Přejít na výpis diskuzí
Zhodnocení Hearthstone: Curse of Naxxramas - solidní přídavek za přemrštěnou cenu
24.8.2014 | Adam Homola
85 příspěvků
-
Mensi dotaz, jde vytvaret dalsi balicky, nebo musim stale upravovat stavajici? Misto tam na to je, ale nevim jak nechat na pokoji stavajici balik a zalozit si novy se stejnym hrdinou specialne na zabijeni bosu v datadisku. Takhle se mi postupne rozpadaji stare baliky upravami pro naxx a nejsem zrovna priznivce neustaleho predelavani baliku, zapisovat se mi to taky nechce, takhle nez odehraju naxx tak si rozhasim vetsinu seskladanych karet.
-
Přemrštěná cena.™ Blizzard
-
Někde jsem čet že naxx karty dostaneš v aréně i bez odemčenýho naxxu. Jinak odemk jsem vše a nedal jsem za to ani korunu (začal jsem šetřít 1-2 měsíce zpátky, z packů mam stejně v 90% dust)
-
Ani pro areny to neni strata penez protoze jakmile vlastnis kartu z naxx tak ji muzes dostat na vyber v arena draftu. K cene Naxxu je solidni, release 1 wing za tyden s tim ze neni problem za ten tyden na daily questech dat tech 700g potrebnych...
-
Nevím jestli bylo potřeba probírat jednotlivé bossy, každopádně souhlasím s přemrštěnou cenou. Namísto solidní bych možná použil slovo dobrý a to ve významu známém z našeho školství. Taková pěkná trojka.
Podle mě hlavně KT ukázal, že se mělo spíš pracovat na více fázich pro každého bosse, což by ve výsledku souboje udělalo daleko zajímavější. Určitě to chtělo i víc specifických karet pro bosse.
Pokud hrajete ladder nebo rádi hrajete proti AI, potom bych to i doporučil. Jestli hrajete jenom arény, je to ztráta peněz.