Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
To sa tu dnes zliezli vsetci zakomplexovani minusovaci noliferi? :D Niektori jedinci v diskusii vazne potrebuju ustavnu liecbu! :D
-
-
nebo ženskou
-
-
ženská tě zničí, nebud zlomyslnej
-
-
-
Zdravím Vás,
mám zásadní problém, kterého se neumím zbavit. Mohly by jste mi poradit?
Jde o Datadisk, Srdce z Kamene pro PS4.
Jedná se o úkol (Za kvalitu se platí) u Runotepce. (Pro ty, co ještě nehráli tuto část hry je zde drobný spoiler.) Poté co s Runotepcem ukončíte dialog Vás hra vybídne k nalezení krumpáče. Bohužel se mi do hry nenahrál! Už jsem z toho, řekněme mírně zoufalí.
Byl jsem na 33 úrovni. Řekl jsem si, že se k tomuto úkolu tedy vrátím později. Třeba se mi tam nahraje. Dostal jsem se během hraní na 35 úroveň a rozhodl jsem se, že se vrátím pro krumpáč a opět tam nebyl.
Rozhodl jsem se tedy, že absolvuji celou Poslední bitvu. Byla to otrava, ale dal jsem to. Po skončení hlavního obsahu, jsem se opět vrátil k Runotepci. Opět jsem s ním absolvoval dialog. Opět jsem nenašel krumpáč!
Jelikož jsem typ hráče, který splnil všechny vedlejší úkoly a všechny Zaklínačské zakázky a splnil všechny úkoly Zaklínčského vybavení- zbroje. Jsem frustrovaný, že zrovna tento jediný úkol nebudu mít splněný.
Děkuji za případnou pomoc.
Vladimír -
-
Nevim, jestli Ti to pomuze, ale tady pisou ze je nekde vzadu ve stodole... hledas na spravnem miste?
http://www.usgamer.net/articles/the-witcher-3-hearts-of-stone-secondary-quest-guide
Osobne jsem se tam jeste nedostal, tak netusim.... -
-
Ano, hledal jsem ho ve stodole, ale bohužel se mi tam právě nenahrál.
Nedávno jsem to opět zkoušel a nic.
Ale i tak Ti děkuji za pomoc.
Měj se.
V.
-
-
-
Zaklinac 3 byl celkem dobra hra, ale tohle DLC me vůbec nezajima. Poslednich zhruba 20 hodin z tech 120 co jsme ho hral jsme se musel nutit to vůbec hrat. Amatersky systém hry tahnul pak jen pribeh a postavy, to je na dobre rpg malo. Ale polaci urcite ziskali plno zkusenosti, tak snad ten Cyberpunk bude lepsi.
-
proste dnešní generace nehrála stare dobre hry proto ani nevedí co to vlastne rpg je a jak ma vypadat. jejich pamet a herni historie saha nanejvyš do doby dragon age 2 lol. a tim bych tuto diskuzi uzavrel
-
-
To jsi úplně mimo. To je jako bys srovnával trabanta a zbrusu nové audi. Ten trabant byl ve své době možná dobré auto, na poměry v tehdejším Československu, ale kdo si do něj dnes sedne?
-
-
toto je uplně mimo argument, který vychází z mylného přesvědčení, že hratelnost = grafika a cutscény. RPG hry devolvují, tj. z hard-core kvalitních RPG her je trend k tomu dělat ty hry pro masy, což znamená, že dělat ty hry lehké, nekomplikované, bez výzvy.
už sis zahrála ten KOTOR nebo Jade Empire? Zkus to a pak dej vědět, jak se to srovnává s Witcherem nebo Dragon Age. Jsou to hry od Bioware, takže by se ti měly líbit. Dragon Age je totiž jen slabým odvarem těchto her. A to schválně uvádím hry, které pro tebe budou schůdné po grafické stránce. -
-
Pro mě argument, že těžká hra = dobrá hra neobstojí. Abych se u hry bavila potřebuji pozitivní motivaci, být ve hře úspěšná a ne že budu měsíc rubat příšeru do zblbnutí, to je u mě frustrace ne zábava. Nejsem žádná masochistka. Ale chápu, že někdo je z těchto sebemrskačskejch her typu Dark Souls v extázi. U her si chci odpočinout, líbí se mi různé fantasy světy a mám ráda příběhové hry. Nejsem mistr v používání klávesnice, a dávám přednost jednoduchému ovládáním, takže u tebe jde možná zase o zjednodušování. Navíc dřív nebyly hry s otevřeným světem, takže člověk nepotřeboval nápovědu, kam má jít. Kdyby tě dnešní hry nenaváděly kam máš jít, tak bys mohl v takovém Zaklínačově světě hodiny bloumat a to za zábavu nepovažuji též. Takže ono to zjednodušování her má své opodstatnění. protože některé prostředky, které mohli fungovat u starých her, tím jak byly postaveny, u dnešních her narazí a zhorší hratelnost. Hry se vyvíjí a Zaklínač je toho důkazem. Dřív ve hrách nebyly ani zdaleka tak propracované postavy, a nebyly tak lidsky napsané. Sice nemám zkušenost se staršími hrami, ale vidím to v retroletsplayích, takže obrázek mám.
-
-
zahrej si alespoň ten KOTOR, to není HC hra, je docela lehká. Máš tam luxusní příběh a kvalitní romance, všechno na co jsi zvyklá z her od Bioware.
-
-
lokl ty máš asi halucinace
-
ach jo. Vy jste až moc mainstreamoví. Nemám nic proti mainstramu ale vy Virgi a GGG bože to je moc i na mě. Kotor 2 je samozřejmě daleko lepší hra než WItcher 3 a Dragon Age dohromady. Lepší RPG systém, lepší combat, lepší příběh atd. Kotor 1 je shitt.
-
Možná KOTOR je dobrá hra, posoudím až zahraji. Ale Zaklínač 3 je výjimečná hra, jasná hra roku 2015 a možná bezkonkurenční fantasy hra pro následujících několik let. CD RED chystá sice Cyberpunk, což nepochybně bude pecka, ale už to nebude středověká fantasy. Kdyby aspoň konečně přeložili do češtiny DAI. To mě hrozně žere, že už nebudou hry od Bioware v češtině. O to víc je pochopitelná moje láska k polákům.
-
to už jen dojíždíte na nostalgii. pravda ale v KOTORU 2 byly pěkný animace, když se spolu dvě postavy měčovaly. Ne jak vevětšině her, kde do sebe jen sekaj bez duše, v kotoru byl občas vidět, jak někdo někoho vyblokuje atd.
-
SW je Star Wars (Hvězdné války), ale já si vůbec nemyslím, že je potřeba je znát nebo dokonce mít rád. KOTOR s filmovými Star Wars nemá prakticky nic společného.
-
Sigurney Weaver.
-
Co je to SW ?
-
zrovna kotory jsou asi hratelne i dnes, dvojku jsem hral asi pred 2 lety znova a slo to, ale podle me tam hodne sehraje to jestli clovek ma rad SW. Bez toho to nejspis nebude ono...proste svetelne mece jsou svetelne mece :)
-
@TheGGG
to si nemyslím. Málokterou hru hrávám opakovaně, většinou si vezmu něco nového. KOTOR už jsem projel do konce 4x, naposled před dvěma rokama. A pokaždé je to stejně zábavné. Jednou za světlou stranu, pak za temnou. Jednou za Guardiana, pak za Consulara atd. Ta hra je prostě skvěle napsaná. -
jen jestli ty už nemluvíš z nostalgie. Hrát KOTOR v současné době poprvé, těžko bych z toho byl na větvy. Tenkrát dobrá hra, ale čas se posunul.
-
Na KOTOR se chystám, pak ti řeknu.
-
-
-
jade empire lepší jak Dragon age hahahahahahahahaha, to je nějaký zlý vtip? V čem je prosimtě ta hra tak HC? A kde se vůbec vzala ta poblouzněná představa, že HC hra = dobrá hra? To jako kvalitní RPG podle retrojdů je jen to, které je těžké? KOTOR byl docela slušný, ale jade empire byl no, meh, kdyby to nebyla hra ve score, docela bych i litoval peněz. Jen to asijský prostředí bylo zajímavý, jinak průměr. Dobré rpg dělá víc příběh, lore, postavy, dialogy a cutsceny, než HC rozdělování bodíků do statistik. Což ani nebyl případ JE
-
-
neříkám že Jade Empire nebo KOTOR jsou HC. Podle toho co tu psala v minulosti jaké hry hraje, tak uvádím takové, jaké by se jí mohly líbit. Snažím se dokázat, že na věku her nezáleží. KOTOR je hra 15 let stará
Kdybych měl uvést příklad HC hry, tak bych uvedl Wizadry 8 - ale je mi jasné, že to ona hrát nebude. -
-
wiz 7 byla až moc HC, málokdo se může pochlubit, že tu hru dohrál do konce a pokud ji někdo dohrál bez návodu, tak klobouk dolů. Wiz 8 je dnes určitě přístupnější
-
kdyz uz tak wiz7, w8 nebyly nic, moc obecne spis zklamani, protoze se kazdy tesil na nasledovnika w7 a to se nenaplnilo
-
-
-
-
-
tak to už se zas můžeš vrátit zpátky do klece, když jsi diskuzi uzavřel.
-
-
jinak na CZC je ted zakladni zaklinac3 ve sleve za cca 700kc
-
mě z diskuze nejvíce dostal Stig a jeho slovanské národy :D Takové hlupoty přesně patří k Witcher' s fanboys. Spousty a spousty neinteligence jsme tu slyšeli od Witcher's fanboys, tímhle zjištěním, že inteligence u fanatických Witcher' s fanboys není valná, bych diskuzi uzavřel.
-
-
Jo, ti co tu na hru nadávají jsou strašně inteligentní. Hra je nebaví/je pro ně špatná, ale stejně je nějak láká, když dokážou strávit tolik času u článku k jejímu rozšíření. Super práce...
-
Tak mě se příspěvek od Stiga líbil, nevidím na něm nic špatného , právě naopak je fajn.
-
-
-
hms, 9/10? za me malo, tohle ma na absolutku, rozhodne se muze zaradit do toho nejlepsiho, co jsem kdy hral, a ze jsem toho hral hodne *3*
-
-
když si myslis ze W3 je absolutni hra, tak jsi toho zas tolik nehral.
-
-
Říká člověk co by dal desítku Skyrimu. *15*
-
-
Hochu nekdy te vezmu nekam do hospody a tu desitku co bych dal Skyrimu ti vysvetlim, pak pujdes domu, hlavu jak patraci balon a v duchu si budes rikat..jo ma pravdu ten kluk flashu. Do te doby drz hubu a krok, protože malo vis:)
-
-
Jaj... tak tohle je jeden z nejdementnejsich příspěvků co jsem kdy měl tu smůlu videt.
-
-
Ty ses vuul dele, myslis ze si je tam klikam ja nebo co, muzu za to ze tady nejakej retardd nemá nekoho rad a klika plusy vsem co jdou proti nemu?
-
To je holt flashík. O to víc dementněji působí, jak má vždycky naklikáno 50 plusek... *15*
-
-
Ok flashíku, ale do té doby musíš požívat tenhle tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png
-
-
-
-
-
O Age of decadence jeden malý článek, zato pro datadisk pro W3 se zase hypuje. Fuj. Současné hry mají 2 obrovské problémy, který má společného jmenovatele - prachy:
1. posun her do konzolovitého prostředí - u stříleček to na první pohled nebije do do očí, ale že se tam posouvá i RPG, to je tragédie. Hloupé a jednoduché 5 tlačítkové ovládání jakoukoliv hru úplně zdegeneruje v tupou arkádu "jdi a střílej/mávej mečem" - klik, klik, klik, každá použitelná nebo uchopitelná věc je obrovskou nápovědou a blikáním zdůrazněna, aby ji i ten nejjednoduší pitomeček našel (jak je u konzol běžné), arkád zvěrstva podpořená nápovědou typu "rychle mačkej klávesu" apod. svinstva.
2. protože přiblbí konzolisti generujou víc zisku, je dost škváry na masírku, jako je tahle. Pak se o zajímavých hrách téměř neví a tlačí se ten konzolový hnus horem spodem.
Ať ale jen nehatuju, tak W3 mohl dopadnout ještě hůř, např. by z něj mohli vyhodit ty osekané rozhovory, ty stejně konzolisty zdržujou od mačkání tlačítek nebo ještě víc omezit na Yes, No, OK. To je to pravé konzolové ořechové, či je nahradit ukecaným povinným společníkem, jako v Metro Last Light, který polopatě vysvětluje kromě ovládání i co se děje v "trávě". Nebo po vzoru Afterfall InSanity omezit boj na 1 klávesu. Ah pardon, to ve W3 skoro je. *1* -
-
povieš mi koľkými tlačidlami sa ovláda Age of Decadence? ;)
-
nejvíc mě baví zohle škatulkování .... viz, zjednodušování kvůli konzolím. Ale k tomu zjednodušování nedochází kvůli konzolím, ale jen a pouze proto, že se snaží u projektů s velkým rozpočtem aby to i zvládl každej casual, aby si to koupilo co nejvíc lidí a měli co nejvyšší výdělky .... na to nemá vliv žádná platforma
-
Pořád můžete vypnout PC a jít hrát třeba šachy, když takovéto hry jsou pro vaší inteligenci až moc "hloupé a primitivní".
-
-
To taky dělám, ale neskutečně mě s*re, že v recenzích a v poslední době i v diskuzích je hra vychválená do aleluja a po tom, co za ní vyklopím prašule se z toho vyklube konzolová arkáda, ačkoliv to má být hororové postapo nebo RPG.
-
-
mám to taky tak. Většina těchto hrozně hypovaných AAA her jsou komerční hry pro masy. Naštěstí je dost dobrých her na indie scéně - Pillars of Eternity, Age of Decadence, Lords of Xulima, Undertale.
A existují prakticky nekonečné možnosti hrát staré hry - třeba na emulátorech konzolí hry jako Phantasy Star I-IV, Earth Bound, Secret of Mana, Ocean of Stars. Existuje spousta výborných indie dungeonů, třeba od Spiderweb software - Avernum 1-4, Geneforge 1-5 atd.
Výhoda těchto her často je, že člověk na ně nepotřebuje 20 GB na disku.
-
-
-
O té hře slyším prvně, vypadá dobře. Snad nebude zabudována. To je častý problém nezávislých her
-
o Zaklínači recenzenti jednoduše píšou hodně protože je baví, stejně jako 92 procent ostatních hráčů... tak nebreč :D
-
-
Protoze hype kaspare.
-
-
Hype dela kvalitni hru? :-D posad se chlapce, Watch Dogs ti rekne jednu legendu.
-
-
Myslim, ze reagujes na neco uplne jinyho nez pisu. Rekni rodicum, at ti to prectou "chlapce".
-
-
-
Ale jinak ma o zjednodusovani her pro casualy na konzolich pravdu.
-
-
-
a uz si tu zase nekdo prodluzuje p3nis klikanim bodiku, bude to nekdo resit a ten stupidni system zrusi/opravi, nebo to zase nechate bejt?
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Yy8MUnlT9Oo
-
-
za mě klidně 12 bodů z 10 možných
-
-
asi myslíš 10 bodů z 12-ti možných, ne?
-
-
ne myslí 10 bodů z 12-ti nemožných :)