Přejít na výpis diskuzí
Zhodnocení Hearthstone: Curse of Naxxramas - solidní přídavek za přemrštěnou cenu
24.8.2014 | Adam Homola
85 příspěvků
-
V podstatě jde o to získat 100G denně. Dejme teda tomu, že máte štěstí a získáte denní quest za 60G (= 5 výher). to v podstatě znamená, že za 6 výher máte 80G. Do stovky zbývá 20G. Hrajete-li rychlý balík, tak za hodinu až hodinu a půl máte splněno.
Osobně jsem při vydání Naxxu měl 15G. Poslední křídlo jsem kupoval za G se 4denním zpožděním. A to nehraju v průměru dýl jak tu 1h denně. (Samozřejmě mi pomohl první týden zdarma.) -
jdi si někam zadarmo sehnat mozek. Ber cokoli. Bude to lepší než to co tam máš teď.
-
tak někteří zapomínají nebo ještě neví, že peníze se netvoří rodičům v peněženkách jen tak z ničeho nic ..
-
Nechci být nějak útočný, ale to co převádíš s pravopisem je opravdu skandál. Nominace na EPIC FAIL. :D
-
Myslím, že je každého věc, jestli za hru zaplatí ingame money nebo real money... Já osobně jsem si celé DLC koupil jako komplet hned na začátku a opravdu mi to nepřijde drahé. Člověk si odemkne řadu nových karet, které rozvíjí mechaniku DEATHRATTLE a navíc je mezi nimi spousta legendárních karet.
Obsahově to rozhodně chudé není. Boje proti bossům mě bavili celou dobu a ne každého z nich porazíte hned napoprvé, navíc class decky jsou taky super a poskytují dalších pár hodin zábavy a kdyby se člověk nudil tak může zkusit heroic mód u kterého může strávit nespočet hodin... (kdo hrál, tak mi dá za pravdu)
Za cenu v ingame money i za real money cenu je to adekvátní zážitek, který rozhodně neprojedete za 3 hodiny komplet. (u mnohých DLC pro nekaretní hry Vám to kolikrát vystačilo na 2-3 hodiny a stálo to srovnatelné peníze) -
imho cena přemrštěná není, vlastně je ještě nízko nastavená. celej hs reddit se shodl na tom, že ty ceny jsou mnohem nižší, než by mohli být. nezapomeňte že ceny v US a zbytku civilizovanýho světa jsou na jiný úrovni.
-
To by me zajimalo jak svatecni hrac nasbira 2800g za mesic. Quest muzes delat 1x denne v prumeru jestli je to 60g quest na den tak je to moc ale dejme tomu. To mas 1800g za mesic a to neni moc svatecni, jelikoz nesmis zadny quest vynechat. a zbylich 1000g chces ziskat jako 10g po 3 vítezstvich? tz 300vyher k tomu musis stihnout. To je videt jak vy deti mate posunuty hranice a sedite u toho 10h denne a 4h seance je svatecni.
-
Firma co se snaží vydělat... HNUS! Kdo to kdy viděl?!
-
Ty jsi nikdy nehral magicy co? :)
-
Ta závist musí být skvělá vlastnost *1*
-
Bohužel máš naprostou pravdu, stádo efekt a závislost u této značky funguje více než kdekoli jinde, bohužel ...
Také která jiná herní společnost by si v dnešní době mohla zdražit cenu nejen (za GC), ono jak populace wowka se zmenšuje, tak ten ušlý přísun peněz na který jsou ty chro chro z blizzardu zvyklí, tak to zaplatí zbývající hrající jedinci v podobě různých e-shopu a dalších nesmyslů, za které se krom měsíčního předplatného platí. Ono už jen čekám na to, až blizzard začne prodávat fialky za real money to pak bude pánečku něco a přísun dolarů se jen pohrne ...hnus firma -
Diskuze či nářky nad cenou jsou mimo. Blizzard dokáze prodat i neprodejné. To je zkrátka síla značky. Pokud ví, že něco prodají za 20€ v počtu 1.500ks (příklad), tak nemá smysl dávat to za 15€ aby prodali 1.700ks.
-
Off topic: Nechci být nějak útočný milá redakce, ale to, co jste předvedly s tou reklamou na tu ruletu je opravdu skandál... Uvědomujete si, že sem chodí také nezletilé děti?? To tam můžete dát už rovnou reklamu na stránky pro dospělé ne?!
Nominace na EPIC FAIL Games.cz roku! -
Ve většině her jsou i různé eventy a tak, takže P2W tohle snad tak nebude i když ono už kolik peněz tohle stojí tak je vidět že to je doplněk rozšiřující hraní více než nářky nad tím jaké to je blbé že to je P2W atak dále by mne spíše zajímalo jak je na tom taa ai přeci jenom hráči v karetní hře to musí být něco... tedy ty počítačový.
-
Ingame currency ti nic neřiká? Tuhle tvojí logiku můžeš asplikovat snad na každou hru. Nikde nedostaneš nic zadarmo. Leda cheatováním.
-
budto grindit 100g za den tim ze das 3 vyhry po 10g nebo proste hrat areny a mit 7+ vyher, ja hraju v podstate jen areny a constructed jen sem tam na dodelani nekteryho daily Q co se v arene dela blbe... ty goldy na koupeni expanze opravdu neni problem nasetrit.
-
F2P znamená zdarma hrát a ne zdarma mít to nejlepší ... to by v karetních hrách tohoto typu pak nemělo moc smysl , co myslíš ? :)
-
To pak ale neni zdarma. Zdarma je neco co si muzu okamzite vzit, aniz bych musel cokoliv investovat. *3*
-
ono možná to lidi negrindujou, aby to bylo "zdarma" , ale možná to lidi hrajou , že je to baví a nemusí za to dávat prachy ...
-
Kdyz spocitam kolik hodin musis odgrindit aby to bylo "zdarma" tak je to 10x drazsi nez co si vydelam praci. Tak kde je to zdarma?