Přejít na výpis diskuzí
Zisk World of Warcraft klesl o polovinu
12.9.2013 | Ladislav Loukota
94 příspěvků
-
Hrál jsem WoWko roky, ale s tím jak človek roste, mění se i jeho priority. Volného času taky není zrovna moc. Času stráveného u této hry ovšem nelituju. Dala mi spoustu zážitků i (real life) přátel... Co mi nyní vadí je to jak často se hra mění. Večer dojdu z práce, věnuji se rodině a když už mám volnou chvilku a chtěl bych si zajít nějaký ten dungeon nebo RAID tak narážím na nutnost přípravy. Nemám čas učit se nové ability, nové mechaniky fungování starých abilit, řešit zda je o fous lepší ta nebo ona kombinace. Chci si jen na hodinku nebo dvě zahrát... To mi WoW v aktuálním stavu neumožňuje. Někdo může říct od toho je raid finder... Ale to je tak triviální že mě to ani nebaví a hlavně tam nejsou lidé, s kterými chci hrát. Klidně bych předplatné obnovil, ale chci si zahrát HC módy a nemuset u toho trávit hodiny přípravou. Chci snad tak moc?
-
-
Nedelej si srandu. Ted je secko tak easy az jeto nuda . A prave proto to wow ide do prd.le.
-
No z pohledu HC hráče chceš moc, protože by to bylo další zjednodušování. Taky už na to nemám tolik času, ale vrátil jsem se k tomu, protože ty dnenší jednohubky 8-12 hodin ve volným čase dohraju a co pak? Tím, že jsem naposled hrál nějakej midage Cataclysmu, tak než jsem si pořídil pandy jsem mrknul na guidy zběžně. O víkendu bych měl mít jeden den bez poviností a tak mrknu na ty taktiky a ono ruku na srdce se mění jen pár věcí furt dokola. Nestůj v tom, popoběhni, táhni, skoč, uteč a jiný triviálnosti. Spíš největší problém je v hráčích, protože stačí jeden, co si myslí jak to dá a veze se s ním celá skupina. Jinak jestli si chceš jen nachvilku zahrát doporučuju The Secret World. Ten jsem si pořídil a aniž bych do něj hodil další peníze hraju už nějakou dobu přesně po večerech max dvě hodinky a je to fajn a hlavně zajímavej svět a mechaniky.
-
Pod tohle se podepisuju =)
-
Presne ted je WoW snad nejvic casual za dobu sve existence. HC mody jsou pro lidi, ktery chteji zkusit nejtezsi content ve hre = musis se pripravit, resit number-crunching atp., coz ty nechces - LFR je elegantni a jednoduche reseni.
-
-
HC je pro mě o rychlosti reakcí a přesnosti pohybů. To je to co mě na něm vždy bavilo. (a dal jsem jich za ty roky dost). Kdybych chtěl hrát hru kde řeším tabulky, přípravu studování nových abilit atp. tak jdu do práce... Proste chci, aby abilita dělala pořád to samé i když dojdu po 2 měsících a sednu k tomu jen na pár hodin. Prostě jednou se tu postavu naučit a pak už si jen užívat content... Blizzard ale hloupě neustále všechno mění v naivní představě, že tím přidá lidem "práci" a zabaví je to tedy na delší dobu. Pár změn bych pochopil, ale to co předvádí Blizzard s každým dalším patchem je otřesné.
-
-
-
Se mnou bude wow navzdy. Diky hudbě. Neznam hru s krasnejsi hudbou. Tolik a tolik skladeb. I kdyz uz nehraju, porad se na ty mista takhle vracim...
-
-
Nightborne: To vis, ze citim krasnej smutek a vzpominam na stary casy, kdyz si to poustim. I pandarii sem hral a neni spatna. Ale uz to necham spat. 8 let uz stacilo *1* Tohle uz nikdy nic neprekona.
-
Wotlk se mi asi po hudební stránce libí nejvíc
-
-
Mě Mists of Pandaria. WotLK bylo v pohodě, ale Cataclysm byl humus...
-
-
Mists nemá špatné songy, ale wotlk mi přijde po hudební stránce mnohem emotivnější, třeba takovej howling fjord nebo citadela měli parádní skladby. Cataclysm byla taková hodně recyklace starejch songů, novejch dobrejch tam bylo fakt jen pár.
-
-
-
taverna v southshore ftw
-
-
Tak tak. A tisic dalsich...
-
-
nyckelharpove balady v grizzly hills a lod v northrendu, ty sem si dokonce i hodil do normalniho playlistu =))
-
-
Ja toho mam plnou mptrojku. Treba zrovna tu lod *1*
-
-
Tak to nevim, jak zvladas, ja mam vzdycky sto chuti si to znova zaplatit jenom kdyz uslysim tu skladbu jednu... mit toho prehravac plnej, tak uz se asi neudrzim a nacpu jim ty moje prachy do chrtanu =D
-
-
-
-
-
-
Hral som WoW od zažiatku, ale posledný datadisk som neprekusol, skončil soma podľa tohoti som nebol sám
-
-
Já taky... ja už ale odpadával ke konci Cata (hlavně kuli teda povinnostem mimo WoW, ale pandy bylo to posledni)
-
-
hm, peknej screen, ale ve skutecnosti to vypada takhle *1* :
http://us.media5.battle.net/cms/gallery/6HNEWXWFHHX81316652488646.jpg *1* *1* -
-
lol
-
-
Noo, ten balicek akcii Activision-Blizzard by som este nepredaval...
-
KONECNE...by sa mohli zamerať na Warcraft IV strategiu... *7*
-
-
celý svet je tak domrvený že by sa museli vrátiť tak ku začiatkom ako nikdy... ďakujem ale pandy do príbehu vážne nepotrebujem
-
-
PROČ !!! Proč každý vytahuje pandy, i když se teď bavíme o Warcarft 4-------
-
-
lebo boli už aj vo frozen throne? :D len vtedy sa to bralo ako easter egg :P
-
-
humanoidní pandy všechny serou ale humanoidní krávy a vlkodlaci sou OK
-
-
on existuje nehumanoidní vlkodlak ? *3*
-
-
Jop, proto jsi měl Pandarenskýho hrdinu celou kampaň za orky *1*
-
-
no ja neviem akú "celú" kampaň máš ty na mysli ale ja som ti tam žiadneho pandarena moc nevidel... jediný čo bol neutrálny pandaren brewmaster a zbytok boli "secret" charaktery alebo jeden výstup v kampani pre elfov... aj vtedy si z toho všetci už robili srandu :D
-
-
-
-
-
-
Kdyby hře vytvořili .. Já nevím .. Řekněme "smysluplnější " obsah, věřím tomu, že by se lidi k WoW vrátily. Přechod na f2p model by dle MÉHO hru odrovnal úplně, protože by se do hry zapojily nejenom kvalitní hráči z free serverů, ale i ta druhá skupina.
Možná kdyby místo StarCraftu II udělali WarCraft 4 a hnuli tak příběhem dost možná uvěřitelným směrem, měli by na čem stavět. Já jsem Pandarii po vydání zbožňoval, alee teď třeba timeless isle .. No tak .. *9* ..
Blizzard udělal prostě marketingovou chybu a to né malou. -
Ten obrázek s Lichem mám jako tapetu :)
-
-
Ahoj, na jaké stránce je možné tuto tapetu sehnat (najít) ? Děkuju za odpověď.
-
-
Google obrázky *3*
-
-
-
Jediná smysluplná věc ohledně F2P, by byla oddělit F2P servery od těch pro platící...
-
-
Je vodet ze ses trouba, kterej vubec nema paru, proc se f2p dela. Viz predchozi reakce. Dela se to proto, aby ti co plati meli s kym hrat. Protoze kdyz nebudou mit s kym hrat, nebudou ani platit.
-
takze servery s platicimi lidmi by zely prazdnotou? to je presne opak toho proc zavadis f2p. ty tam chces co nejvic lidi aby si mohl dojit platici a ty ti neodesli, protoze tam nikdo neni.
-
-
jasny ale pokud chces zamezit odlivu hracu kterym placeni nevadi, tk udelas nekolik serveru na kterych ti treba milion platicich hracu zustane a diky tomu nebudou mit problemy s bandou kriplu, ktera se tam diky F2P dostane..
-
-
-
no pome f2p, uz si to chci zahrat kdykoliv chci jak dlouho chci bez toho aby sem musel platit cely mesic