Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakris, porad nic, Error 37. Twitter (23:25): We're continuing to work on fixes for a few service issues, and during this time are reducing the number of people allowed to log in. No nic, nebudu cekat do 2 jako vcera :) Zitra rano to snad bude odladeny...
    • Taky čekám, už asi 4 hodiny. A pěkně mě to štve. Kčemu je open beta na dva dny, když se tam prostě nepřipojím kvůli vysokému počtu lidí? S tím snad Blizzard musel počítat.
      • Ta beta (stress test) neni kvůli tomu, aby jsi si vyzkoušel hru, ale kvůli tomu, aby zjistili kolik servery vydržej, takže to, že se tam nemůžeš dostat je součást testování.. Mi příjde že ani za 20 nebudou lidi chápat význam pojmů beta TESTING, stress TEST atd...
        • Myslím, že ta quote od bizisko to vystihjuje. A já hlupák si myslel, že si zahraju, když je teda ta beta open..
        • tak zjistili že nevydrzi nic a jak to chteji za 3 tydny napravit? prece maji dostatek zkušenosti z wow
          • Vrook
            Pochop, že teď hrajou na US serverech lidi z celýho světa a po releasu budou servery rozdělený na EU, US, Asia.. A i kdyby rozšíření serverů takovej problém neni - stress testy se úplně běžně dělaj měsíc před releasem a o prachy na ty servery bych se u blizzardu nebál.
            • Vrook
              Co tě přivedlo k tomu, že se připojí ještě víc lidí? Naopak teď hraje třeba 95% těch, co budou hrát při releasu + hafo těch, co si zkoušej betu aniž by hráli při releasu.
            • Tak to je bomba, EU/AS servery se nahodí při releasu, kdy se připojí ještě mnohem mnohem více lidí než teď a vše bude parádně fungovat. Lol. Pěkný stress test. Takový hodně US zaměřený...
  • Mě se podařilo relativně bezproblémově (v porovnání s reakcemi tady i jinde) asi na podvacáté přihlásit kolem půl desáté a pařím a pařím a pařím. Je to prostě Diablo, ač o dost jednodušší než jednička a dvojka (tedy zatím), jdu si pro hlavu Skeleton Kinga. Až to vyleze komplet, myslím, že nějaký ten den dovolenky padne. :)
  • Byla by to nádhera kdyby všem došlo že trol.diskuzni je vlastně jenom troll a nejde mu o nic jiného než vás jenom na*rat atd. ale to se bohužel nestane ... takže ho krmte dál :) Uvidíme kolik lidí se ještě chytne :)
  • Já to znovu vyzkoušim až kolem půlnoci. A jestli to furt nepujde, tak už to bude podezřelý *4*
  • Veskoslav
    Pro jistotu už ani neexistuje můj accont (smůla, že u Sc II mi jde:-D)
    • 313500 ?
      • Veskoslav
        Moje druhé nejoblibenější číslo, hned po 37:-D
        • ucet si zakladal kdy ?..
          • Veskoslav
            Před 8 lety:)
            • Veskoslav
              Jo hází, dneska končím. Jdu spinuškat:D
            • teda edit ne 313500 ale 315300 to ti hazi ?
            • tak aspon vim ze 313500 neni tim ze sem to zaolizl dneska *3*
  • error 3004 co ted? Poradi nekdo?
    • mě pomohlo spamování tlačítka start game a podle fóra i více lidem.
    • Servery sú preťažené. Jediné čo môžeš robiť je skúšať sa pripojiť. A radšej skúšaj teraz ako neskôr, lebo akonáhle bude us primetime... *13*
      • no prave diky, takze mam porad davat play game?
        • Práve mi tam vypisuje, že sa pripravujú opravovať nejakú chybu a keď ju odstránia, tak budú postupne zvyšovať počet hráčov.
        • Keď už si zalogovaný na konto, môžeš skúsiť aj public game ak ti nevadí hrať s inými hráčmi.
  • 1000
  • Pise vam to jednu a tu samou hlasku dokola bo vam to i obcas placne you have been disconected from battle.net ?
    • piše to ještě vice chyb než windows :D
      • ale 37 už to nepíše dlouho....piše to tu 315300 You login information was incorect....
      • mam totiz strach jestli me to treba furt neodpojuje protoze to neni delany na authentikator zatim a ja ho mam :(
  • hele,když mi to háže error 37 že servery jsou busy tak jsou plný???
  • celej víkend jsem hrál betu, dohráno na hard lvl 20 všechny postavy full epic gear, bylo to docela dobry hlavne atmosfera, hratelnost tezkej stereotyp. Do plny asi nejdu radši si zahraju Skirym.
    • Skyrim zacne nudit po 20ti minutach a ta grafika je k zbliti, dekuji nechci, diablo 4ever
      • asi mas pravdu a viš proč to tak je? kvuli first/third person pohledu, kdyz musíš nekam zajit tak tam musíš šlapat 10 min, je to vlastne simulator chození a prozkoumavani. Izometricke rpg umožnuje intenzivnejší zažitek, protože všechno je "blízko u sebe".
        No ale chtel bych nejake klasicke rpg v grafice jakou ma diablo 3.
    • Ty si v bete nebol ani nahodou. Len pre info Diablo 3 v bete ma len 13 lvl a konci zabitim skeletom Kinga.
      • ja jsem si to hacknul *7*
        • taky mi to prid heknout, dam ti 10 tisic
      • nekrm trolla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit