Přejít na výpis diskuzí
Zhodnocení Hearthstone: Curse of Naxxramas - solidní přídavek za přemrštěnou cenu
24.8.2014 | Adam Homola
85 příspěvků
-
obávám se, že jsi to zřejmě nepochopil
-
Za mě spokojenost. Vše mám hotovo, jen na ty heroic furt nějak nemám trpělivost. Jinak hlášky posledního bosse mi přišly fajn. Dokonce jsem se mu kvůli tomu zkusil postavit se všema classama, abych je slyšel. :)
-
předvedly -> předvedli
Jinak s tebou souhlasím, i když za to může spíš Tiscali, než redakce Games. *3* -
Vydělat a vydělat za každou cenu a jít při tom přes mrtvoly, je podstatný rozdíl.
-
Dá se to koupit i za goldy, takže bez potřeby reálných peněz. To v článku vůbec není zmíněno. Stačí dělat daily questy a chvíli šetřit a nemusíte nic kupovat za eura. Navíc ani není třeba hrát každý den, občas se daily questy sejdou tak že jednou hrou plníte 2/3 questy najednou (např výhra za postavu + 100 dmg soupeři + zabij 20 minionů). Já jsem takto našeřil přes 3000 goldů od té doby co jsem se dozvěděl že DLC vyjde (zhruba 3 měsíce). A to nehraju každý den.
-
TO sedí spíš na okrádání hehe
-
Ano, rodiče neví, jak moc musí makat, a ve své sleposti ještě dávají dětem peníze. Moudro dne tvl *1*
-
Okradení je něco, kde člověk druhému vezme něco násilně, proti jeho vůli. Blizzard nikoho nenutí to kupovat s pistolí u hlavy. Jen to dokáže díky značce, komunitě a super marketingu dobře prodat. Na tom není nic špatného.
-
no jenze taky nekdy ma clovek smulu a 5 vyher dela 2 hodiny . Nejsem zadnej slavnej rank , mam rank 13 a nekdy se to sejde tak ze mam 5 proher v rade :( a jelikozu se k tomu dostnau az po praci tak proste jde pak clovek spat a nema cas. Tak proto jsem zpochybnoval tu formulaci svatecni hrac jelikoz to chce celkem dost casu podle me.
-
Co je znechucujiciho na tom, ze se nekdo snazi vydelat?
-
Kdy a jak te blizzard okradl? *13*
-
Miss komment, pardon.
-
Přesně, radši si dám 15 kousků a zahraji prši než vyhodím peníze za hru. *5*
-
Ty jsi rodič, jak pojď na mě z boku, běž si psát ty svá moudra na facebook a neotravuj tady šašku. Za týden ti začne škola, tak už by ses měl připravovat.
-
Mohu li se zeptat. Co tam mám konkrétně špatně?
1) Tvoje reakce má hned dvě hrubky.
2) Cizích slov užíváme, když se chceme oslnivěji vyjádřit, když se nám domácí slovo zdá už příliš všední, opotřebované, prosté nebo nevýrazné. -
sám jsem rodič šašku. Maž do školy ať je tu aspoň dopoledne klid. (rozuměj méně neinteligentních příspěvků)
-
Obávám se, že tato reklama je určována Tiscali a ne redakcí Games :)
-
Vydělávat je OK, okrádat už ne a přeber si to jak chceš.
-
Závist ? Velice se mýlíš, nikoli závist, ale znechucení.
-
Lol píše šašek, kterému rodiče platí předplatné, tak to fakt sedí ...