Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 se na E3 blýskl parádním honem na gryfa
10.6.2014 | Adam Homola
147 příspěvků
-
Na Geralta se tesim.. a tohle kraticke video jen navnadilo.. ach jo..
-
-
je to paráda, kéž by se i jiné fantasy knižní série dočkaly podobně kvalitního zpracování
-
-
Na sountrack se těším skoro stejně jako na hru, už teď zní parádně. *14*
-
Vypadá dost plastově, hůře než dvojka, která měal více realistickou grafiku. A není Griffon ohrožený druh v lore???
-
-
Ne, to si pleteš s Dragon Age. *2*
-
Vy s tím lorem pořád naděláte. Divím se že si tady nestěžujete na to, že střílí z kuše... Ale myslím si, že v herní serii nastala nová éra nestvůr ne ? Možná, že griffoni se zase rozšířili....
-
Ohrozený je jedine ak ho nejaký páprda vladár zakázal loviť, pretože sa jeho dcérke páči ako si poletuje a pritom na zem zhadzuje nevinných sedlákov. Inak to treba všetko do jedného vykynožiť, a Geralt bude mať aspoň čo do huby.
-
I kdyby, tak za jejich vyhubení je zaklínač v podstatě placený. *15*
-
-
Zaklínač možná, ale Geralt NE!!!
-
-
Jako, že by nechal sežrat farmářovu rodinu (která mu zaplatila), aby se chudáček poslední Grif mohl nažrat? Tomu nevěřím. *1*
-
-
Četl jsi vůbec Zaklínače? Tak přesně by se Geralt zachoval. Pokud by to bylo ohrožené zvíře, tak by ho nezabil. Navíc tohle vypadá jako mise na zakázku, což je ještě větší pošlapání lore.
-
-
Me se zda ze Geralt nezabiji inteligentni prisery a draky.Griffa si asi vymyslel cdprojekt ?
-
Mikezz to byla obyčejná Kikimora, Griffon se tam neobjevil, měla by to být legendární příšera něco jako jednorožec...
-
Ja sa pamatam ze v jednej knihe bolo ako blokoval nejaku cestu a nepustil tadial nikoho...a neviem ci nechcel zabijat len drakov, alebo aj nieco ine...
-
Že loví monstra za prachy? To je vážně strašná chyba. Alespoň máš důkaz, že to tomu DS nesahá ani po kotníky. vis diskuse pod Bloodborne. *1*
-
V jednej z prvých poviedok Geralt zabil podobnú príšeru (už neviem z akého dôvodu, ale zákazka to nebola), tiež si ako trofej odniesol jej hlavu a dlho hľadal, kto by mu za ňu zaplatil, ale nikto nemal záujem. Nakoniec s ňou prišiel k nejakému mágovi...Myslím, že Geralt nezabíja len neškodné potvory, ohrozené ale nebezpečné pre ostatných áno- veď to je poslanie zaklínača. A kto je viac zaklínač ako Geralt.
-
Tak ja som napríkald zaklínačov prečítal všetkých , ale o Griffonovi som sa tam nedočítal nič , možem sa mýliť ak ho tam nájdeš , prosím povedz mi knihu a stranu a ja si to doma vyhladám , a ospravedlním sa za svoje nedostatky. btw. podľa mňa je Griffon len nejaký elite-boss , príšera , ktorú si CDP vymysleli , ako už aj v ostatných dieloch , pravdaže , nikoho neodsudzujem .
-
Je to len vedlajsia misia, takze sa mozes rozhodnut ci ho pojdes zabit alebo ho nechas tak...kazdy sa rozhodne podla seba
-
To je nějaká nová moda omlouvat chyby a jenom chválit Zaklínače? Není to trochu pokrytecké?
-
Četl, a pokud by nějak ohrožovalo své okolí, tak by ho stejně sejmul. Samozřejmě, pokud by se našla alternativní možnost, jak se problému zbavit, tak by to asi zkusil, ale koneckonců jde jen o hru. Ty, jako hráč, můžeš zakázku na zabití (nevím, proč by si najmutí zaklínače na zabití nebezpečné potvory nějak pošlapávalo lore) samozřejmě odmítnout, stejně jako v W2.
-
-
-
-
-
-
No cekal jsem víc *9*
-
-
Jo, doufal jsem v nějaký video s Ciri nebo Yen, holt je to asi překvapení až do hotové hry. *9*
-
-
Myslíš, že bude šance skončit s oběma? Jak s Triss tak s Yen? Jedna na lichý dny a jedna na sudý dny? Takový otevřeny vztah :D
-
-
To určitě ne. Pokud jsi četl předlohu (nebo alespoň poslední díl románu) tak víš, že Yen žádnou další ženu v blízkosti Geralta nestrpí (a na Triss má vyloženě pifku) ...
-
-
Fento: Prokouk si mě, jsem fanatik. Imhotep, Imhotep, Imhotep! *1* Ale kdo je větší? Jestli to nebude ten, kdo vidí chybu v každém sebemenším odchýlení od předlohy. Já naopak docela ocením, když CD projekt Red se úplně vykašlou na Cirinu cestu do světa Kamelotu a krále Artuše.
-
-
Taky souhlasím, že Femto je fanatik... Zajimavý, že fundamentalisti co dbají na dodržování dogmat utočí na ostatní...
-
Evidentně to změnili pro účely hry, takhle i člověk co nezná knížky hned rozezná Triss od Yen už z dálky, nechat tam dvě tmavovlasé holky, tak se to bude plést.Jo a tu jizvu mít měla to se jí nikdy nezregenerovalo
-
Uvdědom si, že CD project má hodně snadnou práci s tvorbou světa. Nemají co vymýšlet. Víceméně i questy, situace, dialogy, zvraty. popravy vše je okopčeno z knih. Těch vlastních myšlenek je tam málo a když pak člověk vidí, že Triss je zrzavá jako nevím co, tak to prosně trkne do oči, nebo to Igni v E3 traileru? Co mi na to řekneš? Nevěděl jsem, že Geralt vlastil plamenomet...
-
-
Tak ono se ji při Geraltově povaze ani nemůžeme moc divit. *1*
-
No už si taky všechno nepamatuji, je to docela doba. Je asi čas to znovu přečíst. Ale teď jsem si uvědomil, že mi Yen připomíná jednu skoro bejvalku...
-
-
V tomhle případě má pravdu ten chlapec! Kaštanové vlasy pod lopatky a lokny, to je přímo Trissin atribut.
-
Pan Magister mě doslova začíná pít krev. To je typický fanatik, co omluví každou chybu nějakou frázi. Nevíš jak funguje magie v Zaklínači. Čarodějky jsou schopné se kompletně regenerovat pokud jsou mocné. Vlasy Triss jsou její přednost a pokud nejsou schopni zvládnout ani barvu vlasů, tak je něco špatně ne? Pochopím, kdyby se o vlasech v knížce nepsalo, jenže ony se tam řeší často.
-
Tak si Triss trochu upravili. Ona by správně měla mít i popálenou hruť.
-
Dobře oba víme, že Triss by si na svoji barvu nikdy dobrovolně nesáhla. Její vlasy byly skvostné ,)
-
jo já vim, ale myslim že pro účely hry udělali dobře že je takhle odlišili, když si magií upravuje vzhled aby vypadala mladá, asi pro ní nebude problém změnit si barvu vlasů
-
Až na to, že Triss není rezavá. To zas jenom CD project neumí číst předlohu...
-
já si zas při pohledu na Triss vždycky vzpomenu na "čím rezavější střecha, tím vlhčí sklep" *1*
-
-
-
a až se na tebe naštvou obě najednou, bude ti najednou krypta se strigou připadat jako docela příjemné útulné místo
-
-
No Geralt je chlípník. Pořád je tam jeho adoptivní (teď už dospělá) dcera -... Takovej Woody Allen v akci *1* *1*
-
-
Hadam jej tatino nic nespravi :D
-
Ta by se v tomhle směru měla bát spíš císaře Emhyra. *3* *15*
-
-
-
No, Triss by to možná nevadilo, ale Yen by na takovou formu vztahu asi nepřistoupila. *15* Už takhle to od ni schytám, až se dozví, že jsem zase chrápal s Triss. Možná ale bude mít taky ztrátu paměti, tak by to šlo nějak uhrát.
-
-
-
-
Pokud v těch "max. detailech" bude i Ubersampling, tak to pojede v max. detailech na mojí 750Ti stejně dobře, jako Zaklínač 2 *14*
-
-
Ubersampling na 750 Ti? Pleeeease *1* *1* *1*
-
-
S váma je kopec srandy chlapci, napsal sem snad někde, že to hraju se zapnutým ubersamplingem ? Aneb, jak si hlupáka povodit na vodítku *15*
-
-
Máš pravdu no, ten tvůj původní koment fakt nedává smysl
-
-
Tak ještě jedno, zapni mozek a přemýšlej :) LOL ti dal nápovědu :)
-
Tak zapni sakra mozek :) To už je skutečně úroveň chápání psaného textu na tak nízké úrovni?
-
-
Naoapak to co napsal strevo, dáva dokonaly smysl a byl bych za to docela rád. Ubersampling stojí tak 80% výkonu, je to neskutečný žrout a navíc to na pár metrů ani nepoznáš.
-
on má pravdu, tvůj pokus o vtip/názor vážně nedává smysl...
-
-
-
-
-
to jsme moc rádi, děkujeme
-
-
Ten combat je dost tragickej
-
-
Ty souboje mi vyrazily dech *8* . Něco tak příšernýho jsem viděl naposledy v Gothic 3. Hrál jsem jenom prvního Zaklínače a přišel mi vynikající. Tak snad tenhle díl nedopadne jako G3, to by byla opravdu škoda. Moc jim přeju, aby z toho byla slušná hra, už jenom kvůli jejich přístupu k platícím zákazníkům.
-
-
TW1 měl něuvěřitelné nudný a primitivní soubojový systém, takže díky za pobavení XD
-
Tak zas není třeba přeháněk, mně se ten souboják taky nějak zvlášť nelíbí, ale furt je to milionkrát lepší než tohle - https://www.youtube.com/watch?v=EJ-xJWkSAHk
-
-
To víš nebude stačit zmáčknout jednu klávesu na instant kill :D
-
ty si tragickej
-
-
To video je docela studená sprcha.. *11*
-
-
Jestli je toto studená sprcha, tak si budeš muset počkat na svou hru ještě tak 200 let, protože tvé očekávání asi jen tak někdo nesplní.
-
V čem?
-
-
Combat je naprosto totožný jako ve dvojce, čili nepoužitelný, interface zase nepřehledný a zbytečně překombinovaný. Grafika dobrá, ale nic z čeho bych si sedl na prdeel. Geralt celkově nesympaticky a jeho animace skoků s smíchu...
-
-
Jeho animace a tempo běhu jsou k smíchu...
-
-
málo kotoulů
-
-
-
Nejdříve počkám na dojmy z 45 minutové prezentace, ale vypadá to hůř, než to leaklé video z minulého roku.
-
-
*1*
-
-
Bože tady se naklikává. Děcka jsou ze zaklínače vystříkaní, tak mínuskují jakýkoliv projev nesouhlasu a kritiky. Podle mě je zaklínač přehypovaná pyčovina a dvojka je budget, kde půlka npc má stejný ksicht a hra je jeden velký koridor. Taková adventůrka před spaním...
-
-
Netrolluj. Dokonce i ten největší ignorant pozná, žes napsal pitomost.
-
kolik her jsi udělal?
-
-
Kolik mas kucharskych hvezdicek? Zadnou vid? Takze kdyz ti na…seru do talire, tak to sezer a drz pysk.
-
-
S první větou rozhodně souhlasím, zbytek už je horší.
Ale vážně, proti Zaklínačovi člověk nemůže nic říct, protože to ho tady ukopou k smrti za nechválení skvělé hry od skvělého CD Projektu. Čímž ale neříkám, že to nejsou špatný hry, jednička mě bavila dost... -
-
to samé Dark Souls, nejdokonalejší RPG s bojovým systémem na hranici simulátoru šermu a lore co strčí do kapsy Tolkiena, Sapkowskiho a všechny fantasy hry co kdy vyšly *1*
-
-
Sapkowski ani žádný lore v Záklinačí nemá, takže ano Dark Souls strčí v oblasti lore Sapka do kapsy dvakrát...
-
-
Tupec jako ty samozrejme nemuze pochopit, ze lore nema s minulosti a psanim historie sveta autorem nic spolecnyho. TES taky nema zadny lore ... je dany tim, co bylo v predchozich hrach.
-
-
TES má lore postavenou nejen na příběhu minulých hrách, ale na hledaní dokumentů a knih, kde se píše historie čili lore.. Takže zase špatně .)
-
-
že nevíš co to slovo znamená ještě neznamená že tam neni
-
-
Se divím, že Sapkowski ještě nemá nobelovku, on zvládá věci o kterých si Hemingway mohl jen zdát...
-
samožrejmě není žádný rozdíl, jestli svět popisuje v minulém čase prostřednictvím jeho historie, nebo očima hrdiny v reálném čase, pokud je ten popis detailní a propracovaný (což u WItchera je) uděláš si o tom světě, jeho zvyklostech a historii obrázek tak jako tak..
-
Sapkowski nepíše do minulosti na rozdíl od Tolkiena. Jeho svět není nějak prokreslen minulosti, pověrami apod. Že napíše, že v minulosti žili více nestvůr není lore. Takže si ty zjisti, co je lore...
-
-
-
-
Pardon, s druhou větou souhlasím.
-
-
Pod kolika nicky tady budeš ještě blít ?
-
-
To se uvidí...
-
-
-
Docela slušná gamesa, rozhodně né nejlepší z E3, ale přesto vypadá epicky. Už aby to vyšlo.