Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Divoký hon za dva týdny prodal čtyři miliony kopií
9.6.2015 | Honza Konfršt
128 příspěvků
-
Totální výsměch do xichtu Ubisoftu a jiným *1* Je vidět, že i bez DRM se dobrá hra prodává snadno jak housky... BRAVO CDProjekt!!!
-
Nějak nevím, co proti Zaklínačí tady lidi mají? Jo fajn, trošku osekali grafiku, což přiznali (kdo to nedělá?), což je mě totálně u řiti, bo to stejně hraju na low/medium, ale i tak to vypadá stokrát lépe než ostatní produkce pochybných studií. Hratelností jsem spokojen maximálně, mix dvojky s prvky z jedničky, co více si přát. Herní svět rozlehlý, pestrý a živý. Příběh parádní, vedlejší úkoly rozmanité, perfektně nadabované (jako vše), užívám si každý quest.
Za mě SUBJEKTIVNĚ hra roku. A trapárny, jako FC4, AC bůhví který, CoD, BF, s těma jděte do zádele, protože W3 je strčí do kapsy šecky. Tož tak. Ty miliony prodaných kopií jim přeju a těším se na další hry.
Vy co tu hry hatujete, zkustě se někdy zamyslet, co od dané hry vlastně očekáváte, pak se rozhodněte pro koupi, nikdo Vám totiž nic nenutí. -
Gratulace, oproti jinejm AAA hram je to myslim zaslouzeny.
-
"Jelita si tady dneska dali sraz" - Jára Cimrman, Lijavec *1*
-
Este aby ne, poradna hra uz tu peknou dobu chybela.
-
Po 60 hodinách mám 20 procent ze hry není co dodat. Trochu jsem měl obavy, že absence protipirátské ochrany se projeví na prodeji. Díky bohu že ne.
-
Ta hra je proste paradni, ale to clovek pozna, az po cca 30ti hodinach hrani, a kdyz trochu zvolni tempo. Dostane se do novigradu a jen tak se rozhledne kolem sebe, zacne delat zakazky, vedlejsaky atd.. Kazdy quest je vicemene jiny, ale nekdy zamrzi, ze je za nej mizerna odmena, nekdy zase necekana :D Lepsi je nepouzivat rychle cestovani, ktere mimochodem dost ubira na zazitku, ale samozrejme nekdy jeho pouziti neni na skodu :D Momentalne jsem na Skellige a musim rict, ze jsem hezci lokalitu v zadne jine hre nevidel... Nezazil jsem, ze bych narazil na stejny dungeon nebo vesnici a to mam odehrano asi 60-70 hodin. Nechapu, proste nechapu hate nekterych lidi, ale to tak vetsinou byva u techto her. I tak je ve hre hodne velky potencial na moddovani a pridavani ruznych veci, ktere by tu hru jeste vic zpestrily.
-
Kdo si to chce užít maximálně doporučuju nejtěžší obtížnost
-
-
chtěl bych to taky rozehrát na těžkou obtížnost, abych si tu hru pořádně užil. Je ta poslední obtížnost ten death march nebo co to bylo ve Witcherovi 2? Tj. jakmile umřu tak se mi smáznou všechny savy? Do toho bych asi nešel, ale cokoliv pod tím ano.
-
-
"instadeath" tam naštěstí není, je to prostě jen vyšší obtížnost.
-
-
Cim vyssi obtiznost, tim vetsi zabava, a to u W3 plati minimalne trojnasob. Ale zase ta nejtezsi obtiznost je misty dost frustrujici, protoze ne vzdy postava posloucha, tak jak by mela (aspon teda na PC). Ta pred ni je zase relativne lehka s dobre rozlozenymi talenty, lektvary, elixiry, oleji, runami ve zbranich. I tak jsem volil tu predposledni, protoze ta frustrace na nejtezsi je fakt hrozna :D Kazdopadne nema smysl sahat po nizsich obtiznostech, protoze pak nevyuzijete plny potencial te hry a prijde vam to jako nuda, ale to tak je asi v kazdych dilech no Witchera no. Na druhy prujezd dam asi sanci te nejtezsi obtiznosti :D
-
no ja to hrám na predposlednú obtiažnost na najtažšom si to neviem predstavit preto že skutočne ma zabil monstrak len vdaka bugom tá hardkord obtiažnost je na nič ked sa nevieš na tú hru spolahnut v danej situacii a fakt davat pozor aby si sa nezasekol do plota alebo monstrak nespravil nejaku divnu otočku vdaka bugu niečo podobne ako bloodborne a dak soul to sa vážne neda hrat "vážne" aspon pre pre mna ale pribeh a spracovanie super .
-
-
Jo bugů je tam dost, ale zase na druhou stranu když jdeš na nejtěžším levleu na zakázku stejného levelu nebo popřípadně o málo silnější než jseš ty tak je to docela jednoduchý když máš celý set, vhodně seskládaný talenty, lektvary a odvary...když tohle všechno máš a vylepřené tak zvladneš na pohodu zakázku i o 6-7 level nad tebou. Ale kolikrát si všimnu, že některý monstra jsou nevyvážený. Tamto o deset level nad tebou sundáš jak nic tamhleto o dva levely pod tebou máš problém sundat ve dvou
A navíc jsem tam našel několik bugů v talentech nevím zda si toho někd další všiml...yaerden má s jedním talentem zvyšovat dmg o 50%...efekt nulovej...například :)
-
-
Já to na ni hraju taky a místy je to dost opruz, některé souboje loaduju třeba desetkrát. Chybí mi tam ještě jedna obtížnost mezi čtvrtou a pátou. Čtvrtá je moc lehká, pátá už je skoro moc těžká.
-
-
GRATULUJI, naprosto zasloužené *14* *14*
-
Úspěch jim přeju, je bez pochyby zaslouženej a jen doufám, že se budou i nadále držet svých standardů a o hru pečovat ještě dlouho po vydání. A hlavně až vydají nástroje pro modery, pak začnou teprve hody *3*
-
-
A jaky hody? jako ze John s Ohia udela nejakej úkol o kterym se mu zdalo v jeho mokrych snech? jednou vetou rikas jak jsi rad ze se to povedlo a druhou volas modery aby to udelali jinak.
98.5 % modifikaci stoji za vylizsi
-