Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však jo, Games bude mít větší příjem za reklamu *1* To by nás mělo hřát u srdce. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno.
  • super a muzeme zacit odznova :)
  • A s tím se jako nedá nesouhlasit? W3 jako Call of Duty RPG her - to je víc než trefné. *1* A Harry Potter - četl jsem ho, je to zábava, brakem bych ho nenazval, ale jeho autorka Rowlingová je vymazaná kráva, to je bez debat.
  • Tak podívejte, milé děti. Zaklínač 3 je dobrá hra. Ba půjdu tak daleko, že napíšu, že vzhledem k mizerné konkurenci jako Dragon Age, Risen atd. převyšuje ty ostatní. Ale skvělá hra to není ani omylem. Jednat to už ani není RPG, ale spíš konzolová arkáda s prvky RPG, druhak má spoustu nedostatků, které jsem v minulosti popsal já a najdete je vypsané i v diskuzi. Když k tomu připočtu hype, který začíná otravovat a zástup fanatických (převážně konzolových) ovcí, které jsou schopny napsat do diskuze neuvěřitelné blbosti, začíná v mých očích tahle hra pomalu klesat na hodnotě.
  • je usmevne kolko ludi tu mina tolko energie na hru, ktora si to podla nich ani nezasluzi :))
    v niektorych pripadoch 10tky komentarov od trosku pomalsich ludi, pripadne souls funboys, clovek sa aspon na citani tejto diskusie zabavi...
  • nightborne
    Já ani nevim proč sem to hrál jenom jednou, hra je to fantastická... připíšu na seznam =)). A pak že diskuze nejsou plodný =)).
  • jsem ho dohrál asi desetkrát, možná i více. Nový díl to chce.
  • nightborne
    Naja na Riddicka sem zapomněl... měl bych si to zahrát znova =).
  • Riddick má super FPS souboje s noži. TOP!
  • nightborne
    Kingdom Come =).

Ale s Dark Messiahem souhlasím, tam to byla paráda. Ještě uvidíme co teď předvede Vermintide, to jsem dost zvědav =). Nicméně ve Skyrimu, a nejen tam, v podstatě v TES už od začátku není melee úplně to pravý ořechový, a teď nemyslím úplně co se týče například možností systému, ale třeba i dynamikou - všechny rány, až na těch pár dorážeček, mi přišly hrozně statický a prkenný.

Ale jak říkám, stejně TES hraju dycky za stealthera, baví mě to daleko víc. Potichoučku zařezávat nic netušící parchanty, slast =).
  • Witcher 1- 8,5/10, Witcher 2- 8/10, Witcher 3- 7/10,
    Skyrim 6,5/10, Oblivion 5/10, Morrowind 8/10,
    Dragon Age: O - 9/10, Dragon Age 2 - 8/10, Dragon Age 3 - 4/10,
    Kotor 1- 5/10, Kotor 2 - 10/10,
    Dragon's Dogma - 9/10, Dragon's Domga: Dark Arisen - 9/10,
    Demon Souls - 9,5/10, Dark Souls - 10/10, Dark Souls 2 - 7/10, Bloodborne - 9/10,
    Deus Ex - 10/10, Deus Ex: Human Revolution - 9/10,
    Neverwinter Nights - 8,5/10, Neverwinter Nights 2 - 7/10...

Izometrii nehraji, zkoušel jsem, ale vždy jsem skončil po pár hodinách, strašný kopr...
  • zkus si představit hrat W3 v FPS pohledu, proste by to neslo a když jo tak by to byl otres, myslim souboje.
  • Meele ve Skyrimu je dano tim ze se jedna primarne o hru z FPS pohledu a to uz ze sve podstaty nabízí daleko min moznosti nez když vidíš postavu a okoli za tebou. osobne znam jen jednu hru kde to bylo udelany asi lip. A to dark messiah of might and magic.
  • Tak když jsem po skvělé 2 slyšela, že 3 má být otevřený svět, moje reakce byla proboha proč. Já ten otevřený svět nepotřebuju, protože jsem se bála že hra dopadne jako Skyrim a nechtěla jsem mít ze Zaklínače Skyrim. mě osobně je velikost mapy a otevřený svět jedno, co mě na Zaklínači baví je atmosféra, postavy, dialogy, soubojový systém. Takže z tohoto pohledu trochu souhlasím že otevřený svět není nutně výhoda. Ale která hra je dokonalá?
  • nightborne
    Taky na Cyberpunk se těším jak malej jarda =).

lokl, aaah, srovnávání se Skyrimem je sice tak nějak obligátně tradiční, ale chtěl jsem se mu vyhnout... ale když už jsi u toho - na Skyrimu mi vadil level scaling. Ten sice nebyl tak hroznej jako v Oblivionu, ale pořád tam do jistý míry byl, osobně mi seděj pevný levely ve stylu Gothicu nebo třeba právě zaklínače.

Svět... mno, já bych se neodvážil vyzdvihnout ani jednu z těch her, subjektivně mě bavil čistej průzkum a prošmejdění různých zákoutí zhruba stejně v obou.

Bojovej systém... well, melee je ve Skyrimu strašlivě špatný, to musí připustit i flash =). Naopak mě ale zas baví sneaking, stejně jsem TES hrál vždycky za stealthera. Což je škoda, ze zaklínač nemá, to jo.

Zaklínač, dle mého osobního názoru, jednoduše vede o příběh a hlavně podání zápletky. Mám to jak flash, ale obráceně, zaklínač je pro mě desítka, skyrim osma =).
  • No jo zase ten Skyrim, hra která se skolonuje ve všech padech uz pomalu šest let po tom co vysla v parkticky kazde diskuzi o nejake rpg hre, v dobrem i zlem. Takhle vznikaji legendy:) Jsme zvedav jestli někdo bude sklonovat W3 za šest let ..ehm..ehm
  • nightborne
    Rozumím... taky mám většinou v plánu se sem skočit spíš odreagovat... ale někdy si člověk nepomůže a přijde hněv =D.
  • tak třeba ten Skyrim má využití ve velké mapě, sice je tam generického obsahu taky tuny, ale když se podíváš na množství questů a možností, tak je Witcher 3 proti tomu chudý příbuzný. Jinak Skyrim taky rád nemám, stejně tak Dragon Age 3. Menší hra= lepší hra! A to vždy!!!!
  • Tak ono je uplne jasne ze lidi, kteri plni naprosto kazdy Q v hre, to budou mit roztahle, lidi kteri jdou jen hlavni linii to budou mit kratke...proste idealni je vzdycky nejaka ta zlata stredni cesta, na kterou to podle me i vyvojari navrhuji.
  • Ja to rikam porad ze se měli drzet toho co delali v prvním a druhem dile. Na ten open world ještě nemaji. Ale na druhou stranu jsou to talentovani tvurci, takze nekde ty zkusenosti nabrat museji. cyberpunk muze byt lepsi prave diky tomu co se tady naucily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit