Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z reklamní kampaně víš leda tak h*vno, ty šašku. Tam ti ukážou jen do dobré - proto se tomu říká "reklamní kampaň". Dej si facku a táhni už.
  • MrSanta
    Pšt, tohle nepišeš, to by vypadalo, že warez škodí hernímu průmyslu. Kdepak, žádný takový pirát s logikou proč bych to kupoval, když to je k dostání zadarmo neexistuje. Je to pouze výmysl zlých vydavatelů.
  • tak jeste strucneji: JSI ZLODEJ.

stranka je thepiratebay
  • Veskoslav
    Věřit reklamní kampani je asi to samé jako věřit na Ježíška:-D Videa na Youtube jsou dělané výrobci, aby vypadaly co nejlépe, obzvlášť gameplay před vydáním. Videorecenze a recenze jsou subjektivní názor daného člověka. Dříve na to, aby si člověk udělal obrázek, existovaly dema. Z videí člověk s prominutím hovvno udělá obrázek o hře.
  • jo ty doby jsou pryč ale zas je tu youtube, kvalitní recenze, videorecenze, o každy hre se dopredu vede reklamní kapmaň že o ní víme prakticky všechno
  • Veskoslav
    Bla bla lháři. Jejdáskovic rodina vždy bude lhát a lže. Tak tu stránku. Nebo Tě baví poslouchat, když Tě ostatní nazývají lhářem?

A těch pár her je 89 krabicovky a 65 STEAM a 3 Origin. Ale pravda je jich pár:)
  • life28
    skôr tá druhá polovica je skupina, ktorá piráti a hru si nikdy nekúpi. To sú ľudia ktorí ti budú stále hovoriť "načo by som kupoval hry, keď to mám zadarmo"
  • nemam pocit že bych mluvil nejak z cesty ale asi nechápeš pointu tech prispevku takže to reknu jednoduše: JSI ZLODEJ A NIC NA TOM NEMENI TO ZE JSI PAR HER KOUPIL KDYZ SI OSTATNI UKRADL.
  • vlastik.plaminek
    Protože nebylo třeba demo? Nebo byla 1.0 tak zabugovaná, že se skoro nedala hrát (ano Zaklínači 1, mluvím k tobě)? Ne každý je "Shut up and take my money" ovce jako ty a někteří z nás kupodivu radši nejdřív zjistí, do čeho cpou peníze.
  • x_ander
    Tak tak...pryč jsou ty doby, kdy prakticky ke každé hře vycházelo demo. Člověk si tak mohl vyzkoušet, do čeho jde, a podle toho se rozhodnout. Dnes je dem jako šafránu a investice do nových her není nejmenší (na rozdíl třeba od návštevy kina - tam zaplatim třeba 180,- Kč a taky riskuju, že se mi film prostě nebude líbit, ale u hry za tisícovku už je ten risk trošku větší). Já to řeším následovně - jsou hry, kterých se nemůžu dočkat, které si chci zahrát hned po vydání, a tak nějak nepředpokládám, že by mě měli velice zklamat - na takovou prostě šetřím už předem a za plnou cenu ji koupím. Pak jsou hry, které mě sice lákají, ale tak nějak si nejsem jistý, jestli do nich jít nebo ne - tohle by vyřešilo demo, které ale není. Tak buď si tu hru stáhnu, zahraju a pokud mě baví, tak ji koupím (a ano, takhle jsem si koupil i hry, které jsem nejdřív z pirátské verze dohrál i celé), a nebo prostě na tu hru nespěchám, počkám až cena klesne na pár stovek a koupím ji tak jako tak.

A jen pro informaci pro případné rejpaly - pirátství nijak nehájím, a celkově jsem dost proti němu. Když jsem byl mladý cucák, tak jsem samozřejmě piratil kde co, protože z peněz z brigád si člověk koupil her jen pár, ale hrát chtěl všecko. Dnes to však napravuju a kupuju zpětně i staré hry, které jsem dřív piratil (long live Gog.com) a nové hry řeším tak, jak jsem popsal výš. Když už stáhnu pirátskou verzi, tak buď zjistím, že mě nebaví a smažu ji, nebo že se mi libí a koupím ji. Na tomhle nevidím nic špatného.
  • Veskoslav
    Logiku nechápeš ty. Já studia "odměňuji" za jejich práci a přístup. A poku i po dohrání stáhnuté verzi si myslím, že ta hra za ty peníze stála, tak ji koupím jako "odměnu" pro dělaní dalších skvělých her. Jediný, kdo to tu nechápe jsi evidentně TY a nepoužvej slovo logika, když nevíš, co znamená.
  • Black_Hand
    neni to neco co kdysi psal martin bach v tom pamfletu AHP?
  • pointa nebyla v tom že to nikdo nedela (nestahne a pak nekoupí), ale v tom že udelat to nema logiku. Možna ani tohle nepochopíš ...*4*
  • Black_Hand
    vic casu, mene penez. ted je to na opak co? :PPPPP
  • BoB.2
    Myslím že svejma statisícovejma platama a milionovejma výdělkama na tom nejsou zas tak špatně jinak by to asi nedělaly.
    (možná ze mě mluví závist ale je to tak)
  • Veskoslav
    Pořád bla bla bla. Jejdáskův klon? Obzvlášť mě pobavilo to tvrzení, jak jsi chtěl prý stahovat, ale odradila Tě diskuze o virech. Můžu se zeptat na tu stránku? Ať se ještě více pobavím.
  • Black_Hand
    to je celkem trefny prirovnani. presne todle mi rikali spoluzaci na gymplu (par let zpatky, samozrejme :P), kdyz jsem se je na to ptal. v praze uz existuje mnoho fajn mist na legalni graffiti. bydlim na vltavsky, takze vim o cem mluvim :P.
  • to ty jsi mimo, proč si to kupoval? protože si chtel být jakože "poctivej"? Pritom máš jiste kopu her, ktere si stáhnul a pak nekoupil, takže nejdriv si zlodej a pak se hraješ na poctivost, mimo jsi ty :(
    *11*
  • BoB.2
    souhlas
  • DeDy
    Loni jsem řešil dilema. Koupit Zaklínače 2 nebo Drakensang: Řeka času. Vyhrál Zaklínač a Řeka času ke mě vtekla skrze wa*ez. Nyní jsem ovšem svůj dluh splatil koupí zleté edice Drakensangu (hra + datadisk). Akorát nesnáším vkládání médií do mechaniky, tak jsem si pomohl. Zaklínač 2 bez DRM je super, nemusím si pomáhat Skidrowem a podobným softíkem. To samé Grimrock, víc takových her!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit