Přejít na výpis diskuzí
Ze současných politických debat o hrách tuhne krev v žilách
14.7.2013 | Ladislav Loukota
279 příspěvků
-
To jo a nikdo nechtěl hrát Němce :)
-
Zaspominajme si na mladost, no kto pacidlom neporcoval doktorov a nemaloval steny black mesy? :D
-
http://bit.ly/1bBJ0Wx
-
eh...mě teda přijde, že pokud jsou ve statistikách před nimi jenom státy jako Kolumbie, Mexiko, Brazílie a Venezeula tak to není moc lichotivé....
-
Rodice me nezivi od mych 18 let. Naopak ted zivim sve deti a mam manzelku na rodicovske dovolene.
A ted davej pozor, pracovni doba klesla z beznych 12-14 hod denne na beznych 8 hod. denne. Pocet pracovnich dni klesl z 6 na 5 (ja pamatuji, pravdepodobne na rozdil od tebe, jeste pracovni soboty - to dnes zavest vlada, to by bylo revu), technologicke vybaveni domacnosti jako pracky, mycky a vubec moderni technologie, jako instantni potraviny a moderni mestsky styl zivota vyrazne zkratili objem a trvani domacich praci. Volnocasove aktivity dnes zaujimaji prvni misto v traveni casu, na druhem miste je uspokojovani biologickych potreb a teprve na tretim miste prace. Tvrdit, ze dnes se mladez chova spatne proto, ze neni cas na jeji vychovu jako driv, je nehoraznost a hloupa vymluva. Casu je na to dost. -
Jěžíší Kriste !!!!!
-
Máš link? *1*
-
Možná je pravdou, že některé části článku jsou psány trochu kostrbatě, ale jinak je podle mě naprosto srozumitelný.
-
Když čtu některé příspěvky tak mám pocit, že klesá nejen schopnost porozumět textu, ale též schopnost napsat duchaplný text. Abych byl dobře pochopen; mám na mysli skutečnost, že mnoho pisatelů není schopno popsat srozumitelně svou myšlenku a vytvoří shluk slov, který pochopit (ne vždy zcela úspěšně) dá opravdu zabrat.
viz. příspěvek níže od Jack1947@tiscali.cz .. to je panečku čtivo..První věa OK, ale za pomlčkou to už začíná být pořádné žrádlo... -
Tak hlavně aby Rockstar lépe zamaskoval Coffee mód *1*
-
za dob mého dětství jsme si hráli venku, ale stejně jsme si hráli skoro pořád na válku, šermovali klacky, stavěli bunkry a pevnosti na stromech, prali se s konkurenční partou, dávali bitvy vodními pistolemi/balónky s vodou/bahnem/ovocem/kameny, prali se mezi sebou nebo si hráli s plastovými vojáčky.. to bude v nás, PC za to nemůže
-
Rozsiril sis slovni zasobu, bud rad, ze nejsi primitiv, ktery zna jen 300 slov.
-
koukal jsem že v novém GTA budou zvířátka, to určitě pár ochránců nadzvedne, rovnou by tam mohli dát zoo jako byla v Carmagedon *1*
-
Jak to chceš zkoumat? 90% dětí tráví většinu času u PC a to malé procento těch kteří raději jdou ven bude nepostačující komparační vzorek, protože si většinou hrají na opuštěných hřištích..
-
Jestli nekoho uklidnuje pohled na krev, kdyz sam sebe reze ziletkou, tak je psychicky naruseny.
-
Já bych ocenil kdyby místo vlivu násilných počítačových her na násilí dětí spíše zkoumali vliv času který rodiče stráví zábavou s dětmi na jejich násilí.
-
To nemusi byt nutne chyba toho textu. Ostatne, podle mezinarodnich srovnani zaku v cesku klesa gramotnost, treba prave schopnost chapat precteny text.
-
Jo jo, na konzolich vychazi krute psychopaticke hry jako journey nebo flower, kdezto na pc jemne a oddusevnele veci jako simulator znasilneni.
-
ve většině případu nefunguje, že by si děcko něco zahrálo, přečetlo nebo vidělo, a řeklo si "muhehe, jdu zabíjet" - to už by fakt muselo být hodně v nepořádku
ty vraždy např. v americe mají, pokud vím, vždycky jedno společný, a to třeba šikanu ve škole, neschopnost začlenit se do kolektivu, osamělost, nebo třeba kopačky od holky nebo frustraci z vlastní jinakosti. samozřejmě že takovýhle děti hrajou hry, to je skvělá individuální zábava, kde jsou odměňovaný za svoje činy, pořád je tam někdo chválí a říká jim, jak to či tohle udělali skvěle. ale rozhodně nejde o nějakej spouštěč, to je prostě jen důsledek toho, že v normálním světě se nenašly nebo tam mají problém.
samozřejmě, pokud někdo vezme do ruky zbraň a jde zabíjet, rozhodně to není normální vyrovnanej člověk... ale zároveň vůbec nemusí jít o psychopata, jen o někoho dohnanýho okolnostma do krajnosti. úplně stejně ten člověk může zvolit sebevraždu... -
Nápodobne..Hry hrám od 7 rokov (mam len 15 :) ) a aj pavúka z domu vynesiem von a nezabijem ho.