Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem to ted par minut (nez me stihli odpojit :D) je fajn ze se nemusi sbirat equip a zlato leceni je vyreseno dobre souboje jsou hodne akcni bude tam snaha o pribeh a demolice prostredi jsou taktez fajn na grafiku uz jsem si zvykl ale moc se mi zatim nezamlouva levelovani a vyber skillu chybi mi prerozdelovani bodiku do atributu hudba je oproti dvojce nic moc (dabing je zase skvely) a venkovni mapa mapa pusobi jako velka nudle ala Titan Quest -pokud se jim poradi udelat bytelne servery a bude tam vse co jsem videl budu spokojen ALE neni to takova extaze jako rozdil mezi D1 a D2 nicemene dam tomu sanci ovsem pochybuju ze to bude mit desitkova hodnoceni ja osobne bych to videl na 80-90 procent vic ne nicmene je to beta a plna verze muze byt o zase o fous lepsi ale jak rikam dvojku to v hratelnosti nenahradi spise to vidim jako velmi dobry single a skvely multiplayer
    • Souhlasím s tebou, vyslovil jsem tu podobný názor již dřív. Zatím, co jsem viděl a 3 měs. testoval do 13té úrovně, tak dávám 85/100 a nejoblíbenější postava witch doctor.
      • 3 mesiace prechádzať asi 40min gameplay (x5) - tak ty si iný hardcorista. *1*
        • Já celou betu prošel za 2 a půl hodiny s tím že jsem prošel každej kout z celé hry. Pokud ty si to zvládl za 40 min tak to si měl asi hodně na spěch :)
  • pro ty co tu remcaji, ze beta byla moc lehka .... http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7uFY&feature=player_embedded#!
    • tyhle lidi si stěžují na jednoduchost herních principů, ne levelů. Tzn. autoheal, autom. lahve, žádná mana, není scroll of identify, v každém dungeonu portál, v každé lokaci townportal... z tohoto pohledu CoD
      • Všetko čo si vymenoval je buď zlepšenie, alebo to už tak bolo v predchádzajúcich dieloch. Všetko smeruje k tomu, aby gameplay bol čo najplynulejší a bez zbytočných prerušovaní.

autoheal - absolútne item/skill based, môžeš ho používať ale nemusíš, samozrejme bol prítomný v dvojke
        autom. lahve - ak myslíš life orby, tak je to výborná featurka, odpadá nutnosť zásobiť sa obrovským množstvom potionov (plný inventár many pre kúzelníka v jednotke, full rejuv pre všetkých v dvojke) a tie s cooldownom dostávajú nový taktický rozmer.
        žiadna mana - rage, spirit, arcane power, hatred je všetko len "premenovaná" mana s trochu inou regeneráciou
        žiadny scroll of identify - konečne, potreba so sebou nosiť nezmyselný, lacný a priestor zaberajúci scroll/knihu, len preto, aby bol...
        portál v dungeonoch - všetky moderné hry to majú, nie preto, že ľudia sú hlúpi a nedokážu sa vrátiť k východu, ale preto, lebo backtracking je NUDA. Kto by sa dobrovoľne vracal po tých istých (už vyčistených) chodbách dungeonu, ak nemusí?
        town portal - vždy to tak v diable bolo, aj v titan queste alebo torchlighte
      • ano, autoheal ... nechci te nijak vystrasit, ale autoheal byl v kazdem diablu a rikalo se mu life regeneration a obvykle byl na kouzelnych vecech.

Muj nejoblibenejsi: neni scroll of identify :) opravdu je nekdo vyrazne pouzival po tom, co kazdy misto v inventari bylo zaplneno charmy a Cain to identifikoval vechno najedou?
        • já to vím, protože jsem D2 hrál za paladina. k tomu jsem měl ale auru. teď nejsou ani aury, ani paladin, ani podobný charakter, jenom pseudo-rpd Cod.
          • Aha, takže mantra of healing v žiadnom prípade nie je podobná aure prayer, mantra of retribution v nie je podobná aure thorns, mantra of conviction nie je podobná aure ehm... conviction. Monk je teda vlastne úplne iný charakter ako paladin. Ani taký way of hundred fists vôbec nepripomína zeal, dashing strike nepripomína charge atď.

*15* *15*

Než tu vyplodíš taký nezmysel, aspoň si zisti ako to je v skutočnosti.
  • Kedže mám už 2 týždne zaplatenu zalohu na Originalku bol som velmo zvedavy čo ma čaká a nemie. Pouspešnej innštalácii a par hodinách hrania som musel hru rýchlo odinštalovat... treba pisať diplomovku a toto je čistá navikovka :)
  • No tak to třeba taky zkusím. Navzdory tomu, že všecek ten hype kolem nesdílím, abych tu hru mohl pořádně kritizovat, musím si ji zahrát.
  • Betu jsem si strasne prikliknul a i kdyz je to v nekterych vecech zjezdonusene o proti D2 (casem si clovek zvykne), tak je to po letech strasne klikatelna vec (uzasna navykova hratelnost). Navic po ochutnani bety za vsechny postavy se nemuzu dockat jeste vice patnacteho. Komu se to nelibi, necht uzdicku mi polibi a at mi zavidi jak si strasne a spokojene klikam:)
  • Som prekvapený, koľko ľudí nechápe rozdiel medzi demom a bate testom. Pochopte, že táto akcia ( ako je uvedené v článku ) slúži na odladenie sieťovej časti. Vy si zahráte a pozriete malú časť hry, oni si otestujú servery, sieť.
    Ak sa niekomu nepáči grafický dizajn alebo zmenený systém levelovania, má na to samozrejme plné právo. Na druhú stranu, Blizz túto skutočnosť vysvetlil už dávnejšie. Podľa ich zistení sa používalo len pár "buildov" a tak sa rozhodli vynechať priamu distribúciu bodov do vlastností, ale schopnosti sa budú škálovať podľa vybavenia postáv, výberu kúziel a schopností. Ako to celé funguje sa ukáže až v plnej verzii. Nateraz je to nemožné posúdiť, kedže je k dispozícii len malá časť hry. Toto isté platí pre obtiažnosť a herný svet. Na toto už tiež dávno odpovedali, že je potrebné vydržať do vydania finálnej verzie, pretože po prejdení bety ste vlastne prešli len "tutorial" a z hry ste videli len drobná časť. Obtiažnosť sa bude stupňovať a bude podľa autorov dostatočne vysoká. Tak sa nechajme prekvapiť.
  • 21:01, servers down, a .... napojite se v nedeli vecer :o)
    • asi tak nejak :)
  • Mám Dohrane za Wizarda a Demon huntera. Je to to čo som očakával. Super pecka. 100% spokojnosť. D2 som hral 10 rokov, z toho 6 rokov na Bnete a som uplne spokojny. Jedine čo sa mi nepáži je uvodna hudba v Menu- hnus a trochu slabá grafika aj na Full detailoch. Ale teší ma , že z Mojou Radeon 3650 sa to dá na full detailoch hrať :)
  • Veskoslav
    Jasně, chtěl jsem udělat laboratoře, jasně chtěl jsem se naučit na zkoušku z angličiny...Zlí, opravu zlí lidé v Blizzardu!!!
  • Veskoslav
    Tak spolužák mi volá z USA, že mají přetížené kompletně všechny servry a to skoro 100násobně. Počet přihlášených je 3krát více než počet přihlášených v první den Sc II:-D A jinak během dneška už měli 12589 hovorů, battle.net neustál nápor a to měl vydržet 250 000 návštěvníků naráz:-D
    • 250 000? Tak to se dalo hadat, ze D3 vyvola daleko vetsi zajem. Zda se, ze to trochu podcenili.
      • Veskoslav
        Ale to má vydržet 250 000/minuta. To nikdo nečekal, že to bude větší nápor. Když byl spuštěný Sc II, tak během první hodiny navštívilo battle.net cca 2 miliony a přežil to.
    • dobry :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit