornost a clovek jde treba i na jednu ranu.
Normal obtiznost je opravdu jednoducha, aby ji byl clovek schopny projit sam i v singlu. Zadna vyzva. na Nightmare uz prituhuje, nepratele davaji vetsi damage, jsou resistentni vuci nekterych zivlum nebo utokum a na hell uz jsou nekteri zcela immuni a clovek se musi spolehnout na jiny druh utoku.
Pamatuju si, jak jsem s Cold sorceresskou prochazel normal a nightmare jak nuz maslem a na hellu jsem se zastavil ve druhem aktu u obycejneho miniona s cold immunity, ktery me byl schopny dat na jednu ranu:) -
-
Element immunita byla docela singleplayer zabijak v D2. Jsem rad, ze se rozhodli do D3 imunity nezahrnovat (ikdyz se soucasnym systemem skillu by to zas takovy problem nebyl).
-
-
vyladena vec pro 3dvision, doporucuju.
-
Chtěl jsem si Diablo vyzkoušet, ale asi se mi to nepodaří no, takže zatím beta sux *16*
-
-
Je to beta. to je cele.
-
-
Zažil jsem hodně beta test u her a aspoň jsem se mohl připojit, možná to lagovalo a padalo, ale aspoň jsem si to mohl zkusit, tohle je ještě horší.
-
-
Raději si počkám chvíli a budu moci Betu hrát bez lagování a padání než takovou "betu", kdy člověk 30krát spustí hru aby si vůbec ytvořil postavu.
-
-
presne, v ostre verzi bude napor lidi tak 100x vyssi.
-
-
spravne blizz uz asi pusta do gati. Vsak kolko milionov ludi si to predobjednalo? Myslim, ze 15. maja bude sranda sledovat fora a to hatovanie. *9*
-
No a z toho mám tak trochu obavy.. od Blizzardu, který se holedbá stálou základnou více než 10milionů aktivních WOWkařů a má s tím "online" už dlouholeté zkušenosti .. bych přesně tohle nečekal.. vždyť ten nápor museli snad očekávat ne? Po tomhle průšvihu doufám nebudou překvapení až se jim 15.5. připojí naráz několik desítek milionů hráčů ...
-
-
No ale mělo WoW někdy tolik uživatelů naráz v prvních dnech hraní?:)
-
-
tak wow servery spadly minutu po prvnim nahozeni, protoze byl velkej naval :D
-
-
Nezapomen, ze ted jedou jen US servery, a to ne zdaleka vsechny. 15. se zapnou servery po cele EU a Asii, takze bude napor o dost mensi
-
-
-
-
přesně.. já to pojal jako že to bude pro mě takové demo na vyzkoušení, které rozhodne zda koupím nebo ne :( Uvidíme, jak s tím hoši z Blizzu pobojují, jestli to vůbec půjde připojit od nás.
-
-
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3781468252 ______ BTW, vzpominate na launch BF3 ? 24 hodin si nikdo nezahral servery udelaly bum bac. 15/5 to nebude jinak.... kdo si mysli ze 15 bude hrat je naivni blaznen.
-
Beta nejspíš končí tabitím Skeleton kinga že? :-)
Pač jsem ho sundal, splněný úkol a dál se nic neděje. -
-
nekončí, po zabití skeleton kinga mužes dal hrat akorat budes opakovat ty same mise
-
...jak ho zabijes tak se ti pres celou obrazovku napise takovy obrovsky napis, ze jsi dohral betu d3
-
JJ. končí zabitím skeleton kinga
-
-
Sakra, ale myslel jsem si to :). No aspon je cas si vyzkoušet další postavy. Kdyby to ale sakra tak nelagovalo :) (vím beta, ale stejně mě to štve :D).
-
-
no tak ono ti mohlo trochu napovědět, jak se ti tam přes celou obrazovku (a to doslova) po jeho zabiti napíše velkým: "porazili jste Diablo 3 beta"
-
-
-
-
nechcu nic rikat ale ja uz hraju zalozil jsem si postavu a už jsem normálně ve hře nechapu :D
-
-
Já taky tak, ale možná proto, že mám už dávno účet u Blizzardu při nákupu jiných her:-D
-
-
To je asi pravda já u nich mám koupené všechny wowka možná proto
-
-
jo taky to pár lidí psalo na blizz stránce :)
-
-
Takže komu to nejede kvůli 315300:
-nainstalovat EU verzi ne US
-zmenit v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData
"Data Aplikací" na "Data Aplikaci" s krátkým i -
Dobre naaaaaam tak!!! mam to zaplaceny strasne dlouho a nemuzu se dockat patnacteho:) Je to jen jeden vikend tak se to da zvladnout bez jidla, proc se zdrzovat zranim od klikani:))
-
tak jsem se vyspal a zkusil se prihlasit ted rano a porad error 300008. Request time out. Pripojeni mam ok
-
-
jojojo já to dneska nainstaloval, spustil na dve minuty jenom jestli to jede, jelo, sel jsem neco delat, vratil se a od te doby 300008... uz nejak nemam rad to cislo :))
-
Přepni si servery na Americas.
-
-
mam furt. Zkousel jsem radsi vsechno petkrat
-
-
-
Herdek, kruci, himlhergot, já už chci doprdeledrát hrát :D