Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já blbec si to stáhl ve středu, když se jim to nějak buglo, s tím, že si zahraju. Nešlo to, smazal jsem to a dneska abych to stahoval a instaloval znovu :-D
    • taky tak
  • Nons3nse
    Konečne mi to ide!!!
    Na US servery...
    • Veskoslav
      Kecáš, nejede:-P
      • Nons3nse
        keď myslíš...
        • Veskoslav
          Tak proč tu kecáš a nehraješ?:)
    • to bys paril a nediskutoval tu
  • Tak po nejake dobe se objevila jina hlaska... This account dont have attached Diablo III licence *8*
    • mě taky, víte co s tim?
  • Veskoslav
    Tak dohráno. Spokojen. Uvidíme finální verzi. Jinak nevím, co se tu "žvatlá" o tom, že na českých XP to nefunguje, tak to není pravda.
    • A máš tiež ten adresár "Data aplikacĂ­-"?
  • Vitekb
    Hm, tak jsem to prubnul a bylo to lepší než jsem čekal. Byla to celkem zábava. O to je větší škoda, že si to nikdy nezahraju. *9* Podporovat tenhle "vždy online" systém u hry, která by dobře mohla být singleplayerová vážně nebudu.
    • To je prístup!
      Keby bolo viac takých zásadových ľudí, tak by si možno tie herné spoločnosti nedovoľovali ku hráčom to čo dnes. *9*
      • no nevim no, zrovna blizz je myslim z tech slusnejsich, sice mi vadi, ze si d3 nezahraju treba na chalupe, kde net nemame, ale ma to sva pozitiva...jednak nebudu sedt u kompu a parit a hlavne si nedokazu predstavit, ze by mi tam padl nejaky super ultimatni unikat, ktery bych nasledne nemohl dat do aukce, pripadne sve multiplayerove postave ;] Takze vsechno zle je k necemu dobre.
        • To si nemyslím, podle mě to bude jako u Starcraft II. Pokud se jednou připojíš online, tak pak můžeš hrát offline, myslím za guest účet.
          Každopádně já si Diablo odpustím, nikdy mě nebavilo, jen tak pobíhat a klikat, bezduché :)
          • Miserius
            Kdyz to napises takle tak je to bezduche..ALE - CoD-pobihas a klikas, Skyrim-pobihas a klikas, Hledani min - klikas, ME3 - pobihas a klikas. Takle to proste nemuzes psat. Napr diablo 3 ma kupodivu slusnej pribeh, supr online funkce atd, wake up!
          • nebude
        • Ja si diablo 3 ospravedlňujem tiež tým, že blizzard je z tých slušnejších. *1*

Ale celkovo mám na "always online" singleplayer negatívny názor. Ani si nechcem predstaviť hc inferno a výpadok pripojenia - zatiaľ čo postava bude desať sekúnd čakať kým sa odloguje z hry.
    • jestli to nebude nejaky zpusob jak se vyhnout pirateni, kdybys byl vyvojar, taky bys nechtel delat roky na nečem a pak by ti to nejaky nerd vyvesil na net
    • Mas muj obdiv. Rekl bych, ze nebude moc lidi, kteri si z rozumneho duvodu odeprou diablo.
      • a tech kteri si odeprou diablo 3 z hloupeho duvodu bude jeste mene
    • ježiš, ty jsi ale zásadový človíček
      • Vitekb
        Hm, zásadový doufám jsem, ale hlavně si sám nechci kazit budoucnost. Čím víc lidí bude podporovat tyhle pitomé systéme, tím snáze se budou prosazovat do dalších a dalších her. Takže mi jde o mou vlastní herní budoucnost.
        Víte jak je ten citát. "K vítězství DRM stačí, aby dobří hráči nedělali nic." *5*
  • Par casovych gameplay udaju z bety:
    - pribeh zabere priblizne 50 min.
    - lvl 12 priblizne 2 hod.
  • umim si predstavit ze by se nekdo mohl diablem i živit, ty predmety se budou predavat urcite za hodne penez.
    • myslím, že se tím živit nemůžeš, protože finance nejdou směnit zpět = musíš je použít pouze na věci od Blizzardu - snad jsem to pochopil z jejich prohlášení dobře. kdyby to tak nebylo, naši čínští kamarádi by se asi uklikali k smrti:-)
      • pochopil jsi to spatne, penize pujdou samozrejme vybrat...nicmene na nejake vydelavani zapomente...od toho tam budou cinsti vezni, co tam budou 16h denne farmit itemy a prodavat, takze ta cena tomu bude odpovidat = bude nizka
        • Nevim, zda je to potvrzena informace ale kazda kopie D3 by mela byt bez region locku, tzn muzes s ni hrat vsude.
          RMAH ale bude locknuty, podle tve polohy, tzn. cinani i kdyz koupi EU originalku by se nemeli dostat na EU RMAH. Jestli to bude podle IP a pujde to odrbat proxynou, nebo to bude jinak netusim, to jsem se nedocetl.
      • Penize jdou z battle.net penezky vymenit za skutecny.
        • pokud vim tak jsem neco nekde cetl o paypalu a z nej pripadne na cesky ucty
      • Jestli to chápu dobře, tak peníze který dostaneš za prodanej předmět si nemůžeš "vybrat"? Proč teda používání skutečných peněz? Aha už to chápu, peníze půjdou tam, ty už tam budeš mít jen čísla jako např. v bance (až na ten výběr) a vlastně peníze který sou "moje" patří blizzardu. To maj dobře vymyšlený....
    • blizzard dostane nobelovu cenu míru, protože to bdue největší příspěvek pro země třetího světa vůbec
  • heartless_cz
    Konenčně jsem se tam taky dostal a musím říct, že atmosféra tam je, vizuál je dle mého perfektní a není nad, to když to všichni dávají leovi sežrat. Diablo vždycky bylo o rubání a lootu. Kdo chce něco jiného, těžce narazí. Mně snad D3 pomůže překonat závislost na Dota...další závislostí ;)
  • Malleth
    Zatim to vypadá skvěle. Hlavně za barbara je to dost zábavný. Většinu změn oproti Diablu 2 vítám. Jen si nemůžu pořád zvyknout na tu grafiku. Je sice výtvarně moc pěkně ztvárněná, ale je to prostě nezvyk. Ta temně gotická atmosféra prvních dvou dílů je pryč.

Nejvíc mě těší, že truhla je tu společná pro všechny postavy, co máte na svém účtu a můžete si tak mezi nima přehazovat předměty.
  • Predpokladam ze mi to nejde pretoze nemam ziadnu originalku od blizzardu, ze mam pravdu ?
    • DarkHawk
      To bylo jen kvůli bety, že si musel mít nějaké hry od Blizzardu na Battlenetu, aby jsi se dostal do uzavřené bety. Tahle beta je otevřená pro všechny. A samozřejmě ti to ted nejde, když to začne až od 21:00.
      • V poriadku, takze sa tesim vecer :)
    • A nebo, protože neumíš číst :D Je tam napsáno, že pujde až od 21:00 našeho času :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší