Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTX970
    FX-8350
    16GB RAM

Kromě 2-3blbinek vklidu všechno na max hlavně nějak nechápu proč by chtěl někdo ztrácet tolik FPS kvůli té hairworks blbince :\
  • na jaké detaily myslíte že by mi to mohlo běžet ? GTX 660,i5-3450 3,10 Ghz,8 GB ram.
    • no ja jedu na gtx670 2gb ,i5-760 2,8ghz a 8gb ram na high 30-40 fps
      • bracha ma gtx970 4gb ,i7-4790k 4,4ghz ,16gb ram + ssd a jede vse ultra (bez hairworks) 60-70 fps.
        • A tata? babicka?...nebo i sestra?..
  • Thorleif_cz
    Já to jen tak ze zvědavosti zkoušel na svým stařičkým ntb Lenovo Ideapad y560 (Intel Core i3 370M, 4GB DDR3, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB - další pamět si grafika může nasdílet z RAM). Na nejnižší detaily a s nejmenším rozlišením, co se dalo nastavit to jelo dost plynule. I tak ale radši čekám s dalším hraním na příští měsíc, kdy si budu skládat desktop...
    • Hm to je slušný, já kdysi na obdobným notebooku akorát grafika610M 2GB zkoušel Zaklínače dvojku a na nejnižší detaily se to sekalo jaxviň, teď ho konečně hraju na PC na max, třetí díl si musí počkat
    • PreidaQ
      Tak to je fajn zpráva. Já mám obyčejný tři roky starý noťas a doufám, že to budu schopen spustit a v pohodě vychutnat i na něm.
    • Kr.Pa
      Zkoušel jsi to aspon 1 h? Co teploty?
      • Thorleif_cz
        Hoďka to byla určitě, teploty jsem nijak nesondoval, ale vzhledem k tomu, že když se mi ten můj stařík přehřeje, tak se většinou natvrdo zasekne, tak myslím, že to bylo v pohodě, ani neřval (ventilátor jel normálně). A FPS bylo většinou nad 30 snímkama, během boje (rychlý akce) s poklesem někam k pětadvaceti.
        • Kr.Pa
          Tak to je dobrá zpráva, díky
  • i5 4690K, EVGA GTX780 Superclocked, Corsair 16GB DDR3 2400MHz Dominator Platinum. Full HD, všechna nastavení na Ultra, HairWorks zapnuto a jede naprosto v pohodě.
  • MickeyMutant
    Vidíš, Honzo Olejníku, jak se vyplatí věřit lidem. Když jsi poprvé zapínal hru, ani ve snu by tě nenapadlo, jaká nádhera tě čeká. A to jen díky všem těm lidem, kteří skuhrali na downgrade. Kdyby remcalové grafiku od počátku vynášeli do nebes, nikdy bys neprožil tenhle moment absolutní blaženosti při prvním styku s Geraltem. Těmhle lidem tedy můžeš děkovat za své orgasmické zaklínačské chvilky a spolehnout se na ně i příště, když budeš na vážkách.
  • Veny, zatím nejpřínosnější koment - moc díky. Mám čtyřjádro, takže jsi mi dala naději a zkusím to nějak upirátit nebo půjčit od kámošů. *4*
    • Sorry, špatně umístěnej koment.
  • Mám notebook gtx 860m i5 4210H a 8 GB ram a hra šlape na FULL HD nižší až střední detaily s průměrem na 30-33 FPS když přepnu na 900p tak mám průměr 40-42 FPS, takže vcelku spokojenost *3*
  • s GTX 970 AMD FX 6300 3,7GHz, 8GB ram ,když vypnu nvidia vlasy a viditelnost listu na high/vysoke a zbytek na max a zaple tak mi to jede v akci 60FPS a normalnim prohlizeni krajiny ci chuze i 80 FPS. Kdyz dam vse na max,uplne vse tak to jede okolo 40fps
    • Procesor za zenitem... Škoda k tomu mít takovou GK.
      • A vyplatilo by se ho nahradit FX 8300 ?
  • Kr.Pa
    Ty testovací sestavy byly všechny Desktopy? Mám NB podobné konfigurace jako ta nejslabší, taky by mě to zajímalo, jak to pojede.
  • Mne ta hra ide okolo 50 fps stabilne, co som velmi rad, nastavenie cisto medium, hustota travy high. Co ma ale trochu hneva, su tie mikrolagy, kt9orych nie je az tak moc, ale su tam.
    • Tahle informace je nám úplně na h*vno, když si nenapsal, co máš za stroj...
      • R9 270x, Fx6300, 8gb ram. Skor som chcel povedat, ze je to dobre optimalizovane, ale mohli by trochu opravit tie mikro lagy
        • No vidíš, že to jde.

Máš celkem rozšířený CPU a GPU, takže se ta informace určitě bude někomu hodit. *3*
        • Zkus si nastavit v ovladacich grafiky, prerendered frames na 1 a dej at physx efekty pocita grafika, ne automaticky. mely by ty mikrolagy skoro vymizet. Podle me je problém u AMD procesoru, který si moc s tou hrou nerozumi, pokud vim presne tohle delal i Zaklinac 2.
          • Aha ty mas AMD kartu..tak zkus aspoň ty prerendered frames..to by tam taky nekde mělo byt
            • Ale vies, mne sa zda ze po tom patci 1.03 je to horsie, pred tym to az tak nebolo. Ale slubili, ze to patchmi este vyrovnaju ciastocne. Dokonca aj AMD pisali, ze uz coskoro bude novy driver na optimalizaciu Zaklinaca a Project Cars. Ohladom Zaklinaca pisali aj NVIDIA pre 7xx radu. Takze sa aspon staraju a to ma tesi :) U zaklinaca 2 som nemal ziadny problem. A ten preferended frames, viem co myslis, v Nvidia drivery to viem nastavit, v Catalyste to neviem najst, ale nevadi. Ono je to v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit