Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
co bys chtěl od cenzora, aby mazal kritiku a nechal jen žvásty fanboys? Nenech se vysmát *15* To by mohli smazat celé games,cz, jelikož games.cz=haters.cz. Navíc Witcher si hate zaslouží už kvůli fanatickým fanboys *15*
-
tak to je smutné, že hloupá hra tě dostala ke knihám.
-
Presne tak. Ja jsem treba nikdy necekal, ze me bude jeste nejaka hra bavit vice nez Mafia a stalo se diky nasim sousedum. A zadna jina hra me nedostala ke kniham :-D
-
No ja neviem teda.. na zahraničných fórach ľudia boli totálne mimo zo Skellige ostrovov.. a podľa mňa je tam asi tiež najlepšia atmosféra + hudba je tam najlepšia.. ale týmto zase netvrdím, že vo Velen nebola atmosféra alebo, že bola zlá.. práve naopak, ale len hovorím, že keď človek príde po možno aj stovke hodín na Skellige, tak mu príde, že hrá úplne novú hru.. perfektná zmena a atmosféra
-
tak pokud jsi to měl 40 hodin zaplé, tak proč ne? *15*
-
ma pravdu Dele, ses jak 7x reinkarnovana mrtvola kterou někdo vždycky před smrti nakope do kouli a když zase obzivne tak si to všechno pamatuje:)
-
Tohle tady nikoho nezajima, jak vidíš. Lidi se chteji dohadovat, presvedcovat jeden druhého o sve pravde a digitalne si prodlužovat pindiky (slecny prominou)
-
Možná KOTOR je dobrá hra, posoudím až zahraji. Ale Zaklínač 3 je výjimečná hra, jasná hra roku 2015 a možná bezkonkurenční fantasy hra pro následujících několik let. CD RED chystá sice Cyberpunk, což nepochybně bude pecka, ale už to nebude středověká fantasy. Kdyby aspoň konečně přeložili do češtiny DAI. To mě hrozně žere, že už nebudou hry od Bioware v češtině. O to víc je pochopitelná moje láska k polákům.
-
Neurážej velký blizzard! *1*
-
to už jen dojíždíte na nostalgii. pravda ale v KOTORU 2 byly pěkný animace, když se spolu dvě postavy měčovaly. Ne jak vevětšině her, kde do sebe jen sekaj bez duše, v kotoru byl občas vidět, jak někdo někoho vyblokuje atd.
-
SW je Star Wars (Hvězdné války), ale já si vůbec nemyslím, že je potřeba je znát nebo dokonce mít rád. KOTOR s filmovými Star Wars nemá prakticky nic společného.
-
Sigurney Weaver.
-
wiz 7 byla až moc HC, málokdo se může pochlubit, že tu hru dohrál do konce a pokud ji někdo dohrál bez návodu, tak klobouk dolů. Wiz 8 je dnes určitě přístupnější
-
Co je to SW ?
-
hral jsi to na maximalni obtiznost ? ta vyzva je pak mnohem vetsi
-
zrovna kotory jsou asi hratelne i dnes, dvojku jsem hral asi pred 2 lety znova a slo to, ale podle me tam hodne sehraje to jestli clovek ma rad SW. Bez toho to nejspis nebude ono...proste svetelne mece jsou svetelne mece :)
-
kdyz uz tak wiz7, w8 nebyly nic, moc obecne spis zklamani, protoze se kazdy tesil na nasledovnika w7 a to se nenaplnilo
-
@TheGGG
to si nemyslím. Málokterou hru hrávám opakovaně, většinou si vezmu něco nového. KOTOR už jsem projel do konce 4x, naposled před dvěma rokama. A pokaždé je to stejně zábavné. Jednou za světlou stranu, pak za temnou. Jednou za Guardiana, pak za Consulara atd. Ta hra je prostě skvěle napsaná. -
jen jestli ty už nemluvíš z nostalgie. Hrát KOTOR v současné době poprvé, těžko bych z toho byl na větvy. Tenkrát dobrá hra, ale čas se posunul.
-
Dohráno za 50 hodin. Na to, že říkali 10 je to slušný výsledek. Přál bych si trochu více místa pro Shani, ale jinak jsem s expanzí spokojen. Nemohu se dočkat té druhé.