Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je diskuze o Diablo3 nebo Trollfeeders 3? *1*
  • Dohráno a musím říct, že jsem čekal víc.

Po tolika milionech investovaných dolarů do obřího vyvojářského týmu bych čekal po 10 letech vývoje víc!

Mnohem víc. Slabá atmosféra.
    • OMG :D citat ten troll war pod tvojim prispevkom, kazdopadne plne s tebou suhlasim :)
    • porad se nemuzu zbavit usmevu, kdyz vidim jako nekdo o bete napise "Dohrano" *15*
      • Tak zkus použít hlavu
        • Hlavu pouzij spis ty.
          Vetsina knizek ma z druhe strany obalu cast pribehu nebo pribeh shrnut a nikdy jsem nikoho neslysel, ze by rekl: "Docetl jsem ten vycuc knizky a musim rict, ze ta knizka je spatna"
          • jenze do toho uryvku se dava prave peclive vybrany text, aby si to kupujici koupil a precetl.... nic to nemeni na tom, ze od diabla3 se ceka neco, co nemuze splnit.
          • Když někdo pod článek o betaverzi Diabla 3 napíše "Dohráno", tak o čem asi může mluvit? Nebudu Tě trápit, vidím, že je to zapeklitá úloha, dám Ti tři možnosti:
            a) o betaverzi Diabla 3
            b) o betaverzi Diabla 3
            c) o betaverzi DIabla 3.
            Nespěchej, pořádně si to rozmysli, dáš to.
            • Jo, máš recht. Já blábolit takové zcestné příspěvky jako Ty, byl bych taky nerad, kdyby mě v nich někdo pěkně vykoupal. Jednak žiješ v přeludech, že betu Diabla 3 není možné dohrát, proto Ti to přijde směšné. Vůbec Ti nevadí, že se velkým bílým písmem přes celou obrazovku dozvíš - "Dohráli jste betu". Trapnou situaci se snažíš zachránit naprosto nesouvisejícími příklady s přebalem knih a aby toho nebylo málo, vyplodil jsi:
              ""Cast lidi, kteri zde komentujou, jsou shcopni na zaklade dohrani bety zhodnotit pouzitelnost vsech skilu, celkovou customizaci, nekteri dokonce cely pribeh a hodne lidi i obtiznost""
              Připadáš si důležitější, když tu uvádíš obecné závěry, nebo ten citovaný text snad považuuješ za nějaký argument? Platí tento výrok i pro autora prvotního postu? Těžko, když jediné, co napsal je, že čekal víc a že je slabá atmosféra.

Styď se!
            • Muj prvni post nebyl zcela dobre formulovan, ale vzhledem k tomu, ze reagujes na ten, ze kteryho to uz je jasny, tak jsi trochu hloupejsi, takze pro tebe jeste jednou:

"Cast lidi, kteri zde komentujou, jsou shcopni na zaklade dohrani bety zhodnotit pouzitelnost vsech skilu, celkovou customizaci, nekteri dokonce cely pribeh a hodne lidi i obtiznost"

Jinak ty uz na me prosimte nereagujou, protoze nemuzes sdelit nic relevantniho.
          • Hra není špatná.

Je dobrá.

Ale dobrá je málo (vzhledem k možnostem Blizzardu).
        • Na to, aby sa zbavi úsmevu? No má to svoju logiku. *15*
          • Usmevu se musis zbavit jakymikoli prostredky.
      • Tak posledni hlaska je dohraliste betu :D
    • ono spis nemuzes na 10 levelech toho ukazat tolik, me to nejvic bavilo kdyz sme jeli s kamosem coop on brabar ja hunter to odsejpalo hodne dobre
  • Tak jsem se rozhodl napsat o diablu 3 minirecenzi z toho co je hráčům zatím dostupné..
    Na úvod třeba říct, že se za diablo fanouška označovat nemůžu, předešlá diabla jsem hrál, ale zdaleka ne tak moc jako jiní a nebavilo mě to natolik abych nějakou postavu dostal na hodně vysoký level, ale na diablo 3 jsem byl velice zvědavý a zklamán jsem rozhodně nebyl:
    OBTIZNOST:
    V beta verzi se můžete dostat max. ke králi Leoricovi, což odpovídá zhruba 1/4 nebo 1/3 prvního aktu a v plné verzi budou akty celkem 4 stejně jako v základním D2. Lidi si stěžují, že je hra příliš lehká, což je pro zkušené hráče pravda, ale určitě to nebude platit pro celé D3. Po dohrání všech aktů na normal obtížnost se vám odemkne obtížnost nightmare a po dohrání nightmare se zpřístupní obtížnost Hell, stejně jako v D2, po dohrání Hell difficulty by hráči měli být blízko level capu, který je 60. V momentě kdy hráč dosáhne maximálního levelu odemkne se obtížnost Inferno, která je jen pro hráče na max. levelu. A pro srovnání min. level monster v Infernu je 61, max. level monster v Hell difficulty v D2 byl 85 (player level cap 99), takže kdyby mělo D2 inferno obtížnost měli by tam monstra min. lvl 103 [source: http://www.youtube.com/watch?v=vWeFyrsLqV4 ], nicméně tam to nekončí a monstra budou v infernu čím dál silnější ve vyšších aktech... blizzard říká, že čerstvý lvl 60 char který příjde do inferna bude umírat skoro na jednu ránu od prvních elitních monster v 1. aktu a bude třeba pořádně pofarmit gear, aby šlo inferno vůbec projít...
    • VARIABILITY:
      Co jsem zatím četl nejvíc lidi štve, že si nemůžou naklikávat bodíky a že nemají talent stromy jako v D2, což je pravda, ale před ukvapenými závěry bych se první pořádně podíval jak systém vlastně funguje.. Když jsem v D2 dostal level a mohl jsem si rozdat bodíky, tak to skončilo stejně tak, že jsem všechno naklikal do main atributu postavy a na vyšších levelech přidával například vitality abych víc vydržel a strength abych mohl nosit těžší zbroj. Ale většinou to vypadalo tak, že jsem to všechno naházel tam kde se to vyplatilo nejvíc, což je vlastně zbytečná věc, protože tak to dělají stejně všichni, tak se pojďme tím nezdržovat a každý bude dostavát atributy automaticky když dostane level. Další věcí jsou talent stromy, nic takového v D3 není. Tím jak postupně levelujete postavu se vám odemykají automaticky skilly a ability, runy, kterými jdou skilly vylepšovat a pasivní ability. Každý class ma 6 tříd, obecně je lze rozdělit na primární, sekundární, taktické, defenzivní, crowd control atd. z každé třídy ale může být aktivní pouze jedno kouzlo, které navíc podstatně mění runy, kterých je 5 ke každé abilitě. A navíc si můžeme zvolit 3 pasivní skilly z 15, které budeme používat. Pojďme to vyhrotit a zapojit matematiku: u každé ze 6ti tříd kouzel máme na výběr průměrně 4 kouzla, kombinatorika mi nikdy nešla, ale tohle by mělo být 6^4 čili 1296 různých kombinací skillů, každý skill navíc může být vylepšený jednou z 5ti run, to už by bylo moc velké číslo, kdybych navíc připočítal kolik kombinací pasivních skillů může jeden charakter mít, bylo by to dost vysoké číslo, v praxi to téměř znamená, že nepotkáte dva stejné witch doktory například... Navíc neuvažuju followery, kteřá přidávají další kvanta kombinací, v plné hře budou celkem 3 společníci: templar, scoundrel a enchantress, každý z nich má opět 4 dostupné ability a hráč si musí vybrat ze dvou, takže každý follower bude mít 16 kombinací... Toliko k variabilitě, zatím jsem neviděl hru, která by měla takové množství potenciálních buildů jako má diablo 3, všem doporučuju omrknout skill calculator a trochu si s ním pohrát: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian
      • AUDIO, VIDEO:
        Hra je ve vývoji nějaký ten pátek a grafika není žádné terno, co si budem namlouvat, nicméně po stylistické stránce nemá diablo 3 konkurenci široko daleko. Nicméně ten kdo vidí pod grafikou počet polygonů nebude s D3 spokojen. Hudba podle mě dělá dobrou atmosféru, dabing je výborný, starý dobrý deckard cain zní pořád stejně dobře :-D
        RMAH:
        Neboli Real Money Auction House. Jakmile si diablo 3 koupíte, hrajete zadarmo a bez poplatků, pro udržování hry a stálou podporu je ale třeba mít nějaký příjem a blizzard přišel s nápadem aukce za opravdové peníze: Znáte to, zabijete bosse a padne vám super věc, ale není pro vás, můžete ji dát do vaší truhly, kterou sdílí všechny vaše postavy, stejně jako zlato které získáte a nebo ji můžete prodat v aukci a to jak za goldy tak za opravdové peníze. Vzhledem k tomu za kolik se prodávají top itemy v D2 je dost možné, že si budou někteří moct přijít na pěkné peníze pokud budou mít štěstí na dropy. Za každou aukci si blizzard bere malý pevný poplatek (ne procento ceny) což bude jejich hlavní zdroj příjmů.
        ----- Tak slohovka sepsaná, je to soubor mých subjektivních pocitů a informací o D3 pro ty, kteří se v novém systému zatím nevyznají. Revoluce v ARPG přichází, haters gonna hate. Peace.
        • Spades
          Muzes si ability mixovat libovolne, kdyz si v menu zapnes jednu funkci - tim se ti kombinace jeste zvysujou
        • Revoluce? Na prvni pohled (dojmy z bety) revoluce zpet. Pro devs je to ovsem revolucni, nepujde to piratit a budou mit milionovy prijmy z RMAH.
          • A to ti vadi? Nikdo te nenuti to pouzivat, muzes si hrat bez aukce =)
          • Na takovehle argumenty se ani moc nedá reagovat protože to je jen tvůj pocit, který ani nepodložíš nějakýma faktama... co je špatného na RMAH? že když poběžím inferno a padne mi za barbariana tier 16 helma pro wizarda, tak že ji můžu prodat za opravdové prachy a něco si vydělat?
            • Jak chces podlozit faktama to ze je to wow-like. Mam se zeptat 100 HC hracu D2 a jestli 50+ rekne ze to pripomina WOW, tak to bude wow-like?

A aukce ma byt za ingame money. Hra se ma hrat, ne platit. At uz se me to tyka nebo ne.

Mas pravdu, je to muj pocit. Stejne jak to co jsi napsal ty je tvuj pocit.
  • Alex81
    Zatím jsem spokojen, na 15 se těším:-)
  • Z tohodlei bude tipuju diskuzni rekord na games. Trol to sice hrat nebude, ale bude mit nejvic prispevku. Nic ve zlym, ale radsi si to zahraju, nez o tom filosofovat.
    • Trol.diskuzni
      Těžko, Vávrův článek s více než 3100 příspěvky už těžko někdy něco překoná...
      • to bol clanok na Skyrim?
        • Trol.diskuzni
          http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

Diskuzi doporučuju projet celou, i když chápu, že je to k neučtení. *1*
          • koukam, ze tu diskusi udrzujes nazivu. Posledni jsi tam ze dneska ty :)
            • to je v poradku.m sranda musi byt.
            • Trol.diskuzni
              No, po měsících jsem tam něco napsal ze srandy... Se podívej dříve, to jsem tam byl aktivnější. *1*
      • mas prehled. No az bude megarecenze tak mozna jo :)
        • Trol.diskuzni
          Tomu asi moc nevěřím, jelikož je mi jasné, že to dostane tak 9ku... A tedy nebude moc nad čím diskutovat. *4*
          • treba to bude kontroverzni. Se mi zda, ze lidi co na tom vyrostli by mohli byt neobjektivni. Tak se sejdou dva tabory proti sobe a bude rubanica. To halo kolem je fakt obrovsky. Blizzard to proste zvladl. Zadny obycejny vydani hry, ale natahovani, prekvapovani.....a mame tu udalost desetileti...aspon pro spoustu lidi. Pamatuje si nekdo jak vychazela dvojka???
            • Prave ze nezvladl a dost skalnich fanousku D2 a blizzardu vubec, uz nad nimi davno zlomilo hul...
            • Trol.diskuzni
              Já mám pocit, že nějak moc ne... Ale myslím, že má k němu lehce vřelejší vztah než Lukáš, Pavel či Petr - ti Diablo vůbec nemají v oblibě.
            • ma rad diablo?
            • Trol.diskuzni
              Myslím, že to bude diskutované hodně, to stoprocentně... Sejdou se tábory názorů a taky dost trollů. *4* Ale to by tu recenzi musel psát Vávra a dát tomu 4, aby to mohlo trumfnout ten jeho článek o Skyrimu. *5*
            • Inquisitor
              Jo ta vyšla někdy těsně před letníma prázdninama. To léto hodně lidí strávilo u počítače, rušily se letní tábory, zájezdy a babičky měli taky to léto smůlu :)
  • Dohrane. Presiel som si net. Mnohy ludia pisu o hre negativa ktote su uplne bludy.

Uvediem priklad:
    Hra je prilis jednoducha. (Jasne prvi akt na normal).
    Dalsi:
    Slaby pribeh (Jasne, ked je to prva tretina pvrveho aktu).
    Dalsi:
    Ziadne rozdelovanie atributov (necitali stranky o diablu vobec, inak by vedeli, ze v neskorsej hre ich rozdavaju predmety. Teda ked chcete byt defenvny mate predmety na to, ked ofenzivny tak mate úredmety na to).
    • Jak spolu souvisi predmety a atributy? Me je jasne, ze cela hra bude postavena na predmetech, proto taky zavadeji tu aukci. Ale itemhunt mi jako motivace do hry prijde trochu malo.
      • Po*rali to tim rune systémem, ten byl před tim mnohem povedenější podle mě. Jinak skill tree neni potřeba, stejně se vždy jede nějakej build a davají se přesně body do toho skillu, který dává nejvíc. Tady by to mělo být vyváženější takže alespoň nebude všechno krom jedné věci useless. But we will see in full version :)
        • Cim se ja uklidnuju jsou vzpominky na D2 kdy ruzne patche menili hru k nepoznani. Doufam ze to bude fungovat stejne, a ze veci ktere budou trochu nedomyslene se timto odstrani.
          Ale ty skilly mi porad docela vadi. V D2 jsi sice hral urcity build, ale jenom s jednim charem. Takze jsi mel treba Javazonu, pak bowazonu se strafe, bowazonu s multi arrow a tak. Tady staci mit jeden char vyleveleny a zbytek uz je jenom item hunt. Pokud patch zmeni rozlozeni skillu, tak si jenom prepnes na ty upravene a vyzkousis s tou samou postavou. Znovuhratelnost nikde.
          • Jenže ona znovuhratelnost ve smyslu: sakra, posral sem jeden bod do atribut, musim znova, někoho nemusí bavit...
  • God-of-War
    !!!!!! *16* *16* !!!!!
  • Stale to pise player dissconected........
  • Osobne nie som fanda Diabla ale tiez neodolam tomu hype a zahram si *4*
  • no stale to nejde a nejde..a asi tak skoro ani nepojde :-(
    • error 3003 i se zmenenym regionem uctu na europe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší