-
v kartě hry je i PC. ale taky bych se nedivil, kdyby to k nám nedošlo, a byla by to škoda, vypadá to na moc dobrý kousek.
-
Nechápu, proč by se měl R* snažit napodobit Mafii. Když gangsterky vydával ještě před ní...
-
já tam označení pro PC nevidím... jenom Xbox a PS3, ale doufám, že hra na PC vyjde... i když po vražedné reakci hráčů PC na HW nároky u GTA IV bych se nedivil, kdyby se na nás v R* vys..li... *4*
-
Mezi platformami je i PC - vychází to i na počítače?
-
Ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo!!!! Tak ta mimika nema konkurenci!!! Plus to vypada na dost zabavnej mix akce a adventury. Tak jeste jednou, ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo :)
-
No na RDR už čekáme hodně dlouho a bůh ví jak to bude. Moc bych ten port ale chtěl stejně jako LA Noire. Vypadá to hodně dobře. Jestli R* tyhle hry na PC nevydají, tak u mě hooodně klesnou.
-
No tak toto vypadá opravdu dost chutně. Hlavně ten detektivní mód a především ty animace obličejů - vypádá to dost věrohodně a kolikrát mi to připadalo jako kdybych čučel na opravdové herce :)
-
Tak kvůli jedný hře ne, ale je více exkluzivních her který stojí za povšimnutí, třeba Heavy Rain bylo výborný, ikdyž ani zdaleka né takový jak se tvrdilo, každopádně i ty jen z části splněný sliby stojí za to. Pravda, že tím můj výčet končí, ale na konzolích pařím ještě JRPG a bojovky, teda spíš jen SSFIV. Já koupě konzole nelituji ikdyž na ni hraji 1:100 co na PC.
-
Patriotismus chlapcí, tomu se říká patriotismus.
-
A ty víš kdy se Mafie začala vyvíjet? Já bych se nedivil kdyby to bylo ještě před vydáním prvního GTA.
A i tak, srovnávat GTA1 s Mafií je krapet uhozený.
Jinak pasovat Rockstar jako tvůrce LA Noire, když hru vyvíjí Team Bondi, je taky mimo. Rockstar jenom publishuje.
A ještě jeden detail, LA Noire je ve vývoji minimálně 7 let. -
RDR by měla být portována na PC, i když už je to přes obvyklou "portovací" dobu rockstaru, a tak nám naděje zůstává že bude i L.A. Noire na PC, a moc moc se přimlouvám za české titulky do obou značek.
-
Popletené názory o tom, jak Rockstar vykrádá Mafii, vycházejí především z neznalosti a z povrchní podobnosti (pánové v kloboucích, bachratá auta). Stručná rekapitulace. Rockstar vydal hru Grand Theft Auto v roce 1997. Druhý díl vyšel v roce 1999 a těsně vedle něj se objevila poměrně populární "kopie" Driver. Třetí díl (legendární GTA3) vyšel v roce 2001. Až další rok, 2002, vyšla česká Mafia. V dalších deseti letech vydal Rockstar hry Vice City, San Andreas, GTA4 a dva DLC k němu. V roce 2010, vyšla česká Mafia 2.
Jednoduchý pohled na časovou osu ukazuje, že mezi začátkem série Grand Theft Auto a prvním dílem Mafie jsou čtyři roky - těžko proto obstojí tvrzení, že Rockstaři a Illusion Softworks měli "stejný nápad, ale Rockstaři byli rychlejší". Tento názor je typický pro českou herní veřejnost, protože většina místních hráčů bez potřebné jazykové výbavy sérii GTA ignorovala a dodnes hledí na česky mluvenou Mafii jako na první nebo "původní" městskou gangsterku (tj. první, kterou si zahráli).
Do stejné kategorie tvrzení bych zařadil i výtky na adresu L.A. Noir. Rockstaři své úspěšné herní schéma zasazují do různých prostředí - někdy je to GTA, jindy Bully, Red Dead Redemption a letos to bude L.A. Noir. Mají s hrami tohoto typu 14 let praxe. Sotva potřebují něco kopírovat. -
Tak ačkoliv mám Mafii rád, a dvojku jsem si rovněž užil - nechápu jak může někdo srovnávat tu mimiku z LA Noire s Mafií 2. To je podle mě šílený rozdíl a LA Noire jasně vede. Ano mimika v Mafii nebyla špatná, ale tohle je skutečně perfektní.
Co se týče hry samotné, bude to asi zajímavé, nemůžu si pomoct, ale chvílemi jsem si u sledování toho traileru připadal jako u kombinace Mafie a Heavy Rainu :D (Což nemyslím nijak negativně, naopak) -
Jo pokud by to bylo na PC tak bych to minimálně zkusil. Ale konzoli nemam a kupovat ji kvůli jedné hře nemá cenu. Je škoda že už se dnes nedělá tolik porů co dřív. Imho by neškodilo kdyby každá hra byla na každé platformě a ať už mám Xbox, PS3 nebo PC tak bych si to mohl zahrát.
-
LA Noire bude pecka, tahle hra je krásnou demonstrací toho, že 2k Czech ujel, co se vývoje moderních počítačových her vlak a ta jejich Mafia 2 je sto let za opicema, není proto divu, že se setkala s naprostým nezájmem
-
Vypadá to skvěle, a pokud nebude PC verze (což asi nebude, stejně jako u RDR, a jaká škoda) tak je to jedna z mála konzolovek zasluhujících koupi.
-
2:11 říká ty zene Scaletta
-
Ma to spolecnyho s mafii asi tolik co s godfather.
-
Držím R* palce, jde sice o jasnou napodobeninu Mafie s tím rozdílem, že tentokrát budete na straně zákona, ale proč ne... když 2K dokázalo Mafii 2 takhle nepochopitelně zničit, tak jim přeju aby jim R* dali s L.A. Noire pořádně na prdel !!!
-
Paráda.Ukázka mě připoměla film BOSS asi ho znovu skouknu.. *3*