Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Já mám docela chuť po Stopaři si zahrát Skyrim, ale uvítal bych nějaký super pack s modama včetně těch grafickej, znáte něco podobného?
-
Protoze detickam se musi predlozit manik s otaznikem nad hlavou, zona na mape a v ni mob s vykricknikem nad hlavou. Precist si, ze v horach na severu je jeskyne, a v ni mozna podle povesti sidli drak, a velkej poklad, trebas z knizky v knihovne, a pak se tam dojit podivat, by nezvladlo 100% z nich. Protoze oni nezvladaji predevsim to cteni.
-
Tak pokud je nekdo blbej, slepej a negramotnej, tak si samo nevsimne, ze mu nesmrtelnej manik zabije starsinu vesnice, nebo ze vlkodlaka projistotu zabit nejde vubec, nebo ze se uprostred cesty zasekne o neviditelnou prekazku nebo ze se mu hra slozi pod rukama uplne ....
-
Dekujeme ze si se nam predstavil.
-
Pokud se nekomu libi nepouzitelnej inventar, tak to nema v hlave zcela vporadku, a to myslim zcela vazne, navstiv nejakyho odbonika ... seradit stejny veci vedle sebe umely hry uz pred 20ti lety. A ani na to nepotrebovaly10GHz.
-
Hateři z toho dostanou osypky *1*
-
Už se nemůžu dočkat druhého rozšíření, snad k tomu bude taky takto vtipná diskuze. *1*
-
Milý Hacendado máš pravdu, že Zaklínač je dobrá hra, a vzhledem k opravdu velmi vysoké konkurenci v podobě DAI je jasné, že není jen dobrá, ale vynikající, protože je lepší. Myslím, že v tuto chvíli musí být každému jasné, jaká hra vyhraje hru roku 2015. Slovo konzole používáš jako urážku, což svědčí o tom, že byť bych u tebe viděla nějaký potenciál (přeci jen jsi schopen poznat dobrou hru), nakonec máš tendenci upadat do stereotypních povrchových hodnocení. A tak ti dám radu. Před tím, než sem napíšeš nějaké moudro, jdi se trochu napást, abys nepsal blbosti z hladu.
-
Jo, ti co tu na hru nadávají jsou strašně inteligentní. Hra je nebaví/je pro ně špatná, ale stejně je nějak láká, když dokážou strávit tolik času u článku k jejímu rozšíření. Super práce...
-
Tak mě se příspěvek od Stiga líbil, nevidím na něm nic špatného , právě naopak je fajn.
-
mě z diskuze nejvíce dostal Stig a jeho slovanské národy :D Takové hlupoty přesně patří k Witcher' s fanboys. Spousty a spousty neinteligence jsme tu slyšeli od Witcher's fanboys, tímhle zjištěním, že inteligence u fanatických Witcher' s fanboys není valná, bych diskuzi uzavřel.
-
Provedu, milostpane
-
ani nezaujima, ty to tu ostatnym vypisujes v desiatkach komentarov :)
-
nikdo nic nekydá, píšu to o hře, jaké z ní mám pocity. Toď vše *3* Že je to pro mě sedmičková záležitost, tě snad nemusí zajímat...
-
prva pomalsia trafena hus zagagala,
nie som funboy witchera, zdaleka nepatri u mna medzi naj RPG, ani witchera 3 nepovazujem za naj witchera (ten pre mna zostava witcher 1) ale hra to kvalitna je, to co tu predvadzate, ako tu kydate nanho je smiesne, dobre sa na vas pomalsich smeje :)
este napis dalsich zopar desiatok komentarov aky je witcher 3 zly nech sa pobavim -
hlavně že ty nejsi pomalejší, co? Jako fanboy Witchera musíš být užásný, inteligentní, krásny atd...