Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,... tohle je takový ..Heavy rain wana be,...
  • jj sorry *9* trochu na prd.. že v Mafii2 neni dost vedlejších misí a tak podobně, jako je třeba v gta. s těma dlcčkama to byl pěknej podraz, všechny ty mise měli bejt už v základní hře
  • No aspon by to v tvem pripade chtelo naucit se skladat slova tak, aby jim prumerny cesky mluvici obcan porozumel, Neberu gramratiku (s tou mam take problem) ale celkove mam problem pochopit, cos tim chtel vubec rict?
  • Mafia 2 nehoráznej hnis co bije do očí!!! Ale L. A. Noire bude bomba *5* nejvíc v Mafii 2: přijedeš si pro kšeft do doků za frantíkem a on tě vyhlásí, že žádnej momentálně nemá...ok, když sem přijel po pátý, už to začínalo fest smrdět. težce nedodělaná hra *9* 1 díl mnohem lepší
  • Animace postav je normalni motion capturing a ten se uz leta imho nejak vyrazne nezmenil. Tak se postavy hybou podobne jako v Mafii 2 nebo HL2. Animace obliceju je delana technologii MotionScan a musim rict, ze vedle tohoto jsou cut-sceny v Mafii 2 jako kdyz se spolu bavi voskove figuriny. Mafiu 2 jsem hral az po tom, co jsem videl trailer na L.A. Noire.
  • Ne ze by animace byla spatna, ale zase takova bomba oproti napr. Mafii 2 to neni (a dokonce ani o proti staremu HL2). Ale ma to neco do sebe.. At si to majitele pristroju, na ktere vyjde uziji. Neminim se zapojit zase do flamu "proc to neni na PC?".. Proste protoc a ja si to nezahraju, co uz :-)
  • HAHA, prej Mafii... Mafia je jen přehypovaná hra s dobrým příběhem. Nic víc, nic míň. Krom toho, tohle je úplně jinej žánr. V Mafii jen střílíš a tady vyšetřuješ. Má to společnou jen dobu v příběhu. Takže pokud někdo řekne, že hra, která má stejnou dobu dění jako Mafia 2 ji musí kopírovat, tak v tom případě všechny FPS kopírují třeba Doom....
  • I kdys sem jen zastance PC, tak musim rict ze je to Bomba a vypadato opravdu skvele. A tohle se nebude dat vubec s odpadem jmenem MAfia2 ani srovnavat.
  • Phate27
    Tady je videt ze potrebujem vazne next gen.
    Kazdej je tu hotovej z mimiky a jaka to bude pecka, hype to je nic vic.
    Grafika je lehce receno hnusna a gameplay sem porad nevidel akcnejsi mi prisel puzzle quest teda...
  • fallout
    to je docela možné, že neví kdo jsou češi... ale frajeři z herního průmyslu zatraceně dobře vědí co je to Mafie... *2*
  • Paul_cz
    Tady máš info o vývoji Mafie šmoulo
    http://modrak.cz/index.php?lang=cz&action=clanek&id=690
  • Dobrej blábol. *7* Takže teď když se bude dělat hra z 40-50 let, tak se MUSÍ inspirovat z Mafie...Američani, ani neví co to česko je *2*
  • Cosi
    Co já vim tak původně GTA měla být hra kde by se jezdilo autem na zelenou a dostával by si za to body, (funkční semafory jsou i v původní hře a počítačem ovládaná auta se jimi řídí) ale samotné vývojáře víc bavilo s nimi bourat a vyšlo z toho to co vyšlo.
  • Bohuzel zatim to je jen na konzole. V predprodeji na Gamestop je jen Xbox a PS3
  • Taky mě to dostalo... Ještě bych dodal, že kamera vypadá taky velmi schopně. To se jen tak nevidí.
  • Spades
    Jako ta mimika je nehorazne dobre udelana. Lepsi mimiku jsem nikdy nevidel. Tuto hru chci, to urcite. Hlavne proto, ze tam hrajou mi oblibeni herci.
    Ma to vsak i sve nevyhody. Pri tomto zpusobu snimani obliceje si nemuzete sami modifikovat vzhled, protoze je nasnima primo oblicej herce. Tim padem kazda postava musi mit uplne (nebo aspon hodne podobny) oblicej jako herec, ktery postavu hraje.

Grafika sama o sobe vsak vubec nevynika, a priradil bych ji k Mafii 1, protoze ty stiny a textury obleceni jsou strasne. Odlesky uz jsou na tom lepe, ale proste neco mezi mafii 1 a gta 4
  • fallout
    Gangsterky možná, ale ne z období 40 - 50 let, tady se jasně inspirovali Mafii o tom není pochyb...
  • Spades
    Tyvole prvni GTA nylo v 2d grafice, a jeste se hralů na DOSU... To ses takove vypatlane hovado, ze nedokazes pochopit, ze illusion proste okopirovaly GTA ?
    Nerikam ze mafie neni lepsi - JE lepsi, ale proste GTA bylo driv.
  • 13_11
    I inteligentní příspěvky se občas v internetovém bahýnku objeví; děkuji za ně -> 09.02.2011 19:52 Chumbaba.

A pro doplnění: Všem ostatním bych rád připomněl, že přebírání vlivů, vykrádání, recyklování témat a následné obměňování je naprosto přirozené. Nejen pro videoherní vývojáře, ale i pro vás. Určitě je lepší vnímat v širších souvislostech; umělecká díla nestojí sama o sobě, nespadla z čistého nebe, jak se říká. Schválně se podívejte na tyto dvě hry - Cops n' Robbers (1985), Mafia (1986). Taky se vám zdají náramně povědomé, ačkoli jste je v životě nehráli? A tak to je se vším.

Otázka do pléna pro "učenější" hráče: Mýlím se, nebo měli Rockstaři v původním návrhu Grand Theft Auta v plánu začlenit do hry i možnost hrát za policajty, jenom že z toho sešlo, protože se domnívali, že za policajty by stejně nikdo nehrál, poněvadž by to byla nuda? Nebo to byl úplně jiný projekt od někoho úplně jiného?
  • ty voho jestli taky tohle bude na PC tak mafia 2 by se měla stydět tomuhle říkam hra !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit