Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Nevím, co zde zase řešíte, ukázka je z Xbox verze, takže se dohadovat o grafice, ovládání, inventářu...
zcestné -
Na IGN ukazovali nové gameplay demo a tentoraz ukazovali Novigrad a okolie, ktoré vyzeralo fakt parádne a bez loadingu, aj z domu alebo do domu a ešte v hre sa ukáže aj Dijkstra
https://www.youtube.com/watch?v=2wNiiQpDPJE -
Například mě také zaujala bitka s bandity měla hodně detailů každé seknutí zanechávalo znatelnou ránu a ta dorážka s diagonálním přeseknutím prostě luxus!
-
-
Vylepšili ten souboj z dvojky a přidali to co píše. Vypadalo to více věrohodně.
Sice jsem měl rád ten souboj v prvním díle, ale bylo jasné, že se k tomu nevrátí.
-
-
Sice ukázali jen kousek z toho slibovaného velkého světa ale vypadalo to graficky dobře.
Ostatní dobré věci určitě dodrží. Nejasnost rozhodování, sprostá mluva, věrohodné postavy...
- Je vidět, že Poláci zatím neumí udělat typickou americkou show, která strhne davy i když produkt není nejlepší, tak jak to umí ostatní borci co v tom mají praxi. Ale je výhoda, že mají dobrý produkt, proto dělat okolo nějaké komedie není tolik potřeba... -
Tak kvalita videa je dost mizerná a navíc je to strašně krátké na to, aby se s toho dalo něco víc odvodit. Každopádně začnu tím, co se mi líbilo.
Určitě to jsou obličejové animace, které obzvlášť v porovnání se Zaklínačem 2 jsou úplně někde jinde, super. Dál určitě grafická stránka hry, ne ani snad tak to prostředí jako spíš ta technická stránka, hra vypadá prostě úžasně. No a dál hudba, ale ta byla v Zaklínači vždycky super.
Co se mi už moc nelíbilo byly animace Geralta a to jak při soubojích tak při běhu, to doufám ještě poladí. No a pak zpracování inventáře, který mi spíš připomíná lehce upravený "konzoloidní" z dvojky (k tomu se ale na oficiálním fóru někdo vyjádřil, že ten ještě projde velkými úpravami).
Celkově vzato dobrý, jenom po tom famózním traileru který vyšel pár dní zpátky jsem čekal asi něco víc. Na druhou stranu to byla jenom kratičká ukázka, střípek z jinak obrovský hry a s toho se strašně těžko něco dedukuje, takže si počkám určitě na další ukázky ze hry. -
U zaklínače se nemusí řešit vůbec nic protože graficky byl na tom vždy dobře , bojový systém taky , děj se mi líbil vždy , herní doba spíš až moc dlouhá a o atmosféře ani nemluvím takže zůstává jediná otázka a ta je požadavky na hw ty budou asi hodně vysoko uvidíme protože bohužel nové hry sou dělané už tak že když to nejede na full hd a ultra + msaa tak vypadají o ničem ale to je můj názor kde sou ty časy kdy se hráli q3,doom,half life atd taky šlo o hw ale stejně si je vychutnal každý a vypadali dobře i na slabších nebo starších pc
-
-
Zaklínač 2 má 30-40 hodin což je hoooodně málo na RPG, bojový combat je spíše (pod)průměrný, RPG system je dost očesaný, takže zůstavá jen dobrý příběh a dobrá grafika. Podle mě šlo z předlohy vytěžit více.
-
-
Ale k čemu 30-40 hodin mějte rozum to vás baví se v každý uličce mlátit pul hodiny s bandity a nebo prokecat půlku herní doby i když víte že ten rozhovor je o ničem a nudí vás ? protože tohle přesně se myslí když se řekne dlouhá herní doba
-
-
No já nevím, tak to srovnejme s Dragon Dogma. Dvakrát delší doba, více questů, lepší combat, lepší stvůry, lepší atmosféra, daleko větší mapa, horší příběh a daleko horší grafika. Zaklínač je přecenenovaný a to moc...
-
-
Mínuska vám nepomůžou a ani to nezmění fakt, že Dragon Dogma je daleko lepší hra než celý slavný Zaklínač a DD k tomu ani nepotřebovala tuny hypu...
-
-
Máš krátkou pamět, Zaklínač 2 byl v Evropě hodně hypovanej, blogy, blogýsky, rozhovory každý týden a pořád jenom Zaklínač 2. Pamatuji jak nás hypovali, že hráč může jít kamkoli, kam uvidí a přitom ukazovali ten zámek z prologu,nakonec to zůstalo u hypu a zámek byl jen vzdálená textura...
-
Tak ty minuska asi znamenají, že s tím lidi nesouhlasí. Asi se budeš muset vyrovnat s tím, že na světě existují lidé kteří mají raději Zaklínače než Dragons Dogma. *11*
-
ktere tuny hypu u zaklinace mas na mysli ??
-
-
-
-
Áno, ale keď si to zahráš 2x a si vyberieš iné strany konfliktu, tak je to 2x doby.. a príbehové hry sú skoro vždy kratšie ako tie, ktoré sa zamerajú na iné stránky.. a bojový systém žeby až podpriemerný? a tak potom aký je súbojový systém v Elder Scroll hrách?:D
-
-
V TES je nepoužítelný... Nejlepší combat má Dragon Dogma a DS - to je sice provařený etalon a už je to nuda opakovat, ale je to tak...
-
-
Hra je to dobrá o tom žádná, ale přišlo mi to jako rozsáhlejší tech demo s velkým potenciálem. Což by teď mohlo být splněno ve TW3. Škoda jen, že se ve trojce nevrátí ke starému skill tree jak v jedničce, ty brnozové, stříbrné, zlaté talenty byl dobrý nápad. Jinak to ale vypadá fajně fo tom slabším začátku zevčera.
-
Po druhé jsem to dohrál asi za 20.. poprvé jsem si to vychutnával... To Takový Skyrim ač je to hra horší než Zaklínač tak nabízí daleko více herní doby..
-
-
-
Zdá se mi to, nebo všechny ty příspěvky tady o tom jak je to studená sprcha a jak je to dost za očekáváním (anonymy) píše jeden a ten samý člověk?
-
-
A ještě k tomu mi ten jedinec ukradl nick. *13*
-
Za sebe mohu potvrdit, že to tu píšou minimálně dva.
-
Ano, jelikož všem na světe se musí zákonitě líbít pobíhaní po lese s chlapem v kůži....
-
-
Císař,Yen,Dijkstra to vypádá hodně našlapaně.Jsem absolutně natěšený, soubojový systém ještě určitě promáknou.Kdo pamatuje jedno z prvních videi z jedničky ,to co ukazovala souboj mezi geraltem a temery u popravy marigolda a zoltana, jistě ví že tehdy to vypadalo celkem dost na pi*u a nakonec z toho je v celkemu pohodová klikačka.Proti kuši nic nemám ,ale asi určitě ji používat nebudu.Jsem zaklínač ne nějaký podělaný kušník.
-
Btw na youtube jsou nějaké soundtracky. Tahle je zrovna docela pecka: https://www.youtube.com/watch?v=ufgDk6if24A
-
-
yea bitch....little party never killed nobody *1*
-
-
typický song do fantasy *7*
-
-
-
Dalsi absolutne krasna hra. Jen houst a vetsi kapky. Tahle E3ka zatim vypada docela vydarene.