Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
pro me zabugovana hra roku,aspon co se ps4 tyce.Mam uroven 34,a brez ty bugy to bylo utrpeni,straceli se mi zluty puntiky na mape,zidle letajci ve vzduchu,propady do textur,diky nim nemohu zk zakazku,nejhledanejsi na skellinge,kde vlkodlak nejde zabit,a pochvili se propadne do textur,A u zberacske vyzvi,mi to neukaze zlute puntiky na mape,mam najit 7 nakresu vybaveni medveda mam4 ze 7,puntiky zmizi z mapi,a nepomaha ani rezet ps4.TAK hold musim jit primo Na pripravu na bitvu,setkat se s Avallachem na lodi.
-
-
Mám nahráno 110 hodin a bug jsem potkal jen jediný - nefunkční steam achievementy. Na jinej jsem nenarazil.
-
To bude rukama. I tvoje schopnosti psat jsou naprosto bezkonkurencni.
-
-
To nebude rukama,to bude chyba hry.Nemam duvod lhat,byl bych rad,aby to opravili,abych ty ukoli mohl dokoncit.
-
-
-
Nevíte někdo, jak je to s NewGame+ ? Stačí lvl 30, nebo musím mít aspoň 60?
-
-
Lepší je být o pár levelů výš (kolem 33-34), 60 rozhodně mít nemusíš. Ono je to i prakticky nemožné, mít 60. level na první dohrání. Na 60ku se dostaneš až koncem NG+, baj voko.
-
-
No, jasný. Co jsem pochopil, 30. level je třeba v první linii. V new game+ na 30ce začínam (resp. 35ce, byl jsem napřed), tak jsem počítal s tím, že v new game+ ten potřebnej level na quest bude vyšší (logicky mi vycházelo 60)
-
-
Přesně tak, v NG+ je i doporučený level pro Srdce z Kamene navýšenej o 30, takže na 60, nedá se to tedy hrát od začátku, ale až ke konci hlavního příběhu.
-
Jo, tohle mě taky napadlo, ale radši si dám Srdce z Kamene ještě před rozehráním NG+, abych v tom nedělal bordel...
-
-
-
-
"V květnu vydaný Zaklínač 3: Divoký hon patří mezi nejlépe napsané hry posledních let "
ehm, nepatří. Ten hlavní příběh byl hodně slabý a plný nelogičností a absurdit. Celý Novigrad byl jedno velké hledání pohřešovaných osob: abys našel Ciri, tak najdi Marigolda, abys našel Marigolda, tak najdi Zkurvysyna, abys našel Zkurvysyna, tak najdi Dijkstru, abys našel Dijsktru, najdi Zoltana .... atd. A až Ciri člověk po 80 hodinách nekonečných odboček a natahování příběhu našel, tak se šlo do boje s Divokým honem a byl konec. -
-
A právě jen o hlavím příběhu to není. Ve třetím zaklínači to platí dvojnásob. A i když ten hlavní příběh není nic extra, ve hrách toho moc lepšího nenajdeš...
-
Patří.
Můj názor -> tvůj názor.
Polib si. *5* -
-
https://www.youtube.com/watch?v=0aOp1p7e0d4
-
-
-
Nedelat ty priblbli rozhovory,a nejezdit na koni kvuli kazdy blbusce na koni tak daleko,a cestovat rozcestnikama,tak je to tunel jako krava.Proste udelat mapu rozhazet ukoli na mapicku a z otaznickama,to by slo i linearne.Stejne se mouzu bavit jen s urcitejma osobama.ne s kazdym.
-
-
Tohle jsem nějak nepochopil...
-
-
píše jako dobytek, ale má pravdu. Jestli jsem pochopil, tak kritizuje, že je to lineární koridor při řešení questů, což je pravda. Pořád tě navigují červené stopy po uzoučkém koridoru.
-
-
To snad nemůže ani vadit, ne??? To je jako kritizovat v GTA to, že tě při jízdě v autě omezuje silnice lemovaná zábradlím.
-
-
mně to vadí, je to plivnutí pořádnému level-desingu do ksichtu...
-
-
-
-
V tvém případě by bylo jistě užitečnější, kdybys místo cválání na virtuální Klepně zjišťoval, co je to shoda podmětu s přísudkem.
-
-
po tomhle všem už je jasno - počkám, až to prostě vyjde úplně všechno, doplňky a dodatky a patche (a s největší pravděpodobností zase nějaká enhanced edition) a pak to teprve začnu hrát :) ale těším se!
-
Já souhlasím s Honzou Vrobelem. Zaklínač je po Bloodborne jako nějaká dětská hra. Na Witchera 3 jsem přišel z vrcholných dungeonů, kde jeden špatný pohyb= smrt. Neskutečná výzva a pak si dam Zaklínače a je to jak Uncharted :D Ano, Zaklínač 3 je Uncharted mezi RPG... Ta symbolika s Uncharted je fajn, jelikož tam taky absolutně nefunguje bojový systém.
-
-
Také witcher 3 není o výzvě ale příběhu atd..bloodborne je zase o něčem jiném. Witcher 3 je velký posun od W2 a nějaký posun v AAA RPG. Borci udělali něco čemu věříš + není to trapné do velkého mega světa. Celou dobu zde byly AAA RPG v mega světě a ch*al si u toho smíchy jak to bylo trapně vymyšleno.
Když chceš výzvu tak si zahraj třeba UT na godlike, nebo nějakou flash hru kde mačkáš čudlík na rychlost, případně šachy proti dobré ai v chessmaster. Vše je větší výzva než bloodborne a Dark Souls. To dohraji i já a to je co říci. Naučíš se pár věcí a jedeš. To se nedá říci u UT na golike anebo chessmasteru. *3* -
-
synku já dohrál Metal Gear Rising na nejtěžší obtížnost, mně nemusíš říkat něco o obtížnosti.
Jinak jaký přesně máš na mysli ten příběh v Zaklínači. O čem to vlastně je? O 60 hodinovém hledaní? Nenech se vysmát. TO je na úrovni drakorozeného ze Skyrimu. Příběh je negativum Witchera a ohánět se jim je poněkud směšné. -
-
Příběh Zaklínače má sice svá hluchá místa, ale zrovna Skyrimem bych se příliš neoháněl... přece jenom, v žilách krev Nerevara a záchrana světa před pradávnou entitou...nebo že by to byla jiná hra od Bethesdy =)?
-
-
Tak ve Witcherovi taky zachraňuješ klasicky svět, co? Pradávné entity v cool zbrojích tam jsou taky, co?
Jinak CDP měl charaktery, svět, lore čili prostě vše jako pro truhlíky předem připravené od Sapkowskiho a stejně z toho nic nevymáčkli, co by stálo za připomenutí. Promarněná šance a strašná škoda. -
-
jistě flaško, skyrim je celý slabší, ale musíme mu to odpustit, protože je ve fázi C.
-
Skyrim není pribehova hra, W3 ano. Skyrimu lze slabsi pribeh odpustit, u W3 uz to je horsi.
-
Jistě, on ten skelet příběhu nebyl kdovíjakej (v zaklínači), ale jeho podání mi přišlo skvělý - to pak člověk drobný klišé odpustí. Alespoň teda já =).
Já spíš narážel na to, že mi přijde podivný, že se nikdo nepozastavuje nad tím, že příběh Skyrimu je Morrowind se změněnejma jménama.
-
-
-
-
-
„Ani nejrychlejší kůň nedostihne slovo vyřčené v hněvu.“
-
-
čínské moudra zkoušej na někoho jiného. Bohužel Witcher 3 je typická hra dneška. Naleštěná na povrchu ale uvnitř prázdná a shnilá
-
-
naopak, žijeme v době kdy vacházejí ty nejlepší hry. Jen je škoda, že vždy budou existovat retrojdi co budou vzpomínat na své mládí, kdy vše bylo lepší, rohlíky voňavější a hry zábavnější. LoL
-
-
-
-
9/10? To zas bude v diskuzích nablito od Soulsboys...
-
-
A vysvětlíš nám, proč by nás nemohly bavit obě hry ? :D .... Zaslepený malý hatere. Ke každé z nich člověk přistupuje s očekáváním něčeho jiného. Od Witchera očekává silný příběh s důrazem na různé volby, kdy se děj vyvine pokaždé jinak a od druhého zase hutný bojový systém a odkrývání pozadí mysteriózního světa. Ale chápu, že ty si musíš prostě kopnout do produktu který tak nenávidíš, za každou cenu.
Pro mne je třebas hra jako Witcher skvělým spestřením, po odpaření Bloodborne na platinovou trofej, a po pokusech o Acenutí všech levelů v LBP3, konečně něco po čem mne nebolí palce :D, co si dám jako oddych jen kvůli příběhu. Protože proti zmíněným je to i na "Death March" oddychovka. -
-
Jo, pobavils. Soulsboys tady trolují a cpou lidem DS u každého článku Witchera 3, Pillars of Eternity, Divinity a vlastně prakticky u jakéhokoliv RPG (a kolikrát i u neRPG) a já sem hater. Na to si přišel jak? Podle avatara? Bohužel, musím tě vyvést z omylu, Sherlocku, ale ten avatar mám úplně z jiného důvodu. Ta hra mě je ukradená. Jen se směju hloupým soulsboys trolům, mezi které doufám, že nepatříš.
-
-
Tvůj avatar je zažene. *5*
-
-
to zase bude v soulsfanboyovských sklepeních rozbitých gamepadů a vypoceného tuku
hra dekády se stává lepší a lepší - nemohu se dočkat druhého datadisku -
Vazena redakcia games.cz, mily cenzor. 202 minusov pri jednom komente - to ako vazne?
-
Co se tady clovek nedozvi :-D Zaklinac je Call of Duty RPG her...Harry Potter je brak... co bude dalsiho? Jako bavim se skvele :-D
-
-
A s tím se jako nedá nesouhlasit? W3 jako Call of Duty RPG her - to je víc než trefné. *1* A Harry Potter - četl jsem ho, je to zábava, brakem bych ho nenazval, ale jeho autorka Rowlingová je vymazaná kráva, to je bez debat.
-