Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Srdce z kamene je parádní. předčilo mé očekávání. Má excelentní příběh, obtížnost šla trochu nahoru, zatím se mi nepodařilo zabít toho správce, tak budu muset asi trochu vylevelovat. Jinak na PC jsem se nesetkala za celou dobu s žádným bugem, tak to bude spíš problém konzolí. Prostě poláci opět nezklamali.
-
-
neni potřeba na něj levelovat, jen to chce správnou taktiku... nesmíš se od něj nechat zasáhnout, tím se uzdravuje, útoky provadí vždy v konkretním pořadí, takže neni problém se naučit uskakovat... vždy je tam krátké okno, při kterém mu lze zasadit až dva údery, při správném načasování... taky je potřeba ničit duchy, které si přivolává, aby z nich také načerpal zdraví...
jednoduše - hlavní je nenechat ho uzdravovat :D -
-
dík za radu *4*
-
-
-
Ty vole. Me se libi jak Flash nadava na Polaky a Fanboys Kids od Witchera. Ale ze se sam chova jako naprosto zaslepeny fanousek Skyrimu, to asi jeho bystre hlavince uniklo.
Vidim že i ve zdejsi diskuzi funguje hodnotici prvek naprosto skvele :-D -
-
myslis ze zaslepeny fanoušek by napsal ze Skyrim rozhodne nepovazuje za nejlepší hru? Pac ja to tady kousek dal napsal, ale z mojeho pohledu je lepsi nez W3. Sposuta fam o Skyrimu vznika z neznalosti od lidi kteří se nedostali dal jak do první vesnice, a jelikož tady na games po vavrove clanku je modni plivat na skyrim tak se toho radi ucastni.
-
-
Jen taková technická co v tom článku od pana Vávry není pravda?
-
-
On napsal že něco v tom článku pana Vávry o Skyrimu není pravda?
-
-
Píše něco o plivání, ale pokud je to všechno jen o tom že někdo poukázal na skutečné chyby v jeho oblíbené hře a on to není schopný přijmout tak je to celkem dětinské kopání kolem, ale o tom tu psát nechci.
-
-
flash: já vím že by to šlo, nicméně by to mělo stejnou hodnotu, jako Vávrovo 100 důvodů proti.
Draken: Moc nechápu, co přesně tě urazilo, opravdu se chováš jako slečna, co se špatně vyspala :-) -
A ty Drakene se nepotento, nebud slecinka *1*
-
ja se o obsahu clanku bavit ani neminim, jen se staci zamyslet proc vavra při prezentacích svoji nove hry tak často cituje Skyrim. Vis ono by se dalo docela dost dobře naspat i clanek 100 duvodu co je na Skyrimu dobře, a vavrovo neustale pripomonani skyrimu ohledne jeho hry inteligentnímu napovi mnohe. Mam dojem ze Dan by mozna byl ted radsi kdyby ten clanek nikdy nenapsal.
-
Nevím co vám je jen jsem se zeptal tak mě nemusíte hned urážet, ale pokud nemáte nic věcného k debatě tak vám asi už nic jiného nezbývá tak vám děkuji za váš čas a už se běžte trefovat do někoho jiného.
-
flash: v článku je opravdu všechno pravda. A já jsem hrál Skyrim 88 hodin a stejně jsem prošel drtivou většinu, nechápu moc tvůj koment. Zřejmě má stejnej smysl, jako původní Drakenova otázka.... *10*
-
Kdybys měl rád ženu (sestra, matka, přítelkyně, babička, to je jedno) která je tlustá a trochu divná a někdo by o ní napsal, že je debilní píča, přijmul bys to i když je to pravda? Pro mě jsi ten blbej ty, protože jsi zareagoval otázkou, která je úplně mimo, jen aby sis připadal chytře, lépe, nebo tak něco.
-
precti si vavruv clanek, precti si diskuzi k nemu, pak si zahraj aspoň 250 hodin skyrim.. a pak sem prijd házet rozumy, do te doby bych te velmi rad pozadal abys drzel tlamičku.dekuji:)
-
-
-
Snad si nemyslis ze tady po 150 ty budu rozebirat šest let starej clanek, mozna sem magor, ale takhle velkej ne. jestli mas zajem procti si dikuzi primo u toho clanku je tam kolem 3500 prispevku, myslim ze si pak udelas obrazek sam.
-
-
Tak stačilo vypíchnout 2-3 věci.
-
-
-
Ne, ty jenom meleš něco o tom, že Dragon má 50 hodin herní dobu....
-
-
Mám pocit, že hráči Zaklínače nechápou psaný text. Takže to vysvětlím za Flashe, divím se, že na vás má ještě nervy. On nikde neobhajuje Skyrim, on reaguje na Veskoslava, který píše o HoS jako o datadisku ze staré školy, na to reaguje Skyrimem, uvádí příklad, že v DLC pro Skyrim, klidně můžeš utopit desítky hodin a Bethesda to nikde neobhajuje jako datadisk. Prostě kod, dostaneš DLC. To je DLC. Takže se trapní fanboys vzpamatujte. Tohle už je vrchol.
CDP samozřejmě to musí zahrát do autu, jelikož si neskutečně nasrali do huby prohlášením, že by DLC měly být zadarmo. -
-
Ty jsi prostě tard... Hádáš se o slovíčka a trollíš. To je jediné co tady děláš a co do téhle konverzace přinášíš. Jsi arogantní, zaslepený kvůli slovíčku DLC a pokud se takhle chováš i v reálu...lituji ty, který tě potkají. gg wp
-
Protože to Betha jednoduše datadisk nepojmenoval! To je jediný důvod. Nechala tam označení DLC. Protože to kdysi nebylo nic jiného než označení datadisku, který se stahuje digitálně! Mimoto i v tomto datadisku utopíš hodiny. A není to důvod mlít hovadiny o tom, že je to na 30+ hodin, jak to dělá Flash u Dragonu! Navíc Dragon byl dražší a to o 100%.
CDP si nenasralo do huby, to si nasralo pár lidí jako ty, co neumí číst. Od prvního prohlášení bylo jasné, že je rozdělení na Expansion a DLC. To, že to ty, Flash a ten jeden dole nepochopili, nechtějí pochopit či nečetli vyjádření CD Projektu, to je věc druhá.... -
-
V žádném případě. CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC by měly být zadarmo, tímhle zaútočili na všechny placené DLC. Od skinů až po DLC typu Skyrimu, Dragon Age apod. Je to neskonalý PR a jen hlupáci jim na tom skočí.
Že si to pojmenovali datadisk? Pff. Jak píše Flash, v krabici dostaneš kod, takže to splňuje Downloadable content a ne datadisk. CDP si tímhle vyloženě vysrali do huby :)
Mohli bychom diskutovat, co je datadisk a došli by jsme k závěru, že tohle datadisk není. Zahraj si Procitnutí k Pramenům.... -
-
Jediné co tady předvádíš je demence v akci... jde o to jak lidi chápou pojem DLC a datadisk... Hádáš se kvůli totální kravině... To co CDP projekt vydali rozhodně není to co lidé chápou jako DLC, ale je to datadisk... tak to lidi chápou, protože je to obří spousta obsahu.
-
-
lol *15* *15* *15* Další fanboyek *15* *15* *15*
-
-
Proboha...chceš mi říct, že HoTS pro Starcraft II není datadisk, protože lze jej zakoupit digitálně? Nebo jaká je podmínka?! To, že není DVD v balení mě naprosto netankuje. Fakt nevím, kam by ho dali, když celý prostor zabírá pěkná krabička na Gwint. Mimochodem takový MGS V tam krabička se hrou obsahuje jenom kód na hru. Žádné DVD se základní hrou! Datadisk=/=fyzické médium, dutohlave.
CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC budou zdarma. A všechny DLC jsou zdarma!!! O Expansion tedy po česky Rozšíření/Datadisk byla vždy řeč jako o placeném kontextu! To, že jsi nejspíš stejně blbý jako flash a nechápeš to, fakt nemá smysl cokoliv řešit. Datadisk to nazval český distributor, v zahraničí je to Expansion. Bylo by tvé dušičce lépe, kdyby to Cenega Czech pojmenovala jako rozšíření než jako Datadisk? Můžeš jim napsat na FB, odpovídají téměř okamžitě. -
-
Není mi ani 30, ale jestli ty jsi flashi starší jak 30, tak to je smutné spíše u tebe než u mě. Mimoto Vy dva jste se prostě rozhodli. Když by to DC pojmenoval DLC, poserete se, že to není zdarma, když to nedají jako DLC, poserete se, že to není DLC. Stojí to 10 euro. Slovy 10 euro. Ostatní vědí, že je to DLC? DLC je jenom forma stahování obsahu do hry. Nic víc. To, že pod pojmem DLC se skrývá prakticky cokoliv od oblečků až po kompletní datadisky, to je věc druhá. S Vámi ztrácet čas skutečně nemá cenu.
-
lidi co basti jejich PR tomu rikaji datadisk, ostatni vedi ze to je DLC. A jinak vesko umis se ohánět oficialnima zvastama jak málokdo, na tom je videt ze vis o zivote kulovy a nebude ti ještě ani 30, mozna bys mel zkusit politiku tam mají tohle tuze radi.
-
ty jsi krásně zpracovaný. Ty v tom nevidíš PR? Naprosto jasné PR. Oni prohlašují, co jim hodí, aby vždy byli za ty úžasné Santa Clausy...
Co jsem koukal, tak tohle jde dohrát klidně za 8 hodin. Datadisk k Pramenům prostě hraješ 30 hodin. Rozšiřuje závěr hry. DLC k Zaklínači nerozšifruje kampaň, je to jen vedlejší quest. Fyzické medium nenajdeš ani u konzolových verzí. Vše napovídá, že je to DLC vydávané jako datadisk. Takže prostě PR.
-
-
ne, CD Projekt od začátku oznámil, že budou free DLC a placený datadisky
-
-
jasne a kdyby CDP na zacatku oznamil ze jsi blbec tak to taky bude pravda. jezisi jasne ze to oznamily, dyt oni chteji aby si kazdej myslel ze to jejich dlc je datadisk. Vezou se na vlne odporu lidi k placenym DLC a mistrne toho vyuzivaji...dyt to jejich DLC existuje jen jako download..vis co to znamena?..ze to je DLC ..Downloadable content.
-
nechápeš psaný text nebo co? I když to oznámili, nemají právo napadat všechny DLC. Chápeš? Navíc proč je tam teda ten kod, když je to datadisk? Proč to nesplňuje regule datadisku apod.
-
-
-
-
-
-
Už se nemůžu dočkat druhého rozšíření, snad k tomu bude taky takto vtipná diskuze. *1*
-
-
Hateři z toho dostanou osypky *1*
-
-
Proč se tady pořád objevuje tolik hejtů na Witchera? To nemáte na práci nic lepšího, než pořád všude komentovat hru která vás nebaví? Rád bych si tady přečetl nějaký dojmy, názory a ne ubrečený kecy. Zajímalo by mě, jestli aspoň půlka z vás, co tady má pořád s něčím problém tu hru vůbec hrála. Že by snad čecháčskovkej komplex, kdy lidi urážej něco, co mají ostatní rádi? Samozřejmě, že to neni bezchybná hra, ale která je, že jo. Srovnáváte to tady s hrama se světem 20x menším a a herní dobou do 30 hodin.
-
-
já jsem tu hru dohrál do konce, dal jsem jí něco přes 100 hodin čistého času. A jsem k ní kritický, což se tobě jako fanboyovi nejspíš nelíbí. Co bys tady chtěl číst? Samé pochvalné názory a komentáře o tom, jak je Witcher 3 skvělý? Nebo tady rozebírat spoilery?
-
-
Mas celkem rozumny nazory.
Ja mam ve hre 130 hodin, v zivote sem do singl hry vic casu nenarval, takze to mluvi samo o sobe.
Ale chyby vidim, stvou me a prehlizet je nehodlam.
Hlavni zapory sou, nezive a spatne fungujici svet (kdyz NPC rve jake ma hlad a pritom ma v baraku 10 chlebu pusobi to vic nez divne)
Stve me i to jak je hra lehka a vubec se zjednodusil system crafteni, sve me UI a ovladani Geraltha.
Ve finale ale hromadu chyb takhle velke hre se skvelym pribehem (ikdyz konec je natahovana patlanina) su schopne odpustit.
Na 9/10 to neni a hra roku to pro me taky nebude ale 8/10 je zaslouzenech ahre sedi. -
-
Jo 130hodim,kdyz kvuli kazdymu ukolu jedes jak mag.15min na koni.Pouzivam rozcestniky,jako u tunelovich her,a nedelat tak debilni ukoli jako to divadlo,tak za 16h dohrano.Jako rozsekat tam nakou priseru nou problem,neni to bloodborne.Ukoli,nepratele stupidni,jen grafika famozni.Proto rpg uz nikdy.
-
v podstatě souhlasím až na ten příběh, ten bych nenazval skvělým. Geralt si celou dobu hraje na detektiva v tom, že hledá nějaké pohřešované osoby, je to nekonečně natahované. K tomu je potřeba ještě přimíchat stovky vedlejších repetitivních questů o hledání stop v trávě.
Skvělý příběh měl KOTOR nebo i Mass Effect, The Longest Journey, ale toto podle mně ne. -
-
No me ty detektivni pasaze zas az tak nevadili, a treba linka s Baronem ta je uplne bozi a hned tak na nu nezapomenu. Pribeh je natahovane posledni par hodin a to me taky dost stvalo.
Zase musis vzit v uvahu ze udelat fungujici a smysluplne pribeh v takhle velke hre neni jednoduchy a myslim ze se to povedlo vic nez dobre.
-
-
-
Chápu, říkám, že to není hra bez chyb. Kůň občas na přesdržku, někdy opravdu nereálný situace (když v Novigradu rozsekám pár witch hunterů a lidi kolem toho souboje procházej jak kdyby se nechumelilo, atd, atd...), ale pořád je to jedna z těch nejlepších her posledních pár let.
Co bych tady chtěl vidět? Chtěl bych třeba vědět, jak se ostatním líbí ten datadisk, jak dlouho ho hráli, jestli i vedlejší Q jsou dobrý, zda-li poměr cena/zábava je dobrej, atd. Ne pořád číst nějaký dohady. -
-
Tak za 300 kila dostanes 10-15 hodin, tady neni moc o cem se bavit.
-
-
-
Já bych řekl, že to je jeden zdegenerovaný jedinec, který mění IP adresy a minusuje, co se dá :D.
-
Pisat nieco inteligentne na games.cz do diskusie je hadzanie periel sviniam...doslovne...ale taka zumpa, ako je z toho teraz, to nebola nikdy. Fakt hnus.
-
-
Já bych chtěl ještě rozvést myšlenku dole okolo té atmosféry. Člověk dole píše, že nejlepší atmosféra je v první kapitole, s čím souhlasím, a pak že to vyprchá, s tím také souhlasím. Osobně bych řekl, že je to tím, že CDP se snažil vytvořit realistické ztvárnění fantasy sandboxu, čili dost podobnou krajinu v jedné oblasti, čili nedojdeš z východu, kde jsou hory a mínus deset pod nulou a za deset minut po mapě jsi v hlavním městě, kde je teplo a sluníčko. Z toho jasně jde vyvodit, že atmosféra nejlepší bude v první kapitole, jelikož to vidíš poprvé a Velen už tě nepřekvapí, jelikož je poměrně blízko, takže krajina by měla být podobna. Pak někdo namítne Skellige, na to mu řeknu, že už jsme to viděli a viděli jsme to lépe ve Skyrimu.
Celkově tohle ztvárnění realistického fantasy vítám a je to změna, na druhou stranu je otázka, jestli je dobře, jelikož je to fantasy, člověk čeká trochu více toho efektu, který dle mého splňoval např. Flotsam forest, kde na tebe vždy dýchlo fantastično :) Pak můžeme namítat, že i když se snažili udělat realistické fantasy, mohli tam dát více zajímavých lokací, více typu architektury apod., co tam dle mého prostě není. A pak je tu rozpor nakonec a to ty barvy. CDP se snažili vytvořit Zaklínače, což je low fantasy, udělali realistické ztvárnění fantasy sandboxu a přitom tam narvou barvy jako z Prague Pride, tady si naprosto protiřečí a plivou na svou první myšlenku. Dle mého tady nevěděla, co dělá pravá a levá ruka v oblasti level-desingu.
Takže nakonec shrnutí. Nejjednodušší forma je to, co má Dragon Age a pohybovaní po mapě. Za prvé hráči ukážeš více menších lokací a funguje to. Pak je samozřejmě ta nejtěžší, to co má CDP, vytvořit realisticky podaný sandbox se vším všudy, bohužel tam zůstali na půl cestě viz. moje kritika nahoře a pak někdo může být geniální a vytvořit na poměrně malé mapě level-desingový zazrák a to se povedlo právě jen z poslední doby prvnímu Dark Souls, dvojka je proti tomu neskonalá sračkaa v level-desingu, že by se to nemělo jmenovat Dark Souls 2. Bloodborne to trochu napravil. -
-
No ja neviem teda.. na zahraničných fórach ľudia boli totálne mimo zo Skellige ostrovov.. a podľa mňa je tam asi tiež najlepšia atmosféra + hudba je tam najlepšia.. ale týmto zase netvrdím, že vo Velen nebola atmosféra alebo, že bola zlá.. práve naopak, ale len hovorím, že keď človek príde po možno aj stovke hodín na Skellige, tak mu príde, že hrá úplne novú hru.. perfektná zmena a atmosféra
-
-
Je načase přílít olej do ohně a porovnat Witchera a Skyrim:
Design nepřátel: 1:0 pro W3
Grafika: 2:0 pro W3
Lore: 3:0 pro W3
Příběh: 4:0 pro W3
Postavy: 5:0 pro W3
Kombat: 6:0 pro W3
Cutsceny, dabing, atd... 7:0 pro W3
Lokace 8:0 pro W3. Docházejí mi odstavce, ale je snad jasné, kdo vyhrál. Skyrim byla prostě nuda a overrated hra první třídy. Dodnes nepochopím, jak tomu mohl AJ dát 10/10. -
-
witcher vs fallout 2 (nebo jakekoliv rpg ze stare školy: z takoveho srovnani by witcher vyšel jako obsoletni hra
btw je vtipne jak za nejduležitejší veci na rpg považuješ grafiku, cutsceny, postavy (opravdu chceš chvalit hru ktera ti vnucuje hrat za belovlaseho nesympataka misto skyrimu, kde sis alespon mohl vytvorit postavu jakou jsi chtel?), lore, čili veci pro rpg naprosto nepodstatne. typicky konzolista -
-
no jo, wanna be HC hráč se zase ozval. Ano, rozhodně mě zajímá víc grafika, než milion Xp které musím rozdělovat do stovek nezajímavých statistik a políček, abych pak prolízal mrtvý a generický svět ala skyrim, kde není slovy JEDINÁ zajímavá postava, nebo zvrat. Jen naprostý hlupáček a ignorant může tvrdit, že postavy a lore jsou pro RPG naprosto nepodstatné. Co je podle maxíka asi podstatné? Vytvořit si nějakou nezajímavou mlčící random postavu a pak se ukájet nad přerozdělováním XPů a nekonečným kosením nudných nepřátel a porovnáváním tisíců stejných mečů, jen abych mohl kosit dalších milion nezajímavých nepřátel? Tak to díky, to radši dál zůstanu konzolista a budu si užívat moderní RPG, která se někam posouvají s postavami, dějem, lore a mají v sobě víc plot twistů, než jen napětí z toho, jaká sekera mě vypadne příště.
-
tak hlavně, že TES je hodně postavené na Lore, takže si protiřečíš hlupáčku, jelikož už od Morrowindu, tam najdeš spousty a spousty dopisů, knih atd. Samozřejmě lore za nic nestojí a je o ničem, ale to je věc druhá. Takže lore je určitě důležité pro RPG :)
-
-
jenže ty dopisy nikdo nečetl takže smula
-
-
Protoze detickam se musi predlozit manik s otaznikem nad hlavou, zona na mape a v ni mob s vykricknikem nad hlavou. Precist si, ze v horach na severu je jeskyne, a v ni mozna podle povesti sidli drak, a velkej poklad, trebas z knizky v knihovne, a pak se tam dojit podivat, by nezvladlo 100% z nich. Protoze oni nezvladaji predevsim to cteni.
-
-
-
-
1) inventar - jeden horsi nez druhej
2) vyzbroj a vystroj - v obou pripadech jen hromady odpadku valejici se vsude
3) qsty - stovky otazniku vs desitky kobek ... oboji pres kopirak
4) vyvoj postavy - on tam nejakej je?
5) bugy bugy bugy - uplne vsude
... -
-
já na bugy ve w3 nenarazil. A qsty má witcher mnohem zajímavější. ostatní je pure trolling
-
-
Tak pokud je nekdo blbej, slepej a negramotnej, tak si samo nevsimne, ze mu nesmrtelnej manik zabije starsinu vesnice, nebo ze vlkodlaka projistotu zabit nejde vubec, nebo ze se uprostred cesty zasekne o neviditelnou prekazku nebo ze se mu hra slozi pod rukama uplne ....
-
zajímavější? Myslíš donekonečna sledovaní stop? Milion stejných kontraktů, které jsou na stejné brďo. Skyrim má taky některé fajn questy a spousty generického obsahu, to samé Witcher. Když to srovnám v %, tak Skyrim má menší počet generických questů k normálním než Witcher 3.
-
-
Tady se ho musím zastat. Witcher má opravdu ty questy lepší, rozhodně ty příběhové a takové ty větší vedlejší, které mají několik úrovní, i když jich je bohužel poskrovnu. A řekl bych, že i ty drobné vedlejší jsou přeci jen lepší, než například neustálé zadávání zabití vůdce banditů ve Whiterunu. Celé to stojí a padá s kvalitou charakterů u jednotlivých questů. Ale rozhodně netvrdím, že Skyrim je odpad. Hraju ho stejně rád jako kterýkoli díl Witchera.
-
-
tak když vezmu temné bratrstvo, tak to se taky větví, že ano? Každá ta guilda ve Skyrimu se větví? Kolik je těch větvících questů ve Witcherovi? Pff. míň než ve Skyrimu
-
-
možná člověk sledoval stopy, ale k postavám jsem si vytvořil alespoň nějaký vztah a vždy mě hodně zajímalo jak se daný úkol dějově vyvine. Často se navíc na první pohled obyč qvest změnil v něco kompletně jiného, např situace kde člověk potká nečekaně Letha atd.
-
-
-
-
jinak grafika 2011 vs. 2015= nefér. Pokud tam narveme mody, tak se nechytá na Skyrim vůbec nic a je to taky nefér. Takže grafiku bych vůbec nehodnotil
-
combat 0=0
desing nepřátel 0=0
postavy - nefér srovnání, CDP měl vše připravené,
lokace subjektivní
v množtví obsahu lore vede TES
Obě jsou přehypované jako prase... -
-
tak to vůbec kámo, combat ve skyrimu byl největší garbage pod sluncem, Nuda, nuda, nuda, u witchera to má alespoň nějakou dynamiku a feeling dobrého šermíře. Nepřátele jsou ve W3 taky mnohem zajímavější, wild hunt nemůže překonat nic a většina klasických monster je taky neuvěřitelně awesome a to i díky skvělému bestiáři. U skyrimu má člověk akorát pocit, že tam ty potvory někdo připravil pro hráče, + žádný charizmatický padouch. Navíc postavy měl možná připravené, ale obecně kvalita dialogů a to jak se postavy v ději představují je mnohem zajímavější u witche. No a lore TES je možná velký obsahem, ale jinak nedospělý a nezajímavý. Ani ty temný elfy neuměli udělat dobře. Já si vždycky před skyrimem myslel, že temný elfy může zkazit jen blizzard, ale ve skyrimu to taky byla bída.
-
-
Zatímco neustálé kotouly a LMB click fest jsou neskutečně sofistikované metody boje. Kdybys alespoň měřil stejným metrem...
-
-
ve skyrimu nemáš ani ty kotouly.
-
-
co je proboha dobrého na generických panácích v armoru jak od Saurona? To ti stačí tak málo?
Víš proč je combat ve Skyrimu lepší? Oba jsou mizerné, jenže ve Skyrimu máš možnost hrát Stealth/ magii/ warriora/ lučišníka a ano, nefunguje a Witcher 3 nabízí jenom meč a ten taky nefunguje. Takže CDP nebyli schopni udělat ani ten jeden styl combatu. To ostuda. -
-
ano, design nepřátel pro mě znamená hodně a wild hunt byl po dlouhé době nepřítel, ze kterým mě bavilo bojovat. Navíc souboje ve skyrim, i kdyby tam bylo milion způsobů a stylů boje, budou prostě šílená a nebetyčná nuda. Klidně se přiznám, že jsem skyrim nikdy nedohrál, protože to se prostě nedalo. Vedle toho i Dragon age 2 bylo zlatý. U witchera je alespoň nějaký feeling šermu a boje, nepřátelé se efektně rozpadaj, geralt máchá mečem při krytí, uskoky, kotouli. Ve skyrimu není nic. Nejhorší je ale ten celkový způsob vyprávění příběhu. Člověk vejde do nějaké hnusné generické místnosti, místo řádné cutsceny se obraz zazoomuje na nějakýho nezajímavýho paňácu jehož jméno během sekundy zapomenu, vybalí na mě nějaký nudný tlachy a jde se zas štrakat po světě. W3 má alespoň qsty, který člověka fakt lákaj a zajímaj a postavy ke kterým si vytvoří nějaký vztah. On i ten Dragon age má mnohem lepší postavy než skyrim. A ano, wild hunt byl zajímavý nepřítel, jestli ti připomínal saurona, doporučuji jíst víc mrkve.
-
-
combat není nejlepší, ale pořád je mnohem zábavnější než cokoliv ze skyrimu. BTW: poslední generičtí nepřátelé co jsem potkal byli ve skyrimu, pak jsem přestal hrát špatná RPG *5* *5*
-
chyba byla že hrajete za zaklinače meli vam dat na vyber
-
CDP nezvládl udělat combat pro předefinovanou postavu využívají jen meč. To je nebetyčná ostuda a debilita tvůrců, takže tady máš jako smolíka.
Wild Hunt je naprosto nezapamatování hodný nepřítel. To už Alchymista a " Magistříček" jsou skvělí padouši proti těmto generickým elfům...
-
-
skyrim mel lepší kombat než dark souls
-
-
nope, skyrim byla urážka hráče a největším protivníkem byla potřeba spánku, protože to bylo tak KULEVSKY nudný.
-
myslíš, že je na tebe někdo zvědavý?
-
-
-
problém TES her je v tom, že na tebe všechno své zlato vysypou v první hodině hraní a pak dál už nemají co nabídnout. Já si u těch her vždycky říkám, že je to strašně promarněný potenciál. Ten jejich svět je nádherný/velký/zajímavý, má dobrou lore, ale je špatný gamedesign. Otřesný level-scaling. Například ve Skyrimu zabiješ svého prvního draka v první hodině hraní a ti další draci se od toho nijak neliší, akorát levelujou spolu s tebou. Tradičně v RPG hrách byli draci vrcholní nepřátelé na konec, které dokázala zabít až parta na nejvyšších urovních. Skyrim je taková zoufalá směs geniality s naprostou designerskou stupiditou. A to platí víceméně pro všechny TES hry.
Ať si vezmou příklad z Risenu nebo Gothicu. -
-
hral jsi to na maximalni obtiznost ? ta vyzva je pak mnohem vetsi
-
nemužeš všechny tes hry hazet do jednoho koše. morrowind i oblivion byly dobre. skyrim byl špatny a když chceš vedet proč prečti si skvely článek od vavru
-
-
-
-
-
Koupeno, spojenost, takhle si přestavuju pořádné DLC, datadisk, expansion nebo jak se tomu teď říká.
-
Jooo už to neni jako driííív ...Drtili sme Dungeon Master a boli sme v nebi...dnes nechapem ako som mohol pri to kysnuť do rana 3 dni po sebe...a dnes ma nebavi ani Zaklinač ani Skyrim, DS nehrozi...ake mame dnes velke naroky...všetko je ine , aj recenzie sa pisali v INOM duchu, prevladalo obrovske nadšenie...dneska je už všetko nadraka, a bude horšie, sami HATE...asi najvyžši čas nasjť si lepšiu zabavu, ešte počkam na Fallout 4 ... *1*
-
-
mám to podobný i s filmama, dřív sem se na oblíbenej biják byl schopnej dívat furt dokola třeba 20x, dneska je zázrak, když si nějaký film pustim 2x
-
-
Ja uz se pro zmenu na novy filmy nedivam vubec, filmy sou odpad a hry pomalu do te kategorie miri taky.
Jeste ze tady byli borci jako Sergio Leone, na jeho filmy se divam furt dokola az do zblbnuti :-) -
-
to je fakt, Leone se neokouká.. já teď koukám skoro jen na nový filmy a určitě se najde pár zajímavých kousků z poslední doby
-
-
-
Nesmíš se tomu poddávat, já jsem hrál Dungeon Mastera vloni a bylo to super. Jasně, že dneska už víme, že hra může nabídnout víc, ale DM je prostě 100% kvalita.
-
-
Že prý Zaklínač IV nebude, jakože tutovka... říkali to dnes ve Fight Clubu. Takže už jen Víno a krev a pak už jen oči pro pláč *7*
-
-
Vážně ?! Já myslel že zaklínač 4 bude, ale už bez Geralta jak to předtím tvrdili.... škoda no.... :-/
-
Kdyz jsem kupoval Mass effect 1taky se psalo trikrat a dost.Prodava se to tak dobre ze to bude podobny.
-
Bože to je neštěstí! Co budeme dělat? Nespáchané hromadnou sebevraždu?
-
-
Děláš si srandu a směješ se mi, ale mě to opravdu mrzí. Někteří tady mě považují za masového a jednoduchého hráče, ale pro mě se dnes hry nedělají. To je samé CoD, SWBatlefront, Batlefield, Hallo, Destiny, MGS, pro tyto hráče se dnes dělají hry, desítky titulů. Ano minulý rok a tento to bylo super, protože vyšly dvě mega super hry DAI a Zaklínač a pak další menší také super Divinity a Pilars of Eternity, které si díky obětavým lidem, kteří je přeloží do češtiny můžu zahrát. No a to je konec. Do budoucna nic. Ale tak všechno zlé je k něčemu dobré. Donutí mě to víc sportovat.
-
-
A nebo můžeš jít zpátky po časový ose a hrát starší hry, doplňovat vzdělání - čert vem sport =))!
-
-
No sport je důležitý, to bez debat, ale pravda nechci dopadnout jako dřív, že jsem pořád jenom běhala. Takže je potřeba rozvíjet hlavu u her a jak říkáš doplňovat vzdělání *3* Asi zkusím ten KOTOR, jak mě tu radil Dritz, a pak uvidím, jestli mi sednou starší hry nebo je to krok zpět.
-
-
S Kotorama neprohloupíš, osobně považuju jak jedničku, tak dvojku za parádní RPGčka. A když se budeš chtít vydat zpět ještě o nějakej ten pátek, budeš mít k dispozici obrovskou plejádu skvělých dungeonů, například =).
-
-
-
-
-
-
Eště koment a jsme soudruzi na 500. No a to všechno jen proto, že parta haterů nedokáže přenést přes srdce, že na tomto světě žijí i lidé, které witcher baví. Cenzor samozřejmě nikde, ten jen hlídá, aby někdo neurazil óoo velký blizzard.
*7* *7* -
-
co bys chtěl od cenzora, aby mazal kritiku a nechal jen žvásty fanboys? Nenech se vysmát *15* To by mohli smazat celé games,cz, jelikož games.cz=haters.cz. Navíc Witcher si hate zaslouží už kvůli fanatickým fanboys *15*
-
Presne tak. Ja jsem treba nikdy necekal, ze me bude jeste nejaka hra bavit vice nez Mafia a stalo se diky nasim sousedum. A zadna jina hra me nedostala ke kniham :-D
-
-
tak to je smutné, že hloupá hra tě dostala ke knihám.
-
-
Jasne trolliku :-P
-
-
-
Neurážej velký blizzard! *1*
-
-
more like pissard.
BTW: klidně mi dejte ban, stejně pojedu zítra ze školního netu. *3* -
-
Ale no tak... takový nehezký hate! Styď se, hanba! Hanba!
-
-
-