Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenze Rockstar hovna v obalu od DVD prodavat nezacne, takze toho bych sa nebal. A ver tomu nebo ne, ale sou studia ktere proste spatne hry nedelaj viz.Valve, Bioware, Blizzard atd.
  • Grafiku přiřadit k Mafii 1 ? no to si snad děláš srandu, zajdi k očnímu *7*
  • Tak obmedzene aj vyzeraju potom tie hry ked ich tak domrdaju :) npr.: Mass Effect ...
  • No na konzoli samodřejmě.Vezmou do ruky gamepad a jedou *1*
  • Spíš bych řekl, že se inspirovali klasickými filmy jako LA: Confidential. Tahle hra na mě z trailerů dýchla naprosto stejnou atmosférou. Říkat, že LA Noire je napodobenina mafie je jako tvrdit, že Untouchables je napodobenina Kmotra.
  • Spades
    Až rockstar začne prodávat hovna v obalu od DVD, tak to taky budete všichni kupovat jak nic ?
    Dívejte se na HRU, ne na vývojáře...
  • Že vy na toho kripla musíte reagovat. Jste snad blbější jak tenhle homosexuál nebo co? Ono by ho přestalo bavit kdyby pod jeho hovnopádem nebyla napsaná jediná čárka. Snad to alespoň pár lidí na GT pochopí.
  • Mě osobně Mafie bavila. Byla trochu nedotažená, ale má nížké HW nároky, vypadá skvěle (grafika moderní a přitom přehledná/"čistá"), výborně se ovládá/hraje. Jediné co mi na ní vadilo, je obsahová ořezanost. Ve hře se vyskytuje spousta detailů (vykradení kasy, jídlo, telefonní budky - není kam volat ...), které poukazují na to, jaký měla (má) veliký potenciál, který byl z nějaké řídící pozice (2K?) zřejmě dost pošlapán. Neviděl jsem však zatím hru včetně všech přídavků.
    V každém případě, trailer z La Noire vypadá velmi dobře. Je sice fakt, že otázkou je zejména ovládání, když se jedná o konzoloidní projekt. Nadruhou stranu jak zde zmiňujete, GTA se ovládalo celkem dobře (Mafie lépe), spíš byl problém v nekvalitní optimalizaci pro PC, kdy hra trpěla mnoha neduhy od blikajících stínů po bezdůvodně vyšší HW nároky. Avšak co jsem zkoušel datadisk k GTA4, na dnešní PC pohoda, jen nesmíte mít starou grafiku výkonově pod model GeForce 7900, jehož ekvivalent tepe v PS3 - čili od dnes historické 8800 výše pohodička. Dnes bych se od R* bál spíše technických chyb a ovládání, než HW nároků.
  • No jo! Přemýšlel jsem, jestli se jedná o blbost nebo primitivní humor, až jsem si všiml, že se vydává za "joe" a vzpomněl jsem si, jak sem do fóra chodil šířit svou bujarou blbost zabalenou do svého velkého ega z recyklátu.
  • Prosímtě, když tomu rozumíš jak koza jeteli, tak raději nepiš nesmysly na takový téma.
  • To ovsem neznamena, ze Rockstar nezasahuje do vyvoje a nepodporuje je. Navic maji skvele zkusenosti, aby mohli Bondi podporovat nejen financne.
  • A nebude to na pc. Takze nic :( Grrrr.
  • Jo. Je to Rockstar. Beru vsema deseti. Tesim moc. Hlavne obliceje maji vymakany. Puvodne jsem si myslel, ze tam nebudou zapadat a ta hlava oproti telu bude az moc ziva, ale vypada to dobre. A to mesto :) Mafie mne navic nebrala. Ale tohle beru ihned :)
  • janchor
    ,,... tohle je takový ..J.o.e. wana be,...

http://www.fuxoft.cz/joe/
  • Ve volnem case profesionalnimu programovani?
    Hahahaha dobrej for

Tohle je prvne delano na PC pak je to naportnuty na konzole...O cem tocis debile?
  • dobrej for, konzole jsou zastaraly a aktualnimu high end PC nesahaj ani po kotniky
    btw. moje I7 ma 8 jader :P samozrejme 4 virtualni diky hyper treadingu :)
  • a kde to programuju ked nie na pocitaci? vypisuju si vsetky zdrojaky na papier a to odovzdaju vydavatelovy?
  • P.S. ja se ve volnem casu venuju profesionalne programovani her tak vim ze tohle udelat na pc je problem, tuhle mimiku.
  • ale jistě synku... , ... a je dobre ze vychazi na konzole protoze tohle by pc neutahlo. je to dano stavbou jadra procesoru ... to by ste pc-ckari potrebovali ... 8 jadro minimum ... :)D *5*
  • Nemyslim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit