Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...pomaly 500 prispevkov ale clovek nenajde skoro ziaden ktory by sa tykal priamo Hearts of Stone...

Takze za mna:
    + pribeh - hlavny quest je originalny a putavy, pobavi (svadba), nove postavi su dobre napisane
    + obtiaznost - isla hore, obzvlast par situacii kde bojujete proti znacnej presile plus novy druh nepriatelov
    + pomer cena/pridana hodnota tohto DLC/datacu - 8eur, tu nie je co dodat. Komu sa pacil W3 nema nad cim vahat. Uz sa tesim na Blood and Wine...
    • Tohle tady nikoho nezajima, jak vidíš. Lidi se chteji dohadovat, presvedcovat jeden druhého o sve pravde a digitalne si prodlužovat pindiky (slecny prominou)
  • Magister_Peditum
    Panečku tady se festově naklikává. A zajímavý jen u vláken s Veskoslavem a flashem. *15*
    • Jack1947
      Měl sem tady příspěvek i já (který smazali) bylo zde vysvětleno kdo a co a jak dělá hehe.
    • Holt nejaky vemeno klika veskovy minusy a me plusy, podivna cinnost. Ono uz je docela velka ztrata casu sem něco vubec psat, ale fixlovat + a - na to uz musí bejt někdo slusnej magor nebo mu veska spi se starou..nebo nevim:)
  • Trochu mě mrzí, že si recenzi nemohu přečíst bez spoilerů. Takto jsem musel skončit hned u druhého odstavce. Možná by stálo za úvahu na to alespoň upozornit, nemyslím že je nezbytné napsat hned všechny podrobnosti. *13*
    • Recenze číst vždycky až po dohrání. Stará zkušenost. Nejen na games, ono to prostě nejde, psát o něčem a nic o tom nenapsat.
      • Kápo a nemajú byť recenzie na to aby si ľudia rozmysleli jednú vec a to či dať prachy na daný produkt alebo nie ?
        • MrSanta
          To už neplatí. Teď jsou recenze od toho, aby byl článek, autor za něj dostal honorář a neumřel hlady. Aspoň na některých webech *3*
          • To ma pobavilo. *1*
  • risa2000
    Z recenze jsem úplně nepochopil, jak to teda vlastně začne a jestli se pak dá během hraní DLC normálně cestovat po celém světě, jak to bylo možné u hlavních questů ve vlastní hře. Mám sice dohranou hlavní linii, ale říkal jsem si, že bych se ještě podíval do Skellige a nerad bych o to přišel tím, že si spustím DLC. Teda, abych byl přesný, počítám, že cestovat se asi dá, ale jestli spuštění toho DLC nějak třeba neomezí, nebo nezruší, to co tam ještě zůstalo po hlavní hře nesplněné?
    • Veskoslav
      Zcela normálně se můžeš pohybovat, plnit si další úkoly atd. Jinak nezruší ti to, co nemáš splněné a nezrušilo ti to plnění hlavní dějové linie. Minimum pro tento quest je pak level 30. Doplňuje jej pár vedlejších úkolů.
      • risa2000
        Díky za info! *4*
      • Je smutné, že ti tyhle ignoranti tady dávají dislike jen kvůli tomu, že někomu poradíš... Smutné jací volové se tady vyskytují :D
  • Keyz
    Jako.....Za pár kaček na GOGu? Super!

Dlouhé DLC, příběh opět propletený, zajímavý apod. Jen některé nové věci u craftingu mi nepřipadají použitelné. Ale nic zásadního.
  • fallanga
    Souhlasím, že pavouci v lese byly opravdu těžcí. V jeskyni jsem je pomocí Quenu nějak usekal, ale v lese. Sakra, to byl záhul. Už se nemohu dočkat nějakých těch bossů.
    • V lese na nich bol fajn Yrden kde ich spomaloval a nicil ich pavuciny takze ma neuveznili a neutiekli :)
      A do toho Igny ;)
      • fallanga
        Já jsem to řešil pomocí alt. Axie, ale když se kolem mě seběhli, tak jsem neměl čas to použít.
      • Co to je Yrden a Igny?
        • řekl ten co má Ranuncul na profilovce .... chtělo byto zahrátalespoň nějakého Witchera :D
          • sry, měl jsem dočíst reakce do toho bodu, kdy jsi psal, že si děláš srandu :D
        • něco jako kouzla... Igni je oheň, Yrden je takovej kruh okolo tebe co zpomalí vše co do něj vstoupí, duchům zamezi v transformaci atd... každý to kouzlo ma este nekolik levelů kdy každej level dělá něco trochu jinýho
          • Ja vim, delam si srandu :-) Igni na max je celkem pecka a Yrden je nejvhodnejsi na prizraky. Nicmene me ve hre chybi ze treba Ard ma prakticky nulovy vyuziti.
            • to funguje jen na prosťáčky se slabou vůlí
            • co Ard, ale co třeba takové Axii? Geralt je lama, radši týden běhá po blatech, než aby použil Axii na Krvavého Barona.
  • to je hrozne sa tu prescrulovat k nejakym normalnym nazorom citam tu ako sa nejaky super naklikavaci raduju z toho ze si naklikali a nic konstruktivvne sa v diskusii nedozviem a ked hej tak medzi 200 prispevkami stravim hodinu redakcia by to mala riesit
    • tak je jasný, že aby se to dalo řešit, museli by celý systém diskuze překopat, resp sehnat někoho kdo napíše nový skript na kterém to poběží, protože tenhle zdědili ješte po Jaydeem a kýho čerta jim do toho zaklel, no a to asi nikdo z redakce nezvládne a jinak to bude stát prachy a nejsem si úplně jistý, jestli by to předplatitelský program Games úplné pokryl *7*
  • "Nejlepší způsob, jak si Srdce z kamene zahrát, je dokončit hlavní dějovou linku a pak plynule navázat s uloženou pozicí."

S tím teda nesouhlasím, už jen proto, že jako jednu z odměn můžete na konci dostat nápovědu jak se vyhnout špatnýmu konci.
    • milos.bohonek
      Rozumně uvažující člověk tu nápovědu nepotřebuje, zachová se tak sám od sebe, nemluvě o tom, že spousta lidí ji beztak nedostane, protože předtím zvolí jinak. Každopádně já narážel hlavně na to, že až koncem hlavní dějové linky se dostaneš na dostatečně vysoký level, abys mohl absolvovat Srdce z kamene. Navíc si myslím, že vybodnout se na hlavní příběh Z3 kousek před jeho koncem, pak 15 hodin řešit úplně jinou questovou linii z datadisku, a pak se zase vrátit k hlavnímu příběhu... není úplně elegantní. Ale každého jeho jest, to už je subjektivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit