Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
pochopil nekdo jaký smysl má ten system že si mužete do action baru nahodit jen nektery skilly? to ma byt jakože omezení? vzdyt prece mužu i behem boje kdykoliv jít do menu a prehodit si co chci, akorat je to nepohodlny. kdyžtak by to davalo smysl kdyby nebylo možne ty skily menit behem boje (jako ve wowku) a kdybych treba zmenou stratil všechny zdroje (manu, spirit a pod.)
-
-
Skilly může používat jaké chceš. Jenom je to nešikovně schované v menu. Pokud si zaškrtneš 'elective mode', tak si můžeš nastavit jakýkoliv skill na jakoukoliv klávesu...Tzn, můžeš mít i foukačku i pavouky najednou. Ale uznávám, že je to takový nešikovný...tahle část byla pro mě osobně jedna z těch, co bych raději viděl trochu jinak...
-
-
Zase když jsem si uvědomil, že tohle jde, tak mi došlo, že si ten build doopravdy můžeš poskládat jak chceš...Záleží jen na Tobě (a pak samozřejmě na tom, aby jsi tam měl alespoň nějakej skill co jim dělá škodu :), takže mi ta omezení na šest skillů ani nevadila. Sám jsem si chtěl zkombinovat více skillů ze stejné 'třídy', a strašně mně potěšilo, že to jde.
Jinak, až (pokud) se dostaneš na lvl 60, tak by se měla aktivovat nějaká speciální funkce, která ti bude zvyšovat magic find, čím více jsi zabil 'mini-bosíků' a čím déle hraješ s jednou skill sestavou. Je to prý kvůli tomu aby se nepořádali nájezdy na hlavního bosse (třeba Baala v dvojce), ale aby lidé hráli na více území. Hlavní záporák má zvýšenou šanci na nějakou unikátku jen když ho zabije poprvé. Poté to klesne na úroveň nějakého řádové championa co potkáš v kdejaké kobce. No a právě ten buff, co budeš získávat zabíjením championů pomůže k tomu aby z něj zase byla veliká šance, že vypadně něco dobrého. Pokud vylezeš ze hry, či změníš nějakej skill, tak ti zase klesne na nulu...
Nikdo neví, jak to bude fungovat, ale zní to zajímavě a určitě to budou průběžně upravovat... -
-
tak musím rict ze aukce s virtualnimi predmety za realne penize, a blizzard si za kazdou transakci stahne nejake percento z te sumy je genialni napad. Ani si nechci predstavit jak nechutne se blizzard napakuje penezi *7*
-
teto možnosti jsem si nevšiml, stejne je tam ale ten 10 sec cd jak se psalo výše a navíc si neumim predstavit mit nabindovanou nejakou abilitu na nejake klavese a nevidet to na action baru. Možna to nejak v plne hre vyladí, treba bude vetsi action bar, nebo daji možnost prepinat rychle a nemuset lezt pri tom do menu, napr. nejaky preddefinovany buildy
-
-
Takhle, asi jsem to blbě popsal. Ty tu abilitu uvidíš na action baru. Jsi totiž pořád omezen šesti sloty, které všechny vidíš na action baru (biť mě tu za to ukamenujou, ale má to částečnou podobnost s Guild Wars...máš přístupné všechny odemčené skilly, ale jenom šest z nich si můžeš vzít do bitvy). Je ale na Tobě jaké skilly si tam dáš. Ty názvy si nepamatuji, ale všude jsi měl šest kategorií skillů. A na tobě je, zda si všech šest slotů na skilly zabereš jenom těmi z první a druhé kategorie. A to s tím Magic findem Blizzard zkouší právě kvůli tomu aby podporovali hraní s jednou skill sestavou... Vlastně si nepřejí aby jsi to pořád měnil za běhu...A upřímně bych byl raději kdyby možnost změny skillů omezili jenom na návštěvu města...
-
-
On ten systém není vyloženě špatný, je extrémně jednoduchý, nevyžaduje žádné přemýšlení nebo úsilí. To přitáhne hodně lidí a Blizzard Activision si budou chrochtat v penězích, hráče s potřebou zaměstnávat mozek to brzo omrzí a ostatní budou vesele pumpovat dál peníze do Blizzardu přes tu jejich stupidní aukci.
Docela se těším, až uvidím nějaké změny za rok dva. ^^ -
2 zedd - je to jak si napsal, sice maš odemčene všechny skilly ale používat mužeš jen nektere. Vysledek je stejny jako kdybys prideloval body a pro respecializacu musel navstivit nejake NPC. Stejny vysledek jen jina cesta a me se tohle zamlouva.
I když bych uvítal možnost prednastavit si ruzne buildy a rychle mezi nimi prepínat (i když by tam byla ta penalizace v podobe cd) -
Já ti rozumím...mně se to upřímně taky nelíbí :/ Dalo se to udělat mnohem lépe a prý to tak i bylo, ale poté se nějakej asi manager rozhodl o zlepšení a vytvořili tohle :/ Stejnak přepodkládám, že to dříve či později změni, protože se to hodně lidem nelíbí, ale rozhodně to nebude nijak brzo...
-
Ono "Elective mode" nezní moc jako něco, co má co dočinění s UI nebo skillama. Mno jo, tím mizí jedenmenší nedostatek a objevuje se drobná chyba.
-
To Aoyagi: No a právě proto, že si hodně lidí myslí to co ty, tak sem píšu to co sem píšu. V menu si můžeš zaškrtnout položku při které žádné skupinové omezení není a můžeš si nakombinovat skilly jak chceš... :)
To, že je to tam skryté a většina lidí options ignoruje a ani se tam nepodívá je úplně jiná věc... -
Není na nikom, jaké skilly bude používat, protože jsou rozdeleny do několika skupin, že?
-
-
-
-
-
navic na 60 levelu zacne hrac dostavat bonus k nalezeni magickych predmetu, ktere roste s poctem zabitych specialnich priser a po jakekoli vymene skillu se tento bonus vrati na nulu.
-
skill co je na CD zmenit nejde
-
-
co to je cd? ja myslel treba když hraju za witch doctora tak si muzu vybrat jestli chci bojovat s foukačkou, pavoukama, používat žáby a pod. Ale na action bar si mužu nahodit jen jednu abilitu, treba pavouky. Kdybych chtel používat ty žáby, tak musím jít do menu a prehodit to. Tohle jsem mel na mysli.
-
-
Cooldown. Kdyz pouzijes nejakou abilitu co jde pouzit jednou za dve minuty (jestli tam jsou tak dlouhy cd :o), tak s ni dve minuty nehnes.
Ale to co rikas jde, ale pak to na switchnutou abilitu da asi 10s hodiny a nemuzes ju pouzit. -
-
ten 10s cd jsem si nevšiml ale asi maš pravdu:) tak jo pak to dava smysl. tohle je teda asi spusob jak chteli udelat ty specializace a podle me se jim to docela povedlo a je to dobry napad.
-
-
No byt me se ten system skillu nelibi, tak tenhle respec za behu chvalim. nutnost behat k nejakymu npc do mesta by me znacne stvala.
-
-
-
-
-
-
Bohužel se mi do hry dostat nedaří. Tak aspoň coop šlape, ale tam si to člověk napoprvé moc nevychutná... Ale hoďka uběhla jako voda.
-
-
Jaký je ten coop? Dobrý?:)
-
-
Tak jsem se nakonec připojil i do normální hry. S charakterem na 9 lvl je začátek samozřejmě nuda, ale aspoň si člověk vychutná prostředí -
chudák Warriv
Coop nebyl moc coop - nejdřív jsme se snažili se všichni zorientovat, ale jen jsme to prolétli. Na závěrečnou fázi mé to hodilo k nějakým namakaným charakterům nad 10 lvl, který šli jen po Skeleton kingovi. Ale Coop bude, stejně jako u DII, určitě silná stránka, jestli budou vyšší obtížnosti výzva (osobně jsem Hell dohrál asi tak po 8 letech od vydání, až po tom, co jsem si našel kvalitní buildy v návodech)... Grafika mě přeci jenom nakonec zklamala - alespoň postavy mohly být detailnější... Ale coop bude fajn, to je jasné. -
Dobrý ale chtělo by to vyšší obtížnost takhle je to moc lehký.
-
-
-
beta dohrána za všechny postavy na lvlu 13 a podarilo se mi odemknout i toho tajnýho bosse ktery je za skeleton kingem
-
-
Respect tajny boss, co to bylo zac ??? Ja mel Wich Doctor na 10., Wizarda taky na 10., Monka na 9. a Barbara na 4. mrzi me, ze jsem nezkusil Deamon Huntera. Prijemne prekvapil mnich od uvedení jeho videa jsem teprve dostával jasnejší obrysy stylu hry za toto povolani a velmi jsem se bavil jeho teleportačními udery a rychlostním bonusem, wichdoctor mi pripomínal Necromancera ze 2. dílu, ale v takovém Jihoamerickém Indiánském pojetí což beru jako příjemné oživení (ve 2. dílu afroamerický paladin, drobná paralela) a jinak dalo by se mluvit hodiny...Já dostal to co jsem očekával plus něco navíc, takže svoji předobjednávku určite stahovat nebudu a 15.5. je teď pro mně celkem dlouhá doba
čekání na přinejmenším hru roku :-) -
tak to ses frajer ja si sotva dohral witch huntera na 10 a barbara na 9 *1* *1* *1* *1*
-
Aky tajny boss ? O.o
-
-
Prece Troll, king of UMAD
-
-
-
a oni jako EU server nepustí???
-
Tak jsem se tesil ze si zahraju betu ale behem vikendu asi nebude dostupny zadny server. Budu muset jit naslepo do plne hry, ale to jsem mel stejne v planu. Podle hodnoceni tady to stejne vypada ze nekomu libi a nekomu ne. Zjednodusovani je naprd ale jak napsal trefne kolega, dnesni generaci by rozbolela hlava kdyby pohla rozumem ale vsecky dnesni hry jsou tak stavene tak co uz *2*
-
Tak, co? Jaké máte skóre ve hře jménem error 37? :)))
-
-
Tak to si zabil *1* Diablo error 37
-
-
BTW, na ty skilly se muzete podivat na kalkulator. Skill run tam taky nekde jsou...
http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard -
Reminder: the #Diablo III open beta is on US servers only. If you're seeing Error 3003, click Options & change your region to The Americas.
tak sa neskusajte pripojit ja europske servre. -
-
to jako vazne ?
-
-
no jasne musis se připojovat jen pres ameriku...evropa vlastne jeste vubec neběžela :)
-
-
takze si musim stahnout us klienta jo ? :-/
-
-
neee jen v menu si musis zmenit region na US :)
-
-
-
pozeram to na twitteri tak asi hej
-
-
-
Som v bete. No neni to zle.
-
Hra roku 2012 :)