Přejít na výpis diskuzí
Zhodnocení Hearthstone: Curse of Naxxramas - solidní přídavek za přemrštěnou cenu
24.8.2014 | Adam Homola
85 příspěvků
-
Není to levné, ale já si to s radostí koupil. Doteď jsem do toho investoval všehovšudy 2€ (či kolik stojí jeden balíček) v betě, abych získal Gelbina, a tak jsem je takto prostě podpořil :)
-
Copak pisu ze to je nejakej rozdil? Jen te opravuju, takze klídek
-
Vysoká cena WTF? Se to dá koupit za in-game goldy a za ty jsem to také koupil a to nejsem nějaký Hearthstone šílenec co by to mastil denně víc jak hodinu...
To jiné hry nenabízejí, tam musíte DLC zacvakat penězma. -
Nechápu co tu řešíte ty prachy ? To asi řeší jenom lidi co tu hru nehráli nebo co .... Kupují si to lidi jen co neví co s prachama. Se to dá za cenu možná s pár dní zpožděním koupit za goldy z questů. To jste si jako mysleli , že budou lidi co si to koupí a ti co si nekoupí na tom stejně, nebo co ? Snad v každá F2P tak funguje , ne ? Mám celý Naxxramas odemčený a spoustu dalších legendárních karet atd. bez investování jedné koruny a to to nehraju jak nějký maniak každý den. Ty blbé kecy o penězích mají jenom lidi co to nehrajou a chcou být strašně moc chytří .... mě osobně překvapil Blizzard, že se dá jejich hra dokonce i hrát bez jakékoliv investice naprosto plnohodnotně
-
Pravda, tak vysokou cenu zaplatí jen hlupák. Nebylo by lepší zahrát si normální karty? *7*
-
Doufám, že to v budoucnu odemknou všem. Tolik goldů se mi na to rozhodně šetřit nechce s přihlédnutím k tomu, že každé křídlo je otázkou pár her na projetí.
-
Pokud vím, tak první křídlo bylo zdarma.. ..čili celé balení vyjde na 2800g a to se za měsíc dá v klidu nasbírat i svátečním hráčem.
-
Je to F2P a tak se to pochopit dá ne. *3*
-
No já to četl. Ale přišlo mi to zbytečně konkrétní. Spíš by bylo lepší napsat pár řádků o celkovém konceptu atakdále.
-
Platit za možnost hrát karty je opravu extrém.
-
Těch 84 je extrém protože kolikrát se ty questy překrývají a taky jsou tam hidden questy viz wiki.
-
Takže s tím že to bude free to tak horký koukám není... na druhou stranu F2p není levný provoz a z něčeho se to zaplatit prostě holt chtě nechtě musí.
-
A jaký je rozdíl mezi tím, že to budu dělat s jedním hrdinou nebo s devíti? Pořád těch 84 výher potřebuju *1* Dat logic ffs
-
Uplne vpohode sem to nahral,chybi mi jeste par goldu na posledni.A jestli to hraju v prumeru hodinku denne je to moc,delam vetsinou 2-3 q najednou.Koupil jsem jen jednu epizodu za 5E ? to je super cena za tohle rozsireni
-
Zkus Hearthstone deck tracker, tam si naklikáš deck (nebo importneš z webu) a pak ho exportneš do Hearthstone. Umí to ještě nějaký věci, ale hlavně si v tom ukládám decky o který nechci přijít.
-
Víš, že neni potřeba to dělat s jednim hrdinou?
-
Nějak mi to teda nevychází, dejme tomu, že jsem šťastlivec a dostávám každý den quest za 60 goldů, 7*60=420, zbylých 280 goldů mám dát grinděním 10 goldů za 3 výhry s hrdinou, to mám 84 výher s jedním hrdinou pokud dobře počítám. To teda musí být člověk dobrý nolifer, když chce ty goldy nasbírat za týden *1*
-
V minulých článcích probíral bossy a teď v tomhle posledním dobral poslední bossy z posledních dvou křídlech.
-
Je to tak, Naxx jsem si nekoupil a v arenách dostavam navyber karty ze vsech křídel (první jsem měl gratis)
-
No mas tam misto na 9 balicku, klidne vse muze byt jedna classa, ale vic jich neudelas