Přejít na výpis diskuzí
Ze současných politických debat o hrách tuhne krev v žilách
14.7.2013 | Ladislav Loukota
279 příspěvků
-
Celkem pravděpodobná možnost.False flag je známá věc používána minimálně od zapálení Reichstagu v roce 1933.Prostě ať už chcete zaútočit na cizí zemi nebo osekat nějaké ty práva a svobody musíte to umět veřejnosti prodat.Na to potřebujete důvod,záminku.No a když je nemáte,tak je musíte vytvořit.To je logická a bohužel naprosto normální věc.
-
bohužel to není žádný strašák, ale věc která se nás všech týká a může pro naše potomstvo představovat jisté nebezpečí.
-
ano, a proto to presunul Tachy uplne jinam, je potreba hledat pricinu trosku jinde nez v hernim prumyslu, hry nasilne nebyly, kdyz jsem byl maly, nebo jsem o nich nevedel, za to jsem videl spoustu nasilnych filmu atd, a nasili je kolem nas vsude a porad. a rozhodne vliv z jakychkoliv zprostredkovanych zazitku je natolik maly, ze priciny byvaji vetsinou ve spolecnosti, rodinach apod.
-
No jo strašák jménem muslimové to tu vážně chybělo.
-
No, nechtěl jsem napsat skutečně všechno, jinak bych dostal BAN na hoodně dlouhou dobu.
-
*8* *8* 82+ WTF. To je víc liků než kolik jsem jich dostal za celou dobu co sem chodím.
-
Vydržte pár let. Až všude zavládne právo Šaría, tak tyhle starosti zmizí.
-
Pokud je zakázáno pití alkoholu na veřejnosti, tak jak to vyřeší pytlík ? Promění víno na vodu ?
-
Volný trh ? To asi nemyslíte EU, kde se reguluje i zahnutí banánů.
-
Je to smutný, ale tuhle pravdu moc lidí neunese. Byli by málo multikulti korektní. Ještě jsi zapoměl na invalidy a maminky které si vynucují bezbariérový přístup i do staré zástavby, kde to prostě není možné.
-
a mozno bol cely sandy hook v rezii CIA...
-
Já jo.
-
Je to v lidech. Ty hry už to moc neovlivní. Pokud je někdo agresivní primitiv, tak už na něm nemají hry co pokazit. Pokud je někdo normální, tak dokáže rozlišit realitu od hry.
-
Stephen Hawking je možná génius, ale tím že celý den sedí u počítače nedává dětem moc dobrý příklad!!
-
Copak filmy, ale vem si zpravodajství. Tam taky pořád slyšíš o lidech, co se chovají jako (samice od prasete) a nakonec se na ně zapomene a nic se jim nestane.
-
No jo, ale to se nesmí říkat. To by tě náctiletí antikomunisti ukamenovali *2* Oni ví o čem mluví, oni to vše zažili.
-
Stát už dávno ne, teď diktuje Brusel.
-
Ja bych vrazdil polodementni zhuleny kreteny, co nedelaji nic jinyho, nez ze se cely dny vali doma a ven jdou jen kdyz musi a pak sou nasrani na vsechny a vsechno kolem sebe. A podle toho komentu, k tem troskam ty rozhodne patris...
-
To skutocne vladne, a nejdem komentovat nakolko je to pravda. Ide oto, ze ak potrebujes zbran, je to dost rozdiel, ak ju mas zhanat po pochybnych znamostiach, alebo si ju kupis v supermarkete (za predpokladu ze ju este nemas). Jednoducho tam tak zdegenerovalo myslenie ludi, ze uz ohananie sa zbranami beru ako samozrejmost. Asi by ta dost prekvapilo, keby nateba policajt vytiahol zbran uz len pri kontrole vozidla, tam je to normalne.
-
Vzhledem k tomu, že tolik lidí se z podobných děr stěhuje právě do US, tak bych to docela čekal...