-
Chce to pořádný HW jinak si nezaboxujete. Pokud bude hra lagovat, tak nestihnete mačkat klávesy jak hra chce.
-
21.05.2011 20:08 Cahir (anonym)> ale tak mas zrejme pravdu,asi by sme nasli viac spolocnych znakov na ME a Zaklinacovi ako Skyrime(resp. TES) ale aj nesuhlasim s tym,ze Skyrim nie je konkurent Zaklinaca..Howgh :)
-
-
Skyrim konkurent není, protože Elder Scrolls si s celým Witcherem vytřou prdеl :-) On ten Witcher není špatné RPG, ale ty oslavné ódy opravdu nechápu.
-
-
To máš jak tu řekl někdo před tebou. Sto lidí, sto chutí. Srovnávání ME3, Skyrimu a Zaklínače je aspoň u mě naprosto nesmyslné a zbytečné(zvlášť s tím ME3). Třeba já ještě W2 nehrál a budu muset upgradovat grafiku(pokud vyhraju soutěž tak ne*1*) , ale už teď je mi jasné, že mi Zaklínač 2 bude srdci bližší, než Skyrim. A to z toho důvodu, že W1 už sem sjel dvakrát a Oblivion sem skončil v půlce. Takže říct , že Skyrim se zaklínačem vytře je blbost, ale můžeš říct, že Skyrim u tebe na plné vyhraje. To zas je pravda.
-
-
Ja jsem chtel ty hre dat aspon 9 z 10, ale po dohrani jsem silne rozhorcen.
Hra je to skvela, zabavna a pohlti vas. Jenze posledni ani ne tretina hry...skoro konec je opravdu trapnost sama. Nehral jsem hru s horsim koncem.. Delka hry je kratka na rpg! Obtiznost tu vynahrazuje obsah. Ja jsem tak na*****j, ze ani nevim jak to popsat. Jednicka byla skvela a troufnu si rict i opolovinu delsi. Ja jsem pritom velkej fanda zaklinace, ale zaver 2jk je opravdu mizernej. -
-
To se omlouvam :)
Ja nekazim Hru, hra to je uzasna... ale ten konec... tim to cely psorali.. ta hra si nezaslouzi 10/10 ani 9/10 kuli tomu konci.. jen a jen....
7/10 verdikt, kuli politice CDprojetku.. i kdyz DCL maji byt zdarma, tenhle tah tezce sux.. -
Hele, nekaž mi to když jsem to ještě nehrál, jo? *1*
-
-
-
-
-
Ahoj, neví prosím někdo, zda je možné komentovat čtenářskou recenzi? Díky moc:-)
-
-
Asi ne rozhodně ta druhá by stála za to :-D To je hrozný výblitek
-
-
Fakt myslite, ze graficky trumfuje Crysis? Teda ne ze by grafika trhala zily, ale ta manie okolo mi prijde dost podivna.
Urcite je to grafika naprosto prvotridni, ale ze by to bylo neco vylozene nevidanyho? To bych nerekl. Nenechavate se spis opit tema (podle me) kycovite prestrelenejma svetelnejma efektama?
I kdyz ale treba co do vzhledu obleceni ma Zaklinac opravdu oproti vetsine her naskok, porad je to za cenu neustalejch zaskubu, nacitani, a vsudypritomny, vsechno jen trosicku vzdalenejsi zahalujici mlhy.
Hra je to krasna, ale ze by se konala nejaka technologicka revoluce?
9/10 urcite zaslouzeny - pro me krasny prekvapeni - kamos mi to musel pomalu vnucovat, at to zaparim nez se vrati ze sluzebky : D
V podstate jediny, co me na ty hre stvalo byly ty zaskuby, dvere, apod., ovladani, a s nim spojenej pohyb po scene. To me tocilo asi nejvic. Je to teda problem ovladani na klavesnici vseobecne, ale tady to je extrem (myslim to, jak se Geralt pohybuje priserne prudce, trhane). O nejaky plynulosti nemuze byt vubec rec - musel jsem se naucit na postavicku vubec necumet, a delat, ze je to FPpohled : D
Jo a lootovaci system - tenhle zpusob me fakt mrzi (podobne to maj Bioware hry). Po nedavnym dohrani FNV me to mrzelo o to vic. Sebrat se da jen pramalo veci, a lootu je celkove dost malo. Kdyz nad tim ted premejslim, tak jsem si mec a brneni vymenil tak 3x za hru.
Nastesti je to tak skvela hra, ze clovek i na podobny chybky rad zapomene ; ) -
-
Vlatne takhle nejak asi melo vypadat Dragon Age 2 : )
Po nem jsem si konecne spravil chut. -
-
Dragon Age 2 a the Witcher 2 to se nedá srovnávat. Obě hry mě skvěle bavili, ale dragon age2 je spíše takové for fun, zatímco v zaklíači je to takové realistické. Jediné realistické fantasy.
-
-
"Fun" mi prave DAII nabidlo asi dve hodiny. Zbytek spis umorny cekani na neco...cokoli... ..lepsiho?
Teda nepatrim k tem, co kricej jak je to nejvetsi shit, ale zklamani to pro me bylo ohromny. A i kdyby to vazne bylo "for fun", tak to jako nastupce jednicky stejne fungovat nebude. Ta byla celkem temna a jakztakz dospela.
Ale nebudem sklouzavat do dalsich flameu, ze ne? : )
Kdyz si odmyslim soubojovej system a trochu jiny levelovani, tak je Zaklinac a DA prakticky to samy, ne?? -
-
A co je ta posledni veta kdyz ne flame? Kdyz si odmyslis soubojovy system,jine dialogy a jine levelovani,tak je kazde RPG to same *1*
-
-
Jo?
Tak minimalne Oblivion/Gothic styl vs. Dragon Age/Neverwinter by se odlisovat dalo, ne?
Otevrenej, obsahem natriskanej svet, versus filmovejsi, pribehovejsi pojeti na uzavrenejch mapach.
Spocitej si stycny body mezi DA a Zaklinacem, a Zaklinacem a treba tim Oblivionem.
Nehlede na samotnej svet, kterej je (ma byt?) temnej a netradicni jak v pripade DA, tak Zaklinace.
A proc by mela byt flame zrovna posledni veta fakt nechapu - leda proto, ze TY si myslis, ze jedna z tech her hodna nenavisti, a poctivyho flameu : P
-
-
Jen si ještě odmysli propracovaný svět, hrdinu sympatického až to nepřátele bolí, volby které nejsou jen aby měl člověk lepší pocit...
-
-
-
-
-
!!! Kdo má problémy s plynulostí hry at si vypne UberSampling > v cz Nejlepší , je tam minimální rozdíl který žere hrozně moc výkonu jinak když se to vypne tak je to náročný jako každá jiná hra :-) :-) !!! vím že už to tu někdo říkal ale je tu moc komentu a proty co to neví je to určitě přínosný.
-
-
Mno mne to s 8800GTX (768MB) cukalo i na low/medium (narocnejsi veci vypnute). Vicemene od jinych narocnych her uz docela problem :/ Po upgradu to jede naopak uplne plynule i na nejvyssi (krom toho ubersampling, ten jsem ani nezkousel zapinat) Pocitam bude jen chyba v optimalizaci na starsi karty, coz verim vylepsi nadchazejici patch/dva, takze bych nezoufal. I na ty low/medium detaily vypada hra nadhere a to je jen jeden z prvku cekove atmosfery hry.
-
-
To vobec nema nic spolocne s optimalizaciou(myslim ten ubersampling)! Je to urcene pre Crossfire/Sli riesenia(s najlepsimi dostupnymi kartami). Pre single kartu to je neskutocna zataz kedze scena je renderovana viackrat aby bol dosiahnuty co najlepsi obraz. Je to nieco podobne co bolo v Arme 2. Narocne to je.
-
-
ja to taky myslel uplne mimo ten ubersampling (v obou pripadech vypnuty) S 8800GTX to bylo nehratelne i s osekanymi detaily a s 560Ti to jede bez zaskubu i na plne (krom ten ubersampling) Propad vykonu s tou 8800 GTX byl mnohem vetsi, nez u jinych novejsich narocnych her. Coz prave myslim poresi jeste v patchich. Jednicka mi po vydani taky jela tragicky a s patchema jsem si mohl i pridat detailni texture pack.
-
-
-
-
Tak jsem přečetl celou diskusi, ale nenašel jsem odpověď na dvě věci (kromě spekulací):
1) Jaká je hrací doba na jedno projití?
- Někdo psal, že čeká 20h+, ale v recenzi to nebylo a rád bych to slyšel od někoho, kdo to prošel. Že se to dá prodloužit hraním znovu neřeším, to šla i jednička. Ale podle recenze to vypadá, že to bude o dost kratší než jednička, když porovnám 5 kapitol v jedničce a 2 (hlavní) ve dvojce.
2) Když si to koupím na GOGu, dostanu pak do toho nějak české titulky?
- Někdo psal, že se dá stáhnout jako DLC polský dabing, což by mohlo být zajímavé, ale o CZ titulcích jsem nic nenašel.
3) Vzhledem k tomu, že zatím nějak nefunguje oficiální fórum, nevíte jestli a kdy bude demo? To by asi bylo nejjednodušší, jak to vyzkoušet. -
-
Ok, díky za postřehy. Měl jsem jen trochu obavu, aby to nebylo za pár hodin hotové, ale tohle vypadá v pohodě.
Jinak, co se týká dema, pamatuji se jak jsem to u jedničky stáhl, nainstaloval, absolutně netuše co to bude, a pak jsem jenom nepřestával vycházet z úžasu. Tohle se mi předtím stalo snad jenom s DeusEx (prvním), Half-Life (prvním) a Starcraft (prvním). -
Přesně tak, ten herní čas je dost slušný, ale záleží na tobě. Třeba já hrál první kapitolu určitě přes 20 hodin a to nepočítám moc loady potom, co jsem dostal nakládačku. Čistě teoreticky ji ale můžeš dát za čtyři hodiny, když budeš ignorovat všechny nepříběhové úkoly, protože povinný je snad jenom jeden. Jenže tím se nejenom okradeš o herní zážitky, ale také půjdeš do dalšího aktu s mnohem horší výbavou, na nižším levelu s míň schopnostma, a tak tam dostaneš nakládačku. Když hraješ pořádně, tak určitě 40+ hodin celkově.
-
Když člověk nikam nepospíchá, prozkoumává a plní vše co jde, tak to těch 45 hodin bude.
Když to koupíš na gogu, tak se dají titulky zatím sehnat bez problému neoficiálně. Časem to určitě půjde stáhnout i přes launcher jako jde dnes polština, ale zatím to tam není.
Demo pravděpodobně nebude. -
1.) je to kratšie ako jednotka, ale stále nadpomer voči ostatným RPG, je to asi takých 35-40 hodin cca
-
1)Ve dvojce jsou 3 kapitoly a prolog.... Druhá a Třetí kapitola se na rozdíl od jedničky lišej tím, že máš úplně jinej průběh každý kapitoly a to záleží jakou stranu ze dvou si vybereš.. Dokonce ve druhé máš u každé strany jiné vedlejší úkoly
-
-
Bugy jsem snad měl jen u lezení nahoru a někdy když jsem měl meč vytasený, tak nešlo dělat nic jiného než seknout do prostoru... Pak už fungovalo vše...
Přizpůsobený na konzole je to dost... Stačí se jen podívat jakým způsobem je dělaný inventář a skilly :-) -
Hojte ... Nevíte kde najdu tu Elfku Malenu která mě zavede do léčky u vodopádů a po rozsekání těch chlapů co mě mají zabít tak ona zmizí v lese a mám jí v úkolu najít ? Docela by mi to bodlo :D
-
-
SPOIL
najdes ji schovanou u trosek vyhoreleho blazince, kde mas za ukol zrusit kletbu
/SPOIL -
Od čeho je průvodce hrou? :-)
-
-
Ahoj, nevite nekdo zda-li se da zmenit v grafickych nastavenich FOV a vypnout HDR(nebo jsem slepy)? Par diskuzi jsem uz prosel, ale na nic konkretniho nenarazil, mozna se nekdo najde. Diky za info.
-
Určitě se shodneme na tom, že Zaklínač 2 není špatná hra, ale podle mě si zaslouží menší hodnocení...určitě nemůžu upřít nějaký ten dobrý příběh a rozhovory, ale soubojový systém, který byl opravdu v jedničce originální a na jedničku provedený tu není, místo toho je to jak už někdo psal, jakási zhovadilost.
Pak tu někdo píše něco o grafice, můžu řícit, že mám high-end počítač, ale nepřijde mi to moc awesome....určitě se autoři snažili, na obrázkách hra vypadá fakt excelentně, ale když se to hýbe? vše je taková rozmáznuté a divné, natožpak když si zapnete bloom efekt, to je hra pak totáln ě nehratelná a i pomalé pohyby myší vám z toho udělaí kolotoč barev a nesmyslů...takže to raději nezkoušejte zapínat, nebo zemřete na epileptický záchvat.
Další fakt je, že mě hra bavila asi pět minut (obrazně), zkusil jsem si i boj a tak :) takových 7 max. 8/10 s odřenýma ušima, a to pořádně ošoupanýma -
-
Graficky je to nejkrasnejsi RPG. Jmenuj nejake jine povedenejsi? Pokud jde o to rozmazani-jde to vypnout v nastaveni.
Dohral jsi prolog a pustil jsi se do prvni kapitoly? Pokud ne,tak to vubec nema cenu hodnotit.
Ja jsem v prologu na normalni obtiznost umrel tolikrat. co v celem DA2. Pak uz na to clovek ale prijde. -
-
To jo souboje jsou o dost drsnější. Jsem si říkal 3 vojáci to bude pohoda a ono hovňous.I když máte jen silný a slabý útok tak musíš soupeře pořád sledovat. Souboje jsou úžasný a pokaždé je to výzva.
-
-
přesně. takhle "těžké" souboje sem si naposled užil u Gothic 1 a 2 od té doby to bylo jen klikání a to strasně jednoduché. nechápal sem kritiku na ovládání gothiců, bylo to nezvyklé, ale fungovalo to dobře a hráč měl pocit ze souboje
-
-
-