Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novigrad překrásný. Ještě chce trochu zapracovat na tom boji a bude to luxus. Mají na to ještě tak 7 měsíců, takže snad to bude stát za to. *4*
  • moc pěkné
  • Keyz
    http://www.guru3d.com/news_story/the_witcher_3_gtx_780ti_could_push_35_45_fps_at_max.html
    Tady je ten článek. Vypadá, že PC verze bude graficky více odlišná.
  • Tak trošku OT: zdá se mi to nebo si toho, Adame H., opravdu dneska moc nenaspal? Tím myslím jako vůbec nic. Články jak v noci, tak přes den... *13*
    • Overwatch
      Dal jsem si cca dvě hodinky na bílém gauči ve studiu :)
  • prijde to jen mne nebo toho gr sundal nejak moc snadno?
    • Zaklínač byl vždycky casual. Dark obížnost a boss padne během minuty...
    • No asi by bylo hloupé hrát na nejtěžší obtížnost a při ukázce chcípnout :)
  • Vypadá to moc hezky... Nějak mi ten svět připomíná Red Dead Redeption atmosférou, trochu sem tam i hudbou. Red Dead Redeption měl nejlepěí svět co jsem kdy ve hře viděl, krásnější příroda snad nikdy neexistovala ve hře, jsem rád, že mi to tato hra připomíná tou atmosférou divoké a krásné přírody.
  • Co se mi moc nelíbí je to otřásání celého obrazu při souboji při zásahu, tyhle efekty mi nějak vadí.

Ale jinak perfektní *14*
  • Me by docela zajímala narocnost na hw..
    • Oficiálně pokud vím nic oznámeno není, takže bych s případným upgradem určitě počkal až na to, co nám řekne CDProjekt RED.
      Můj osobní tip je nějaké moderní Intel 4 jádro popř. osmimodulový AMD, 8 GB RAM a grafická karta na úrovni GTX 780/290X to podle mě musí na FullHD a maximální nastavení detailů stačit.
    • Už to bylo psáno kdysi na guru3D.com, že na 40FPS na ultra myslím bez nejlepšího AA budeš potřebovat 780TI...
      • Keyz
        Snad řada 8 od Nvidie a Intel Broadwell by to měli stihnout když tohle bude v roce 2015

- Nějak blbě jsem to upravil *15*
        • A jaké? Možná nějaký refresh, jinak se nic neplánuje nebo se pletu???
          • Cekám nějaký zázrak jako 8800GT,, Za 6000 dotáhl tehdejší karty za 12K a více... Tohle by pc-scéna potřebovala, současné karty jsou šíleně předražené a radějí budu volit koupí PS4..
  • Jakožto hráč jsem nadšenej. Zaklínač mě vždycky nesmírně bavil už od prvního dílu. Ale jako čtenář Sapkowského knih jen smutně vzdychám. Prakticky celá idea té hry je postavená na naprosto chybných premisách a to je škoda, dalo se to udělat mnohem lépe. Sapkowski asi není nadšený z takové adaptace.
    • podle mě je chyba, že nespolupracoval, takže může nadávat tak akorát sobě.. Máš pravdu, příběhově to stojí za vyliž si prd....
      • Zato takový Dragons Dogma.... *1*
        • Co s tím má společného Dragons Dogma???
  • michaliuz18
    naj trailery na witchera a mgs 5
    naj gameplay na witchera a far cry 4
    naj sprava gta 5 na pc, a mass effect 4 koncept video
    • michaliuz18
      ale co pak deturence viac minusov jak plusov, vari sa vam nepacilo? ale kebyze napisem asasin creed peckaa tak to uz ano ze :D casual prdi
    • souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit