Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schvalne jsem si dokouknul v klidu film a ted se chci pripojit a nic. Rikam si nebudu se hned v 9 prihlasovat. Ale to meli cekat, ze to bude nahul. Jejich taktika. Co budou delat az to bude placeny.
    • Platit sa bude len za hru. Mesacne poplatky ako u WoW nebudu
    • Právě proto ten test dělají...
      • Nelibi se mi jejich pristup. Vedeli kolik lidi se bude pripojovat. Zklamani.
  • Ke skillům, protože to tady ještě ne všichni pochopili:
    - můžete si najednou vybrat a používat i více skillů z jedné "skupiny", jen je potřeba zvolit v nastavení "Elective mode".
  • lool tak jim spadly servery? dobry koupim si hru za 50€ a nebudu to moci spustit
    • To chce klud. Je to stress test
      • Hanzales
        jsi zafungoval jako podprahová reklama, jsem to četl až teď :D
    • Uz pochopte ze kvuli tomu ten beta test slouzi aby se vyladili problemy
      • Kazde MMO ma v den spusteni problemy, a jejich odstraneni trva dny a nekdy tydny. U D3 bych cekal neco podobneho vzhledem k hype s nim spojenym. Do bety se hlasi jenom zlomek lidi kteri pujdou do ostre verze, a za 24 hodin s tim nebyli schopni nic udelat.
        • Do bety se naopak hlásí spíš víc lidí než kolik bude 15., když si to můžou zadarmo vyzkoušet a navíc se testuje jen na amerických serverech...
        • Hanzales
          Já myslím, že to průběžně ladí o.k. a v neděli už to pošlape s minimem výpadků. A lidí se myslím připojuje naopak hodně (je to zadara a docela trhák) a zkouší to (obvzláště o weekendu) kde kdo. Ideální prostředí pro vybalancování náporu a vyladění, no, všeho co je třeba :) Podle mně to není žádná sranda, hlavně vyloženě prosí, aby lidi klikali a zkoušeli (prostě stress test) což myslím vyústí v téměř bezroblémový chod po vydání. No asi první 3 dny to nebude stoprocentní, kdo ví....
          • Čo som počul (nikdy som to nehral, takže si niesom istý, či to tak naozaj bolo), tak vo wowku mali stále prvé dni po vydaní expansion packov problémy. A ďalšia vec je, že len d3 z annual passov má viac ako milión ľudí - takže to môže byť veselé.

Tu sa práve ukazuje tá krása nutnosti stáleho pripojenia. *15*
            • treba si aj uvedomiť, že momentálne všetci bežia iba na US serveroch, takže nebál by som sa, že 15.5 to bude problém zahrať
            • No prvni dojem z nutnosti staleho pripojeni je fakt strasny. Nejenom ze se tam neda vubec dostat, ale cloveka to kdykoli behem hry muze kopnout zpatky do menu. A navic ta hra obcas lagne. Ted jsou ty posledni dve veci nepodstatne, ale v ostrem provozu na maximalni obtiznost vas to muze zabit nebo tak prijdete o nejaky top item.
            • Hanzales
              Ale to zase jó, tyhle manýry bych zakázal :D
              Já (osobně) bych se nezlobil ani trochu, pokud by to:
              1. Jelo bez výpadků a svižně (hlavně po vydání, pokud si to koupím hned).
              2. Pokud by ta ochrana opravdu zafungovala a pirátům by to fungovalo nejdříve tak za 2 měsíce. To by možná aspoň část těch zarytých odpůrců podporování vývojářů přimělo ke koupi, ale byť náznak zkolabování prvního pravidla to druhé posílá do kytek ;o)
  • Kolik volného místa potřebuji pro zahrání bety? Díky za odpověď.
    • Veskoslav
      15.1 GB
      • dalsi, kerej tu siri kraviny, staci neco pres 4GB
        • Veskoslav
          Jasně a proč mi to psalo, že potřebuji 15,1 GB, když jsem měl volné 7Gb, psalo mi to, že nemám volné místo. Pokud se jednalo o chybu z mé strany, omlouvám se . Naspal jsem jenom to, co mi napsal launcher při spuštění hry.
          • Ten klient má 4GB, ale hra samozřejmě vyžaduje víc, takže to popletl spíš latu.
  • Malleth
    Chápu to dobře, že u Witch Doctora je úplně jedno co má v ruce za zbraň, když ji ani při jednom skillu nepoužije?
    • Spades
      nn. kazde kouzlo ti bere procenta z dmg zbrane. treba u mage jak mam magic missile, tak to je 110% basic attack. a kdyz si tu ikonu kouzla pretahnes pryc, tak muzes machat zbrani
      • Krome toho rychlost kouzleni je ovlivnena rychlosti zbrane. Takze pokud se rozhodnete kouzlit s obourucakem, neni to zrovna fofr :)
      • Malleth
        Díky *3*
    • Odulin
      Tak nad tímhle sme včera taky chvíli meditovali, jak je to vlastně s basic attackem...opravdu samé perličky si připravili.
  • když ma tohle vic jak 1000 prispevku tak diskuze k plne hre bude asi nejdiskutovanejší článek na tiscali, v pohode to tech 3000 prekona, co je asi max zatim
    • Ted to ma hodne, protoze tu postujou jak hateri tak fanousci. Az hra vyjde, tak tu budou jen hateri.
      • hehe, tak to jo. si to vystih.
  • no ludia. Radsej pockajte dve tri hodinky, alebo do tretej rano (ja ani nahodou). Pretoze inak stress test pre vase nervy
  • Odulin
    Včera sme u toho s bratrem sedeli do 3 do rána. Asi se to vědělo dopředu (já zprávy cíleně ignoroval), ale proč kua udělali s rpg systémem to, co udělali? Bratr jak to zjistil, tak rezignoval téměř okamžitě, ale já tomu šanci přesto dám.....škoda, okamžitě kupuju komplet Diablo2, protože D3 bude už o něčem jiném. Kuaaaa.
    • Kinet1c
      pocuj ako som vcera hral aj ja som najprv, chcel hned skoncit, hovorim si wtf, preco si nemozem delit body, myslim do atribut (o skilloch som vedel, na to som bol skor zvedavy ako to pre mna bude vyhovujuce v skratke - velmi), skratka som bol zvyknuty na to ze si ja mozem urcovat kolko budem mat sily a kolko odolnost, tak som to mal rad uz zprvych dvoch diablov, teraz prisiel system ala WoW, ze dostavas urcity pocet bodov ktorych je viac hej 3+1+1+2 = 7 namiesto 5, ale aj tak ich mali nechat na uvazeni cloveka, ktory hraje za tu postavu a nie system WoW, kde ti hra urcuje kde kolko bodov ma ist, aj ked nehovorim ze to nie je pohodlne, ale nie je to ako si ono, ale nejak som na to zabudol, ako som tam ztvaral tie besnenenia a pod. a ked niekto hovoril ze to nie je temne, tak teraz sa mohol presvedcit, ze je to dost pochmurne, vystihnem svoj verdikt jednym slovom a to nie som ziadny diablo fan, viac sa tesim ked nieco stoho bude na Grim Dawn, ale k veci takze verdikt je, Super (minimalne pre mna)
      • Odulin
        Rozumim a mame to dost podobne. Ohledne zabavnosti pochyby nemam, jen to byl proste nazacatek trochu sok.:)
      • Spades
        Ty atributy se mi treba takhle libi. V D2 to bylo jen sila na itemy dex na block, zadna energy a zbytek napraskat do vitality... To pak chodila sorcka s hradnim stitem ve full plate zbroji, ktera mela vic zivotu jak diablo... To pro me neni zabava :D Sorcka ma byt agilni a pizlat bosse z dalky kitovanim.
      • Kinet1c
        btw hral som iba barbara preto je tam tych 3+1+1+2
    • Spades
      Atributy jsou ted lepe udelane, ale ty kouzla... Kdyz si v menu zapnes nakej advanced rezim, tak si muzes libovolne menit keybindy na kouzlech, a pozdeji zacnes ziskavat runy, ktere ti upravuji kouzla - to mas vlastne formu specializace postavy. Bohuzel je tady jista forma respec no...

Kdyby to nechali tak, ze si kouzla muzes menit jen ve mestech :(
      • Odulin
        Jj ten rezim sme si zapli. Spoléhám už jen na ty runy. Muzes mi prosim lehce strucne vysvetlit, cim bude zarucena diverzita postav stejneho classu? Skilly se odemykaj vsem stejny. Runy? Taky se odeknou vsem stejny a je jen na hraci kterou 1 z 5 priradi ke kteremu skillu? Nebo se sbiraj nejaky s nahodne generovanejma parametrama? No a pak uz zbejva jen loot (equip), kterej muze odlisit postavy.
        • Spades
          Skill runy se odemykaj taky s lvl, ale kazde kouzlo ma 6 odlisnych run, takze si to muzes prehazovat do aleluja...

Jako priklad na rozdily u buildu bych dal wizarda, kde mas magic missile na dalku na single target a lightning bolt na blizko aoe, takze kdyz budou 2 wizardi, muze se jeden soutredit na bosse, a druhej na miniony atd... + si muzes ability upravovat tema runama.
          • Odulin
            Jasný. Jakmile přistoupim na tu celkovou myšlenku absence skill pointů a možnosti kdykoli si přehodit skill set, ale za podmínek, že skilly jsou vybalancovaný a každej nějak použitelnej během celý hry, tak pak to beru a rád si to zkusim. Asi se tím teda předejde tvoření špatnejch nevýraznejch postav a hraci nebudou muset zdlouhavou metodou pokus omyl nachazet rozumnej build, tak budiz no.
            • Odulin
              Hele s tim nemuzu nez souhlasit. Ja si dneska nad ranem rikal po zahrani to same. Brachy se to dotklo nejak vic, ten se furt ohanel zjednodusovanim apod. jeho proste bavilo zkousel cpat bodiky a hledat ten ideal...ta iluzorni moznost velikeho vyberu. Kazdopadne se tesim a jsem vlastne dost zvedavej.
            • Jeste k te moznosti "kdykoli" si prehodit skilly:
              Na 60. urovni bude hrac dostavat bonus, ktery zvysuje sanci na nalezeni lepsiho predmetu. Tento bonus roste s vetsim poctem zabitych specialnich mobu, ale zrusi se, jakmile hrac vymeni nejaky skill.
            • Spades
              Kdyz si to tak vezmu, tak ty rozdily v D bylo jen nekolik dobrych buildu a zbytek byli hraci bez buildu, nebo se spatnym buildem. Stejne si v Hellu na HC potkaval jedny a ty same buildy.

Takhle budou lidi vice experimentovat, protoze je respec nic nestoji, takze bude vice experimentalnich buildu
        • Narozdil od D2 maji vsechny skilly v D3 smysl a zalezet bude predevesim na kombinace vsechny 6 skillu co si clovek vybere za aktivni. Runy si clovek bude nastavovat tak, aby mu sedely do buildu.

V bete je celkem k dispozici jen par skillu, ale stejne jsem za 4 dny nepotkal WD, co by mel stejny jako ja.

Pokud to dopadne tak, jak blizzard predpoklada, tak ruzny kombinace skillu povedou k ruznym zpusobum hrani (WD co se spirit kouzlama utoci pouze z dalky vs WD s soul harvers a toadama, ktery musi byt blizko nepratel, coz povede k tomu, ze bude muset byt staveny na to, aby vydrzel vetsi proci utoku).

Je jasny, ze tohle jsou jen takovy ty obvykly kecy co rika kazda spolecnost o tom, ze vsechno bude zalezet na hraci, bude rozdilny atd... nejhorsi co se muze stat bude, ze vsichni pojednou stejny kouzla, coz je stejna situace jako na battle.netu v D2 hell obtiznosti.
          • Odulin
            Jj říkal jsem si, že tím pádem každej skill musí bejt použitelnej během celý hry. No tak to jsem zvědavej...Díkec za info.
            • Jestli se jim to povedlo pozname podle toho, ze na 60. urovni v Inferno obtiznosti uvidime WD co ma jako primarni utok Poison Dart :)
  • Moje rozpolcenost je takova ze mi to pripomina Mafii I a ocekavani Mafie II kdyz jsem ale druhy dil dojel na 3krat tak se mi zacinal libit cim dal tim vic (i kdyz na prvni dil nema ani omylem - ale je fakt ze nektere prvky jsou lepsi) mozna to tak bude i s D3 ze se mi zacne za par mesicu libit vic ale D2 se nevyrovna a kdyz ano tak nebude rozhodne lepsi ale ne o moc
  • uvidíme..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit