Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to prehnany zjistit vse o lidech kteri si video jen pustily tohle je omezovani svobody. zanedlouho to bude i s facebookem tam je dataaze skoro vsech, budou si zjistovat informace o uzivatelich a pouzivat proti nim
  • chá cháááá
  • Ano, když jsem si koupil auto, taky pokládám za své právo, do něj zasahovat v rámci předpisů majících chránit bezpečnost. Když budu chtít, mám právo si potunit motor, rozebrat ho do šroubku. Je mi zle z pokusů zakázat zákazníkům hrabat se v zakoupeném HW, vymýšlet nesmysly jako "jak znemožnit prodej bazarových her" nebo "každý kdo si zakoupí film na DVD, jen si jej pronajímá, nesmí dělat kopie a smí se dívat jen on sám". Z demokratických řešení spatřuji osobní bojkot a šíření negativní propagandy vůči těmto společnostem.
  • zadny ban,u dveri ti zazvoni kravataci od sony a umlatej te tvou vlastni konzoli PS3 *3*
  • Nelíbí se Vám to? Něco dělat můžete, odměnit Sony za jejich negativní kampaň osobním bojkotem jejich produktů. Btw ruku na srdce, nevím o ničem z jejich portfolia, bez čeho bych se nemohl obejít.
  • guru joe *1*
  • To já zase budu protestovat tak že budu využívat to co vytvořil GeoHot.
  • Nevím, jestli se do toho počítám, ale na youtube jsem viděl video s panem GeoHoltsem jak repoval odpověď sony - mimořádně zdařilé.
    Každopádně sony i soudce značně přestřelili. Kdo ví, jestli to nebylo podmáznutý. Preceden je holt precedent. Soudce musel být vyloženě padlej na hlavu, když jim toto povolil. Každopádně doufám, že se na sony sesypou ze všech stran žaloby za porušení tohodle a onohle. Snad si konečně uvědomí, že nemá smysl kolem sebe takto bezduše kopat.
    Každopádně ke mě do baráku mají odteď výrobky od sony zákaz. Rozhodně je v tomto nehodlám podporovat a toto je moje forma protestu. Třeba si to uvědomí hodně lidí a sony pořádně vytrestají.
    PS: s pirátstvím samozřejmě nesouhlasím, ale Holtz teoreticky nedělal nic špatného - on jen vydatně štoural do své legálně zakoupené konzole a zveřejnil výsledky svého bádání. Záleží na každém z nás jak s tím pak naloží. Stejně si za to sony může sama - začlo to zrušením linuxu..... dobře jim tak
  • i kdyby to bylo na příkaz chucka norrise, furt je to na hlavu ať je to podle tebe sebevíc podle práva a zákona, sviňárna zůstane sviňárnou i když je posvěcená třeba milionem soudů a zákonů.

Píšeš hlouposti, neni problém dohledat konkrétní údaje v logu notabene když vím kdo to byl, nepiš jako příklady účelový nesmysly.

Ale i kdyby, tak si uhodl, nedovolil bych to, kontaktoval bych např. ty který se to týká, zda by mi dali souhlas, taky řešení, nemyslíš? Rozhodně bych kvůli mojí záležitosti nešlapal po jiných.
  • upřímě vidím to oběma směry.
    1. je fakt, že sony dostala po rukách když vyšel hack a spousta lidí hrála JB hry. Upřímě se jim nedivím, ale na druhou stranu nechápu čeho chce sony títmo sporem dosáhnout, ten člověk jim stejně nic nedá bo nic nemá. Jestli to má být odstrašující příklad, inu ještě nevyhráli soud a klidně se může stát že ani nevyhrají.
    2. je dobře že hack vyšel, sony na uživatele kašle a tohle je konečně donutilo něco stím dělat. Chyba je jejich ignorance a myslím že nejsem jedinej kterej by přivítal podporu MKV apod. Sony by se vážně mělo zamyslet.
  • Nepletie to. Rozhodne je to zákon takže je v "práve" ale iba podľa toho lebo je to také právo, ale oni nemajú zasa právo dávať informácie tretej osobe. Takže to 1. právo sa obmedzilo tým druhým.
    Takže tak či tak nemôžu využívať osobné údaje iných ľudí alebo aby oni trpeli len kvôli tomu, že oni chcú chytiť páchateľa. To je ako fakt keby sa chceli prebúrať do bytu niekoho iného cez Váš byt a ešte aj vy budete mať pri tom problémy len preto, že máte byť vedľa neho. To isté
  • nejsou poskytovany ledabyle, ale na prikaz soudu

ja se vsadim, ze kdybys tim poskozenym byl ty, treba by ti nekdo pres internet ukradl spoustu penez, vedel jsi kdo to byl, ale neslo to dokazat z duvodu, ze dukazy o tom kdo to udelal jsou sice v logu na serveru, ale jsou tam i informace o jinych lidech, takze se tam nejde podivat, aby nebylo poslapano pravo na jejich soukromi
  • Sbírají důkazy tím, že narušují práva a svobody někoho jiného, z toho je mi zle. Nikdo z těch jejichž údaje jako IP apod. se kvůli tomu shromažďují k tomu hádám nedal souhlas, být to naopak a lidé se sami hlásili tak prosím, takhle je to svinstvo.
  • No tak snad to bude ok. Jen mi to trosku pripomnelo, jak obcas funguje registr dluzniku. Nekde mas dluh 3 koruny a pak ti nedaj ani pujcku, protoze "mas zaznam" *3*
  • Stejně tak ty máš ty amé informace, ale máš tak jasno, že Sony je v právu, stejně tak já podle těch smaých říkám, že nneí.

"Napriklad v teto kauze je Sony vuci Geohotovi bezpochyby v pravu i podle tech nejprisnejsich moralnich zasad svobodneho cloveka. A presto vetsina lidi fandi Geohotovi a Sony odsuzuje. "

A na tohle si přišel jak, na základě zákonů? sympatií a emocí? na základě toho co ty považuješ za správné nebo jak? Ukaž mi to něco podle čeho je bezpochyby v právu a to ještě dokonce na základě morální zásad, rád si to poslechnu.

Naopak, vím moc dobře jaký je rozdíl a už jsem to jasně vysvětlil několikrát ale tohle tvoje "A v pripade ze zakon je spatny, musim se snazit napravit zakon, ne postihovat a nadavat tem, co se jim ridi." dává jasně najevo, že je ok se řídit špatným zákonem i přes to, že je špatný, soudce si myje ruce, protože nerozhoduje podle vyšších principů ale podle zákona, připomínáš mi prokurátory a soudce z dob totáče, oni se chudáci taky jen řídili zákony, milý zlatý, kdyby se totiž řídili vyššími principy, nikdy by se takový svinstvo dít nemohlo, tím, že se řídíš něčím s čím vnitřně nesouhlasíš, na to musí mít člověk žaludek.
  • Jiste, nejsou to pitomci, sbiraji dkazy proti geohotovi, chteji dokazat, ze geohot siril jejich crackly firmware. Imho nebudou moci postupovat ani vuci tem, co si crack stahli, ze to pravni system us neumoznuje (neopravnene ziskanr dukazy se tam povazuj za neplatne a nelze je jiz nikdy pouzit) natoz tem, co tam jen koukali a tudiz se niceho nelegalniho nedopustili.
  • Žalovat,špehovat,buzerovat,omezovat.....nakonec je to jedno *3*
  • No to je sice pekny, ale jak clovek nema ze zvedavosti kliknout na nejaky odkaz, zvlast kdyz dela v IT a zajima ho veskere deni. Doufam, ze Sony z toho nebude bezhlave vyvozovat dusledky (napr. ban na psn) ale ze se nejak aspon pokusi overit, zda se na konzoli nedeje neco nekaleho.

Je jim snad jasne, ze touha po informacich automaticky neznamena jejich zneuziti. *7*
  • davidBray
    kdybych sem nechodil, tak bych o tom nevěděl a ani bych se o to nezajímal, ale tím, že to tiscali.games zveřejnili, mě na tohle upozornili a pomáhali geohotovi v šíření jeho prolomení ps3. I takto by se na to dalo dívat? že za to můžou třeba média? *myslím to tak napůl ironicky* .)))
  • Posuzovat veci podle cti a moralky je spravne, ale je potreba v tom byt opatrny. Treba o teto kauze mas asi tak jedno procento co ten soudce a to je mas jeste zprostredkovane skrze media, ktera se s toho snazi udelat senzaci a utoci na emoce.

A uznavam, ze existuje jiste riziko spatnych zakonu nebo soudnich rozhodnuti, ale k tomu existuji ruzne opravne prostredky. Daleko horsi by bylo, kdyby kazdy mohl byt samozvanym soudcem. Historie ukazuje, ze pokazde kdyz doslo ke kolapsu prava ve spolecnosti, vedlo to k silnemu bezpravi a nasili.

Vetsina lidi nedokaze ani spravedlnost posuzovat objektivne a s nadhledem a zapojuje do toho sve oobni sympatie, emoce a zajmy.

Napriklad v teto kauze je Sony vuci Geohotovi bezpochyby v pravu i podle tech nejprisnejsich moralnich zasad svobodneho cloveka. A presto vetsina lidi fandi Geohotovi a Sony odsuzuje.

Tim posledni odstavcem ji opet dokazal, ze si pletes hodinky a holinky. Pochop konecne, ze pravo a spravny jsou rozdilne veci. To ze neco nepovazujes za spravne neznamena, ze se nekomu slape po pravech. Pocit spravedlnosti s tim nema nic spolecneho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit