Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Neřekl bych, že je úplně k ničemu. Jasně, jsou na ní hluchý místa, a věci, který najdeš "pod otazníkama" se časem začnou opakovat... jenže ruku na srdce, ve který hře ne? Obávám se, že hra s obrovským světem, kterej by byl, stejně jako v realitě, naplněnej po okraj opravdu unikátním a nikde se nerecyklujícím obsahem, je momentálně stále ještě mimo dosah současnejch technologií, respektive trvalo by to dekádu a stálo tolik co rozpočet Bangladéše.
-
Bože maxi, kam na to chodíš. Ty mě dokážeš opravdu rozesmát, Ty jsi případ pro Chocholouška
-
v tom případě je ta obrovská mapa k hovnu a k pííči zároveň pokud to není sandbox, ale příběhovka. V tomhle případě je to samozřejmě chybné rozhodnutí CDP, pokud chtěli dělat více příběhovku, mohli udělat menší mapy, intenzivnější příběh+ level-desing, jenže se hnali za kvanitou, bohužel kvalita nikde, tak už to bývá.
-
kdepak, ja se u diskuzi docela dobře bavim, jedna se spis o relax nez vypousteni pary.
-
ad 2. knihy jsem četla, ale ve hře by mě vadilo kdybych se nemohla napít léčivého lektvaru, protože bych pak byla pořád mrtvá, ostatní lektvary mohu pít před bojem, tak jsem to i dělala
ad 8. mě osobně nesplněné questy nedělají dobře, jsem spokojenější když splním všechno -
Čéče, a jestli on v tom nebude ten problém, já třeba witchera nebral jako sandbox, pro mě to je příběhovka s otevřeným světem, kde si můžeš zpestřit hlavní linku nějakou postranní misí občas nebo gwentem... za svobodnej sandbox bych označil třeba já nevim, 7 Days to Die, ne zaklínače =).
-
Jé, na to si, myslím, pamatuju =).
Takže hněv, kterej na sobě nesmíš nechat dát v práci, uchováváš, a pak ho necháš vybobtnat v diskuzi =))? Promyšlené =). -
nemyslím že by se tahle diskuze ubirala nekam dopredu, spíš jsou to tady jen takove vykriky do tmy z jedne i druhe strany takže bych poprosil admina by to tu uzavrel a smazal. Diky.
-
já se snad bavím o berličkách? Bavím se o obsahu. Např. obsah pro lvl 30 není absolutně žádný, takže hra letěla z disku hned po dohrání kampaně, na rozdíl od ostatních sandboxů..
-
nemuzu si dovolit aby me někdo vytocil v praci:)
ja jen ze tomu není tak dlouho a v jiné diskuzi byla podobna situace, a jista slečna (ne Virgi) se tak rozcilila ze jsme sexisticke prase ze psala asi do dvou rano požadavky o moje zabanovani. přitom to zacalo uplne stejne nevine jako tohle vlakno, tak to ber jako prevenci:) -
slečno co bys dělala u Metal Gearu, když jsi ho nehrála? Já četl ságu, hrál všechny díly Witchera, jedničku asi tak 6krát, dvojku taky taky tak, trojku jednou, takže já mám 100% právo tu být, možná větší než ty a moje názory jsou pravděpodobně hodnotnější než tvoje :)
-
Mluvil o tom, že si vypnul ty berličky pro snadnější hledání questů a podobně. Což zážitek vcelku vylepšuje, mimochodem, taky jsem to udělal =).
-
tak to je přesně Zaklínač. Tam čím větší lvl, tam jsi v podstatě nesmrtelný. Dragon' s Dogma je samozřejmě hardcore záležitost i na vyšších levelech.
Jinak co má otazníkový obsah hry, že jsi si vypl otazníky? *15* Ten obsah tam pořád jako je *15* -
No vidíš, si myslis jake mame rozdilne názory a me se DA:I libila mozna ještě vic nez tobe. Najednou by jsme se shodli, ten svet je divnej coz?:)
-
Avatar jako příběh byl o ničem a rozhodně nemám potřebu ho vidět víc než jednou. Mě nevadí ani neuráží, že jsem masový hráč. Ale vadí mi, když někdo zhazuje skvělou hru, která snad kromě DAI nemá ve svém žánru konkurenci. DAI není v češtině, takže ať se jde zahrabat proti zaklínači. Já třeba nelozím na fora ohledně GTA V nebo Metal gear, přestože vím, že ty hry nikdy hrát nebudu, a nemám zapotřebí někomu valit, že to jsou s*ra*ky jen kvůli tomu, že se mi tento typ her a jejich obsah nelíbí. Prostě respektuju, že se mnoha hráčům líbí, takže je považuju za dobré hry. Ale tvoje argumenty jsou slaboulinké, co se týče zaklínače. Všichni nejsou jako ty a nemusí na různých tisíc a HC způsobů střílet do lidí, abych o hře tvrdila že je dobrá.
-
Ale no tak... takový nehezký hate! Styď se, hanba! Hanba!
-
když už jsme u toho, tak narativní část rozhodně taky není za 10/10. Slabší osmička, herně 5/10(combat, A.I atd), grafika 9/10, Zvuk 9/10, animace 4/10. Průměr mě vychází na 6,9/10.
-
stacilo napsat: jsem de*il :-)
-
Flashi, ty se zas zvečera uklidňuješ rapl módem, což? Vytočil tě někdo v práci =D?
Btw, hej tak já nevim, to budu asi ženská možná... když sem utahanej po celým dni, nedej bože třeba tejdnu, taky rád pustim nějakou casual kokotinu abych u toho nemusel myslet =)). Co se týče witchera, nicméně, tam mě strhla atmosféra a vypravěčskej um, a jelikož si to osobně stavím jako primární hodnotu pro hru podobnýho ražení, jsem pak ochotnej odpustit řadu menších nedostatků, který nikdo netvrdí (doufám), že tam nejsou =). Easy =). -
Pokud se domnivas, ze na tom je pulka hry, tak jsi mimon. Ja jsem si otazniky vypnul. Dragon Dogma jsem nehral, az bude na PC, tak mozna, ale co jsem o nem cetl, tak jsi nejsem jisty, jestli to je hra pro me - nemam rad hry, kde je cim vic levelu, tim vic toyota a ktere se hraji samy.