Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    No tak tohle není jen o platu pro vývojáře a licence na nástroje. Všechny scény musí ručně vytvořit. Budou tedy potřebovat nemálo peněz na materiál.
  • Mato1987
    uff, tak to už si podporil 6 hier :D ešte mám čo dobiehať
  • Wasteland 2, Project Eternity (rpg od Obsidianu), novy Torment, novy Broken Sword, Shroud of Avatar (nova Ultima). Proste takove ty navraty legend ;-)
  • Mato1987
    pre mňa je toto prvá kickstarter hra ktorú som podporil :D
    Len tak zo zaujímavosti daj sem zoznam hier ktoré si podporil
  • Vzdycky si rikam ze uz tech kickstarter her mam predplacenych dost a pak se ukaze neco takoveho a musim to podporit. Holt asi dobrych veci neni nikdy dost ;-)
  • michaliuz18
    tak cakat 17 rokov na pokracovanie ,chcu si porad zarobit miliony behom hodinky:D
  • Tipuju, že vyberou minimálně dvojnásobek. Neverhood je božský už kvůli hudbě. Tu můžu poslouchat pořád.
  • ucho
    měli ukázat víc ze hry, bohužel... když nelze spoléhat v kampani na nostalgii, musí na lidi zaútočit něčím jiným...
  • Ferdis2
    Škoda, že Kickstarterom neprešla adventúra The Realm Game
    http://www.kickstarter.com/projects/995134339/the-realm-game
    Vyzeralo to úžasne ...
    *13*
  • Budu mit asi hlad, ale jdu jim to poslat :) ...doufam, ze tam neco nedomrvim ...prispivam poprve.
  • Mato1987
    toto podporím aj keby tanky z neba padali :) neverhood je srdcovka môjho detstva
  • Paráda, doufám že sem jim to podaří.... stop-motion je jedna z nejtěších animačních technik. Každopádně na tom už makají delší dobu, takže se myslím, že to dodělají i bez kickstarteru.
  • ucho
    no tak ty černý oči mě taky udivily :) ale naanimovaný to mají pěkně, když budou mít dobrý hádanky, tak proč ne. jen mi přijde, že na takový projekt chtějí pořádnou sumu peněz...
  • Amylee.Anderson
    Až budou peníze, okamžitě posílam :))
  • calwin
    chceme grgajúce muchotrávky!!! :D
  • Tak sem těch 20USD obětoval, poprvé co na něco přispívám přes KickStarter :)
    Ale tohle věřím bude stát za to.
  • michaliuz18
    boha konecne na toto som cakal odkedy som 6x presiel neverhood a nikdy nezabudnem na tie ulohy , pexeso, nekonecnu chodbu, epicke veci:D a hadanky ktore sa dali prejst jedine z navodom, alebo ked nie tak prist o rozum :D
    ale myslim ze tento novy "neverhood" uz nebude taky dobry, ..moze mat uplne iny smer, ine umysli... bral by som radsej klaymena a jeho dobrodruzstva , nez tento panak s ciernymi ocami,ktore sa mi uz na prvy dojem nepacia:D ale uvidime neham sa prekvapit ! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit