Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    esce tam neco finalizujou a doladujou. Taky mame hlavne ze zacatku ocekavat pripadne latence a disconnections, preci jen je to zatezovy test, ale asi to bude casem lepsi a lepsi pres ten Weekend. Jo a vsem dekujou za zucastneni se ;o)
  • Jako nerozumim tomu. Jednak tohle museli cekat, a druhak to prece neni online hra. To jim dela problem jednoduchy dotaz na autentifikaci nebo co?
    • Údajně se všechno zpracovává přes server, takže i v SP je to v podstatě online hra.
  • Sakra, taková "nudná komiksová klikačka pro děti" (sarkasmus) a 950 komentů za 1 den? Haha. Tolik snad nebylo u žádný hry (ani při full releasu) v historii TG. I když je pravda, že dost z toho jsou trolové. Seriózních zhodnocení je tu jako šafránu.
    • filias
      Tak 2/3 z toho jsou stížnosti, že pro Blizzard je to stress test, ale pro ostatní test trpělivosti. Neboť to stále spíš nefunguje než funguje.
      • Aha, takže koment rekord na obecném herním (čti: na jiném než Diablo věnovaném) fóru kvůli stížnostem s připojením? Akorát si mi nahrál.
      • co je stress test *15*
  • Tak jsem asi tupější než syn vesnického burana a televizní rosničky ale každej server mi hlásí jinej error. Čekat, čekat, čekat?
    • to jsem jeste neslysel :)
  • Bomba *2* *14*
  • smejki
    Zklamání. Ze systému.
  • nefunguje neustále 315300 error *16* *16* *16* *16* *16*
    • spousta lidi si to evidentne nezahralo. Rict, ze je to beta a vyuzit nervy nas co mame smulu, aby si to odladili, mi prijde jako nehorazna drzost. Nezvladli to.
      • Najviac ma na tom popudzuje, že Blizzard robí zo svojích hráčov totálnych neschopákov, čo nevedia napísať do dvoch okienok svoj email a heslo. :( Očividne nemajú ani páru čo spôsobuje túto chybu.
  • Tak ta uvodni obrazovka je celkem fajn, ale styska se mi po hudbe z Diabla1, ta byla genialni.
    • ja jsem se do toho zaposlouchal a je to kvalitni skladbicka. Zadny yamahy *4*
  • Apofisko
    Mega pecka bomba ... KUPUJEM :)
  • To je tak nudná a hloupá hra, že to tady musí rozvedené skoro tisícovkou komentářů :)
    • Polovica je od trola podobne ako pri skyrime. *15* *15*
      • Trol.diskuzni
        Not even close, sorry...
        • Alex81
          Tady to s těma EN větama je nějakej novej druh chlubení E-penisem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší