Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě to píše your login information was incorect please try again (eror 315300) vám taky? nebo jinej eror
  • Tak z free bety uvidim asi jen "Updating setup files....". Nu coz, beztak to, podle reakci zucastnenych, vypada na dalsi prasklou bublinu herniho prumyslu :)
  • mě to piše na us serverech "bussy server" a na eu "unable to connect"
    • no já ani nejsem ještě loglej v betě ty jo?? *8*
      • todle mi to prave piše při pokusech o přihlašení na jednotlivý servery *13*
  • musim mit aktivní účet na battle netu.je ten účet zdarma ??
    • Veskoslav
      Účet je zdarma. Ale hodně štěstí při zakládání dneska:-D
      • klidne zalozim zitra,jen sem se chtel ujistit jestli je to zadara ;) tak diky za odpoved
        • Veskoslav
          Jo ještě jsem nenarazil na hru, kde by založení účtu bylo zpoplatněno. Ale co může být, může se stát:-D
          • K u r v a *1*
          • tak jste to vyslepičili.. a teď se toho určitě někdo chytne.. *2*
  • stoupeek
    Konečně se mi podařilo připojit, rozjel jsem to za Daemon huntera a mám jednu asi stupidní otázečku.:) Jak provedu obyčejnej útok. Vzal jsem si do ruky palici, tedy melee a když chci někoho praštit, tak mi to napíše že mám špatnou zbraň na tento skill. Ale skill si změnit nemůžu na obyčejnej útok.
    • chytni skill a mysi ho presun mimo a pust drag and drop - musis byt mimo mesto
      • stoupeek
        Aha, jak jsem řikal, stupidní otázka:).....Díkec
        • Mno, on hlavne DH by mel mit dve crossbow nebo nejaky luk. Proto ma ty ability svazany s temahle zbranema. Z palice se blbe strili piercing shoty. *4*
          • stoupeek
            samozřejmě, ale hrál jsem to 20 min a chtěl jsem místo střílení trochu zamlátit a nešlo to.
        • i me to chvili trvalo na to prijit - v plne to snad pujde logicky i ve meste
  • A přitom mi to píše, že servery ještě znovu nahodí...:-)
  • Konečně !!!Stáhnul jsem EU verzi,přžepsal Data aplikací na Data aplikaci a všechno šlape...teda skoro...shodili server,ale už sem se aspoň přihlásil.... *5*
  • Ringwraith
    Tak jsem si to pořádně zahrál.

A nic zvláštního. Je to dobrá hra, ale žádný zázrak.

Diablo 3 fanoušci z toho budou hotoví, protože to má jméno Diablo. Ostatní si s klidem můžou zahrát klidně i jinou vymlacovačku.
    • Jako Diablo fanousek nemam problem priznat, je ta hra je dobre a nemusi byt ani zadny zazrak, ale pochybuju, ze si klidne muzu zahrat "jinou vymlacovacku", protoze vsechny jsou jen odnosi diabla a navic velmi rychle jejich studia ukoncili jejich podporu.
      • Ringwraith
        A to, že jsou odnoží Diabla z nich dělá horší hry? Tak mazej hrát Wolfenstaina z roku 2009, protože všechny FPS jsou stejně odnoží Wolfa 3D.

Hmm, ok to uznávám, pokud chceš hrát s milionem lidí, tak je Diablo 3 správná volba, jelikož si ho milion lidí koupí.
        • Osobne nepotrebuju, aby to hralo milion lidi, ale aby to hralo tolik lidi, ze tvurci na to budou vydavat patche, protoze jinak to skonci jako Titan Quest.
        • D3 si kúpi oveľa viac ako milión ľudí. Vlastne už viac ako milión ľudí si ho kúpilo.
          • Ringwraith
            Tak to jsem rád, že vaše šťastná rodina bude co největší.
            • Neviem ako to súvisí s veľkosťou našej rodiny, ale aj tak vďaka.
        • Vzhledem k tomu, ze zatim nevznikla hra, ktera vychazi z Diablo a byla lepsi nez diablo (at 1 ci 2), tak to z nich asi dela horsi hry.
          At uz ma clovek Blizzard rad nebo, tak se jim musi uznat, ze strategie a rpg maji v ruce (coz rozhodne neplati u jejich fps :D).
          • Ringwraith
            To je diskutabilní.

Jenom protože všichni říkají, že Diablo je nejlepší neznamená, že je to pravda.

Pro mě je lepší Dungeon Siege 2.
            • "Jenom protože všichni říkají, že Diablo je nejlepší neznamená, že je to pravda."

Slabá polemika. Bohužel to, "že všichni říkají" má mnohem větší váhu než Tvůj osobní dojem. Jinými slovy, to co si napsal, znamená totální nic v porovnání s FAKTY o prodejích, aktivních komunitách (hráčů/moderů) po x letech hraní, hodnocení odborné kritiky, podpora ze strany vývojářů. Dalo by se pokračovat a seriózně, ale tyhle kecy "blaba, to že to hraje hodně lidí, neznamená nic atd." je slabý pokus. Nebo když napíšu, že Doom je legendární a kultovní hra, tak na to takto odpovíš? Tim vyvrátíš velké kulové.
    • Trol.diskuzni
      Psal jsem tady něco o tom, že tak za patnáct let to bude za kilečko (+ bude existovat kilečko opravných patchů)... Takže doporučuješ zůstat do té doby u Diablo II?
      • Ringwraith
        Tak já nemůžu osobně kázat, co mají ostatní dělat.

Ale osobně prostě nevidím nic, co by mě nutilo k okamžité koupi. Dungeon Siege 2 se mi osobně hrálo lépe. Sakra, i ta vymlacovačka v prohlížeči se hrála velmi podobně dobře jako Diablo 3.

A to je asi hlavní problém těhle her... v základu se budou hrát všechny stejně, takže potřebují něco, čím hráče chytí do svých sítí.

No a u Diabla 3 je to jméno Diablo. Ale když jaksi to na mě osobně nefunguje...
        • Trol.diskuzni
          A zvlášť když to bude takové MSORPG... To už si radši počkám třeba na Nyrthos.
      • Ty rozhodne zustan u Diablo II. 2. kvetna budes mit ladder reset, takze muzes vesele pokracovat v 12 letem hrani dvojky. *7*
        • Trol.diskuzni
          Nejsem takový magor, abych 12 let v kuse hrál Diablo II, vždyť je to jen hra, i když vynikající... *4*
    • Je to jenom BETA !!!!! Finální verze může vypadat úplně jinak a jak znám Blizzard, tak bude..
      • jak uplne jinak. Uplne jinak asi tezko ne. Trosku jinak mozna.
      • Ringwraith
        Šak kdo říká, že to je špatná hra?

Copak vy Diablo 3 fandové si neumíte připustit, že někdo z toho prostě není tak hotovej? Pak radši nechoďte na obecnou stránku o hrách, ale držte se na Diablo 3 fanpagích... tam najdete jen nekritickou chválu na cokoliv, co Blizzard udělá.

Podívej se dolů, i další lidi mají smíšené pocity...
        • Proč by na D3 fanpages měla být jenom chvála ? Ty si asi dobrej trol co ?...
        • Kopa ľudí má zmiešané pocity, ale asi stále nie dosť, lebo nápor na servery je teda poriadny.
          *15*
        • Odulin
          Ale umíme, sám sem fanoušek a pocity mám minimálně smíšené...
          • tez nejsem 2x v extazi a rikam si jak me neskutecne bavil takovy Hellgate oproti nynejsimu D III - zase na druhou stranu vim, ze prvne musim poznat hru hloubeji, abych mel cile a motivaci, interakce s postavou ve smyslu buildovani je nulova, ale opet - vim, ze v GW me prave bavilo tvorit build, kde nebyl strom a clovek si mohl napraskat do baru co chtel... uvidime, tak nebo tak mam koupeno
  • start game nefunguje, tak jsem zmackl public games a jelo to. Ale jsem tak s dalsima trema ctyrma hracema a predhanime se tam kdo to driv vyjebe. Kurna ja chci byt sam a nemuzu. Co to je za hru.
    • Co je to za hru? No je to beta a je to stress test. *15*
  • Docela pohoda, ale měli se co nejvíc vyhnout podobností s wow - úvodní obrazovka a tvorba postavy především, tam to bylo snad jen ctrl+c ctrl+v *1*
    Příběh, dialogy, videa, čekám toho víc až v plný verzi, bez toho to nemá cenu hodnotit.
    Akorát to občasné odpojování nasere, hlavně na konci dungeonu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit