Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutná to doba ... když potřebuje gamepad aby se vám dobře hrálo na pc ... ovládání na klávesnici a myši je rozhodně nejslabší stránkou zaklínače ... klávesnice totiž simuluje gamepad což nikdy fungovat nemůže když máte jen 4 klávesy 8 směrů a polohy stlačeno a nestlačeno .. myš řídí jen pohled kamery a ne směr postavy což je pro pc-čkáře pain in ass . otázka je jestli by bojový systém fungoval kdyby udělali pro pc standartní ovládání. já bych si opravdu přál kdyby se tímto směrem vydali .. i když by se bojovalo jiným stylem než na konzolích . druhá věc je konzolová interface .. obvzlášť když hrajete na větší obtížnost (musíte používat jídlo) a hrajete s důrazem na alchemii .. jak nepříjemné je že má action bar jen 2 sloty a nemůžete si dát tyto předměty někam více po ruce .. jen se najíst:
    1)to musíte zmačknot "i"
    2)překliknout záložku scrolovat najít správné jídlo
    3)kliknout na něj
    4)zmáčknout "e"
    5)a pak "Esc"
    počkat pár sekund a o 10% života později celé toto opakovat ....
    navíc když máte otevřený invetář nevidíte co už máte za lektvary kolik máte HP a toxicity .. prostě je to velice nepraktické
    Celé to ve mě zanechává pocit že je zaklínač konzolová hra na pc to vyšlo jen aby se neřeklo ..
    • Vždyť to konzolová hra je, nevšiml jsem si, že by ji CDP prezentoval jak PC hru (což by si ani při nákladech na vývoj a potenciálnímu zisku při takovémto kroku nemohli ani dovolit).
      Naívc, gamepad má snad každej a nechápu tu snahu hrát všechno na klávesnici s myší, která se k Zaklínači absolutně nehodí...
  • CPU Intel Core i5 2500K @ 4,2GHz, 16GB RAM, 1x MSI GTX 970 GAMING 4G = vše na MAX pouze s vypnutým HairWorks na 50-60FPS.
    • ...v rozlišení také 1080p.
  • PreidaQ
    Můj falus je při erekci dlouhý asi 17 cm, u kořene zarostlý a výrazně konkurenceschopný.

Pojede mi Zaklínač 3?
    • Hlavně nezapínej hairworks :-)
    • Me rektum ma prumer az 12 cm kdyz vidim tuto hru. Tzn u me nemas sanci,a hra ti taky nepojede.
    • tezko rict, mozna bys mel u korene uvazovat o depilaci, aby se ti cela sestava neprehrivala, mělo by to snad stacit, pokud ne mel bys prikrocit k obrizce, preci jen hlava celého systemu by mela mit dobre vetrani a nemela by byt zakryta.
  • Jestli vám občas padá hra když jste v inventáři, nebo obecně, se to prostě sekne ale nevypne se to, tak mě pomohlo vypnout omezení FPS a V-sync. a už to nespadlo ani jednou. a předtím občas se to freezovalo v inventáři.
  • Hraji na střední detaily v rozlišení 1920x1080 (mohl bych si zapnout další detaily)- i kvůli loadingům a je to nádhera. Nechápu spílání autorům, že hra nevypadá "tak dobře". Já kroky k optimalizaci a celkověmu rozměru herního světa plně chápu. RPG pozitivním zdar :)
  • U Kingdome Come můžeme přímo sledovat vývoj, takže pak u výsledného produktu budeme moci porovnat technickou stránku s ranou fází.

Hlavně ta vegetace je u Kingdome Come na úplně jiném levelu.
  • Nebudete mi to věřit,ale já to hraji na svém 5 letém pc naprosto v pohodě,plynule,v což jsem vůbec nedoufal.Mám Radeon HD 5700 a 4 GB RAM.Myslel jsem že budu muset si počkat na podzim až si budu kupovat nové pc,a já hraju tuto božskou hru už teď *4*
  • Zdravím, chtěl bych si pořídit Zaklínače a co si tady pročítám diskuzi, myslíte že utáhnu na mém NB Lenovo Ideapad G510 klidně i jen střední detaily? Procesor Intel core I5 4210M 2,6GHZ-core boost na 3,3 GHZ, 8G RAM a AMD Radeon R7 M265 2GB. Předem díky za jakoukoliv odpoověď.
    • Na nejnižší bys to rozhýbat mohl.
  • přihodím svůj spec do kotle: geforce gtx 670, i5-3570k cpu 3,40ghz, 16 gb ram
    nastavení mix low, medium a high, fps kolísavých 50-60
    co chci ale říct... i když to nevypadá na papíře tak úchvatně, ve hře mám pocit, jako bych hrál s ultra detaily a stoprocentně je to nejkrásnější hra, jakou jsem kdy hrál. jasně, najdou se tam rozmazané textury, ne tak detailní prostředí atd. ale ta hra je i přese všechno graficky naprosto úchvatná. a to je pro mě mnohem důležitější než řešit nějaký downgrade nebo hejtování konzolí.
    • Jak to mas nastavene? A jak mas nastaveny ovladack grafiky? Mam stejnou sestavu
  • Myslíte že to poběží na i7 2600K 3,4 GHz, 4GB a GTX 560Ti v rozlišení 1680x1054?
    • Problem je v grafice, 560ka bohuzel nebude stacit, kamarad ma stejnou sestavu, ale 8gb RAM, jede na minimum a trha se mu to i se zvukem, kdyz se otaci treba.
      • A v jakém rozlišení hraje, ja mám jen 1680x1050. Jinak podle testu by to 660 (co je snad podobná karta), měla rozběhat na prumernych 40fps, v rozlišení 1920x1080, na medium a se zaplým AA, tak to snad uplne marny nebude.
    • Ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit