Přejít na výpis diskuzí
Zaplaťte si Armikrog, pokračování Neverhood od původních tvůrců
29.5.2013 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
V autosalonu taky dost často hraje herní hudba. Třebas z posledního Deus Ex.
-
:D Taky jsem si všiml. Když mamka sleduje Prostřeno a já to tam občas slyším, tak se chytám za hlavu, kam se tak geniální soundtrack dostal. Ale jsem si jistý, že Prima má tuhle hudbu licencovanou.
-
No mohli by zkásnout TV Prima za používání hudby z Neverhoodu ve svých pořadech.
-
To by ale celá stop-motion animace ztratila význam. Prostě všechny animace nafotí do určitého pevného rozlišení. V budoucnu se sice rozlišení obrazovek bude zvedat, ale rozměry obrazovek už moc ne. Takže i když budou displeje jemnější, tak hra nebude vypadat moc špatně, i když bude běžet dejme tomu ve Full HD.
-
Určitě by v dnešní době šlo převést plastelínové modely do 3D vektorových modelů (třeba laserovým skenováním), pak by hra mohla být nezávislá na rozlišení. Tak, jak to budou pravděpodobně dělat, se musí rozhodnout pro určité nativní rozlišení, do kterého hru převedou. Nebo to chápu blbě?
-
Oni sami tvůrci mají na kickstarteru trochu bordel. Mají tam třeba Armikrog!
-
určitě to uspěje, ale nejvíc peněz přibude prvních 5 dnů, pak už peníze tak rychle nerostou. to až zase poslední 3-5 dnů.
-
Jak se i jinak říká 2,5D
-
Podle toho jak klasifikuje 2D...
Pokud bereš grafiku, tak bych ji klasifikoval jako 3D, protože to nejsou ploché sprity, ale pokud klasifikuješ obraz, tak noshit, že to bude 2D... Je jedno, jestli něco natočís kamerou, nebo namodeluješ v PC, pokud to nebude mít 3D obraz, bude to tak či tak 2D...
Navíc k čemu by taky byl 3D obraz v point n click adventuře... -
prosim ta :) ...ked uz za prvy den budu mat 200-250k. 29 dni maju este pred sebou. to sa rozsiri jak virus po vsetkych hernych portaloch, forach a redditoch a peniazky pojdu exponencialne hore. je to proste odsudene na uspech
-
Pokud to dobře chápu, bude použita stejná technologie jako Neverhood, tzn. hra bude 2D. Mohli by se pokusit třeba i o nativní 4K rozlišení, ať je hra připravená i do budoucna *4*. HD Neverhood byl vždy mým snem.
-
Tak tady dostanou moje peníze bez debat. Po těžkém dnu v práci mi toto udělalo pořádnou radost. Věřím, že se požadovaná částka vybere, Neverhood je legendarní počin!
-
Ta hra se jmenuje Armikrog. s teckou na konci, a ne Armikrog bez tecky na konci. Takze si to opravte...
-
Ten chlap s tou kytarou je strašnej... ale bez něj bych si Neverhooda neuměl představit :D
-
neverhood stál vtedy tvorcov niečo cez 1 a dačo milióna USD, písal o tom na facebook stránke Doug TenNapel, ale vtedy mali financie od Dreamworks...
-
kiež by si mal pravdu *5*
-
Super super super Neverhooda jsem dohrál nespočetněkrát. Naposled asi před měsícem :)
-
Neverhood je má srdcovka z dětství a od té doby vždycky jsem tak tiše doufal, že by mohlo být nějaké ,, pokračování ''. Konečně je tu ta možnost a já rozhodně neváhám a přispěju. Doufám, že se to podaří a hra výjde. Neskutečně originální hra! *5*
-
ano, i to jsem si do toho započítal... pořád mi to přijde jako velká suma. i přesto, že neverhood byl údajně dražší... podle mě by si měli vystačit bohatě se 750k dolarů
-
za toto vyzbieraju minimalne 3 mega podla mna