Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Co se tady clovek nedozvi :-D Zaklinac je Call of Duty RPG her...Harry Potter je brak... co bude dalsiho? Jako bavim se skvele :-D
-
stačilo napsat: jsem nekritický fanboy *3*
-
Moje připomínky v cele diskuzi smeruji jen a jen k systemu hry, ten je proste z mojeho pohledu prumerny. A mozna ses prehlidla, většinou jsem se stejne tady hadal o Skyrimu..jak uz to na games u clanku s nejakou rpg hrou byva:)
-
1. Blbost. Uz tak je dost omezujici, ze kdyz si chci nechat vyrobit napr. zbroj a nemam suroviny u sebe tak jeste musim jit zkontrolovat truhlu jestli to nahodou neni v ni. Pritom by stacilo, ze pri vyrobe bych i ty veci co mam v truhle mel u sebe. Je to tak zbytecne zdlouhave.
2. Neni duvod, tohle mi vyhovuje
3. To same co u dvojky.
4. Zbytecnost. Nikdo te nenuti ty veci brat a nikdy jsem nenarazil na poulicniho bitkare ktery by mel mec s 250 Hp.
5. Blbost. Chci se u hry bavit a ne frustrovat.
6. Chapu, ze je to takove podivne kdyz vsichni spechaji a ze ji musime co nejdrive najit a mezitim si jeste udelam cas na par vedlejsich ukolu nicmene tak jak to je udelane ted je ku prospechu hratelnosti. -
1. Je neprehledny, coz zpusobuje i to, ze sebou tahate tisice veci, protoze ve hre neni realne omezeni nosnosti
2. Cetla jsi knihy? Gerald se nacucal pred bojem. Jaky ma smysl, ze reknes protivnikovi uprostred boje: Sorry, potrebuji se napit lektvaru, uz Te spatne po tme vidim.
3. Asi jo, smyslem je udelat z lektvaru jistou vzacnost, tak aby se neplytvaly na standartni nepratele
5. Nebyl, zalezelo, jak by se to udelalo, ale smyslem je pripravit hrace o cast penez, tak aby fungovala ekonomika a Vy jste nemuseli tahat tisice veci na prodej.
6. Opet vzacnost lektvaru by te nutila si vybirat, ktere questy pujdes delat nebo ne.
7. Nesmysl, nerikam, ze zaklinac by mel spat kazdou noc, ale jednou za 3-4 noci je to zdrave i pro zaklinace. Navic by slo na to navleci questy.
8. Nejedna se o omezeni pohody, jedna se o to, aby hra zamezila projit hraci na 1 hru vsechny questy - pak se stava primitivni -
není to pravda. Ženy se zpravidla od můžů zásadně liší. Určitě jsou vyjímky, ale z mých zkušeností: Ženy jsou jemnější než muží, něžnější, citlivější, proto mají raději trošičku infantilnější, naivnější tvorbu. Takový třeba naprostý brak(pro mě) Harry Potter je daleko oblíbenější u žen, než u mužů.
-
jasne ze jo, neprimo a neutralne jsi me dostal do pozice ze jsem sexista a ted se z toho neprimo a neutralne snazis vykroutit:)
-
tak to já si znovu určitě zahraju a těším se. ale u tebe nesedí ty reakce, a velká kritika, to nějak nesouhlasí s hodnocením 8/10
-
CS byl samozřejmě příklad. Narážím na to, že jasný, s někým nesouhlasit je přirozený, ale je přece fuk jestli oponent v diskuzi má péro nebo ne *7*
tyvole flashi, a máš jako pocit, že sem reagoval na tebe *1* ? -
ty ses jak blbej. Co z toho zase delas sexistickou otázku? ja jsem jen reagoval na příspěvek, to ze ho psala zenska s tim nijak nesouvisi. hrac s preferencemi jako ona muze bejt i chlap, proboha.
-
jojo genderová doba, jinak counterstrike jsem hrál snad třikrát, takže by mě porazila možná i Virgi, ale o tom se přece nebavím.
-
masový hráč jsi slečno. Na tom není nic špatného. Witcher je takové Call of Duty v RPG, prostě pro všechny .) Na tom by nebylo nic španého, problém jsou zdejší výkřiky o hře milénia apod. to už je horší u hry, která člověku nedá nic navíc než jen popcornovou zábavu. Avatar taky nikde není prohlašován za nejlepší film historie *3*
-
Ad 1. - Ne jedna se o omezeni toho co lze pouzivat v boji, tedy jen to co mas po kapsach a ne, ze uprostred jeskyne si vezmu 1 z 15 mecu, ktery je na koni.
Ad 4. - Jednoduse neda mi smysl, kdyz co 5 minut nalezam lepsi mec nebo lepsi kus zbroje, ktery mi dava o 3 body lepsi brneni. Ja chci dobre veci za odmenu, ne za kazdym rohem. Taky proste nechapu, proc mam mit v inventari 40 mecu, abych nagrindil prachy, kde si koupim 1 esenci do lektvaru. Napr. UW2 to mela udelane dobre - valelo se tam stovky kousku zlata, ale kazdy mel hmotnost, takze kdyz jsi nesl tezke brneni, tak odnest 300 zlataku to byla fuska - napr. 40 kg zlata je krychle o rozmeru 12.3 cm. A opravdu nechci Gothic 2, kde bylo jedno brneni za akt a vsichni byli tudiz nahati. Proste pokud chces tak si to odtahej, ale je to tvoje vec.
Ad 7. Spani + jidlo + piti -> spotreba penez, tzn. nedochazelo by k tak rychlemu hromadeni penez.
Ad. 8. Nepochopil jsi me. Smyslem je, ze si kazdy muze vybrat questy, ktere chce napr. 10 vetsich a 20 mensich, ale pak bys musel se posunout dale v pribehu, protoze by Ti hrozilo, ze napr. nepritel bude diametralne silnejsi nebo ze nedohrajes hru. Dostal bys 1/2 varovani a pak smitec.
Problemem W3 je - kdyz to hrajes tak, ze prolezas celou mapu a plnis kazdy quest. Potom hlavni dejova linka ztraci spad. Pri dalsim hrani bys pak mohl jet jine questy. -
Eh? A to s něčím souvisí, co má mezi nohama? Znám slečny, co by roztrhly prrdel jak mně tak tobě třeba v counterstriku, jiná doba =).
-
Mojich nazoru? Pokud vim nekde ze zacatku jsem psal ze bych mu dal 8/10 a celkem se me to libilo.
Postavy a narativni část bych hodnotil 10/10. Co me na hre vadi je nedomysleny a amatersky udelany systém hry. Stravil sem tam 140 hodin a uprimne se priznam ze znova bych to uz asi nehral. -
pořád lepší sbírka než lokl, flash a max
-
samozřejmě je to slečna, tak nemůžeme čekat zázraky, ale určitě jak píšeš, je to obrázek pro koho ta hra je dělaná. Veskoslav, GGG, Virgi. No pěkná sbírka
-
Ano ta hra je přímo pro mě, a já ji miluju. To ještě ale neznamená, že ty chápeš, co jsem já za tip hráče. Protože co se týče tvých názorů na Zaklínače, tak jsi úplně mimo. Takže si nedělám iluze, že bys se svou zaslepeností dokázal posoudit kdo je jaký hráč.
-
Tady slečna Virgi je pekny dukaz pro jaky typ hrace je W3 delany. Nic osobního madam, každý mame svoje herni preference.
-
tak to jsi přehnal