Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se opět předvádí: Geralt se pere a vysedává v hospodě
28.2.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
oužas, to není co dodat, nejdřív si dáme Deus Ex a potom tohle a budu chrochtat blahem, zakončení roku Skyrim a Mass Effect 3 a mé RPG ego bude na vrcholu :)
-
Tak hlavně že Matias Foster splnil plány na 180% *1*
-
-
Taky se mi zdá, že trpaslíci dbají na plnění plánů jako jistí lidé z naší historie :-)
-
-
však se přece vývojáři chlubili, že definovali trpaslíky novým způsobem, který bude mít takový dopad jako když Tolkien definoval elfy...tak proč by k tomu kromě architektury nemohli trpaslíkůn přišít i další "dosud neznámé" prvky z jejich společnosti a tradic :D dělnícká třída, no však co byste chtěli
-
-
Tolkien elfy zobrazil podle starogermánských legend, kde se vyskytujou prvně. Takže jim spíš tak trochu navrátil podobu jakou měli kdysi, kterou jim sebral Shakespeare, když je v nějaké své hře zobrazil jako malé a slabé s lucerničkami, za což ho Tolkien neměl právě v lásce *3*
-
-
-
-
S toho lesa ve videu, jsem měl po dlouhé době pocit že les je opravdu LES. Naposled jsem tohle viděl asi v Gothicu 2. Ty neustálé kotrmelce doufám, že tam jsou jen tak na oko a že nebudou nutný pro zvládnutí boje. Skákat tam jak tajtrlík působí směšně. Krajina vipadá pěkně, možná až trochu moc exoticky nato, že je to ze slovanského prostředí. Jestli u prvního dílu jsem měl pocit, že když vyběhnu někam na pole u lesa bude to tam vipadat stejně, tady ten pocit nemám. Snad to nebude kazit atmosféruhry, která u jedničky byla parádní.
-
Geralt? ved to nieje Geralt, to je Gervant.Pan Gervant
-
Nevíte někdo, co je to za hudbu? Jak na začátku ta pomalá, tak ta akčnější, bojová?
-
ta vyzabla sracka jak tam s nim hazi :D
-
Já nemám pochyb že to bude pecka. Jediná věc která se mě osobně z ukázek nelíbí a štve mě,jsou ty neustálé kotrmelce, přemety a kotouly. Proč je neustále Geralt dělá ( i v půlmetrové vodě)? Doufám že je nebude dělat automaticky, ale jen když budu chtít. To je zatím jediná věc, která u mě trochu kazí celkový dojem. Jinak prostředí co zatím v ukázkách bylo vidět, bylo propracováno naprosto detailně. Super
-
-
Šlo tam vidět, že využíval i klasické "nech nepřítele jebnout do bloku a oplať mu to". *3*
-
A jak by sis jako přestavoval uskakovat před silnými útoky nepřítele...?
-
-
les vypada dobre, nicmene to je cely prochazka koridorem
-
-
Vývojári vyhlasujú, že v pokračovaní už budeš môcť ísť kde len chceš.. a dovidíš. Aj na ten najvyšší vrchol čo je v hre. A Geralt už vie aj preskakovať ploty :)
-
-
ještě by mě zajímalo jestli umí tentokrát i plavat, nebo je zas voda po koule konečna hranice možností :D Chápu že by to mohli okecat třeba tím že s tolika železama na zádech se moc plavat nedá, ale když ono to hrozně láká se jít vykoupat v takové krásné přírodě, a případně se mrknout co je na protějším břehu pár desítek metrů od vás.
-
-
Ale v poslednom trailery ukázali ako sa Geralt kúpe s Triss v nejakom jazierku :D
Ale zas nezabúdaj na fakt že v stredoveku keď niekto vedel plávať tak ho označili za čarodejníka... potom ho hodili do vody s kameňom priviazaným k nohám a že keď si čarodejník tak sa vyslobodíš a potom ťa upália... alebo sa nevyslobodíš a bude z teba "utopenec"... potom príde Geralt a ufaklí ti hlavu lebo Karlstein (alebo ako sa ten bláznivý dedko v jednotke volal :D) potrebuje tvoj mozog...
Ale musím uznať že na fantasy tohto typu sa moc história moc uplatniť nedá (to skôr na Sapkowského Vežu Bláznov - odporúčam :D) a teda Geralt by (aj s tým železom na chrbte) plávať mohol, aj vďaka tomu že je mutant.
A z videí to vyzerá že Severné Kráľovstvá budú zprístupnené celé :D
-
-
-
i první díl byl koridor mezi plotem a sem tam nějaka ta větší lokace jako bažiny, louky v Bahnicích, tuhle to vypada vic těsněji no.
-
-
tak sem si to stahl v tom 720p a ta stisněnost uplně odpadla. dechberoucí
-
-
skoda, ze si trailery apod. v HD musis dohledat a nejsou k dispozici primo z TG, kdyz tak se podel a hod link
-
-
sak dole mas od slash_luke ale tady to je at to nemusis hledat http://www.the-witcher.de/?go=dlfile&id=174 , stahni soubor ingame4.zip
-
-
-
-
-
Když jsem ty souboje viděl na videu od gametrailers, aj jsem litoval, že nenechali ten styl z jedničky. Ale tohle video jen dokazuje, že ten týpek na gametrailers byl pěkný pako. A co víc, líbí se mi, že tam jde hrát i jiným stylem, než kryt a výpad, jak to známe z klasických rpg. Hezky rychle a obratně po zaklínačsku. *5*
-
Od toho to tady je, aby jsi mohl reagovat a mě baví reagovat na podobné výlevy...
-
-
sry mělo být na "jeboZlesa"
-