Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
nemyslím že by se tahle diskuze ubirala nekam dopredu, spíš jsou to tady jen takove vykriky do tmy z jedne i druhe strany takže bych poprosil admina by to tu uzavrel a smazal. Diky.
-
-
Provedu, milostpane
-
Bože maxi, kam na to chodíš. Ty mě dokážeš opravdu rozesmát, Ty jsi případ pro Chocholouška
-
-
Zrovna jsem datáč dohrál, bylo to super... slibovali 10 hodin obsahu... mě to zabralo i s vedlejšíma úkolama nějakých 15-16 hodin, a musim říct že jsem se opravdu dobře bavil... souboje s bosama mi přišli trochu tužší než v původní hře...
A teď zase pár měsíců klid, než vyjde druhý datadisk... Stejně pokaždé když se k Zaklínači vrátim tak mě nepřestává facinovat velikost světa a míra detailu do která je hra propracovaná...
btw všichni ty hatetři co tu jsou, co chcete víc? které fantasy RPG je lepší než Zaklínač? pobavte mě prosím... :D jo a Skyrim rovnou vypusťě, ten se nečape po žádné stránce... Planescape Torment? když vyšel byl boží, patřila mu sláva a nepopiratelně kraloval, ale přiznejme si smutný fakt, dnes už je to nostalgií opředená minulost... -
-
Žádné fantasy RPG není lepší než Zaklínač. Nechápu jak dokázali udělat tak obrovský svět s tak vynikajícím příběhem a postavami. A co mi přijde na té hře snad nejlepší je fakt, že téměř jakýkoliv sidequest dosahuje kvalit hlavní příběhové linky v jakékoliv jiné RPG hře.
-
Po strance zabavy a hratelnosti bych ti tady mohl vyjmenovat tolik her které jsou zabavnejsi nez W3 ze by se sem nevesly. W3 ma spickovy postavy a narativni část, zbytek je prumer.
-
V určitých aspektech (příběh, lore, možnosti roleplayingu) Planescape kraluje dodnes a s nostalgií nebo s tím, že je ta hra stará, to nemá nic společného. Samozřejmě, najde se pár hlupáků, kteří si myslí, že když našroubují slovíčko nostalgie na cokoliv, co je staré, tak tím automaticky degradují kvalitu a tím pádem nemá smysl srovnávat s tím novým. Někdy mám dokonce pocit, že ani nemají ponětí o významu toho slova.
-
-
takoví lidé ovšem nostalgii evidentně neznají, kdo si myslí nostalgie má něco degradovat, tak se velice plete, nostalgie je důkazem toho že ta hra byla fakt dobrá a i po mnoha letech na ni rád vzpomínáš... Jednou takhle budeme vzpomínat i na Zaklínače... upřímě, kdybych Zaklánače neměl ještě v živé paměti, asi bych začal hrát rovnou znovu...
-
-
-
Nectu nazory ostatnich, protoze mne nezajimaji. Vubec. Recenze jsem si nejake precetl. Hru jsem hral a nedohral. Hele reknu to asi takto. Tisic lidi, tisic chuti. Nekomu se The Witcher 3 libil. Me malickosti ne. Respektive abych to upresnil, hra nebyla spatna, ale neskutecne mne nezaujal jak soubojovy system, prijde mi to neskutecne konzoloidni (Gamepad rulez) tak i graficka stranka hry. Jako omalovanky muzu si stahnout leckde z internetu a zdarma. Hnidopichove mne ukamenuji za to, ze grafika je az na "poslednim" miste. Pro mne ne. Na to jak hra vypada, je dost podstatna cast hry. A jelikoz hratelnost je pro mou malickost dost hrozna, tak ta grafika mohla byt trochu v normalnich mezich. Kazdopadne pribeh je velice zajimavy, to nepopiram, ale jak si si nemohu pomoci, ale pro mne srdcovka a zaroven patrici do mych TOP her co jsme kdy hral je Witcher 1. Sakra to melo atmosferu, ktera se dela krajet. Uzasne RPG tehda. 2ka byl humus a 3ka je lepsi nez 2ka, ale porad ji schazi neco, co ted nedokazi jmenovat. Mozna proto, ze sam nevim. Kazdopadne CDP si mi trochu zprotivil jednim zasadnim faktorem a to tim, ze hlasal ze VSECHNA DLC budou zdarma. At si rika kdo chce co chce, ZDARMA JE ZDARMA a ne ze jista DLC (MOR) budu za penize. Tod asi vse
-
-
ja tvuj prispevek taky nečetl, iba první vetu *3*
-
Vidíš to pro mě je jednička nejhorší, atmosféru to možná mělo, ale grafika vyblitě šedivá a ten soubojovej systém nudnej. A co se týká DLC, nebuď naivka, že tak rozsáhle DLC, jakým tohle je ti dá někdo zadarmo. Navíc za cenu cca 300 Kč dostaneš skoro datadisk. Který by klidně mohl stát i dvojnásobek a pořád by to byl dobrý kup.
-
Toto je Expansion (datadisk), nikoliv DLC. CD Projekt vždy říkal, že malá rozšíření budou pro všechny zdarma. Nikoliv rozšíření jako je toto. O tom nikdy neřekl, že bude zdarma;) To jenom tak na okraj.Jinak pokud nemáš rád barevnou paletu. navštiv Nexus a podívej se na úpravy, co můžeš provést:) Možná ti to pomůže, co se týče barevného spektra.
-
-
Dragonborn pro Skyrim byl na 50 hodin a Bethesda taky nikomu necpala ze to je datadisk, proste to bylo DLC. polaci se jen snazej odlisit aby mely ovecky na co skocit.
-
-
Áno, DLC, ktorého cena je stále po vyše 2 rokoch 20 Eur... zatiaľ čo tento datadisk ku Z3 stojí 10 Eur hneď pri vydaní.. a samozrejme, že HoS je aj kvalitnejšie - lepšie hodnotenia má ako Dragonborn
-
Kňučíš jak malá holka. Prostě si CD Projekt rozdělil Expansion (datadisk) a DLC. DLC jsou zdarma, to je placené. Skyrim měl jenom placené DLC a neměl žádné Expansion. Pokud se s tím neumíš smířit a mlátíš kolem sebe pěstičkami, tak to už je jenom tvůj problém.
Stačí si projít net a podívat se, pro mě nepochopitelné walkthrought skrz tento přídavek. Žádný se ani nepřiblíží tvé "metě" 50 hodin i kdyby ses na hlavu postavil a odrážel se učima! Ty to bereš kolik času si tam zkisnul ty, fakt by mě zajímalo jakou logiku průchodu jsi na to vzal. Protože i kdyby jsi prolezl každou pitomou novou píď, co tam přidali, tak přes 30 hodin se nedostaneš. To, že stojíš na místě a "kocháš" se 10 hodin pohledem, to není hraní....
A navíc cena. Dragon stál 19,99 euro, Zaklínač stojí 9,99 euro. Postav se klidně na hlavu, já si tomu budu říkat DLC i kdyby jsi tady napsal, že jsi Skyrim hrál 560000 hodin a nejsi stejně na konci. Dle tvé logiky je Diablo III na bezmála 900 hodin. -
-
Nenech se vysmat hlupaku. Pestickama tu mlatis tak akorat ty.
-
jasne vesko je to datadisk, vytetuj si na prrdel CDP aby na tobe ta PR masirka byla videt do smrti.
-
-
50 hodin? Při dobré vůli dějová linka a úkoly zabraly maximálně 20 hodin a to ještě přeháním. Myslím, že větší důkaz tvé slepoty si poskytnout nemohl. Dle tvé logiky mi třeba quest Krvavý baron trval bezmála 40 hodin.
-
-
hele me je u prrdele jak ty hrajes hry, jestli tam litas jak splasena koza aby to uz bylo, tvoje věc..ja hral Dragonborna 50 hodin, tecka.
-
-
50 hodin? *1* Podle statistiky, byla hlavní linka toho DLC na 6,5 hodin + to okolo 13 hodin. Ale dál můžeš žít svůj sen o 50 hodinách.
-
-
jakej sen pitomce? :)
ja to tech 50 hodin hral, tak snad vim o cem mluvim, s vedlejsima ukolama to na tech 50 hodin proste je.
jestli myslis statistiky s howlongtobeat tak ses jeliman, ty jsou zkresleny az beda, když ti tam nazasej lidi co prosli jen hlavni pribeh udaje je jasny ze tam tech 50 hodin videt nemuzes. A když se podivas na udaj o nejdelsim hrani uvidíš 40 hodin. Jo ja se v tom docela babral.
proste polaci kolem toho nadelaj..ale to je furt dokola.. -
-
chvíli jsem měl pocit, že toho debila jenom hraješ (zatraceně přesvěčivě) ale ne, ty jsi fakt úplně vypatlanej
-
Ale chapes ze tady o to vůbec nejde, ty troglodyte? jde tady o to ze Dragonborna nikdo neoznacoval za datadisk a polaci delaji co muzou aby si lidi mysleli ze to jejich DLC je datadisk. Poukazuje to na to jak moc se chteji hracum zalíbit a za cenu toho ze je takhle oblbuji..to jestli sem hral něco 50 hodin je uplne jedno. A stejne Dragonborn ma vic obsahu nez ten polskej ,,datadisk,,
-
Že jsi to hrál 50 hodin nic neznamená. Proto by se tu měla brát průměrná herní doba či doba dohrání, kterou uvádějí autoři.
Stejně tak někdo může říct, že hrál tento datáč k Zaklínači 60 hodin. No a co?
Ostatně Skyrim dohrál jeden za 40 hodina a druhý třeba za 150. Záleží, co v té hře děláš.
Navíc někteří lidi jsou holt prostě zpomalení, případně je baví udělat každý pitomý achievment.
Takže argument "tohle jsem hrál XY hodin" nám toho moc neřekne.
Já například dohrál Dragonborn za cca 10-11 hodin. -
přesně tak, Já strávil asi přes 20 hodin v Artorias of the Abyss, kdybych počítal arénu, tak ještě více. Kde se psalo o Artorias of the Abyss jako o datadisku?
-
-
Ale tak to je strašně subjektivní... flashe třeba bavilo tam strávit 50 hodin a proč bychom mu to brali? Já nechal 2000 hodin v diablu 3 a taky bych se neodvážil říct, že je D3 hra na 2k hodin =)).
-
-
Tak to je fakt...
-
Ne jen dnesni. tady na games to takhle je/bylo/bude vždycky. Na seriozni poklidnou diskuzi chodim jinam. Tady se psi ze retezu utrhli uz davno a cenzor ma co delat 24/7 :)
-
Nikdo mi nikdy na písečku bábovičky nerozšlapával, ale docela podivné, že se tu o tom zmiňuješ. Udtud pramení tvoje dnešní chování???
-
A ukazujes si doma prstíkem na obrazovku ze jsem to byl ja? verim ze ano, a urcite si bonzoval na piskovisti když si byl malej,vid. To byl on, to byl on..on mi rozslapl bábovičku...dospej ty vole.
-
Ovečky bez mozku by se ani nehádali, kdyby jsi nezačal o délkách dlc/datadisků ty...
-
Ja myslel ze tu jde hlavne o to ze polaci strasne prosazujou to ze jejich DLC není DLC ale datadisk, přitom jsou dalkeo rozsahlejsi přídavky ke hram a nikdo se urputne u nich nesnazi lidem namluvit ze to je datadisk. navíc když si koupis krabicovku tak tam ani není disk, jen kod ke stazeni..DLC = downloadable content. Ale holt ovecky bez mozku se tady budou hadat ze to je dadisk protože to ma 12 hodin, to by se clovek possral když to cte *7* *1*
-
Přesně tak, proto to je hrozně subjektivní, a tudíž dost tenkej led =). Statistiky z howlongtobeat (předpokládm, že o ně se opíráš těž) hovoří nicméně jasně, to máš pravdu.
Pořád to ale neznamená, že se v tom někdo nezasekne na dýl. Nebo na míň, třeba, osobně jsem Dragonborn třeba zkusil, nezaujal mě, takže nemůžu vykázat ani těch průměrných 6 hodin, ale věřím tomu, že až se dostanu k Hearts of Stone, nechám tam klidně těch dvacet, protože W3 osobně miluju =). -
Ano ale bavíme se o průměru. Hlavní linka je u zaklínače 9,5 hodiny průměr, u Skyrimu to píše 6,5 hodin. (Mluvíme o DLC) Navíc DLC od Zaklínače stojí polovinu, toho co pro Skyrim. Protože to může říct každej, že někde nechal stovky hodin.
-
-
-
-
-
-
je usmevne kolko ludi tu mina tolko energie na hru, ktora si to podla nich ani nezasluzi :))
v niektorych pripadoch 10tky komentarov od trosku pomalsich ludi, pripadne souls funboys, clovek sa aspon na citani tejto diskusie zabavi... -
-
hlavně že ty nejsi pomalejší, co? Jako fanboy Witchera musíš být užásný, inteligentní, krásny atd...
-
-
prva pomalsia trafena hus zagagala,
nie som funboy witchera, zdaleka nepatri u mna medzi naj RPG, ani witchera 3 nepovazujem za naj witchera (ten pre mna zostava witcher 1) ale hra to kvalitna je, to co tu predvadzate, ako tu kydate nanho je smiesne, dobre sa na vas pomalsich smeje :)
este napis dalsich zopar desiatok komentarov aky je witcher 3 zly nech sa pobavim -
-
nikdo nic nekydá, píšu to o hře, jaké z ní mám pocity. Toď vše *3* Že je to pro mě sedmičková záležitost, tě snad nemusí zajímat...
-
-
ani nezaujima, ty to tu ostatnym vypisujes v desiatkach komentarov :)
-
-
-
-
-
Zaklinac 3 - nejlepsi hra vsech dob.
Skvely pribeh, atmosfera, velky zivy svet, skvely RPG system, uzasne postavy, moznosti volby, spousta vedlejsich ukolu, nadherna grafika a spousta dalsiho.... :-D -
-
třetí nejlepší hra historie po bezkonkurenčním Trespasser a Daikataně....
-
-
Asi by se to melo omezit pouze na 1 zanr, tezko srovnavat strategii s RPG a ani pak to neni pravda. Subjektivne lepsi jsou: Planescape Torment, Baldur's Gate 2 +Throne Of Bhaal, Stiny nad Rivou, Ultima Underworld 2, Fallout 1
-
-
komu to cpeš?
-
-
-
-
Při prvním díle, který jsem dohrál několikrát, jsem si říkal, co bych dal za takovou hru ve velkém světě, kde bych plnil zakázky atd. Teď tu hru mám a vůbec ni nejsem z nadšený a hru jsem dohrál jen kvůli tomu, že mám rád ságu, takže jsem chtěl vědět jak moc to zmrví, a že ty charaktery zmrvili docela dost.
Je to takové jákesi očekávané, člověku nic nevyrazí dech, ano grafika je fajn, ale co dál? První kapitola(lokace) je remake čtvrté kapitoly z jedničky a přesto je to nejlepší kapitola, Zaklínači sluší menší oblasti a první kapitola to jasně potvrzuje. Druhá lokace(Velen) je pak obří záležitost, ale jaksi bez atmosféry, je to generické, Novigrad je velký, ale že bych se zastavil a kochal se? Ne! Architektura je strašně nudná, fádní a nezáživná. Příběhově je to také fádní a člověku stačily trailery a přesně věděl, co se stane, žádné překvapení nic. Smrt postav jsem taky odhadl. Pak je tu Skellige, naprosto zbytečný úsek hry, který hráči nic nedá, tam není nic, absolutně nic, co by stálo za povšimnutí až na jeden dobrý quest Poslední přání. S combatem si od prvního dílu neví rady, takže je to pořád napůl cesty k funkčnímu combatu. Mohl bych tu psát dál a dál. Drizzt dole píše 8.5/10 a pořád kritizuje, tomu já říkám alibismus na entou. Za mě stěží 7/10. Nejhorší díl série a chci zpátky menší lokace. -
-
tvůj názor :) za mě nejlepší díl série :) Otevřený svět zaklínači evidentně sedí a téměř vždy když jsem vstoupil do nové lokace jsem musel alespoň 5 minut sedět na Klepně a jen tak si prohlížet krajinu. Atmosféra je úžasná. Nejlepší ze všech her co znám a žádná jiná hra mě tak nevtáhla jako právě Witcher 3. 9.9/10 . 0,1 za spoustu glitchů a bugů :D ale to mi celkový dojem ze hry nekazí :)
-
snažím se srovnávat s konkurencí. Ta hra zase určité vysoce nadpůrměrné kvality má, proto těch 8.5/10. Jinak souhlas, že White Orchard byla nejlepší lokace. Pak tam byl Krvavý Baron, to jsem si říkal že je OK ale doufal, že bude něco víc. Bohužel to jsem ještě netušil, že od Krvavého Barona už ta hra půjde velmi pozvolně ale jistě pouze z kopce. Novigrad byl horší a Skellige nejhorší. Jediné co mne pak už pobavilo byla zaklínačská pařba na Kaer Morhen
myslím si že hra by byla mnohem lepší, kdyby obsahovala třeba 10 lokací o velikosti White Orchardu, přičemž každá lokace by měla vlastní charakter, prostředí, grafiku a byla by konzistentní. Viz první díl Witchera, který byl imho mnohem lepší. -
-
souhlasím, že menší lokace by byly daleko lepší. Takhle je mapa nacpána balastem a otazníky a je to prostě a jednoduše NUDA! Já pořád nechápu, jak mě ta hra nemůže bavit, tohle mě být vše, co jsem od Witchera chtěl a nic. Ano, některé momenty jsou fajn, mě osobně neučaroval ani ten Baron, strašně zdlouhavý quest, který není dobře napsán dle mého. Další problém CDP, že kopíruji sami sebe a předlohu, takže vznikají dosti podobné úseky her, které jsme už viděli nebo četli. Souhlasím ta pařba je fajn, oblékaní do šatů, taky jsem se pousmál, ale samozřejmě si uvědomuji, že je to infantilní humor.
CDP se snažili o mega-kurvaa-cool příběh, tak tam nacpali, co mohli. Bohužel nakonec je to úplně o ničem a smrskává se to na hledaní jedné osoby a pak odvety. Ano, prostá zápletka, ale i ta může být udělaná zajímavě, bohužel nulová gradace, natahovaní a příšerný patos zabíjí i tohle.
Nekritické ohlasy mě ani nepřekvapují. Hra je dělaná trošku povrchově a hráči jsou z 90% povrchoví a nejdou do hloubky.
-
-
-
Zaklinac je kvalitka a GOTY je na ceste :)
a haterov (hlavne souls naklikavacov) moze roztrhnut :) -
-
Máš na ten avatár copyright? zavání to totiž duplicitou. *7*
-
-
mas na blbe prispevky copyright ?
pretoze sa u teba dost casto opakuju -
-
Zajímavé že mi to řekne někdo koho vidím v diskuzi poprvé, měl sem na mysli to že už jeden (Tom) ten avatar má ...
-
-
a ty na Punishera jo? *4*
-
-
některým stačí málo....
-
-
suhlas, tym jednoduchsim staci druhym naklikavat minusy v diskusii a su spokojni, ti narocnejsi drtia GOTY Zaklinaca 3 expanziu ;)
-
-
výstřiky fanboyů bohužel mají naprosto nulovou hodnotu. Sry...
-
-
ze o hodnote prispevkov hovori hater bez argumentov je zaujimave :)
naklikaj este zopar minusov nech mozes ist spokojnejsie spat :D -
proti výkřikům haterů mají vysokou hodnotu, protože to jsou lidi co hru doopravdy hráli a užili si jí, blitky haterů, to je to co nemá hodnotu
-
-
-
ale Zaklínač je hodně, hra roku minimálně, udavte se hateři *2*
-
-
hodně balastu, ano...
-
-
hodně kvality, úžasná grafika, přiběh, atmosféra, strhující otevřený svět, souboje, vše na jedničku
-
-
víš jak se to říká, myslet znamená h*vno vědět *3*
-
poslední příspěvek mi hodně napověděl, díky
-
dost abych mohl prcat tvojí mámu a nebylo to divný
-
Kolik ti je? 12?
-
nezbývá než ti závidět, že sis tu hru tak dokázal užít. Taky bych chtěl mít takový herní zážitek. Bohužel tato hra mi ho nedokázala dodat. PoE jsem si užil víc, i když tam taky byly hluché místa.
-
-
-
-
-
-
Já mám docela chuť po Stopaři si zahrát Skyrim, ale uvítal bych nějaký super pack s modama včetně těch grafickej, znáte něco podobného?
-
-
dej si radši Two Worlds a nebo Morrowinda s Overhaulem nebo Risen
https://www.youtube.com/watch?v=bn2nuzdUDHs -
-
všechno jsem to hrál, mám ale chuť na Skyrim.....
-
-
-
Bloodborne>MGSV> Ori and Blind Forest> Witcher 3
Tak nějak bych to viděl ve hře roku. -
-
letos zadna zasadni hra nevysla, aspon ne takova která by mohla takzvane prepisovat dějiny her. Mozna na hru roku ma zatím MGS5. Fallout 4 ma taky sance.jestli do v Bethesde nejak totalne nezmrvej. Jenze vzhledem k tomu co za lidi dneska hraje hry bych se nedivil kdyby se na predni mista dostal novej Asasín nebo CoD.
V anketách co budou tady u nas to zcela jiste vyhraje W3, Mafie 3 bude az pristi rok, takze to bude W3.
Nebo když někdo udela Pivo simulator 2015, ten by u nas mel taky velůky sance, nejsme moc narocnej narod, a v jednoduchodti (skoda ze te dusevni) je sila:) -
-
S tím pivem jsi to trefil, co chtít po českým národu, co? :P
Jinak Bloodborne je výjimečný z několika důvodů. Hra s takovou atmosférou ještě nebyla nikdy vyrobena. Hra s takovým stylem, ještě nikdy nebyla vyrobena. Jedna z nejdepresivnějších her, co kdy byla vyrobena. Hra s takovou architekturou ještě nikdy nebyla vyrobena.
Proto je to zásadní titul nejen tohoto roku, ale celé herní historie. *3* -
-
"Jinak Bloodborne je výjimečný z několika důvodů. Hra s takovou atmosférou ještě nebyla nikdy vyrobena. Hra s takovým stylem, ještě nikdy nebyla vyrobena. Jedna z nejdepresivnějších her, co kdy byla vyrobena. Hra s takovou architekturou ještě nikdy nebyla vyrobena.
Proto je to zásadní titul nejen tohoto roku, ale celé herní historie."
Chybí už jenom housle. Taková snůžka fanboyských výronů by si to zasloužila. -
-
Ty tvoje komentáře jsou pořád stejné. Přiletíš nasraně do diskuze, něco odcituješ, pod tím se člověku vysměješ, napíšeš něco o fanboys a konec. Od tebe jsem tu neviděl ani jednu chytrou myšlenku, jen čistou zlobu, nenávist. Strašně nenávistný člověk, proto se ptám, vše v pořádku v osobním životě?
-
-
ma pravdu Dele, ses jak 7x reinkarnovana mrtvola kterou někdo vždycky před smrti nakope do kouli a když zase obzivne tak si to všechno pamatuje:)
-
Všechno v pořádku, díky za optání. Jen si říkám, čím sem si zasloužil takového zájmu od anonymního psycholga šířícího jen samé chytré myšlenky z diskuze games.cz.
-
Zatra skočila mi tam iná přezdífka *7*
-
55 na krku, p3nis svislej (stará a tak už to není co bejvávalo)
Tak jediná má ventilace a ejakulace je taady na webu, boužel ale neohu
Si pomoci, prostě to tak je... tehdy hry něco znamenali dneska to je výsměch
Nedostatek sexu a krach v osobním životě ( na prácáku už 3 rokem...)
To víš no tak s celou tou frustrací to je třeba někam ventilovat.
Tot vše ještě omluva mladším ročníku.
-
-
Před Delem nerikejte nikdy ze se vam libi nejaka hra, zacne pak strasne prdet všude kolem a z toho smradu se dela nanic.
-
-
Proč ne? vždyt je to každého názopr a nějakej trotl má holt smůlu že to nikoho nezajímá. Atr si klidně zavání mně to je fuk.
-
-
-
Máš na mysli "hra s takovýmto druhem atmosféry", nebo "hra s tak silnou atmosférou"? Protože v prvním případě bys měl pravdu, ve druhém už by to byla krutě subjektivní věc =).
-
-
Co myslíš ty? *3*
-
-
narace? Ty vole, to pomalu zni jako by byla FF7 textovka:)
Jo jacku rano na sebe koukam do zrcadla, ono to ani jinak nejde když ho mam nad umyvadlem. A musim se učesat a upravit, protože pracuju mezi lidma, na curraka s ospalkama v ocich a vrabcim hnizdem na hlave není nikdo zvedavej, vime?.) -
Já absolutně nemůžu hrát za ženskou, v ničem, nikde... není za tím žádnej sexismus, ale abych si hru užil, musím se vcejtit do postavy, musím se nechat pohltit... a to mi s ženskou poněkud nejde =/.
-
Proč by žena nemohla bejt pak macho, že?
Jinak, ty se prohlížíš ráno v zrcadle? není tu trochu problém někde jinde... jak potom se stavíš k tomu že některé hry ti tu možnost změny pohlaví nenabízejí to je ani nehraješ co?
Což je vtipné na bonuswebu, měli jednou článek proč ženy hrají za mužské postavy v MMMO a muži naopak za ženské. ( ženy protože se pak vyvarují sexuálním návrhům a jiným nerlichotivým poznámkám, muží zase rády dostávají dárečky a nevím připadají si v ženském těle dobře asi krize gender identity). Jen tak naa okraj.
Tom má pravdu takovéhle hry dlouho nikdo neudělal a asi ani neudělá, jsou velive originální na svou dobu a bohužel i na tuhle SOC demo jsem hrál snad furt dokola, to jsem byl malej harant tehdy co znal snad jen QIII. Revolution (posléze UT). -
Já taky často zkouším ženu, ale v Souls hře mě nikdy nenapadlo vytvořit ženu, to je taková chlapská hra.
Jinak co jsem viděl na wiki, tak v Bloodborne mají ženy jiný look armoru, což taky není obvyklé, mají např boty na podpatcích apod. Takže minimálně takhle bys měl být spokojen.
PS. Final Fantasy je ale pořád klasická narace, ICO a SoC s tebou komunikují úplně jinak .) -
No nevim, ICO a Colossus jsem hral, ale rozhodne mi prijde ze daleko vic emocne zainteresovanej jsme si prisel při hrani Final Fantasy 7, obvzlast když Sepiroth zapich Aeris, coz je ostatne notoricky znama scena. Tekze ja jsem redefinoval zrejme nekde jinde.
-
tak na chlapa koukam každý rano v zrcadle, tak ho nepotrebuju ještě videt ve hre:)
-
redefinovali pojetí videoher a rozhodně redefinovali emoční dopad na hráče v oblasti videoher.
Jinak hrát jakoukoliv Souls hru za ženu je smrtelný hřích, Flashi vy se mi moc nelíbíte. -
Tvé problémy bych chtěl fakt mít *7* (trochu ouzkoprs ne?)
Já zase mám rád hrát za tanky, nejlépe op aby dokázali absorbovat co nnejvíce ran a měli i dobrý DMG. -
Dyt ja vim ze jde vytvořit, ale při sebelepsi snaze vypada spis jak chlap. v DS to je ještě ok, ale v Bloodbornu je to o dost horsi.
-
Lol Flashi XD (Vždyt je to rpg jako každé jiné ne? , takže i s tvorbou postavy lol a v Demon/Dark postava jakákoli šla všetně ženské vytvořit)
Jinak souhlas žádná zlomová hra vyloženě posledních x let nebyla, HW je a bude ale hry zatím nic moc...
Mám PS2 (od roku 2002 ?) no a tyhle hry jsem fakt hrál jen v demu což je celkem mrzuté dal jsem tehdy přednost jinejm hrám. Dokonce i celkem blbostem ( ale mně bavily no tak co no a zahrál bych je znova).
ICO a hlavně SOC si asi budu muset sehnat na PS3 a napravit to. (jednou...) -
Co presne ICO a Colossus redefinovaly?
-
Proste me se ten styl Bloodbornu nelibi, navíc rad hraju za zensky a tam vypada jak chlap :)
Jinak k ty atmosfere. Mam pocit ze cim je grafika dokonalejsi tim to je horsi. Když si vzpomenu třeba na starej Syndicate nebo Space Hulk tak me nenapada jedina hra ze posledních cca 10 let která by mela lepsi atmosféru. -
to určitě zahraj. Kdyžtak si půjč PS3, jestli máš možnost, je tam HD verze. Ty dvě hry jsou více hry než cokoliv jiného, co jsem hrál. Genialní záležitost, ale to se musí hrát a ne čumět na youtube... Tohle ti dá tolik emocí, že ani milion slov ve Witcherovi na to nestačí....
-
Jo, hry, který redefinovaly budoucnost videoher... jednou si budu muset doplnit vzdělání a konečně si je ZAHRÁT *1*
-
ještě ICO a Shadow of Colossus. Samozřejmě jsem v očekávaní, co vznikne z Last Guardian.
-
Ale přesně tak, Ori je poezie, a právě třeba v takových hrách bych já hledal svoji nejsilnější atmosféru. Ori. Dust: An Elysian Tail. Journey. Child of Light. Nebo třeba, čert to vem, To The Moon.
I když to samozřejmě jmenuju spatra, když se zamyslím pořádně, jistě ze mě vypadne i jinej žánr *1*
edit: Limbo. Cloud. A sakra, The Longest Journey, jak jsem mohl zapomenout =)? -
Jo Ori je fantastický, mám rád tyhle poetický hry viz např. Journey. Jinak mně Ori nepřišel nějak sluníčkový, má to moc pěknou atmosféru a řekl bych, že je až melancholická. Super hra. Víc takových.
-
Což bych, mimochodem, od tebe čekal taky - ty sluníčkovější věci. Minimálně proto, že řadíš Oriho mezi top hry, čímž jsi mi učinil radost, aspoň vidím, že nejsem sám, koho ta hra neuvěřitelně vzala =).
-
nightborne ty se mně libíš. *3*
Flashi. Pff ale prd. To není viktorianské(navíc nic takové ani neexistuje), ale pražské a navíc to není Van Helsing ale Lovecraft. Toho Van Helsinga asi soudíš dle klobouků, co? -
S tím, že takhle tísnivě syrovou, animálně hnusnou a beznadějnou atmosféru jinde nenajdeš bych souhlasil =). Nicméně v souladu s mým osobním vkusem bych "nejsilnější" atmosféru hledal jinde, a to prostě proto, že mám radši sluníčkovější věci *1*
-
Me celej styl a atmosféra Bloodbornu moc dobra neprijde, celej to je takovej ujetej van helsing smichanej s nejakou viktoriánskou dobou. Proste tenhle styl vůbec nemusim. To jen abys videl ze jde jen o subjektivitu v tvem pripade. Bloodborne na 100% hra roku nebude. Ale chápu ze pro plno lidi to tak byt muze.
-
-
-
To jsem si myslel že si ten z těch rozumnějších... no inu... *7*
-
-
Miloš zeman simulátor jak prezidentovat a pít pivo(potažmo jíst vepřo) by byl taky dobrý námět na supr hru, jinak celkem souhlas.
Tedy vedle toho že že, ta anketa co myslíš ne snad tady na games ta je bezpředmětná úplně. -
-
taková hra už existuje
http://pussywalk.com/cs
-
-
-
To na ty Playstation 4 neudělali lepší hry?? to jsou jako RPG?...chodit a švihat z mečem všude kolem sebe...udělat ruzná komba trojtá salta zakončena vrtulí tatatatta nepřátele okruhu 10 metru umřou....:-D počkat na manu čí nějakkou energii a hurá znova....jo tak to má být :-)
-
-
To co popisuješ se spíše hodí na toho Witchera 3, ale ten je i na PC, kde hraji primárně viz můj avatar jako nápověda.
-
-
ve Witcherovi neni mana
-
-
Mana není, ale energie pro znamení se doplňuje jako mana. Nestranný pozorovatel by poznamenal, že to tedy vlastně je mana. *1*
-
V Bloodborne už tuplem ne. Je lehké býti pitomcem. To, že je nějaká hra letos lepší, neznamená že se Witcher 3 haní. Všechy ty tři hry mám v top3. Witcher je u mě také třetí.
-
-
-
-