Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra, zrovna kdyz jedu zitra do pivovaru :-D
    • Inquisitor
      Tak to já bych měl jasno, pivovar :D
      • Ono záleží jakej pivovar *2*
        • Samozrejme :-D Staropramen na Smichaci(listky zdarma a piva za 10kc) :-D. no neber to zejo :-D.
          • Inquisitor
            Jo Staropramen je dobrej.... hmm taky bych zašel.
            • Se klidne pridej, na FB byla nejaka "Offic" akce od staropramenu rozdavali 2 listky plus k tomu 4 piva zdarma ;), ale nevim jestli jeste maj volno, naposled bylo 3250 listku a z toho volnycj 192 ;)..
  • já bych to zkusil ráno ti největší nedočkavci už budou v komatu. *1*
  • včera som začal sťahovať, dnes som dosťahoval a ráno dokonca aj asi hodinku zahral, teraz (13:00) sa mi nedá pripojiť, servery vyťažené. Prvý dojem, no čo ja viem, nie je to zlé, ale zatiaľ ani vyslovene dobré. Je to klasická Blizzard hra vrátane zjednodušenej 3D grafiky, preefektované, zbytočné blikanie príšeriek, celé mi to pripadá akési jednoduché. Hra to je určite dobrá, ale nie je to to, čo to bývalo dakedy, je to už skôr také tuctovité a stavané na dnešnú zblbnutú a hlúpu mládež, čo keby pohla trošku rozumom, tak by ju rozbolela hlava tak, že by si musela dať pirulku. Uvidíme, keď zahrám viac, možno zmením názor, to si zatiaľ nechávam vyhradené, tak ma neroztrhajte na kusy :D
    • Souhlas, pripada mi to takove obycejne a docela nudne, treba Titan Quest mi prijde o dost lepsi. Oproti D2 jsou tam i zmeny k lepsimu, ale co se tyka vyvoje postavy (pro me v D2 hlavni tahoun), tak ten v podstate neexistuje. Vubec mi nesly zvysovat vlastnosti, a specialni schopnosti se odemykaji s levelem a muzou se kdykoli menit. Cili zadne zkouseni novych buildu jako v D2, proste staci jedna postava a ta muze umet vsechno. Nelibi se mi to, ale uvidime co prijde v plne verzi. Kazdopadne se do niceho nepohrnu a pockam na recenze a ohlasy hracu.
  • Tak jsem se zašel podívat do diskuze k betě Diabla a vidím, že je taky akorát nějakej chytrák (Trol), který i na herním serveru má potřebu moralizovat, radit, machrovat a podobně. Nadhled ti chlapče chybí a i když rádoby studuješ VŠ, vypadá to, že by jsi měl raději zapojit mozek, a uvědomit si proti čemu bojuješ. Kdo nechce, ať nehraje. Kdo se chce připravovat na budoucí zaměstnání, ať se jde podle Trola učit. Hlavně jsem nepiště duchovní a morální moudra, který nikoho na game serveru nezajímají. Howgh
    • Trol.diskuzni
      Díky za radu, vstřebal jsem ji. Howgh *3*
  • Tak jsem si to konecne zahral. Dojmy jsou rozporuplne. Neni to spatne ale zadna slava taky ne. Skill tree celkem divnej (snad je to o zvyku). Pri hre celkem mala obtiznost (zase hra na normal na ktere se asi moc hrat nebude). Nejde odzoomovat. Grafika nic moc (chapu ze je to delane tak aby to bezelo snad uplne na vsem ale na max detaily by to opravdu mohlo vypadat lepe). Kazdopadne jedna vec je jasna. NENI to hra za 1200. To at se na me nikdo nezlobi. 700-900 max.
    • Je to samozdrejme Beta na normal uroven s par questy takze kdo vi co bude v plne verzi a dal ve hre ale zdilim tvuj nazor ze ta hra... jako podleme neni vubec spatna byla to hra u ktery sem vydrzel docela dlouho sedet (a taky jedna z mala her u kterych me bolela ruka) nicmene jak to rict... pusobi to trosku, no zkratka je to takova mlaticka a celkem bych asi uvital vic RPG moznosti atd... je to takova starsi hra ( Hack&Slash gameplay stylem) obalena do lepsiho havu se znackou BLIZZARD, ja se teda priznam ze izometricky hry moc nehraju.

Grafika me ani moc nevadi, libi se mi 2D art i kdyz je pravda ze nektere modely by si zaslouzily o par polygonu navic ale ve vysledku me to nevadilo.

Spis me vadi ze v sem tam nejak nenarazil na vic moznosti rozhodovani a taknejak nechapu ten humbuk kolem toho jak sem rekl vyse prijde mi to proste jako izometricka mlaticka s par RPG prvky a primitivnim craftem nic vic nic min, jako nejaky zazrak bych to nevidel ale uvidime jak na tom bude Multiplayer ale musim se priznat ze sem nikdy nebyl velkym hracem her od blizzardu, WarcraftIII/Starcraft 2 spatna hra nebyla a bavil jsem se u ni nicmene TOTAL WAR, Homerworld2 nebo Supreme Commander FA s modifikacemi me bavi vic (mam proste radeji jiny styl nez dela blizzard) ale kazdopadne spatna hra to vubec neni jedna zmala co me bavila ale za tech 1200 to taky nevidim
      • Alex81
        Právě jsi tady v kostce shrnul sérii Diablo:-)
  • super, prvni vice mene jeste stale singl hra do ktere se neda pripojit protoze ma pretizene servery .. hmm kam to ten svet dospel :-)
    • Veskoslav
      Je to BETA. To slovo si neustále opakuj;)Navíc skutečně nečekali, že se bude chtít naráz snažit přihlásit přes půl milionu aktivních účtů v první hodině otevřené BETY:)
      • chapu, tesim se a koupim, ale myslim ze v den prodeje se jim prihlasi minimalne stejne lidi jako dnes a to bude u singlu trochu pr kdyz to nepujde pustit ani abych si zahral sam :-)
        • Veskoslav
          Tak oni sami přiznali, že toto je i test servrů, jak obrovský nápor vydrž. Nevydrželi. Mají 14 dnů na odladění.
          • filias
            To chci vidět co za tu dobu stihnou. Max, že by si půjčili pár serverů z WOWka ;)
      • ja si myslim ze to bude spis nekolik milionu
        • Veskoslav
          Milionek sem, milionek tam:)
        • navic musi bejt zvykli z wowka
  • Veskoslav
    Jinak další perly od spolužáka (zaměstanec Blizz, oddělení podpory pro USA a Evropu). Během 15 minut měli hlášeno 215894 chyb typu ERROR 75, což je nejčastější hláška..
    • tak to je 215k error 75, 200k error 3005, 195k error 3006.. a jsme na těch deseti milionech lidí co se tam snaží připojit :)
      Jinak díky za infos od zdroje :)
      • error 37 je busy server.. tak to tam lítaj asi miliony..
      • kdyz to vydelite 50ti co je prumerny pocet pokusu od jednoho parana, tak to zas tolik lidi neni....
        • je fakt že já generuju jednu chybu tak za dvě minuty.. ale začíná to být zajimavý, už mám těch errorů pěknou sbírku :)
    • nelži a nevymýšlej si, a nesnaž se být zajímavej :)
      • Veskoslav
        Hele Dextre, nejsem jako ty (tolikrát jsme Tě už usvědčili ze lži, pak se na měsíc ztratíš a přijdeš s něčím znova) nebo Jejdásek (luxusní diskuze ohledně her, co jsou dělané přímo na tv:D)
        • Ale neusvědčil, já jen nemám potřebu bavit se zbytečně s někým kdo si myslí že má jen tu svou a jedinou pravdu, nevolím cestu boje s mlýny ale taktický ústup :)
          • Veskoslav
            Někdo tomu říká ústup někdo zbabělý útěk. A asi 5 lidí ti tenkrát dokázalo, že meleš naprosto z cesty, ale ty jsi mlel to svoje dál a dál.
            • Vidíš a zas to děláš, máš svou pravdu a jedeš, přitom jseš uplně vedle, takže ahoj :)
  • Tak sme to s kamosem projeli(monk+wh)a luxusne si to uzili.Jede to v pohode i na starsich compech,cele se to krasne hybe a pekne vypada+ super hudba a zvuk.Fakt se mi to libilo a realne uvazuji o koupi
    • jasny, tady zase breci tuny tech ceskejch trueschool hardcore oldschool big-heart progamers...je to dobra hra a v multaku se clovek vyradi az az, a to nepocitam to pvp s arenkama, to bude taky parada...
      • A tuny codkařů si pochvalujou jak je to úžasná hra, když z ní všechno ořezali *12*
        • Podľa mňa to mali zjednodušiť ešte viac, stále je dosť ľudí, ktorí si nevedia namapovať skilly. *15*
          • To me mrzi, nebyl jsi to nahodou ty, kdo tvrdil ze "vubec nemam pravdu" protoze jsem rekl ze ta grafarna v tom malym PC od alienware je notebookova? Ale pointa byla v necem uplne jinym?
            Jestli jo tak je mi lito, nemas pravdu, tvuj nick zacina na "l".
            • Ad hominem. Tecka.
            • Že niekto nedokáže pochopiť rozdiel medzi nvidiou gtx560, 560se, 560ti a 560 448core, to chápem. Veď na tom je zčasti založený ich marketing.

Ale keď niekto nedokáže rozlíšiť notebookovú grafiku od desktopovej, pričom notebookové grafiky aj amd aj nvidie sú označené "veľkým tlačeným M", to je už na pováženie.

Hlavne ak na základe svojich mylných dojmov vyvodzuje mylné závery ako "ho ho, za 20k postavím 3 krát výkonnejší počítač, čo na tom, že nemám ani páru o grafických kartách, prečítam si niečo na it fóre a potom to budem všade spamovať, pár krát spomeniem shadery alebo core a budem cool." To bola tá tvoja "pointa". *15*

Ale chápem kam smeruješ, označenia by mali byť jednoduchšie, aby aj takíto hardwaroví "guru" mali možnosť správne sa rozhodnúť pri výbere grafickej karty. Očividne jedno "veľké tlačené M" nestačí.
    • ikdyz je to Beta tak jsme narazili pouze na jedine zabugovane misto
  • Tak to vypadá, že servery jsou dole...na furt?
    • jj. Nastalo. Povolene pre všetkých ludí to bolo len do dnes 19:00
      • mohli to testovat dele ja bych nenamítal *9*
        • No, dava to smysl. Pokud se chtěl blizzard přesvědčit, jak jim fungují servery, musel lidi donutit aby pospíchali a začali se připojovat v hojném počtu. Kdyby to otevřeli nadýl, někteří by otáleli a tím by se jim nápor na servery rozvolnil. Zpočátku to dost padalo, ale teď ke konci hra šlapala jak hodinky.
          • Jako hodinky s pingem 200-400ms, jiste US servery, ale taky neni nad to lagovat v singlu.
          • No "jak hodinky". Lognout se slo hned, ale hru to vytvorilo dycky tak napodesaty. Pak uz to jelo v klidu.
  • Pecka!! Takové vlastně demo pro fanoušky i pro neznalé at vědí do čeho jdou :) Tomu říkam marketing
    • kostejnesmrtelny
      Já tomu říkám stress test serverů *3* . Ale je to fajn, samozřejmě *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit