Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Divoký hon za dva týdny prodal čtyři miliony kopií
9.6.2015 | Honza Konfršt
128 příspěvků
-
"Jelita si tady dneska dali sraz" - Jára Cimrman, Lijavec *1*
-
daly se stejnou cestou jako ea a ubi co ze megaskoda chvili jsem i doufal
prisel zavan zisku a okamzite se jim zdvihly nosy nahoru a vse o cem jim jde sou zas penize -
-
Jakýmukoliv vývojáři jde hlavně o peníze... To máme žrát z popelnic?
CPR nemá s těmi dvěma dojiči značek nic společného, všechny Zaklínače jsou originální hry vyvíjené několik let. Pokud jsi jeden z těch co bulí kvůli downgradu grafiky, je mi tě líto.
Beztak 90% z těhlech šašků nerozjede na ultra ani současnou verzi, nebo jsou to konzolisti kvůli kterejm se downgradovalo.
-
-
Dokázal by Zaklínače 3 někdo porovnat se TES:Skyrim, které se dnes chystám rozehrát?
-
-
Skyrim ma 1st person. Zaklinac ne.
-
Skyrim je propracovanejsi a vic modularni, ma vice game contentu. Ma ciste herni lore, který je giganticky. Zaklinac ma o něco lepsi narativni část(není divu knizni zaklad je znat) a pribeh celkove, pak taky samozrejme ma lepsi grafiku. Zaklinac 3 je uzasna hra, ale dost tezko mi poskytne 500 hodin gameplaye jako v pripade Skyrimu. Takze z mojeho pohledu ma TES porad trochu navrch, ale musim uznat ze to co polaci predvedli je neuveritelny. Smele si muzou z TES serii podat ruce a zacit si rikat kamo, coz se dodnes nikomu nepovedlo..aspoň co se open world rpg tyce.
-
Nesrovnatelný. Skyrim jsem hrál asi pět hodin, nezaujal prakticky ničím, Zaklínač hraji už asi 40 hodin a konec v nedohlednu *3*
-
Ve všech směrech lepší!
-
Skyrim je o chlup lepší, protože Dragonborn může nosit helmu s rohama. Geralt ne.
-
-
Ale zase u dragonshoutů si div neurve hlasivky, Geralt jenom ohne prsty, heč *3*
-
-
A naopak zase řev působí více věrohodněji než mávání prstama *4*
-
-
ale trapné rohy, které vikingové nikdy nenosili, tam jsou taky.
-
-
az na to ze ve Skyrimu zadni Vikingove nejsou (pro lepsi pochopeni, Skyrim se odehrava ve svete zvanem Tamriel, nikoliv Země) takze si tam mistni seversti obyvatele muzou na hlave nosit co je napadne.
-
-
-
Největší rozdíl je v příběhu, Záklínač je na něm postavenej, Skyrim ten je otevřený a příběh je v podstatě minimální.
-
-
GRATULUJI, naprosto zasloužené *14* *14*
-
Hra je mrtvá, spolu s CD Projekt Red co se z nich jen další penězochtiví lháři. *11* *11* *16*
-
-
Naprostý souhlas, každá firma by měla dělat drahé hry pro početně omezenou cílovku, která třeba přinejlepším jen tak tak zaplatí vývoj. Skvělý byznys plán, až budeš zakládat firmu, investory seženeš za pár dní...
-
* vyklubaly
-
-
* vyklubali
-
-
-
Nějak nevím, co proti Zaklínačí tady lidi mají? Jo fajn, trošku osekali grafiku, což přiznali (kdo to nedělá?), což je mě totálně u řiti, bo to stejně hraju na low/medium, ale i tak to vypadá stokrát lépe než ostatní produkce pochybných studií. Hratelností jsem spokojen maximálně, mix dvojky s prvky z jedničky, co více si přát. Herní svět rozlehlý, pestrý a živý. Příběh parádní, vedlejší úkoly rozmanité, perfektně nadabované (jako vše), užívám si každý quest.
Za mě SUBJEKTIVNĚ hra roku. A trapárny, jako FC4, AC bůhví který, CoD, BF, s těma jděte do zádele, protože W3 je strčí do kapsy šecky. Tož tak. Ty miliony prodaných kopií jim přeju a těším se na další hry.
Vy co tu hry hatujete, zkustě se někdy zamyslet, co od dané hry vlastně očekáváte, pak se rozhodněte pro koupi, nikdo Vám totiž nic nenutí. -
Na lol nereagovat. Zbytecne, porad pise dokola to samy a klika si o sto sest. Stylem se temer shoduje s haha a LV486...
-
Totální výsměch do xichtu Ubisoftu a jiným *1* Je vidět, že i bez DRM se dobrá hra prodává snadno jak housky... BRAVO CDProjekt!!!
-
Velká gratulace! A teď už se nezbývá než těšit na Cyberpunk 2077, který bude 120% kulervoucí. O tom jsem přesvědčen. A doufám, že onen monstr překlad, o kterém avizoval pan Ženíšek, bude právě pro Cyberpunk. Ještě jednou gratuluji CD Projektu. Zaslouženě sklízejí ovace.
-
Tak co poradit ostatním tvůrcům, aby zopákli prodejní úspěch W3? Lhát, lhát a zase lhát. Lhát od začátku do konce, lhát po vydání, lhát těsně před vydáním a především lhát úplně o všem.
Ještě teď si pamatuji, jak prohlašovali, že jejich tým, který to optimalizuje pro konzole jsou šamani. A pak to klesá pod 20 FPS. Navíc to vypadá docela srandovně oproti např. Infamous. -
-
Kdyby všechna studia vydávala takhle kvalitní hry, tak ať mi, pro mě za mě, lžou všichni třeba dvakrát tolik.
-
-
kvalita je subjektivní, Pro mě je to naprosto průměrná hra s lživým hypem a naprosto průměrnou hratelností.
-
-
Pro mě objektivní hodnocení tvoří množství subjektivních hodnocení. Tohle kritérium splňuje právě metacritic, kde má ten ulhaný a uhypovaný Witcher status božské hry se skóre 91. Já mám jasno :))
-
-
co je 2000 tisíce lidi na MT z těch 4 milionů. Naprosté nic *15* To není vzorek ničeho, aby to byl vzorek, tak by bylo potřeba nějakých 10000- 15000 hodnocení...
-
-
Jasně. A proto např. pro marketingové průzkumy zahrnující oblast celé ČR (10 milionů lidí) je dostatečných cca 1000 respondentů. Očividně nemáš ponětí jak funguje statistika, něco si o tom nastuduj, lolíku.
-
Hele lole, chci si potvrdit jednu svou osobní hypotézu, co říkáš na hru Hatred?
-
Protože mi jiná a stejně detailní stupnice hodnocení o vyšším počtu lidí není známa, spokojím se MT vzorkem. Na steamu jinak Witchera doporučuje přes 10 tisíc lidí a nedoporučuje 800. To dává hezkých 92% pro a 8% proti. Téměř stejný výsledek, jako na Metacritic (s tím, že na MT se vyskytují taková individua, kterým se hra moc líbí, ale na férovku se přiznají, že z plezíru ohodnotí nulou). Jak jsem už psal: já mám jasno. *3*
-
Steam pres 10 000 kladnych recenzi...co mas dal?Uz se neztrapnuj.
-
-
-
-
-