Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudete mi to věřit,ale já to hraji na svém 5 letém pc naprosto v pohodě,plynule,v což jsem vůbec nedoufal.Mám Radeon HD 5700 a 4 GB RAM.Myslel jsem že budu muset si počkat na podzim až si budu kupovat nové pc,a já hraju tuto božskou hru už teď *4*
  • U Kingdome Come můžeme přímo sledovat vývoj, takže pak u výsledného produktu budeme moci porovnat technickou stránku s ranou fází.

Hlavně ta vegetace je u Kingdome Come na úplně jiném levelu.
  • Pilgrim66
    Optimalizace naprosto skvělá, Mám AMD Phenom 965 BE (procesor z roku 09), k tomu GTX 960 a celou hru jsem dohrál na medium se 60 FPS. Využití GPU na 99%, žádnej bottleneck.

Ke hře samotný, pro mě nejlepší RPG co jsem kdy hrál. Příběh, hudba, zasazení, hratelnost, otevřenej svět. To je prostě můj sen a jestli kvuli takovejmhle moznostem je trosku horsi grafika, tak jen tak dal.
    • "Dohral"
    • Dohral? uz? To si hral 20 hodin denne nebo co. Jinak si nedokazu představit jak si hru co ma kolem 200 hodin obsahu mohl uz dohrat. ja mam 25 hodin a porad se pĺacam nekde ze zacatku. Mozna ze jsi dohral pribeh, ale celou hru?
      • Pilgrim66
        Mám zkouškový, dohrál jsem hlavní příběhovou linku a většinu "příběhovejch sidequestů" (vzásadě všechny co se odvíjely od příběhový linky). Samozřejmě netvrdím, že jsem udělal všechny questy, kompletnější playthrough si dám po zkouškovým.

Tim celou jsem myslel, že jsem nikde nemusel snižovat grafiku nebo měnit nastavení :)
      • RazorProduction
        Prectav si ze konec hry nekdo natocil pred 4 dny :D tomu ja hovorim speed runer ach zas nam klamali prej 200 hot xDDD
      • Jack1947
        Tak hrál 50hodin příběh no boože. *7*
        • Kinet1c
          jj celkom smutne podla mna ked niekto len prebehne hrou a mohol zahlasit aky je skvely ze to presiel, prip. to fakt hral 20hodin denne :D co ty vies
          • Pilgrim66
            Bože, já se vyjadřoval k optimalizaci. Proběh jsrm to rychle, protože miluju ten příběh a nechtělo se mi čekat do července, než si budu moc dát kompletní. Tak zahoďte ty vidle *2*
            • Jack1947
              Podruhé to dohraje pomaleji... a tp... takže bez problému. *3*
      • nightborne
        Všichni mě štvete. Prokletej pošťák se neobtěžoval s balíkem a já musím čekat do ponděli *1*
  • Luxusně optimalizovaná hra podobně jako GTA 5 nebo Alien Isolation.
    Mám CPU FX8320 3,5Ghz, GPU R9 280 3Gb, RAM 8GB, vše zapnutý a na ultra detaily. Jenom mám vypnuté Nvidia Hair a snímkování mi nespadne pod 40FPS. Trošku jsou výkyvy kolem 35FPS když hra přechází do nějaké filmové sekvence či akce kde nemůžete ovládat postavu. Ale pod 30FPS mi to ještě nespadlo i když mám nějaké procesy na pozadí pustěné.
    • Sakra to je divné - já mám taky FX8320 taktované na 4Ghz, GPU taktéž R9 280 3GB a 16GB RAM, ale jedu na medium-high nastavení s tím, že většinou se to drží těsně kolem 40fps, ale často padá až k 30-32 fps :-/
  • Zaklínač šlape přímo fantasticky. Bez problému jsem jej rozjel na střední-vysoké nastavení na:
    CPU: i3-3220 (3,3GHz)
    GPU: Nvidia Geforce GTX 660
    RAM: 8 GB

... a to jsem myslel že to moje sestava už neutáhne *4*
    • Můžeš rozepsat své nastavení a fps? Aspoň ve zkratce. Hledal jsem info. o gtx 660, jak si stojí, a zatím není moc benchmarků.
      • Rozlišení jen 1440x900, všechny detaily na střední kromě vody, terénu, textur (ty na vysoké). Vypnuto vyhlazování, Depth of field a samozřejmě Hairworks. Nejčastěji cca 45 fps. Myslím ale že to snese i vyšší detaily docela v pohodě. Zkoušel jsem tomu zatopit i na ultra nastavení - 12 - 20 fps.
  • Mám notebook gtx 860m i5 4210H a 8 GB ram a hra šlape na FULL HD nižší až střední detaily s průměrem na 30-33 FPS když přepnu na 900p tak mám průměr 40-42 FPS, takže vcelku spokojenost *3*
  • Hm. Našiel som niekoho kto dal v hodnotenie 1 z piatich len kvôli tomuto:

Hru nemôžem rozbehnúť na svojom PC.

Tým asi myslel, že si zabudol prečítať systémové požiadvky než hru kúpil. Zaújmavé.
    • Asharak
      Nebo si je přečetl a neměl požadovaný PC ^^
  • Zdravím lidi,
    co myslíte - má cenu zkoušet W3 na notebooku Dell Inspiron 7520 - s I7 procesorem na 2.1 GHz, 8GB1 of DDR3 SDRAM at 1600 MHz a AMD Radeon HD 7730M?
    Už jsem trošičku vypadl z hw světa, takže nejsem schopen nějak rozumě zhodnotit můj výkon proti sestavám které nabízí Honza Olejník...
    Díky za radu :)
    • Kinet1c
      Poviem to takto, kupovat by som nekupoval byt tebou, ked nevies ci ti to pojde, alebo neplanujes hru hrat v buducnosti na niecom lepsom. Radsej by som povedal to stiahni s torrentu ci neviem a skus, pretoze tie HW poziadavky su zas kus poprekrucane a teoreticky podla mna by ti to malo ist, ked nijak inak na low urcite. Ale ked nechces warezit, pretoze to je velmi podradne, aj ked podla mna skusit hru hlavne v sucastnosti, kde kvalita a hlavne tie hw naroky rozne pokulhavaju viz. shadow of mordor napr. prip aj GTA V, tak podla mna sa oplati si to vyskusat a ked vsetko bezi ako ma tak kupit, hlavne ked si si ju planoval kupit, rozhodne sa to oplati, hra je skvela.
      • jo, jo...díky za obě reakce :)
        vůbec jsem to před vydáním neplánoval, ale když tu čtu, že někteří lidé hrají i se 4gb ram anebo se dvoujádrovým procesorem, tak jsem si říkal, že by ten můj laptop mohl třeba překvapit.... škoda, škoda
        • Kinet1c
          Hovorim, asi by to slo, ale hrat na nejakych 10fps je hlupost, predaj a kup nieco lepsie pripadne pockaj kym budes mat nieco lepsie, kup konzolu mozno a hraj na tom, kazdopadne hra nikam neutecie, ja hram niektore hry stare aj 20 rokov az dodnes, takze to bude v pohode.
  • Ze by tam byl nejak extremni rozdil mezi temi min a max detaily to se rict neda, coz je vlastne dobre
    • Asharak
      Pro koho?
      • Pro ty, co maji slabší kompy, jak jinak :)
  • Rejsek
    Mám v plánu koupit origo hru, ale poníženě přiznám, že jsem nejdřív vyzkoušel staženou verzi, abych věděl do čeho jdu, jelikož pařím na postarší mašině. Na mém dualcore 3 GHz s 4GB a ati HD 5700 series na low jede tak že se to i dá hrát ( hra sice zamrzá, ale to přisuzuju warez verzi). Nejsem s tím ale úplně spokojený. Nechci ovšem investovat do nového kompu či dražšího hardwaru, nicméně 7kil třeba do další 4GB ramky bych pustil. Pomůže to nějak výrazně, nebo se na to mám vykašlat a s W3 se rozloučit? Dík za odpovědi.
    • Bottleneck bude ten procesor - pokud je to pentium (ekvivalent Core2Duo), nedejbože celeron, tak to zabal... Pokud je to ale i3, tak tu ramku (4GB) dokup - pomůže ti trochu, obecně - nejen u W3...
    • Keyz
      Jestli to zamrzá tak sleduj kolik to bere RAM. Je možné, že to zabere celou RAM a nemáš dost místa ve virtuální paměti. (poté dokup RAM). I když jsem viděl, jak to někdo hraje na 4GB, ale to ručně vše vypnul a OS nastavil tak aby bral co nejméně...). Jinak nejvíce by pomohla nová karta. Hra nejvíce těží z nové karty, ale ty máš hodně starý dual core (i3 to asi nebude), tedy prvně CPU... Jestli máš warez hru, tam tam není crack, protože GOG nemá crack a je bez ochrany. Tedy dělalo by to stejně i když by jsi to koupil.
      Jestli neřešíš vzhled a chceš to prostě nějak hrát tak hodně pomůže vyřadit zcela trávu. (zkus a uvidíš jak to bude vypadat)

Documents\The Witcher 3\user.settings
      [Rendering/SpeedTree]
      GrassGenerationEfficiency=0.0
      GrassDistanceScale=0.0
      FoliageDistanceScale=0.0
      FoliageShadowDistanceScale=0.0
      GrassRingSize=1
      • Rejsek
        Procák to saje na 100%, ramku mám na 2,72 GB. Takže nejslabší článek bude asi procesor. Bez té trávy se plynulost dost zvýšila, ale vypadá to hůř jak starý Flashpoint *15*
        • Keyz
          *15*
          Ale zahraješ si to :) poté si zahraješ EE edici snad již na lepší stroji :)
          Pak tedy procák. Divný, že se to ale časem sekne. To by nemělo když ram to bere tak málo. 2.72 GB s OS je opravu nějak málo.

Dokonce je možné to osekat ještě více: http://i.imgur.com/8Ygm5OC.jpg *1* (to by poté mohli prodávat i na PS2)
          • Rejsek
            No, teď mi to zas ukazuje 3,5GB ram, tak nevim.

Edit: nebo to mohli optimalizovat pro X360 a nemusel bych nic řešit :)
            • Asharak
              Ještě počkej na ovladače a patche. Ono to nemusí být vůbec dobře optimalizované, kdo ví jak by to šlo ještě odladit vůbec.
    • Asharak
      RAMky ti moc nepomůžou, viděl bych to hlavně v procáků, ikdyž testy na processor jsem ještě neviděl. Pokud máš 5770, což je na úrovni GTX460 pak by to mělo jít na 30-35fps.

Pro ostatní, stačí zkusit najít testy na youtube, + číst pokud jsou tam údaje s vypnutým nahráváním https://www.youtube.com/watch?v=QuGrRyxHBO8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit